Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δωρο για φιλη που γεννησε!(τούρτα με πάνες)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 476
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε να σας βάλω κι εγώ την δική μου πρώτη τουρτίτσα!! Την έφτιαξα για την νύφη μου και την νεογέννητη ανηψούλα μου!! :mrgreen:

picturediapercake010a.jpg

picturediapercake006a.jpg

picturediapercake007a.jpg

picturediapercake008a.jpg

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

μπράβο για τι τουρτίτσες κορίτσια..εγω όμως άλλο θέλω να ρωτήσω.....

...δερμάτινο σαλόνι εκρου κιόλας χωρίς καλύματτα σε άριστη κατάσταση και με παιδιά...που το είδατε αυτό??????????και ποιά παιδιά είναι αυτά τέλοσπαντων...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

Έκανα μια βόλτα από το θέμα για να πάρω ιδέες μήπως και φτιάξω ένα diaper cake για μια φίλη που θα γεννήσει σύντομα και έμεινα με το στόμα ανοικτό!!! Μπράβο σε όλες σας κορίτσια είναι υπέροχες οι τούρτες σας!!!

*

μπράβο για τι τουρτίτσες κορίτσια..εγω όμως άλλο θέλω να ρωτήσω.....

...δερμάτινο σαλόνι εκρου κιόλας χωρίς καλύματτα σε άριστη κατάσταση και με παιδιά...που το είδατε αυτό??????????και ποιά παιδιά είναι αυτά τέλοσπαντων...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χα χα για το δικό μου μιλάς;;; Το έχω από το 2003 κ' παρά την καθημερινή χρήση (όντως χωρίς χρήση καλυμμάτων) δεν το λερώνουν :D το καθαρίζω μονο 2 φορές το χρονο σχολαστικά.. Ο γιός μου ειναι ήσυχος πολύ... από την κόρη που μου βγήκε ζωηρή δεν ξέρω αν θα γλυτώσει!!

Πολύ ωραίες οι τούρτες σας !! Αν και δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις σελίδες, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Τη διάφανη ζελατίνα για τη συσκευασία της τούρτας από που την αγοράζετε;

καλα κοριτσια ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!

θελω και εγω να φτιαξω

γεννησε η αφεντικινα μου και αυτες που ειδα καναν τουλαχιστον 60-70?

θα την φτιαξω μονη μου τελικα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...