Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έχω Βάρος Μπόρει κάποιος να με βοηθήσει?

Recommended Posts

Καλησπερα.Δεν με πειραζει που ειναι εκει αρκη να ειναι καλη κι να μπορει να μου πει δευτερη γνωμη απο αυτην που ακουσα.Αν μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις το τηλ του αν ειναι για να παω σε αυτον

IJ85p3.png

Ojvop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anna_22

Anna_22 32 δημοσιεύσεις

• esys

esys 10 δημοσιεύσεις

• nikib

nikib 8 δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 5 δημοσιεύσεις

Καλησπερα.Δεν με πειραζει που ειναι εκει αρκη να ειναι καλη κι να μπορει να μου πει δευτερη γνωμη απο αυτην που ακουσα.Αν μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις το τηλ του αν ειναι για να παω σε αυτον

οκ θα κοιτάξω να το έχω αύριο να σου το στείλω. Γυναίκα είναι κι αυτή όχι άντρας

Δεν εχω προβλημα με αυτο (μονο ο γυναικολογος μου θελω να ειναι γυναικα)

Οκ ευχαριστω εκ των προτερων απο εμενα.

Αν γνωριζεις ποσο περνει για την επισκεψη ή για την εξεταση ?

Δεν θελω να γραφτει στο βιβλιαριο μου

IJ85p3.png

Ojvop3.png

Λοιπόν το βρήκα 210 4296592 στην παρακάτω διεύθυνση http://209.85.229.132/search?q=cache:fwAYD1zoXScJ:www.taapt.gr/images/IATROI.XLS+%CE%92%CE%95%CE%A1%CE%A5%CE%9A%CE%99%CE%9F%CE%A5+%CE%95%CE%9D%CE%94%CE%9F%CE%9A%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%9F%CF%82&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a επειδή όμως είναι από το ίντερνετ αν δεν είναι το σωστό πές μου να ρωτήσω την κουνιάδα μου.

Δεν εχω προβλημα με αυτο (μονο ο γυναικολογος μου θελω να ειναι γυναικα)

Οκ ευχαριστω εκ των προτερων απο εμενα.

Αν γνωριζεις ποσο περνει για την επισκεψη ή για την εξεταση ?

Δεν θελω να γραφτει στο βιβλιαριο μου

Στην κουνιάδα μου νομίζω ότι παίρνει ειδική τιμή διότι γνωρίζει το σύζυγό μου. Θα ρωτήσω όμως

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ.Δεν με πειραζει η τιμη αρκη να ειναι καλος κι να ξερει περι θυροειδη κι εγκυους

Μην ευχαριστείς είμαστε εδώ να βοηθάμε η μια την άλλη. Ξέρεις πόσες απορίες έχω καθημερινά που τις θέτω σε διάφορα φόρουμ και περιμένω με ανυπομονεσία να βρώ απαντήσεις. Όπως καταλαβαίνεις πρώτη εγκυμοσύνη και είμαι στο απόλυτο σκοτάδι!

παρομοια κατσταση.Ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη κι δεν ξερω τπτ κι φοβαμε για τα παντα

Όπως λέει η γυναικολόγος μου πρέπει να κάνουμε θετικές σκέψεις (όσο μπορούμε τουλάχιστον διότι τα αν είναι πολλά - ειδικά στην αρχή) και όλα θα πάνε καλά. Τώρα θα σε καληνυχτίσω διότι βάζω οδοντογλυφίδες στα μάτια να τα κρατήσω (δύο φορές προσπάθησα να κοιμηθώ το μεσημέρι κι όλο κάποιος σκεφτόταν να με πάρει τηλέφωνο ακριβώς αυτή την ώρα!). Θα τα πούμε αύριο κι όπως είπαμε θετικές σκέψεις

Διαφημίσεις

αννα ξερω πολυ καλη ενδοκρινολογο ειναι μεσα στο λητω,αν ενδιαφερεσαι να σου στειλω τα στοιχεια της παρακολουθουσε και εμενα στην εγκυμοσυνη.

DsRyp3.png

Διαφημίσεις

Δεν επιραζι αρκη να αξιζει αυτα τα χρηματα

Περιμένω νέα σου. Πάντως σου είπα και θα το δεις και μόνη σου έχει πολύ κόσμο (ειδικά τα πρωινά πατήσμε πατώσε)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...