Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υπνόσακοι mothercare

gimnasio

Recommended Posts

ψάχνω ν'αγοράσω υπνόσακο και είδα της mothercare. Μου φάνηκαν πολυ κομψοί, ανετοι αλλά και λεπτότεροι από τους υπόλοιπους. Είναι ζεστοί και καλοί; Μιλάω γι'αυτούς με τα ποδαράκια. Ειδα και άλλους που είναι πιο χοντροί σα φόρμα εξόδου και σκέφτομαι ότι δε θα είναι αρκετά βολικοί για να κινείται το μωρό.

Επίσης με τον υπνόσακο φοράει το μωρό άλλο ρουχο από κατω εκτος το κορμακι;

Αρκεί ο υπνοσακος μόνο στη Β.Ελλάδα ή χρειάζεται και καλοριφερ; Ρωταω γιατι θα είμαστε σε άλλο σπιτι λογω εκλογων.

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε υπνοσαλο απο τα mothercare αλλα αυτο που ειναι σαν σακι με ραντουλες.

ειχαμε θεμα γιατι η μικρουλα μου ηταν προωρη κ στην θερμοκοιτιδα ηταν ξεσκεπαστη (37oC ειχε εκει),οποτε δεν δεχοταν τπτ.

ο παιδ/ρος-νεογνολογος μου ειπε να παρω αλλα με ραντες....απο μεσα εβαζα φανελοκορμακι κ φορμακι....αν εκρινα οτι ειχε πολυ κρυο κ καλτσουλες....

Το νεραιδακι ηρθε κ μας αλλαξε τη ζωη στις 16 Μαρτιου 2009!!!

[/url]1liBp3.png

ψάχνω ν'αγοράσω υπνόσακο και είδα της mothercare. Μου φάνηκαν πολυ κομψοί, ανετοι αλλά και λεπτότεροι από τους υπόλοιπους. Είναι ζεστοί και καλοί; Μιλάω γι'αυτούς με τα ποδαράκια. Ειδα και άλλους που είναι πιο χοντροί σα φόρμα εξόδου και σκέφτομαι ότι δε θα είναι αρκετά βολικοί για να κινείται το μωρό.

Επίσης με τον υπνόσακο φοράει το μωρό άλλο ρουχο από κατω εκτος το κορμακι;

Αρκεί ο υπνοσακος μόνο στη Β.Ελλάδα ή χρειάζεται και καλοριφερ; Ρωταω γιατι θα είμαστε σε άλλο σπιτι λογω εκλογων.

Δες στο mybabycenter.gr Εγώ έχω πάρει καλοκαιρινό και χειμωνιάτικο και είναι σουπερ.

εμείς έχουμε αγοράσει αυτόν τον φλις με τα πόδια, πέρσι το χειμώνα με τέτοιους την βγάλαμε μια και η μικρή δεν κρατάει τίποτα επάνω της.

Της φορούσα το ζιπουνάκι κοντομάνικο, φορμακοπυζαμάκι :lol: βαμβακερό και τον φλίς υπνόσακο. η θερμοκρασία στο δωμάτιο της είναι πάντα τον χειμώνα γύρω στους 23 C

Εμάς μας βόλεψαν μια χαρά και φέτος τέτοια αγόρασα :mrgreen:

α...... αν αγοράζεις από το Internet ρίξε μια ματιά στο on line κατάστημα της Αγγλίας καμία σχέση οι τιμές με Ελλάδα

Διαφημίσεις

εμείς έχουμε αγοράσει αυτόν τον φλις με τα πόδια, πέρσι το χειμώνα με τέτοιους την βγάλαμε μια και η μικρή δεν κρατάει τίποτα επάνω της.

Της φορούσα το ζιπουνάκι κοντομάνικο, φορμακοπυζαμάκι :lol: βαμβακερό και τον φλίς υπνόσακο. η θερμοκρασία στο δωμάτιο της είναι πάντα τον χειμώνα γύρω στους 23 C

Εμάς μας βόλεψαν μια χαρά και φέτος τέτοια αγόρασα :mrgreen:

α...... αν αγοράζεις από το Internet ρίξε μια ματιά στο on line κατάστημα της Αγγλίας καμία σχέση οι τιμές με Ελλάδα

Κάτι τέτοιο εννοείς?

http://www.mothercare.com/richContent/B002DV7X86

Το σκεφτομουν και εγω αλλά πήγα στα mothercare και είδα ότι στην συνθεση γράφει 100%polyester, όλα τα φλις έτσι είναι νομιζω. Είναι όμως υγιεινό για τα μωράκια αυτό? Δεν θα ηταν καλυτερα να είναι βαμβακερό?

Της φορας και φορμακι ολόσωμο από μέσα?

Ο γιος μου είναι κοντευει 7 μηνων και στο κρεββατι φερνει βολτες οπότε δεν υπαρχει άλλη λύση απο τον υπνόσακο.

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

ναι vereniki αυτούς έχουμε αγοράσει, πράγματι είναι 100% polyester το γράφει και το site. Εμείς δεν είχαμε πρόβλημα, όταν άρχισε να τα φοράει ήταν γύρω στους 4-5 μηνών, σε μικρότερη ηλικία δεν χρειάστηκε μια και ο καιρός ήταν καλός (δεν θα τους έβαζα έτσι και αλλιώς γιατί θα φοβόμουν για αλλεργία)

Σίγουρα καλλίτερα είναι τα βαμβακερά, άλλα όσα βρήκα με πόδια ή ήταν πολύ λεπτά ή πολύ χοντρά και μου ίδρωνε.

Έπρεπε να είναι με πόδια γιατί κλοτσούσε και ήθελε να κουνάει τα πόδια της ανενόχλητη, τσαντιζόταν και ξυπνούσε με οτιδήποτε την περιόριζε, ακόμα και σήμερα τα ίδια κάνει........:roll::roll:

Της τα φοράω με φορμάκι βαμβακερό από μέσα και ζιπουνάκι και βάζω ή βγάζω κάτι ανάλογα τον καιρό. :roll::roll:

Σ'ευχαριστω για την απάντηση!:D Αφου λες ότι σε βολεψε μπορεί να μην πειράζει το ότι δεν είναι βαμβακερός. Στο μεταξυ σκέφτομαι για να τους πουλάνε στο mothercare κάτι θα ξέρουν και προφανως τους ψωνίζει πολύς κόσμος..Στο μεταξύ και μια κουβερτούλα που έχω και κάνει ουσιαστικά την ίδια δουλειά και αυτη από polyester είναι,οπότε μπορεί να μην υπαρχει πρόβλημα..:confused:

Έχω δει έναν που εχει η κουνιαδα μου που ειναι σαν παπλωμα και μου φαινεται πολυ ζεστος (με ποδαρακια όπως και αυτοι). Για τον ίδιο λόγο που λες και εσυ νομίζω ότι είναι καλύτερα να έχουν ποδαράκια και να μην είναι σαν σακί από κάτω.

Έχω μπερδευτει:confused: (Προβλήματα που εχει ο κόσμος!!:D:D:cool:) Θα το ψάξω λίγο ακόμα πριν αγοράσω, δεν έχουν πιάσει και πολλά κρύα οπότε μόνο με ολόσωμο φορμάκι βολευόμαστε ακόμα!;)

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Κάτι τέτοιο εννοείς?

http://www.mothercare.com/richContent/B002DV7X86

Το σκεφτομουν και εγω αλλά πήγα στα mothercare και είδα ότι στην συνθεση γράφει 100%polyester, όλα τα φλις έτσι είναι νομιζω. Είναι όμως υγιεινό για τα μωράκια αυτό? Δεν θα ηταν καλυτερα να είναι βαμβακερό?

Της φορας και φορμακι ολόσωμο από μέσα?

Από 6 μηνών του φοράω τέτοιον υπνόσακο και έχουμε σωθεί. Μέχρι να τον αγοράσουμε, κάθε φορά που ξεσκεπαζόταν ξυπνούσε και έκλαιγε. Ακόμα και πέρσυ όταν τον έπλενα, το βράδυ που περνούσε μέχρι να στεγνώσει ξυπνούσε με κλάματα. Θέλω να του ξαναπάρω και φέτος αν βρω στο μέγεθός του.

Από μέσα του φοράω κοντομάνινο ζιπουνάκι ή μακρυμάνικο όταν έχει πολύ κρύο και το καλοριφέρ 20-21 C.

Παρότι έχει σχετικά ευαίσθητο δέρμα δεν τον ερέθισε ποτέ.

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

εξαρτάται από την περιοχή που μένεις πάντως αν το δωμάτιο του παιδιού η θερμοκρασία δεν είναι κάτω από 23 βαθμούς νομίζω ότι δεν σου κάνει.

Σε υπνόσακο της mothercare λεπτότερο από αυτό που δείχνεις που αγόρασα για δώρο, έγραφε ότι τον βάζουμε, σε δωμάτιο με 21 βαθμούς και κάτω. Σίγουρα θα γράφει πόσα tog είναι και τι ρούχα φοράμε από μέσα στο παιδί, ρώτα και αποφάσισε.

Από 6 μηνών του φοράω τέτοιον υπνόσακο και έχουμε σωθεί. Μέχρι να τον αγοράσουμε, κάθε φορά που ξεσκεπαζόταν ξυπνούσε και έκλαιγε. Ακόμα και πέρσυ όταν τον έπλενα, το βράδυ που περνούσε μέχρι να στεγνώσει ξυπνούσε με κλάματα. Θέλω να του ξαναπάρω και φέτος αν βρω στο μέγεθός του.

Από μέσα του φοράω κοντομάνινο ζιπουνάκι ή μακρυμάνικο όταν έχει πολύ κρύο και το καλοριφέρ 20-21 C.

Παρότι έχει σχετικά ευαίσθητο δέρμα δεν τον ερέθισε ποτέ.

Και μενα χτες που του τον εβαλα πρωτη φορα (ΙΚΕΑ) κοιμηθηκε μια χαρα...ησυχος και μόνο μια φορα του εβαλα τη πιπιλα!! Μιλαμε για ωραριο 21.00 με 8.20!!

cIWNp3.png

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110225&itmid=20444#

Κάτι τέτοιο θα βολεύει? Αυτό λέω να αγοράσω.

αφού είναι της mother baby γιατί δε το αγοράζεις από τους ίδιους με 15 ευρώ;

http://www.motherbaby.gr/home.htm

έχω αγοράσει έναν και το φόρεσε άνετα η μικρή μου αλλά δεν κουνιέται και πολύ. Κοιμάται ήσυχα. Αν μετακινούνταν ίσως της mothercare να ήταν πιο κατάλληλοι.

mpiskotaki έχουν και τα ικεα υπνόσακους;

Διαφημίσεις

καλησπέρα. Η δικιά μου είναι 3,5 και μονο με υπόσακο γλιτώνουμε την πνευμονία.

απο εμπειρία θα πώ:

1. μην παρετε τζαμπο γιατι δεν καλυπτει τα πατουσακια τους

2. Εχει και το ηρα υπνοσακους ομως είναι ζεστοι

3. το μαδερκερ φερνει μεχρι και για 8 ετων ενω το ηρα μεχρι 5

4. παντα να εχετε 2 διοτι το χειμώνα αργουν να στεγνώσουν

5. το τι θα φορατε απο μεσα εχει να κανει με το ποσο κρυο κανει, αν αφήνετε ανοιχτό κανενα παραθυρο, κλπ (τεκαρετε το πρωι το σβερκο για ιδρωτα)

6. το ιδανικο είναι χωρις μανίκια αλλα δεν βρισκεις μεγαλα νουμερα

7. οσο ειναι μωρουδακια χωρις κινησεις στον υπνο, αυτο που είναι σακουλι είναι πολυ καλο, αμα αρχισε το μπουσουλημα αυτο με τα ποδαρακια είναι πιο βολικό

ΚΑΛΕς ΑΓΟΡΕΣ :wink:

Μπερδευτηκα...

αλαν ξεμπερδεψέ με παρακαλώ:P

Γιατί δεν βολευει το σακούλι όταν αρχίσουν να μπουσουλάνε?? αφού για τον υπνο τον θέλουμε......

Κ η δικιά μου είναι ταρζάν κ τα πετάει τα σκεπάσματα κ δεν ξερω αν πρεπει να παρω με ποδαράκια ή όχι.....

D9kvp2.png?3X2batCM

Εμένα ο μπεμπακος μου τώρα κοιμάται μπρουμητα και το ένα ποδαράκι είναι εδώ και το αλλο εκεί. Ο υπνόσακος χωρίς ποδαράκια δεν του αφήνει το περιθώριο να ανοίξει τα ποδαράκια του όσο θέλει, ενώ ο αλλος με τα ποδαράκια είναι σαν φορφάκι οπότε δεν τον δυσκολεύει. Και εγώ αυτόν απο το mothercare του πήρα.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Μπερδευτηκα...

αλαν ξεμπερδεψέ με παρακαλώ:P

Γιατί δεν βολευει το σακούλι όταν αρχίσουν να μπουσουλάνε?? αφού για τον υπνο τον θέλουμε......

Κ η δικιά μου είναι ταρζάν κ τα πετάει τα σκεπάσματα κ δεν ξερω αν πρεπει να παρω με ποδαράκια ή όχι.....

μιλάω για την προσωπική μου εμπειρία αφου η Ελενα μου απο 3 μηνών που αρχισε τις τούμπες τις εξασκούσε όλο το 24ωρο :D:D:D οποτε με το "σακουλάκι - υπνοσακο" που είχα πάρει ίσα που βγάλαμε τον χειμώνα (ειχε γεννηθεί Γενάρη) και προς το τελος δυσανασχετούσε! Αν το μωρουδάκι σου είναι απο εκείνα που οπως τα βάλεις τα βρίσκεις οκ θα σε βολέψει και ο "σακουλάκης". Ελπίζω να σε διαφώτησα :-P

παιδια πήγα στο ικεα σήμερα οπότε αφού τον ειδα μπροστά μου τον σακουλουπνοσακο τον πήρα...

θα σας γράψω εντυπώσεις αν κ από τα λεγόμενα σας δεν θα μας πολυβολέψει αφού η μικρή φτιάχνει τον χαμό κ στον υπνο της...:-D

D9kvp2.png?3X2batCM

Εμένα είναι 10 μηνών και πολύ ζωηρός. Ο υπνόσακος σακούλα μας έσωσε γιατι κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να σηκώνεται όρθιος στα κάγκελα και έτσι κάθε βράδυ κοιμάται αμέσως. Στους ύπνους ημέρας που δεν του τον φοράμε γίνεται μάχη για να ξαπλώσει άρα δεν πολυ συμφωνώ με τους υπνόσακους με πόδια. Τώρα του φοράω τον tog 1.0 τώρα και σε λίγο τον 2.5.

• 4 years later...

Γεια σας!!!

Ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω υπνοσακο. Αλλα εχω 2 αποριες...

α) Γιατι λενε οτι πρεπει να ειναι αμανικος ο υπνοσακος;Γιατι πρεπει ετσι δηλαδη; Το παιδι δεν θα κρυωνει στα χερακια του τη νυχτα;;;

β) Γιατι ο υπνοσακος εχει ανοιχτα τα ποδαρακια κατω; Δεν θα επρεπε να ειναι κλειστος;;;

Ετσι απλα με τα καλτσακια θα ειναι ενταξει;;

Ευχαριστω....

Γεια σας!!!

Ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω υπνοσακο. Αλλα εχω 2 αποριες...

α) Γιατι λενε οτι πρεπει να ειναι αμανικος ο υπνοσακος;Γιατι πρεπει ετσι δηλαδη; Το παιδι δεν θα κρυωνει στα χερακια του τη νυχτα;;;

β) Γιατι ο υπνοσακος εχει ανοιχτα τα ποδαρακια κατω; Δεν θα επρεπε να ειναι κλειστος;;;

Ετσι απλα με τα καλτσακια θα ειναι ενταξει;;

Ευχαριστω....

Γεια σου Socolata! Θα σου πω την εμπειρία μας, εγώ δεν ήξερα ότι λένε ο υπνόσακος να είναι αμάνικος, φέτος το βλέπω στο mothercare. Πέρυσι που ο μικρός ήταν 3 μηνών όταν χειμώνιασε, αρχισα να χρησιμοποιώ έναν υπνόσακο που μας είχαν φέρει από το Orchestra με μανίκια και κλειστά ποδαράκια (σάκος). Τα μανίκια δεν βόλεψαν καθόλου γιατί καθώς είναι χοντρό το ύφασμα, παπλωματένιο, δεν λυγίζουν εύκολα κι έτσι ακινητοποιούν το μωρό με ανοιχτά τα χεράκια :shock:. Ευτυχώς τα μανίκια εμάς είχαν φερμουάρ και τα έβγαλα και έμεινε αμάνικος ο υπνόσακος όπως περιγράφεις. Δεν κρυώνουν τα χεράκια γιατί θα φοράει το φανελάκι του το μακρυμάνικο από μέσα, η κοιλίτσα κι η πλατούλα είναι ζεστά από τον υπνόσακο κι αυτό αρκεί.. είναι φαντάσου όπως κάποιος που βγάζει τα χέρια πάνω από την κουβέρτα του, δεν κρυώνει!

Για τα ανοιχτα ποδαράκια δεν ξέρω, εμάς ήταν κλειστά, στο mothercare κλειστά τα έχω δει, αλλά φαντάζομαι και με ανοιχτα δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι όπως ένα πάπλωμα που είναι ανοιχτό από κάτω. Καλτσούλες του φόραγα κι εγώ με τον κλειστό υπνόσακο.

Γενικά έχε υπόψιν σου ότι αυτοί οι υπνόσακοι είναι πολύ ζεστοί, καλύτερα να παίρνει λίγο αέρα και από τα χέρια και από κάτω, εμένα πολλές φορές το πρωί ήταν ιδρωμένος, μέχρι να καταλήξουμε στο ποια θερμοκρασία είναι η κατάλληλη στο δωμάτιο για να μην σκάει με τον υπνόσακο, 18-20 βαθμοί, δεν έπρεπε να ανάβουμε καλοριφέρ το βράδυ δηλαδη!

Γεια σου Socolata! Θα σου πω την εμπειρία μας, εγώ δεν ήξερα ότι λένε ο υπνόσακος να είναι αμάνικος, φέτος το βλέπω στο mothercare........

Γεια σου vivien9! Σε ευχαριστω για την απαντηση...! Το φανταστηκα και εγω αυτο..οτι με τα χερια δεν θα ειναι βολικο για το μωρο, αλλα σκεφτηκα για το αν θα κρυωνει κτλ! Γιατι εχω το χειμωνα..δεν τα βγαζω τα χερακια μου εξω απο την κουβερτα οπως λες γιατι ξεπαγιαζω.χαχα :rolleyes::mrgreen:

Και σκεφτομαι επειδη ειναι δικο μου παιδακι..:lol:μηπως μου μοιαζει σε αυτο.χαχα.

Βεβαια..πηγα να αγορασω εναν υπνοσακο με μανικια, κ το παρατηρησα αυτο που λες, οτι ειναι πολυ χοντρα τα μανικια. Και εγω φοβαμαι μην πνιγει. Γιατι εχει τη συνηθεια να βαζει το ενα χερι πανω στο κεφαλι της οταν κοιμαται (καλυπτει το προσωπο δηλ) και φοβαμαι...μηπως δεν θα παιρνει αερα..!

Γενικα, ολο ρωταω και ξανα ρωταω οπου βρεθω.., γιατι δεν ξερω αν τελικα θα με βολεψει. Εγω το καλοριφερ δεν υπαρχει περιπτωση να το κατεβασω κατω απο τους 25 βαθμους... ΠΟΤΈΕΕΕΕΕΕ γιατι με το κρυο εχω ενα θεμα. Θα με βρουν κοκαλο. Αρα μηπως δεν χρειαζεται και να παρω υπνοσακο;;;;

πω πω... το εχω κανει τοσο θεμα..λες και σκεφτομαι να αγορασω κανενα καραβι :shock::lol::lol::lol::lol: