Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νερό στη διάρκεια των γευμάτων...

Recommended Posts

Ο δικός μου είναι σχεδόν 8 μηνών και το ζητάει το νερό κανονικά πια. Βλέπει ποτήρι και λυσσάει και αν δεν πιει όσο θέλει γκρινιάζει, ακόμη κι αν έχει θηλάσει κανονικά πριν. Πίνει κανονικά από το γυάλινο ποτήρι που χρειάζεται μια κάποια προσπάθεια δεν είναι να πεις μπιμπερό και ξεγελιέται. Προσπαθώ εγώ να τον θηλάζω και να μην του δίνω, αλλά να του δίνουν οι υπόλοιποι, αλλά όταν το ζητάει τόσο ξεκάθαρα θεωρώ ότι έιναι ανοησία να μην τον 'ακούσω" στην ανάγκη του. Άλλωστε με βλέπει κι εμένα διαρκώς με ένα ποτήρι στο χέρι οπότε ξεπατικώνει κιόλας.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Ο δικός μου είναι σχεδόν 8 μηνών και το ζητάει το νερό κανονικά πια. Βλέπει ποτήρι και λυσσάει και αν δεν πιει όσο θέλει γκρινιάζει, ακόμη κι αν έχει θηλάσει κανονικά πριν. Πίνει κανονικά από το γυάλινο ποτήρι που χρειάζεται μια κάποια προσπάθεια δεν είναι να πεις μπιμπερό και ξεγελιέται. Προσπαθώ εγώ να τον θηλάζω και να μην του δίνω, αλλά να του δίνουν οι υπόλοιποι, αλλά όταν το ζητάει τόσο ξεκάθαρα θεωρώ ότι έιναι ανοησία να μην τον 'ακούσω" στην ανάγκη του. Άλλωστε με βλέπει κι εμένα διαρκώς με ένα ποτήρι στο χέρι οπότε ξεπατικώνει κιόλας.

miriki, κι εγω καθε φορα που τον εβλεπα λιγο ανησυχο του προσφερα να θηλασει μηπως και διψαει,θεωρουσα οτι ηταν αρκετο και οτι επρεπε να ικανοποιει τη διψα του με γαλα γιατι διαφορετικα θα μειωθουν πολυ οι θηλασμοι αλλα η πανα με διεψευσε,απο αυριο θα του δινω αρκετο νερο.Θα παμε και στην παιδιατρο αυριο αλλα δεν ειναι πολυ φιλικη στο θηλασμο και ποιος ξερει τι θα μας πει....

mmdad ευχαριστω για την απαντηση,η αληθεια ειναι οτι εχουμε πολυ ζεστη.Ειδικα τις τελευταιες μερες.Ειχα διαβασει οτι νερο δινουμε μετα ή κατα τη διαρκεια του φαγητου,οπως λεει και η αμαρετο παραπανω και αυτο ακολουθουσα αλλα βλεπω οτι χρειαζεται τροποποιηση στη δικη μας περιπτωση!!

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σταθερά ανά δύο ώρες ζητάει γάλα μέρα νύχτα, ανεξάρτητα από στερεές ή νερό. Εννοείται ότι ανταποκρίνομαι, αλλά πραγματικά με εντυπωσιάζει. Δεν έχει κόψει κανένα γεύμα και δε νομίζω ότι πρόκειται.

ίσως πέρα από το διατροφικό κομμάτι να έχει ανάγκη πολύ την επαφή. Το αποδίδω στην εντεκαήμερη νοσηλεία του όταν γεννήθηκε κι ας με κράζουν όλοι ότι "θα τον κάνω μαμούχαλο και τώρα πια δε θυμάται τίποτα".

FLcUp3.png0BQfp3.png

Εμένα ο δικός μου (7 μηνών, θηλασμός συν κάποιες στερεές), όποτε και να του δώσεις νερό θα το πιει ή αν δει το ποτήρι του ή άλλον να πίνει, χαμός! Θηλάζει ολημερίς κι ολονυχτίς επίσης. Νομίζω ότι κάνει πολύ ζέστη αυτές τις μέρες (και από εδώ και πέρα) και το νερό χρειάζεται. Το γάλα αναπληρώνει τα υγρά, οκ, αλλά δε νομίζω ότι σβήνει τη δίψα..

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...