Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η ΔΙΚΕΡΟΣ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ!!!

Recommended Posts

χαχαχα δικιο εχεις, ποτε δεν ξερεις..

εσυ πεταλουδιτσα διαφραγμα δεν εχεις?

εγω δεν εχω τιποτα, τιποτα.. (χαχαχα)

βεβαια πρεπει να το ξαναδω σε δυο μηνες αφου τελειωσω την θεραπεια για να δω αν κρατηθηκε η μητρα στην κανονικη της θεση, στρογγυλη δηλαδη..

668bab1939.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο ενδομητριος θανατος προηλθε απο το πλακουντα και τηλαθος θεση των ομφαλιων η ανατομος μου ειπε οτι ειναι τυχαιο και πιθανον αν ηταν ενα να αντεχε...με διαβεβαιωσε η γιατρος οτι δε ειχε προβλημα ,και μετα με αλλους 2γατρους μιλησα δε μου ειπαν για αυτη τη εξεταση αυτη ειναι η τριτη γιατρος που παω και θελει να δει μηπως και ημητρα οδηγησε στη λαθος θεση,αν δε δημιουργησει προβλημα αυτη η εξεταση θα τη κανω αλλα διαβασα σ ενα site οτι δε κανει να τη κανεις αυτη τηεξεταση αν εχεις τραχηλιτιδα κολπιτιδα εισαι εγκυος και εχεις προσφατη επεμβαση η καισαρικη επεμβαση δε θεωρειται εντωμεταξυ δε μου ειπε να παω πρωτα τα αποτελ της καλλιεργειας και αν ειναι ολα οκ να τη κανω,περιμενω και μια γνωμη απο γιατρο να δω ..εγραψα στο gyn ο καθε γιατρος τα δικα του λεει τους βαρεθηκα ολους ασε που δυσκολονα εμπιστευτω καποιον..πεταλουδιτσα αυτο που λες για τη μητρα καιεγω το εχω ακουσει οτι δε κανει εκεινη τη ωρα μαλιστα εχω ακουσει και για ινομυωμα οτι πανω στη γεννα δε κανει..ισως για τη μητρα επειδη εκεινη τη στιγμη ειναι πολυ μεγαλυτερη και μετα θα αρχισεινα μικραινει γι αυτο...φιλακια στη μπεμπουλα σου.μαρια ελπιδα ευχομαι ολα να σου πανε καλα και γρηγορα να γινεις μανουλα

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου.

ξερεις εχω περασει πολλα μεχρι να φτασω εδω χαρουμενη,

δυο αποβολες, ανακαλυψα την διαφραγματικη μητρα μου σε εγκυμοσυνη και απο την στεναχωρια απεβαλα, ξαναεμεινα, χρωμοσωμιακη ανωμαλια και ξανααπεβαλα..

Μετα εξετασεις, εξετασεις και παλι εξετασεις, ο,τι δεν ειχα κανει 28 χρονια τα εκανα ολα μαζεμενα σε 1,5 χρονο.

τωρα ευτηχως ειμαι καλα ψυχολογικα αλλα εχω και αλλο εμποδιο, στιγμα και εγω και ο αντρουλης μου, μαλλον θα κανω εξωσωματικη αλλα θα δουμε..

να σκεφτεσαι ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΑ!!!

οποια γυναικα δεν εχει μητρα δεν μπορει να κανει παιδια, να το θυμασει αυτο!!

φιλια πολλα

668bab1939.png

maria elpida εχω μεταπτωσεις ψυχολογικες μια χαλια κουρελι προσπαθω να σκεφτομαι αισιοδοξα και θελω τοσο πολυ ενα μωρακι γιατι αυτο πιστευω θα μου απαλυνει το πονο,δε σου κρυβω οτι πλεον δε μπορω να βρω χαρα σε τιποτα η μονη μου ελπιδα να μεινω..οι περισσοτεροι γιατροι μου ειπαν μετα το εξαμηνο μπορουμε να προσπαθησουμε το αγχος ειναι τοσο μεγαλο που και ολα καλα να ειναι ,αυτο ειναι ανασταλτικο και δε σου κρυβω τη μεγαλη απογοητευση που δε ημουν το προηγ μηνα.η ζωη μου περιτριγυριζεται και εξαρταται απο μια εγκυμοσυνη σταματησα απο τη δουλεια μου βασικα μ απελυσαν ειχα και μια εναλλακτικη για μειωμενο αλλα μονο που σκεφτηκαν να μ εκμεταλλευτουν στη πιο δυσκολη στιγμη μου εφτανε για να το αποδεχτω αν και ηταν ακυρη πηρα τη αποζημιωση και το ταμειο.αυτο που δε θα ξεχασω ποτεειναι οτι εχουμε ενα ταφο με 2 μωρακια ξεπερνιεται ...δε νομιζω.μ απαντησε ο γιατρος απο το gyn και μου ειπε να μη τη κανω τα προβληματα που προκυπτουν απο τη διδυμη μονοχορικη κυηση δε εχουν σχεση μετο σχημα της μητρας λεει ποσο μαλλον που τα ειχε μεχρι το 7μηνα.μονο λεει αν εχω προβλημμα συλληψης.θα τρελλαθω κοριτσια εκει που ειπα κατεληξα σε γιατρο οι αντιθ γνωμες των αλλων με κανουν να εχω ενδοιασμους.υπομονη πρεπει να εχουμε και αισιοδοξια .

πραγματικα συγκινηθηκα με τα αυτα που εχεις περασει και πιστεψε με σε καταλαβαινω..

να σου πω μονο πως εμενα η διαδικασια των εξετασεων με εκανε να νιωθω πιο ασφαλης και πιο σιγουρη οτι εστιαζω στο πραγματικο προβλημα που ειχα.

εκανα και καριοτυπο στο δευτερο εμβρυακι για να μαθουμε τι του συνεβει και θα κανουμε και εμεις με τον αντρα μου πριν ξαναμεινω για να δουμε αν εχουμε προβλημα με το DNA.

θα σου ελεγα την ταπεινη μου παντα γνωμη να κανεις την εξεταση..

μονο και μονο για να σου φυγει η ιδεα

668bab1939.png

Διαφημίσεις

• 10 months later...

Καλησπέρα κορίτσια! Ανήκω και γω στις άτυχες γυναίκες που εχουν δυσμορφία στην μήτρα! Εγώ εντόπισα οτι έχω δίκερο μητρα και συγκεκριμένα καρδιόσχημο στα 23. Η γυναικολόγος που ειχα ως τοτε δεν το χε δει. Ο καινούριος γυναικολόγος μου μου ειπε πως θα πρέπει να παω Αθήνα στο Ιασω για να κανω υστεροσαλπιγγογραφια, υστεροσκοπηση, κολποσκόπηση και αξονική τομογραφία στα νεφρά μου για να δω αν ειναι οκ γιατι οπως μου ειπε συνηθως οι γυναικες με δικερο μητρα εχουν προβλημα στα νεφρά και πολλές φορές τους λείπει και το ένα. Και φυσικα μετά απο όλες αυτές τις εξετάσεις μετά από ενα χρόνο προσπάθεια εγκυμοσύνης λογω της αξονικής. Ημουν χάλια, εκλαιγα απαρηγορητη...Μετά απο κάποιες μέρες αποφάσισα να παρω και άλλη γνώμη. Πηγα σε νοσοκομειο Θεσ/νικης σκεπτόμενη οτι οι γιατροι εκει ειναι πιο αντικειμενικοι. Βρηκα καποιον και εκλεισα ραντεβου για υστεροσαλπιγγογραφια. Οι σωστες μέρες ειναι αμέσως μετα την περιοδο αλλα επειδη δεν ειχαν ραντεβου εκλεισα στις γονιμες...Αυτο όμως κοστισε πολύ γιατι δεν ηταν ευκολο να πιασει τον τραχηλο με αποτελεσμα να χω φρικτους πόνους και φυσικά μετα πολυ αιμορραγία λογω του τραυματισμού του. Τα αποτελέσματα ήταν τα αναμενόμενα: Δίκερος μήτρα με πολύ χαμηλά το διαφραγμα που δεν χειρουργειται. Μου εκλεισε ραντεβου για υστεροσκοπηση και κολποσκόπηση και μου πε πως αν δεν προσπαθήσω δεν θα ξερω αν εχω πραγματικα πρόβλημα. Η Ιατρική ειναι ενάντια να επεμβαίνουμε στην φύση μας αν δεν υπάρχει αποδεδειγμένος λόγος. Εκεινη την ώρα χτύπησε το τηλ εξω στην γραμματεια και ακουσα πως μια νοσηλεύτρια ζητούσε το τηλ του άλλου γυναικολόγου του νοσοκομείου απο την μαια που ηταν στην γραμματεία. Σκέφτηκα πως δεν ηταν τυχαίο ολο αυτο.

Εφυγα συντεντριμμένη...εκλαιγα τόσο πολύ που δεν έβλεπα τπτ μπροστα μου. Για 10 ημερες ημουν σε καταθλιψη, μεχρι που σκεφτηκα να κάνω παρένθετη μητέρα την μαμα μου...Τελικά αποφάσισα να παω και στον γυναικολόγο που ειχα ακούσει εκείνη την ημέρα.

Πηγα και του είπα όλη την κατάσταση. Καταρχην μου έδωσε χάπια γιατι η αιμορραγία συνεχιζόταν και θα παθαινα μόλυνση. Οταν έβγαλα την υστεροσαλπιγγογραφια μου πε πως ειναι ξεκάθαρο στον υπέρηχο και πως δεν χρειαζόταν να μπω στην διαδικασία. Το μόνο που ήθελε απο μένα ηταν έναν υπέρηχο στα νεφρα. Τον εκανα και ήταν ολα οκ! Μου είπε πως όλα θα πάνε καλα και πραγματικά τον ευγνωμωνω γιάυτο. Πράγματι τον Δεκέμβριο ήμουν έγκυος και αυτο στο κατα λάθος που λέμε...!Ολα πήγαιναν καλα αλλα στον 4ο μήνα ο τράχηλος αρχισε να ανοιγει. Απέφυγα την περίδεση μένοντας ξάπλα 3,5 μήνες. Στις 38 εβδομάδες έβγαλα μια κοριτσάρα 3630kg με καισαρική. Η μικρή μεγάλωνε στην μιση μητρα. Οταν ειδαν την μητρα μου εντυπωσιαστηκαν πάρα πολύ διοτι ήταν μια τεράστια καρδια. Μου την εβγαλαν και φωτο μια μαια για να την δω.Ηταν απιστευτο! Η μικρή τόσους μήνες ζωρίστηκε αρκετα και το ποδαρακι της εγερνε προς τα πανω ωστόσο επανήλθε απο μόνο του στους 2 μήνες.

Αυτήν την στιγμή διανύω την 36η εβδομάδα εγκυμοσύνης του πρίγκιππά μου. Ενώ η πεταλουδίτσα μου ήταν στο αριστερό κέρας το οποίο αποδεδειγμένα έφερε εις πέρας όλη την εγκυμοσυνη ο μικρός προτίμησε το δεξι. Αν και παλι έχασα τον υπνο μου όλα είναι καλα...ουτε καν ξαπλα χρειαστηκε να μεινω...και σε 20 μέρες θα σφιγγω το αγγελόυδι μου στην αγκαλια μου! ευχαριστώ τον Θεό που με αξιώνει για άλλη μια φορά να ζήσω ένα θαυμα και εύχομαι σε όλες τις γυναίκες του κόσμου να το βιώσουν! Κουράγιο κορίτσια και όλα θα πάνε καλά!!! Μη το βάζετε κατω...

Σαν συμβουλή: Πάρτε και 2 και 3 και 4 γνώμες...δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ασυνείδητοι που θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό του χρήματος!

Οτιδήποτε χρειαστείτε εδώ είμαι και όποια θέλει μπορώ να της στείλω τηλ και στοιχεία του γιατρού που με βοήθησε και έβαλε τέλος στον γολγοθά μου!

UYijp2.png

2Wlep2.png

• 6 months later...

Koρίτσια γεια σας, έχω και εγω πρόβλημα με την τεκνοποίηση και γράφω εδώ μπας και πάρω λίγο θάρρος.....Καταρχάς πεταλουδίτσα να χαίρεσε το παιδάκι σου να είναι πάντα υγιές και χαρούμενο....Λοιπόν προσπαθώ εδώ και ένα χρόνο με τον άντρα μου για παιδί αλλά τίποτα....Ξέρω ότι έχω δίκερο μήτρα και πήγα χθες για υστεροσαλπιγγογραφία...Εκεί ανακαλύψαμε ότι έχω και τις σάλπιγγες κλειστές και συν ότι η δίκερως μου είναι πολύ δίκερως....σχεδόν σχίζεται μέχρι κάτω.....Ο γιατρός μου λέει ότι μόνο με εξωσωματική μπορώ να μείνω έγκυος αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν τα δύο κέρατα που έχει η μήτρα μου είναι τόσο μεγάλα ώστε να μπορέσει να επιτευχθεί κύηση....Το ένα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το άλλο...Φοβάμαι πολύ....θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδιά????Με έχει πάρει πολύ από κάτω....Έχετε ακούσει παρόμοιο περιστατικό???Γιατί να έχω τόση ατυχία????δυο προβλήματα μαζί και τόσο σοβαρά;;;;

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα. Σας γράφω κι εγώ την εμπειρία μου για να παίρνουμε θάρρος η μία με την άλλη. Είχα μια αποβολή και στον υπέρηχο ρουτίνας που έγινε μετά από λίγο καιρό διαπιστώθηκε ότι είχα δίκερο μήτρα. έκανα υστεροσαλπιγγογραφία όπου και διαπιστώθηκε τουλάχιστον η διαβατότητα των σαλπίγγων μου. Μετά έκανα διαγνωστική λαπαρασκόπηση στην οποία θα φαινόταν αν θα ήταν χειρουργήσιμο το πρόβλημα και αν ναι η γυναικολόγος θα την έκανε την ίδια στιγμή, λαπαροσκοπικά. Χωρίς νυστέρι δηλαδή. Έξω από το χειρουργείο περίμενε η μητέρα μου και ο άντρας μου. Η γυναικολόγος μου τους είχε πει '''οσο περισσότερο αργήσουμε να βγούμε τόσο το καλύτερο γιατί θα είναι αντιμετωπίσιμο το πρόβλημα.''. Κάναμε 2 ώρες να βγούμε κι αυτό ήταν καλό. τώρα έχω 2 αγοράκια και είμαι έγκυος στο 3ο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες σας.

Σε ευχαριστώ για το θάρρος....Απλά στη δική μου περίπτωση δεν χειρουργείται δυστυχώς....είναι μεγάλο το πρόβλημα μου....συν το ότι οι σάλπιγγες είναι αδιάβατες.....

μαριλενα καλησπερα,

επεσα στην ιστορια σου και ηθελα και εγω οσο μπορω να σε βοηθησω...το προσωπικο μου προβλημα δεν εχει καμια σχεση καθως αντιμετωπισουμε ολιγοασθενοσπερμια...ομως διαβαζοντας απο δω και απο κει πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι αντιμετωπισιμο εφοσον πας στους καταλληλους γιατρους.

το γεγονος οτι οι σαλπιγγες σου ειναι μη διαβατες μη σε στεναχωρει καθολου αφου η εξωσωματικη ειναι ο καθολα ενεδειγμενος τροπος για να κανεις παιδακι. Τωρα οσον αφορα τη δικερη μητρα, αν ελθεις σε επικοινωνια με μεγαλα ονοματα εξωσωματικων στην Αθηνα πιστευω θα σε κατατοπισουν για το πως να προχωρησεις, δεν εισαι η μοναδικη που αντιμετωπιζεις αυτο το ανατομικο προβλημα...

ευχομαι ολοψυχα να μη χασεις το κουραγιο σου αλλα να βρεις τον τροπο να το αντιμετωπισεις...ολες εδω παλευουμε και αν και ειμαστε "ατυχες" ειμαιστε και τυχερες που εχουμε την ιατρικη με το μερος μας και πιστευω οτι μανουλα θα γινεις!!!

καλη επιτυχια!

Διαφημίσεις

ίσως τελικά να ναι αντιμετωπίσιμο.....μακάρι.....εύχομαι και σε σένα όλα να πάνε καλά.....ο γιατρός μου δεν μου έδωσε καθόλου ελπίδες παρά μόνο με γεμίζει με άγχος.....αν δεν τα καταφέρω με αυτόν θα πάω και σε άλλους....υπάρχουν και χειρότερα....να ευχαριστούμε το Θεό που είμαστε υγιείς και όλα τα άλλα θα ρθούνε....

• 1 month later...

Κορίτσια Καλησπέρα....επανήλθα...θέλω να σας γράψω την εμπειρία μου αυτόν τον τελευταίο μήνα.....Να σας θυμίσω ότι η σαλπιγγογραφία μου έδειξε κλειστές σάλπιγγες και πολύ δίκερω μήτρα με μικρά κέρατα (με το ένα λίγο μεγαλύτερο από το άλλο για αυτό θα προσπαθούσα κάθε 2 κύκλους, ώστε να μην εμφυτευτεί στο μικρότερο κέρας , σε περίπτωση που θα κατάφερνε να μ ανοίξει τις σάλπιγγες).....κλάμα και κατάθλιψη εγώ...λοιπόν κάνω επεμβατική υστεροσκόπηση στις αρχές Σεπτεμβρίου η οποία θα παιρνε 1-1,5 ώρα από όσα έλεγε ο γιατρός για να ανοίξει τις σάλπιγγες και τελικά κράτησε 3 ώρες το χειρουργείο....(οι γονείς μου και ο σύζυγός μου έσκασαν από την αγωνία τους)....βγαίνει ο γιατρός έξω και λέει στους δικούς μου: "Διαβατές σάλπιγγες και ολοκάθαρες, ούτε κύστες ούτε συμφύσεις ούτε τίποτα που να εμποδίζει εγκυμοσύνη"....τον ρωτάει η μαμά μου με τη μήτρα τί έγινε γιατρέ και αυτός τα μάσαγε....διόρθωσα ότι μπορούσα.....αφαίρεσα ινώδη σκληρό ιστό και ότι πείραξε μόνο το ένα κέρας.....Την άλλη μέρα που μπορούσα να επικοινωνήσω με το περιβάλλον το ρώτησα τι ακριβώς είχα αν ήταν όντως δίκερως η κάτι άλλο και μου λέει:" ολα καλά"....μου έδωσε οιστρογόνα για πάχυνση του ενδομητρίου και 2 μήνες θα ξεκινήσουμε προσπάθειες λέει....πάω στο ιατρείο προχτές και είδα στην οθόνη μια στρογγυλή μήτρα και μου λέει ο γιατρός "αυτό είναι το κανονικό σχήμα της μήτρας". Του λέω αυτή είναι δική μου ???και γέλασε φυσικά....τον ρωτάω γιατρέ τώρα θα δοκιμάζω εναλλάξ και μου απάντησε όχι..κανονικά....έρχομαι σπίτι κοιτάζω στο internet και πέφτω πάνω σε μια ιστορία παρόμοια με τη δική μου και από τα διάφορα που έγραφε (διάγνωση, θεραπεία και φάρμακα)κατάλαβα ότι είχα διάφραγμα και δεν μου το είπε ξεκάθαρα γιατί δεν ήταν σωστή η διάγνωσή του.... τώρα αναμένω να περάσουν 2 μήνες για να ξεκινήσω για φυσική σύλληψη....απογοητεύτηκα από την αντιμετώπιση του γιατρού αλλά επειδή τα νέα είναι ευχάριστα λέω σ'αυτόν τον άνθρωπο θα χρωστάω τη χαρά μου σε λίγο καιρό....Να αναφέρω ότι πριν την εγχείρηση πήγα σε μία εκκλησία με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας η οποία βοηθάει να τεκνοποιήσουν πολλά ζευγάρια και πιστεύω ότι έβαλε και η Παναγία το χεράκι της γιατί οι σάλπιγγες δεν μπορούν να ανοίξουν από μόνες τους.....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ..(με συγχωρείτε για το μεγάλο μήνυμα)

• 1 χρόνο μετά...

Κοριτσια γεια σας....μετα απο καιρο σας γραφω...κρατωντας τον αγγελο μου στην αγκαλια μου....η Παναγια με βοηθησε.....και ειχα καλη εγκυμοσυνη κ ολα καλα....υπαρχει ελπιδα.....

Κοριτσια γεια σας....μετα απο καιρο σας γραφω...κρατωντας τον αγγελο μου στην αγκαλια μου....η Παναγια με βοηθησε.....και ειχα καλη εγκυμοσυνη κ ολα καλα....υπαρχει ελπιδα.....

να σου ζησει μαριλενα μου...διαβασα ολα τα post σου και ανυπομονουσα να μαθω τι εγινε .....χαρηκα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!

εισαι παραδειγμα για πολλες!!!!μπραβο σου που δεν το εβαλες κατω...παμε γιατο 2ο!!!!!:wink::-P:razz::-P:razz:

Διαφημίσεις

• 2 months later...

κορίτσια καλημέρα,

πρώτη φορά μπαίνω στην παρέα σας. είμαι τεσσάρων εβδομάδων(υπολογιζοντας από την τελέυταια περίοδο) και στον πρώτο υπέρηχο ο γαιτρός μου είπε ότι η μήτρα μου είνια είτε δίκερη είτε έχει σχήμα καρδιάς και μου είπε ότι η συγκεκριμένη κατασταση είνια επικινδυνα λόγω κια της θεσης που εμφυτευτηκε το ωαριο. μου έδωσε αμεσως επαπειλουμμενη αδεια. εχω ανησυχήσει και παραλληλα ανρωτιέμαι πώς δεν το είχε δει μεχρι τώρα αφού είχα τρελαθεί στους υπέρηχους. Είχα βλέπετε προβλημα με ωορρηξία κια ακολουθησα φαρμακευτική αγωγη παραλληλα με επιβλεψη του γιατρου μεσω υπερηχογραφημάτω. Ευτυχώς έμεινα παρα πολύ έυκολα εγκυος

Σαλπιγγογραφία δεν είχα κάνεικατα την οποία ο γιατρός μου λέει ότι θα φαινόταν το σχήμα της μήτρας μου. Αναρωτιέμαι όμως στους υπέρηχους δε φαινόταν;

περιμένω τις δικές σας εμπειρίες

Κι εγω ειχα καρδιοσχημη μητρα και δεν ειχε φανει σε υπερηχο..εχω διαβασει πολλες τετοιες περιπτωσεις που δεν φανηκε

Ξεκουρασου και καλη συνεχεια..μην κανεις σεξ..

p7z6p3.pngsQqep3.png

Κι εγω ειχα καρδιοσχημη μητρα και δεν ειχε φανει σε υπερηχο..εχω διαβασει πολλες τετοιες περιπτωσεις που δεν φανηκε

Ξεκουρασου και καλη συνεχεια..μην κανεις σεξ..

Χαίρομαι που ακούω ότι και στη δική σου περίπτωση δεν το είχαν δει γιατι είχα αρχίσει να αμφιβάλλω για το γιατρό. Για το σεξ μου το είπε, απαγορεύεται. Εσύ γέννησες ή εισαι ακόμα εγκυος;

Επίσης ο γιατρός μου επιμένει στο να μην κάνω τίποτα . και μου έδωσε και uotrogestan αν και νιώθω μια χαρά. Τον βρίσκω λίγο υπερβολικο αλλά κάνω ό,τι μου λέει γιατι φοβάμαι μηνπάει κατι στραβά.

• 5 months later...

Γεια σας κοριτσια!!εγω απο οσο ξερω φαινεται η δικερως απο τον υπερηχο....αν ειναι πολυ μικρη ομως η ανωμαλια αυτο νομιζω δεν φαινεται και ουτε την κυηση εμποδιζει....εγω ειχα και διαφραγμα κ ελαφρως δικερο οπως αποδεικτηκε....μην ανησυχειτε ομως....ολα διορθωνονται....ειμαι εγκυος το 2ο μου μωρο και απλα ξαπλωνω λιγο γιατι εχω αιμα....η δικερως λεει ο δοκτορ συνηθως εχει αιμα στην αρχη της κυησης...ειναι και τα πρωτα γενεθλεια του γιου μου κ γω θα μαι στο κρεβατι :-( ε να μην τα θελω κσι ολα!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...