Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δωρο για φιλη που γεννησε!(τούρτα με πάνες)

Recommended Posts

ευχαριστω!! ευχαριστω!! δεν εχω λογια... αλλα χαρα εχω πολυ:oops::oops::oops::-D:grin:

πολυ γελασα με τον Πυργο της Πιζας:lol::lol::lol: ... σ οτι μπορω να βοηθισω με πολυ χαρα... αν αποφασισεις να το προσπαθησεις

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 476
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σου πω κοπελια....εμενα οταν γεννησα τον Διομηδη μου και τον Γιωργακη μου γιατι δεν μου φερες τετοιο κεικ?????

Ε????

και μεταξυ μας τωρα θα ηθελα πολυ να σε ειχα πεθερα.....για να μου φτιαχνεις τετοια ΤΕΛΕΙΑ δωρακια.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

ειναι απιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιθανες...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπράβο στα χεράκια σας...πρωτοτυπο δωρο και χρησιμο!!!!!!!!!!!

να κανω μια ερωτηση..

πώς κολλάνε ολα αυτά μεταξύ τους να μη πεσουνε;;;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Τέλειο είναι!!! Γραψε κάποια στιγμή οδηγίες συναρμολόγησης για να μας βοηθήσεις. Ηδη έχω δυο φίλες μου που θα γεννήσουν και είναι τέλειο για δωράκι.

Διαφημίσεις

πώς κολλάνε ολα αυτά μεταξύ τους να μη πεσουνε;;;

Αυτο ηθελα να το ρωτησω κι εγω. Πως στερεωσες τον εναν οροφο πανω στον αλλο; Και επισης, η φιλη σου τελικα τι ειπε; Ξετρελλαθηκε φανταζομαι...

Έχω εντυπωσιαστεί! Μπράβο! Καταπληκτική ιδέα. Πολύ καλύτερο δώρο από τα λουλούδια που μετά πρέπει να κάνεις 10 διαδρομές για να μεταφέρεις σπίτι ή και από άλλα δώρα τύπου γλυκά ή φορμάκια.

A6s2p3.png

ευχαριστω!!!

εχτες το ειδε η μανουλα!! και τρελλαθηκε!! πολυ χαρηκα!!! οπως και ολοι οι συγγενεις!! τι καλα!!!

οσο για οδηγιες... ειναι δεμενα με λαστιχο μεταξυ τους πανω στο μπιμπερο... και ενα ενα τυλιγμενα... με τα γραπτα δυσκολο να καταλαβετε... να δειτε τα βιντεο ειναι 5 λεπτα και πολυ κατοπιστικα για τις μανουλες που πιανουν τα χερακια τους... εγω ετσι το εκανα το εγραψα και πιο πανω...;)

παντως πιο φτηνο βγαινει τελικα... αλλα εχτες ειμασταν ολη μερα εξω βολτουλες και δεν προλαβα να κανω υπολογσμους:mrgreen::mrgreen: κι επισης μετα τα καλα λογια δεν θα ξανακανω αλλο δωρο στις φιλες μου που γεννανε*:lol::lol:

edit: *εννοω οτι θα κανω μονο αυτο χιχι!!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

φίλη μου Theni εμένα δεν μου έκανες δώρο που γέννησα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

είσαι θεά!!! είχα δει και εγώ στο edit admin τις τουρτίτσες αυτές και σκεφτόμουν ότι φαίνεται εύκολο.. λέω να το επιχειρήσω!!! πάσαρε το λινκ για το πως τις φτιάχνεις . σε μερσώ, ορεντουβάρ...

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα. Διάβασα το θέμα τη Δευτέρα , μπήκα στα site που αναφέρετε και τρελλάθηκα!!! Πήγα αμέσως και ψώνισα υλικά και έφτιαξα ένα cake για την κουμπαρούλα μου που μόλις γέννησε!!! Θα της το πάω σήμερα στην κλινική και θα σας πω εντυπώσεις.

Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σας!!!

dsc01064d.jpg

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Καλημερούδιααα!!!!

Η κουμπαρούλα μου τρελλάθηκε με το δώρο!!!!

Κορίτσια και πάλι χίλια ευχαριστώ για την ιδέα!

xuito μου πολυ ομορφο...ειδεσ το καθε γουστο βγαζει διαφορετικα πραγματα! μπραβο!!.. να χαιροσαστε και το μωρακι!!

εγω δεν εχω αξιωθει να κανω υπολογισμους...προχειρως ομως να σας πω...οτι απο του jumpo τα πραγματα πηρα και για την κορη μου... οπως κι απο το super market πηρα ... ηταν και οι κορδελες οι οποιες απο εκει που τις πηρα οπως ειπα ηταν πανακριβες.. οποτε κανενα 50αρι πρεπει να βγηκε

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

Σοφία γεια σου!

Όλα τα υλικά τα ψώνισα από το jumbo , εκτός από τις πάνες (από super-market) και το παιχνιδάκι που έβαλα στη βάση της τούρτας μπροστά-μπροστά (κι αυτό το βρήκα σε super-market).

Όλα μαζί μου κόστισαν 60€ , αλλά σκέψου ότι πήρα και δύο ρολλά κορδέλες συν ένα ρολλό ζελατίνα για να το τυλίξω , τα οποία μου έμειναν.

Επίσης χρησιμοποίησα πάνες libero (ενώ θα μπορούσα να βάλω φθηνότερες) και κάποια από τα υλικά ήταν επώνυμα.

Χρειάστηκα:

48 πάνες

1 κουβερτούλα φλις

1 σελτεδάκι

2 πετσετούλες μικρές

6 ζευγάρια καλτσάκια (3 0-3μηνών και 3 3-6 μηνών)

8 μωρο-πανάκια

1 πιπίλα (chicco)

1 σετ βούρτσα και χτένα (chicco)

1 θερμόμετρο μπάνιου

1 μικρό μπιμπερό

1 σετ κουταλάκι-πηρουνάκι

1 μασητικό

1 baby-oil

12 παραμάνες ασφαλείας

1 κουδουνίστρα (στην κορυφή)

1 σήμα baby on-board

1 παιχνιδάκι από αυτά που βάζεις μπροστά στο καρότσι (fisher-price)

Πήρα επίσης από το jumbo , ένα παιχνίδι για γάτες (είναι ένα ραβδί που έχει κολλημένο ένα ποντικάκι), βασικά χρειαζόμουν το ραβδί και ήταν το μόνο που βρήκα στο jumbo σε ροζ χρώμα , αφαίρεσα το ποντίκι και κόλλησα σε αυτό το baby on-board με σιλικόνη.

Εκτός από τα site που ανέφεραν τα κορίτσια , έχω βρει ένα βιντεάκι που δείχνει αναλυτικά τα βήματα για να το φτιάξεις: http://megan.cc/

Χτες που το πήγα στην κλινική , πήρα ήδη 2 "παραγγελίες" :lol:

δεν εχω λογια.απιστευτα ομορφο δωρο...θα γεννησει η γυναικα του αφεντικου μου.δωστε μια ιδεα καλη και φθηνη.θελω να το κανω.στο νοσοκομειο της μυτιληνης δεν θα εχουν ξαναδει σιγουρα κατι τετοιο..ξεχασα να πω .θα κανει αγορι..

δεν εχω λογια.απιστευτα ομορφο δωρο...θα γεννησει η γυναικα του αφεντικου μου.δωστε μια ιδεα καλη και φθηνη.θελω να το κανω.στο νοσοκομειο της μυτιληνης δεν θα εχουν ξαναδει σιγουρα κατι τετοιο..

Καλημέρα Ελένη.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φθηνές πάνες και παιχνιδάκια και να κάνεις την τούρτα διόροφη, αν βάλεις περισσσότερα καλτσάκια και πανάκια

και λιγότερα παιχνίδια και αξεσουάρ, ή μπορείς να το κάνεις αποκλειστικά με πράγματα για το μπάνιο του μωρού δηλ. παπάκι στην κορυφή , σφουγγαράκι , σαμπουάν, θερμόμετρο μπάνιου κλπ.

Ελενη μου μπορεις να κανεις 2 οροφους κι οχι τρεις οποτε θα χρειαστουν και λιγοτερες πανες και λιγοτερα στολιδια... και θα βγει οικονομικοτερο:D

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

κοριτσια αν θελετε στειλτε μου κανενα πμ με οδηγιες γιατι πρεπει να το κανω αμεσα..

Μπες στο site : http://megan.cc/ έχει βιντεάκι ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...