Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

υπνόσακοι mothercare

gimnasio

Recommended Posts

Αν όντως έχεις 25 βαθμούς, δεν χρειάζεται υπνόσακος θα βράσει το παιδί :lol:. Αρκεί το φανελάκι και μια ολόσωμη πυτζάμα. Πόσο είναι η μικρή?

Ειναι 3 μηνων....

113766154.jpg

Διαφημίσεις

Μμμμμ, είναι μικρούλα, δεν ξέρω αν θα δέχεται κάποιο σκέπασμα εκτός από την πυτζάμα. Εμάς σε αυτή την ηλικία ξεσκεπαζόταν όλη την ώρα, γι'άυτό καταλήξαμε στον υπνόσακο. Αν ξεσκεπάζεται, θα έλεγα να πάρεις υπνόσακο χωρίς δεύτερη σκέψη και βλέπεις τι θα κάνεις αν παραζεσταίνεται.

Μμμμμ, είναι μικρούλα, .....αν παραζεσταίνεται.

Θα δω..ναι..! Γιατι 1-2 φορες την ειδα ξεσκεπασμενη.. και τον χειμωνα τον βαρυ (που ελπιζω να μην ερθει βαρυς δηλ..) θα κρυωνει..! Αρα θα της παρω, οπως λες. Θα κοιταξω μονο, μηπως υπαρχει και κανενας οχι και τοσο χοντρος... πια..! Να ειναι λιγο πιο ελαφρυ υφασματακι :!:

Εγω έχω πάρει κ στα 2 μου παιδιά από το Λητώ. Αγοράζω παντα με μανίκια κ δεν εχω παρατηρήσει προβλημα στις κινήσεις. Εμένα ναι μεν ειναι σε στυλ πάπλωμα αλλά ειναι πολύ μαλακό. Επίσης τους παίρνω ένα νούμερο μεγαλύτερο για να είναι πιο άνετο. Τους φοράω κ φανελάκι κ φορμάκι.....εμένα πάλι η απορία μου είναι ΓΙΑΤΙ ξΕΣκΕΠΑΖΟΝΤΑΙ;;;;;;; Η μικρη μου ειναι σαν να παλεύει....

Socolata οι υπνόσακοι κακονικά μετριούνται σρ tog. Για αυ΄τη την εποχή χρειάζεσαι έναν λεπτό, 1 tog. Αργότερα όταν θα κάνει πιο κρύο θα χρειαστείς 2,5 tog. Εγω χρησιμοποιώ στην μιρή μου τον λεπτό αυτή την εποχή.

Επίσης δεν είναι όλοι οι υπνόσακοι ανοιχτόι κάτω. Υπάρχουν και κλειστοί. οσο για τα μανίκια που λες, τα παιδια δεν κρυώνουν από τα χέρια. Περισσότερο κρυώνουν αν είναι ξεσκέπαστη η πλατούλα τους, που με τον υπνόσακο αυτό δεν συμβαίνει. Απ' όσο ξέρω συνήθως τους κάνουν χωρίς μανίκια γιατί εκτός από το να κρυώσουν, τα παιδια κινδυνεύουν και από την υπερβολική ζέστη.

Διαφημίσεις

Eγώ πήρα το 2,5 tog, όχι το φλις, το άλλο. Δύο είδη έχει. Και της το φοράω με ένα εσώρουχο κορμάκι με μανίκι με θερμοκρασία 21,7. Μήπως είναι υπερβολικό?..

Πάντως επειδή χρόνια ψωνίζω από τα mothercare πρώτη φορά άλλαξε φέτος τους υπνόσακους και τους έκανε πιο χοντρούς, όλοι οι προηγούμενοι ήταν πιο λεπτοί.

Eγώ πήρα το 2,5 tog, όχι το φλις, το άλλο. Δύο είδη έχει. Και της το φοράω με ένα εσώρουχο κορμάκι με μανίκι με θερμοκρασία 21,7. Μήπως είναι υπερβολικό?..

Πάντως επειδή χρόνια ψωνίζω από τα mothercare πρώτη φορά άλλαξε φέτος τους υπνόσακους και τους έκανε πιο χοντρούς, όλοι οι προηγούμενοι ήταν πιο λεπτοί.

Μια χαρά νομίζω ότι είστε και εγώ τον μικρό έτσι τον κοιμίζω με τον χοντρό

Δεν έχει αλλάξει πάντα 2 είδη είχε το mothercare απλά στην Ελλάδα πουλούσαν περισσότερο τον λεπτό, το σαιτ του εξωτερικού τουλάχιστον πριν μια 5αετια που ψώνιζα είχε και τα 2 είδη

για να τσεκάρεις αν το παιδί ζεσταίνεται μου είχε πει η παιδίατρος κοιτάζεις την πλατούλα του αν είναι ζεστό ή ιδρωμένο (κυρίως ιδρωμένο) τότε αφαιρείς ρούχα ή βάζεις λεπτότερο υπνόσακο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...