Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πτερυγα 5ου ορόφου Ελενας Βενιζέλου

Recommended Posts

Στις 3 του Σεπτέμβρη εφερα στο κόσμο τον μπεμπάκο μου. Ο λόγος που γράφω είναι για να ευχαριστίσω το νοσιλευτικό προσωπικό της πτέρυγας του 5ου ορόφου του μαιευτηρίου Ελενας Βενιζέλου. Η αλήθεια είναι οτι κάνοντας εισαγωγή στο μαιευτήριο απογοητεύτικα λίγο, θέλετε οι ρόμπες που θυμιζαν τη γιαγια μου, θελετε οι λαστιχένιες παντόφλες 3 νουμερα μικρότερες αλλά αυτά τελικα είναι πταίσματα αφού άκομα και εκεί οι νοσοκόμες ήταν πολύ γελαστες και πρόθυμες. Τα χειρουργεία σαφώς χρειάζονται καποια ανακαίνιση αλλά οι μαίες και οι γιατροι είναι αψογοι. Και τωρα θα σας πώ τις άριστες εντυπώσεις μου για τα δωμάτια. Είναι σούπερ, ευρύχωρα, πεντακάθαρα με χρώματα που φτιαχνουν τη διαθεση και μεγάλες μπαλκονόπορτες που μπαίνει μέσα απλετο φως. Οι νοσιλευτριες ήταν κατι παραπάνω απο πρόθυμες και ευγενικες. Τα μωράκια μας τα είχαμε μαζί μας αλλά ακόμα και εγώ που είμουν με καισαρικη, με ορούς και καθετήρες οι κοπέλες μου πήραν το παιδι να το κάνουν μπάνιο να το αλλαξουν να το δεί ο παιδίατρος. Το φαγητό ίσως υστερούσε λίγο αλλά δεν μπορώ να κρίνω γιατι στη καισαρική είναι το διαιτολόγιο περιορισμένο. Και για όλες αυτές της υπηρεσίες σε μονόκλινο μαζί με κάποια τηλέφωνα σταθερα που έκανα απο το δωμάτιο (δεν τα χρεώνουν) για 4 μερες νοσηλίας πλήρωσα 470 ευρώ. Αυτό και αν είναι σουπερ. Και όσο για το θηλασμό τον υποστηρίζουν απόλυτα.Ελπίζω σιγά σιγα να καταφέρουν να ανακαινίσουν όλο το μαιευτήριο για να μπορούμε ανθρώπινα και οικονομικα να γεννάμε με αξιοπρέπια και να περνάμε τις πρώτες μέρες με τα μωράκια μας όμορφα.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Διαφημίσεις

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ 6 ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ................ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΠΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΣΟΛΥΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ .....................

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!:P

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!:-D ΓΕΝΝΑΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΙ ΕΓΩ(ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ:wink:) ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΕΚΕΙ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ..ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥ!

1.ΤΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΧΑΤΕ??ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ Ή ΔΙΚΛΙΝΟ??ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΟΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ή ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?(ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ)

2.ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΧΑΤΕ??ΖΗΤΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ??ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΗΣΕ(ΑΝ ΕΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ)??

3.ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Ή ΟΧΙ??ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΝΑΤΕ??ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ(ΤΟΚΕΤΟΣ)??

4.ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ Ή ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ?ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΤΕ??

5.ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ??Ή ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ??

ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Ε??ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΜΕ Π.Μ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

• 2 εβδομάδες μετά...

Λοιπον δεν εχω γεννησει ακομα αλλα θα σου πω αυτα που ξερω...Πρωτον το μονοκλινο ειναι χοντρικα γυρω στα 500 και το μονοκλινο λουξ στα 700 για 4 μερες με ολο το υγειονομικο υλικο και τις εξετασεις του νεογνου. Ο δικος μου γιατρος αναφερεται λιγο πιο πανω θα μου παρει 850 ευρω και μου ειπε οτι αν θελησω επισκληριδιο (παω για φυσιολογικη γεννα) ο αναισθησιολογος αλλα 150 ευρω. Δεν με ενδιαφερουν τα λεφτα αρκει ολα να πανε καλα και να με προσεξει.Απο οσες κοπελες εχουν γεννησει μαζι του εχω ακουσει τα καλυτερα..Τελος του μηνα ξεκιναω και εγω και ο αντρας μου μαθηματα ανωδυνου στο Ελενας για να μπει και εκεινος μαζι μου στις ωδυνες. Τα δωματια τα εχω δει και ειναι αστερια. Ευχομαι με το καλο και ολα να πανε καλα.

bf2Bp2.png

rTodp3.png

• 6 χρόνια μετά...

Εγώ ήμουν στον 6ο όροφο του Έλενα και έφερα στον κόσμο την κόρη μου το 2014, δεν το αλλά ζω με τίποτα σα νοσοκομείο, έχω εμπειρία και από ιδιωτικό γιατί γέννησα το γιο μου στο Ρέα, καμία σχέση. Ακόμα εκεί πηγαίνω για όλες μου τις εξετάσεςι, τους ευχαριστώ όλους πολύ!

5o64p3.png

CQZ6p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ ήμουν στον 6ο όροφο του Έλενα και έφερα στον κόσμο την κόρη μου το 2014, δεν το αλλά ζω με τίποτα σα νοσοκομείο, έχω εμπειρία και από ιδιωτικό γιατί γέννησα το γιο μου στο Ρέα, καμία σχέση. Ακόμα εκεί πηγαίνω για όλες μου τις εξετάσεςι, τους ευχαριστώ όλους πολύ!

0 6ος αλλά και ο 5ος του Ελενα είναι σούπερ!!!!Καμία σχέση με τα κλειστοφοβικά,στριμωγμένα τρίκλινα των ιδιωτικών!Ειδικά ο 6ος πολύ σύγχρονος και άνετος!

Μιραντα ποιό γιατρό είχες?

Μπορείς να γράψεις πληροφορίες γι αυτόν γιατί με ενδιαφέρει?

καλησπερα κοριτσια μου !να ζησουν τα μωρακια σας σε οσες γεννησαν και με το καλο σε οσες περιμενουν!

λοιπον θα θελα να ρωτησω κι εγω τι θα χρειαστει να χω μαζι μου για το μωρακι μου κι εμενα!γενναω μεχρι μεσα μαρτη και εχω τρελαθει απο την αγωνια μου μιας κι ειναι η πρωτη μου φορα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...