Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δωρο για φιλη που γεννησε!(τούρτα με πάνες)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 476
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας βαλω και εγω την τουρτιτσα μου για μια πολυ καλη μου φιλη που την περιμενουμε να γεννησει μεσα στο Μαρτιο!! Η ιδεα σας ειναι καταπληκτικη, 100 φορες διαβασα και ειδα τις τουρτιτσες σας και ετσι αποφασισα και εγω αντι για γλαστρουλα που θα πηγαινα στο μαιευτηριο, καθως το δωρο θα το παω σπιτι οταν θα παμε για να δουμε το μωρο, να της φτιαξω με πολλη αγαπη μια τουρτιτσα! Περιττο να σας πω εχω ξετρελαθει, την εκανα τσακ μπαμ και με τον μικρο στα ποδια μου, βοηθουσε και αυτος, ανακατωνοντας!!! Ελπιζω να σας αρεσει!!

Πεζη μου συγχαρητήρια!! Εγω παρέδωσα την δική μου και τους άρεσε πάρα παρα πολύ.Είμαι σίγουρη ότι όταν την προσφέρεις θα ενθουσιαστούν και όσοι την δουν θα την λατρεψουν!!

Διαφημίσεις

Πεζη μου συγχαρητήρια!! Εγω παρέδωσα την δική μου και τους άρεσε πάρα παρα πολύ.Είμαι σίγουρη ότι όταν την προσφέρεις θα ενθουσιαστούν και όσοι την δουν θα την λατρεψουν!!

Ευχαριστω πολυ πολυ!!!!

smallbart πολυ ομορφη η τουρτιτσα μπραβο και στο συζυγο!!!! Τελικα ωραιες ειναι και οι γαλαζιες!!! Καλα ε..μου αρεσει που παινευομαστε αναμεταξυ μας!!!:lol:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

• 3 εβδομάδες μετά...

ismeni, σ'αυτο το τόπικ βάζουν τα κορίτσια τις τούρτες που έχουν φτιάξει μόνες τους.

Δεν τις παραγγέλνουν απο κάπου. Σε κάποιο άλλο τόπικ είχαν αναφερθεί τέτοιες διευθύνσεις που ζητάς αλλά δεν θυμάμαι ποιό.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

• 2 εβδομάδες μετά...

να σας βαλω και εγω την τελευταια που εκανα.

μονο θελω να μου πειτε αν ξερετε που μπορω να βρω μεγαλη βαση?οσες εκανα μεχρι σημερα ηταν πανω σε βαση απο τουρτες κανονικες φαγωσιμες,αλλα τωρα εχω σκοπο να κανω 2 πολυ πιο μεγαλες και χρειαζομαι μεγαλη βαση για να αρχισω το χτισιμο.

toyrta006.jpg

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Λέγονται Diaper cakes και αν πιάνουν τα χέρια σου και μπορείς να τα φτιάξεις μόνος σου γλιτώνεις αρκετά χρήματα, διότι ένα οικονομικό diaper cake ξεκινάει από 45 ευρώ για να το αγοράσεις και καταλήγουν στα 150-200 ευρώ (ανάλογα πόσους ορόφους έχει και τελικά πόσα πράγματα έχουν βάλει ενδιάμεσα).... Είναι μια ωραία πρόταση για δωράκι σε μια φρέσκια μανούλα διότι έχει πολλά πραγματάκια χρήσιμα μέσα....

Διαφημίσεις

Σημερα εφτιαξα την πρωτη μου τουρτιτσα γισ μια ξαδελφη μου που περιμενεί τον μπεμπη της μεχρι τις 19/04

Σε σχεση με τις δικες σας δειχνει φτωχη αλλα μου αρεσει

Θα προσπαθησω να σας βαλω φωτο να ακουσω γνωμες

Εγω ηθελα να ρωτησω πως θα την τυλιξω,με τουλι,δυχτακι ή ζελατινα;;(δεν μου αρεσει η ζελατινα να πω την αληθεια)

4

Γιατί το λες αυτό; Εμένα μου φαίνεται πολύ κομψή η ζελατίνα.

Δεν ξερω εχω στο μυαλο μου κατι ζελατινες που εβαζαν παλια στα ψωμια στους γαμους,ισως αυτο που ες εσυ να ειναι κατι αλλο απο αυτο που εχω στο μυαλο μου

και με σατέν φαρδιές κορδέλες μπορείς να το κάνεις...Θα δείχνει επίσης πολύ όμορφο!!!!

Εχω βαλει σε καθε "οροφο" κορδελες αλλα επειδη στο κεντρο εχω στερεωσει μια μπουρνουζοπετσετα και απο κατω εχει μεινει αρκετη θαλει ενα περιτιλιγμα

Με βλεπω με τουλι να το κανω

4

Vicky είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ όμορφη!!!

Εμένα γιατί δεν μου έφερε κανείς τέτοια; Αν κάνω κι άλλο θ' απαιτήσω μία, έστω και από μαγαζί! :)

εισαι και απο θεσσαλονικη βλεπω.κανε εσυ το δευτερο και θα στο φερω εγω,αληθεια σου λεω.

λοιπον σημερα το εφερα στη συναδελφο μου που επεστρεψε απο την αδεια της και ολοι στα γραφεια ενθουσιαστηκαν.νοιωθω πολυ ομορφα γιατι για ολους τους αλλους(εκτος απο εμας εδω)ειναι κατι τελειως αγνωστο και το βλεπουν για πρωτη φορα.μαλιστα με ρωταν και πως το σκεφτηκα.που να το σκεφτω!!!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Σημερα εφτιαξα την πρωτη μου τουρτιτσα γισ μια ξαδελφη μου που περιμενεί τον μπεμπη της μεχρι τις 19/04

Σε σχεση με τις δικες σας δειχνει φτωχη αλλα μου αρεσει

Θα προσπαθησω να σας βαλω φωτο να ακουσω γνωμες

Εγω ηθελα να ρωτησω πως θα την τυλιξω,με τουλι,δυχτακι ή ζελατινα;;(δεν μου αρεσει η ζελατινα να πω την αληθεια)

εγω το τυλιξα με τουλι και φαινεται και το εσωτερικο και ειναι πολυ ομορφο.καντο αν θες και εσυ ετσι?

Kοριτσια, τελειες οι τουρτιτσες σας! Δειτε κι αλλες δυο που ετοιμασα για το βαφτιστηρι μου και για ενα ακομη μωρακι που βαφτιστηκε την Κυριακη του Θωμα:

P3274046.jpg

P3274041.jpg

σαφακι μπραβο σου,πολυ μου αρεσει το κοκκινο με το μπλε.

ελενη γιατι δεν την βλεπεις?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...