Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΑΝΝΑ27!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

368374hvbaq23d1o.jpg

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Μάνος ειναι το όνομά μου

και η Αννούλα η μαμά μου.

Ηρθα πριν λίγο στη ζωή

και είναι όμορφα πολύ

Εχω και ενα αδελφάκι που

το λένε Μητσακλάκι

τ'αγαπώ κι αυτο πολύ

σαν την ίδια τη ζωή.

Ειμαι πολυ ευτυχισμένο

για τη Μύκονο πλασμένο

Σας ευχαριστώ πολύ

και σας στέλνω ένα φιλί!

(Δεν εχω εμπνευση πολύ..ειναι απλό ποιημα καισαρικολεχώνας με ημιδιαλυμένες θηλές......εκανα οτι μπορουσα πάντως..:D)

Αννούλα μου γλυκιά να σου ζήσει ο Μάνος σου!!!!!!!!!

Να ειναι πάντα γερός,δυνατός και ευτυχισμένος!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα παιδάκια σου είναι ευλογημένα που σε έχουν μανούλα..

αυτό εχω να πω μόνο!!!!

Και πάλι συγχαρητήρια και σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας!!!!!

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

Γέννησε ο Σόμπολος???? Καλέ έχω χάσει επεισόδια!!!! Κοριτσάκι μου γλυκό να χαίρεσαι το Μανωλιό σου και το Δημητράκη σου και καλή επιστροφή στο σπίτι. Ρε κορίτσια, γέμισε το καφέ μας με μπεμπάκι...τι απερίγραπτη χαρά είναι αυτή???Να είμαστε όλες καλά να τα χαιρόμαστε!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Με το καλό!!!!!!!

Πολλά μπράβο στη μαμά και στο μπέμπη για την out of the blue έξοδο που αποφάσισε!

Αντε γυρίστε σπίτι να τελειώνει το καφέ ποιες γενάννε Αύγουστο, να το κάνουμε Μαμάδες Αυγούστου 2009!

k6rO.png

yMCu.png

Τα thavmatakia μου και γω!

Αννουλα....(συνονωματη) πολλα πολλα συγχαρητηρια..!!!!!!!

να σου ζησει το παληκαρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο ρε κοπελιες..πολυ με συγκινητε.....!!!!!!!!!!!

Να τα καμαρωνετε τα αγγεκουδακια σας!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

lamlamsdg20100211_-6_My+child+is.png

Θαυματάκι μου...σε λατρευω..εισαι ολη μου η ζωή!!!!!!!!!

247654h3rpeyca78.jpg

Ευχαριστώ για όλες τις ευχές πολύ πολύ!!!!!

τη περασμένη Πέμπτη στις 20 Αυγούστου είχα κανονισμένο ραντεβού για χειρουργείο στις 7 το πρωί στο Έλενα λόγω προηγηθείσας καισαρικής. Το θέμα ήταν ότι τη συγκεκριμένη μέρα τη διάλεξε και το αγόρι μου ως μέρα γενεθλίων του αφού στις 3 τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά και η καισαρική έγινε λίγο νωρίτερα. Στις 6 το πρωί γεννήθηκε ο Μάνος μου, 3300, τον είδα γύρω στις 9. Είναι ένα πραγματικά όμορφο και πολύ ήσυχο αγοράκι απ τη πρώτη στιγμή ως τώρα....

Ταλαιπωρήθηκα λίγο στη συνέχεια όσο τόσο απ τη καισαρική όσο από την ατυχία να προσβληθώ από δύο λοιμώξεις, γαστρεντερίτιδα και ουρολοίμωξη, μάλλον με είχε ηδη κολλήσει ο μεγάλος μου ο γιος, και παρέμεινα 2 ακόμα μέρες στο νοσοκοκομείο με μεγάλη φαρμακευτική αγωγή, με 41 πυρετό, διάρροιες σε συνδιασμό με τους μετεγχειρητικούς πόνους...καλοπέρασα...το ξεπερνάω όμως σιγά σιγά ευτυχώς...κι όλα κάθε μέρα είναι και καλύτερα.

λόγω ισχυρών αντιβιώσεων δε με άφησαν να θηλάσω και προσπαθώ τώρα να αναπληρώσω το χαμένο χρόνο, αυτό μου στοίχισε πολύ, πάει πολύ καλά όμως κι αυτό τώρα ευτυχώς!

αυτά και πάλι ευχαριστώ τη συμπεθερούλα μου και όλες τις κολλητές φιλεναδούλες μου απ το καφέ του αυγούστου συν όλες τις φίλες συμφορουμίτισσες και ανταποδίδω κάθε ευτυχία!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Διαφημίσεις

th_P8300257.jpg

o Mάνος μου σήμερα, 10 ημερών!

ψυχη μουυυυ να σας ζησει Αννα μου το κουκλι!!!να ναι παντα καλοτυχο να χει υγεια και ευτηχια και οοοολλλα τα καλα του κοσμου!περαστικα κουκλιτσα μου να χεις.περνεις ακομα αντιβιωση?τωρα πως εισαι?

Nrdkp3.png

Μαράκι μου σ ευχαριστώ! ένα βήμα κάνω το δίλεπτο! χιχι

το παλεύω, καλά δε με λες αλλά που θα πάει... άσε που μου μειναν μόνο 3 κιλά απ τη ταλαιπωρία! που το πας αυτό! άντε όλα καλά να λέμε!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Μαράκι μου σ ευχαριστώ! ένα βήμα κάνω το δίλεπτο! χιχι

το παλεύω, καλά δε με λες αλλά που θα πάει... άσε που μου μειναν μόνο 3 κιλά απ τη ταλαιπωρία! που το πας αυτό! άντε όλα καλά να λέμε!

ολα καλα κουκλα μου μεσα απ την καρδια μου να χαιρεστε τα παιδακια σας καθε ευχη σας να γινει πραγματικοτητα.(φτου φτου μην τα ματιασω τα νινακια σου ειναι ΚΟΥΚΛΑΚΙΑΑΑ)

Nrdkp3.png

Αννουλα μου,χτες γυρισα απο τις διακοπες μας,και μολις ειδα τα ευχαριστα!!!!!!!

Να σου ζησει ο παιδαρος,και καθε σου επιθυμια...ευχη μου!!!!!!!!!!

Να τα καμαρωσεις,τα παιδακια σου οπως επιθυμεις!!!!!!!!!

Περαστικα και σε σενα...σιδερενια!!!!!!!!!

Φιλια πολλα!!!!!!!!

line_m121_beg_40_time_1200978000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

th_P8300257.jpg

o Mάνος μου σήμερα, 10 ημερών!

Καρδούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!! Τί κουκλί ειναι αύτό καλέ συμπεθέρα.. κάνεις πανέμορφα παιδιά εσύ.!! Να σας ζήσει. φτου φτου φτου

Αχ τρελλαίνομαι για το μαλλί :) Κουκλάκι ζωγραφιστό είναι ο Μάνος!

Αννούλα μου γλυκιά να τον χαίρεσαι και να αναρρώσεις γρήγορα! Περαστικά να είναι όλα κορίτσι μου!

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Αννούλα μου, ευγενική, δεν το ξερα ότι γέννησες, ΄δεν πολυμπαίνω στο φόρουμ τελευταία, χαίρομαι πολύ πολύ που πήγαν όλα καλά, ο αγορίνος σου είναι πανέμορφος, να τον χαίρεσαι και να καμαρώνεις για τα αντράκια σου!!!!! :-D

(φιλιά πολλά από μια ''χαμένη'' μαμά, άντε να ανοίξουν τα σχολεία να μου περισσεύει και λίίίίγος λίίγος χρόνος! )

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

Ελεγα κι εγω, που ειναι η Αννα μας?

Να σου ζησει!!!!! Κουκλι!

Ταλαιπωρηθηκες κι εσυ... ελπιζω να εχεις αναρρωσει πληρως και να απολαυσεις τα μικρα σου!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...