Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έχει μάλλον ουρολοίμωξη

Recommended Posts

Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί το παιδάκι μου (3,5 μηνών) εδώ και 3-4 ημέρες δεν θέλει καθόλου να πιεί γάλα, στα 30μλ κλαίει γοερά και δεν μπορώ με τίποτα να του το δώσω. Όχι ότι ήταν ποτέ φαγανό είχαμε πολλά προβλήματα με το τάισμα του, έχει και ΓΟΠ και κάνει και ρουκέτες, δεν πίνει που δεν πίνει το βγάζει κιόλας. Όλοι μου έλεγαν πως το παιδί δεν έχει τίποτα απλά δεν είναι φαγανο αλλά εμένα κάτι με έτρωγε, έβλεπα μια άλλη συμπεριφορά όταν της έδινα το γάλα. Παρόλο το παιδί δεν είχε πυρετό και ήταν ευδιάθετη εγώ πήγα σήμερα και της έκανα εξετάσεις για ουρολοίμωξη, όπου στην γενική ούρων βρήκαν τα ούρα της θολά (όχι καθαρά) και κάποια πρωτείνη (έτσι μου είπαν) αλλά πρέπει να περιμένουμε την καλλιέργεια που θα βγεί αύριο. Μάλλον είπαν έχει ουρολοίμωξη ή κάποια λοίμωξη. Έχω σκάσει απο την στεναχώρια μου γιατί πρόσεχα πάρα πολύ, δεν χρησιμοποιούσα μωρομάντηλα (μόνο λίγες φορές που είμασταν εκτός σπιτιού), την έπλενα σχολαστικά και τώρα νιώθω πως κάτι δεν έκανα σωστά εγώ. Τέλος πάντων μήπως κάποια ξέρει σε αυτή την ηλικια (3,5 μηνών το παιδί νοσηλεύεται εάν έχει ουρολοίμωξη ή όχι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

[sIGPIC][/sIGPIC] Έχω έρωτα με την κόρη μου

Διαφημίσεις

Καταρχήν μη στενοχωριέσαι. Αν το μωράκι σου έχει ουρολοίμωξη, δεν οφείλεται σε κάποιο λάθος που έκανες εσύ. Μπορεί να είναι κάποιο μικρόβιο που κόλλησε από το μαιευτήριο ή να έχει παλινδρόμηση η οποία με το καιρό φτιάχνει. Όταν έπαθε ο δικός μου ήταν 3 μηνών παρά κάτι. Ο παιδίατρος είπε να πάμε νοσοκομείο για χορήγηση ενδοφλέβιας αντιβίωσης. Τελικά με δική μας ευθύνη δεν πήγαμε και προτιμήσαμε να του δίνουμε αντιβίωση από το στόμα. Γενικώς τα παιδάκια κάτω των 3 μηνών κατά κανόνα νοσηλεύονται.

εμενα η μικρη ειχε παθει 5,5 μηνων .με ευθυνη κ της δικης μας παιδιατρου μειναμε σπιτι.στο παιδων απ οτι ειχα δει οταν ειχα τη μικρη για αλλους λογους ειδα τα παιδια τα εμπυρετα με ουρολοιμωξη να τα κρατανε 1 βραδυ...

οταν μαζεψες τα τσισα στο σακουλακι επλυνες καλα το μωρο?μηπως πρεπει να επαναλλαβεις?για να σαι σιγουρη.

Eμας ηταν 28 μερων οποτε νοσηλευτηκαμε :-(:sad:

Δεν φταις εσυ. Κι εγω πεταξα σφουγγαρια, και εγινα υστερικη με την καθαριοτητα μετα απο αυτο για λιγο καιρο αλλα τελικα ακομα και αν περασει μια φαση δυσκοιλιοτητας το μικροβιο γενατε μονο του οποτε ισως δεν εφταιγα εγω.

Περαστικα σας και να χαιρεσαι που το πηρες ειδηση πριν κανει πυρετο. Ειναι πολυ πιο ευκολο τωρα :D;)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

η εξεταση εγινε απευθειας απο την ουροδοχο κυστη για να ειμαστε σιγουροι

αουτς τι περναει μωρε. :(

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!