Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Β-χοριακή και ορμονολογικές εξετάσεις - φυσιολογικές τιμές

dina27

Recommended Posts

Μια χαρά είναι η χοριακή σου, συγχαρητήρια και σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη.

Και στις υπόλοιπες κοπέλες που θέλουν να αποκτήσουν παιδάκι ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι τυχερός για όλες μας!

σε ευχαριστω κοριτσακι μου!!!με εκανες και ενιωσα καλυτερα..εσυ σε ποια φαση εισαι?τι να ευχηθω?

:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κανονικα οι εξετασεις κοστιζαν 300 ευρο μου ειπαι ο μικροβιολογος και επειδη μου της εγραψε παθολογος του ΙΚΑ εδωσα μονο 20 ευρο.

τι ταμειο εχεις?

Δημοσίου είναι η ασφάλειά μου. Ωστόσο εμένα μου ήρθε η περίοδός μου την Κυριακή και κράτησε 2 μέρες. Σήμερα είδα καφέ υγρά και πήρα κατευθείαν την γυναικολόγο μου τηλέφωνο και μου είπε να κάνω χοριακή.

Πιστεύετε ότι μπορεί να είναι εγκυμοσύνη; :confused:

Δημοσίου είναι η ασφάλειά μου. Ωστόσο εμένα μου ήρθε η περίοδός μου την Κυριακή και κράτησε 2 μέρες. Σήμερα είδα καφέ υγρά και πήρα κατευθείαν την γυναικολόγο μου τηλέφωνο και μου είπε να κάνω χοριακή.

Πιστεύετε ότι μπορεί να είναι εγκυμοσύνη; :confused:

Ολγακι πολυ πιθανο!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!

Θα περιμενουμε νεα σου

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσια!!! ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum παρολο που εδω και 1 χρονο σας παρακολουθω τακτικα, δεν ξερω καν αν γραφω στο σωστο τοπικ.

λοιπον τον ιουνιο που μας περασε ειχα μια παλινδομη κυηση..αφησαμε να περασουν καποιοι μηνες και τους τελευταιους 2 μηνες αρχησαμε ξανα προσπαθειες, να συμπληρωσω πως λογω των πολυκυστικων ωοθηκών περνω κλομιφεν για να μπορω να κανω ωορρηξία.

λοιπον ο λογος που σας γραφω ειναι η τελευταια μου περιοδος ηταν στις 21/3

οι γονιμες μερες μου ηταν στις 6/4, (εκανα το τεστ ωορρηξιας) οπου ειχαμε επαφες και κανα δυο μερες νωρητερα και κανα δυο μερες μετα, και την ιδια μερα φυσικα. στις 20/4 εκανα τεστ εγκυμοσυνης predictor με τα πρωτα πρωινα ουρα και βγηκε αρνητικο, όμως μεχρι σημερα δεν μου ηρθε ακομα περιοδος. το στηθος μου ειναι πρησμενο και με ποναει, πονους περιοδου ειχα κατι λιγους χθες για πολυ λιγο ομως. λετε να ειμαι εγκυος??? να κανω χοριακη αυριο ή ειναι νωρις?? μηπως εκανα και πολυ νωρισ το τεστ???

σας ευχαριστω....

καλημέρα κοριτσια!!! ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum παρολο που εδω και 1 χρονο σας παρακολουθω τακτικα, δεν ξερω καν αν γραφω στο σωστο τοπικ.

λοιπον τον ιουνιο που μας περασε ειχα μια παλινδομη κυηση..αφησαμε να περασουν καποιοι μηνες και τους τελευταιους 2 μηνες αρχησαμε ξανα προσπαθειες, να συμπληρωσω πως λογω των πολυκυστικων ωοθηκών περνω κλομιφεν για να μπορω να κανω ωορρηξία.

λοιπον ο λογος που σας γραφω ειναι η τελευταια μου περιοδος ηταν στις 21/3

οι γονιμες μερες μου ηταν στις 6/4, (εκανα το τεστ ωορρηξιας) οπου ειχαμε επαφες και κανα δυο μερες νωρητερα και κανα δυο μερες μετα, και την ιδια μερα φυσικα. στις 20/4 εκανα τεστ εγκυμοσυνης predictor με τα πρωτα πρωινα ουρα και βγηκε αρνητικο, όμως μεχρι σημερα δεν μου ηρθε ακομα περιοδος. το στηθος μου ειναι πρησμενο και με ποναει, πονους περιοδου ειχα κατι λιγους χθες για πολυ λιγο ομως. λετε να ειμαι εγκυος??? να κανω χοριακη αυριο ή ειναι νωρις?? μηπως εκανα και πολυ νωρισ το τεστ???

σας ευχαριστω....

τι κύκλο έχεις? Εχεις ήδη καθυστέρηση?

Αν ναι εννοειται να τρέξεις να κάνεις χοριακή αυριο πρωί πρωί!! Και να μας πεις αποτελέσματα :wink:

kanonika o kykos mou den einai ka8olou sta8eros, me ta clomifen omws ginetai sta8eros ana 28 me 30 meres, ektos apo mia fora apou ta oaria den orimasan kai eixa kauisterisi arketi giati ena oario eixe ginei kustoula, twra omws ta parakolou8isame me ton giatro ekana kai test woriksias opws anefera kai prin kai eixa gonimes meres...kai o giatros mou eipe apo tis 6/4 pou itan i gonimi metraw 14 meres kai perimenw na dw an 8a mou er8ei (diladi stis 20/4) ti ginetai loipon??? to predictor vgike arnitiko, bebaia to ekana stis 20/4, lew na paw aurio ston giatro...ouf!!!!! exw polu agwnia..an kai bebaia prospa8w na min to skeftomai kai epizw gia na min apogoiteutw pali...s'euxaristw polu pou apantises sto mnm mou....

kanonika o kykos mou den einai ka8olou sta8eros, me ta clomifen omws ginetai sta8eros ana 28 me 30 meres, ektos apo mia fora apou ta oaria den orimasan kai eixa kauisterisi arketi giati ena oario eixe ginei kustoula, twra omws ta parakolou8isame me ton giatro ekana kai test woriksias opws anefera kai prin kai eixa gonimes meres...kai o giatros mou eipe apo tis 6/4 pou itan i gonimi metraw 14 meres kai perimenw na dw an 8a mou er8ei (diladi stis 20/4) ti ginetai loipon??? to predictor vgike arnitiko, bebaia to ekana stis 20/4, lew na paw aurio ston giatro...ouf!!!!! exw polu agwnia..an kai bebaia prospa8w na min to skeftomai kai epizw gia na min apogoiteutw pali...s'euxaristw polu pou apantises sto mnm mou....

xara mou!! an poume oti eisai tote logika eisai 4 ebdomadwn (san emena!!!) kai einai sxetika nwris, mporei dhladh na mh fanhke sta test enw eisai. ki egw ekana test kai mou bghke polu axno k ekana xoriakh prin 4 meres k mou bghke 26 peripou. kane aurio mia xoriakh gt apo aurio pisteyw 8a arxisei na fainetai kai se sena!!! kalh tyxh kouklitsa mou perimenw nea sou filia!!!!

κοριτσακια καλησπερα!θα ηθελα την βοηθεια σας!προσπαθεια για μωρακι δεν κανουμε αυτον τον καιρο,παρ ολα αυτα ομως χτες συνηδειτοποιησα οτι θα επρεπε να αδιαθετησω αλλα δεν!χτες εκανα μια χοριακη γιατι ηθελα να το σιγουρεψω οτι δεν ειμαι!κι οντως βγηκε αρνητικη αλλα η περιοδος μου ακομη αφαντη!εχω κυκλο 21-26 ημερων παντα εκτος απο μια φορα τον σεπτεβρη που βρεθηκα στην ιδια θεση και ειχα στις 30 μερες,προφανως λογω αγχους!η απορια μου ομως ειναι αλλη!εννοειται οτι εμπιστευομαι την χοριακη αλλα υπαρχει καμια περιπτωση αν η συλληψη εγινε την παρασκευη,να μην εδειξε η χοριακη μου επειδη ειναι νωρις?δεν εχω κανενα συμπτωμα περιοδου αντιθετως εχω πολλα υγρα!αλλα τπτ αλλο!η βοηθεια σας θα μου ηταν πολυτιμη μιας και χωρις να ξερω ειμαι σε αναμενα καρβουνα!

Διαφημίσεις

γειά σου φίλη μου και καλό μήνα,

Άργησα πολύ να δω το μήνυμά σου, πώς είσαι;

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου. Άσε αμάν έκανα να πείσω τον άνδρα μου. Καταλαβαίνεις λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί ανησυχεί μήπως στριμωχτούμε πολύ. Είναι ο δεύτερος μήνας προσπαθειών και ελπίζω να είναι και ο τυχερός γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα αλλάξει πάλι γνώμη ο αντρούλης μου

Φιλιά πολλά!

Don't let your hope die!:-)

σε ευχαριστω κοριτσακι μου!!!με εκανες και ενιωσα καλυτερα..εσυ σε ποια φαση εισαι?τι να ευχηθω?

γειά σου φίλη μου και καλό μήνα,

Άργησα πολύ να δω το μήνυμά σου, πώς είσαι;

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου. Άσε αμάν έκανα να πείσω τον άνδρα μου. Καταλαβαίνεις λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί ανησυχεί μήπως στριμωχτούμε πολύ. Είναι ο δεύτερος μήνας προσπαθειών και ελπίζω να είναι και ο τυχερός γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα αλλάξει πάλι γνώμη ο αντρούλης μου

Φιλιά πολλά!

Don't let your hope die!:-)

• 3 εβδομάδες μετά...

nantiaf ισως πρεπει να επαναλαβεις την χοριακη σου ,μπορει να ειχες καθυστερημενη συλληψη και η χοριακη θελει 7-10 μερες να φανει.οποτε τι εχεις να χασεις ?ισα ισα που θα εισαι και σιγουρη για το αποτελεσμα.επιπλεον με τοση καθυστερηση πρεπει να πας στον γιατρο σου,να δεις τι γινεται.φιλακια και ελπιζω να εχεις ευχαριστα αποτελεσμα

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies :D

Γεια σας κοριτσια.Με λενε Ντινα και ειμαι 31.Απο τα 27 παρακολουθω το φορουμ αλλα ποτε δεν πηρα το θαρος να γραψω.Ειμαι 9 χρονια παντρεμενη και πριν 5 χρονια εκανα 2 αυτοματες αποβολες και μετα ενα εξωμητριο στο οποιο εχασα και τη μια μου σαλπιγγα.Μετα απο ενα χρονο εμαθα οτι εχω καρκινο στο θυροειδη και μεσα σε 1,5 χρονο εκανα 3 χειρουργεια γιατι μου εκανε μεταστάσεις σε λεμφαδένες και 3 ραδιενεργά ιώδια.πολυ μεγαλη ταλαιπωρία!!!!!!Τωρα 8 μηνες μετα το τελευταίο ιωδιο οι γιατροι μου ολοι (και εχω ενα πολυ μεγαλο γκρουπ γιατρων που συνεργάζονται πλέον μεταξυ τους) μου ειπαν να προσπαθησω να μείνω έγκυος.Εχω 10 μερες καθυστέρηση,με βαση κυκλου 24 ημερων και χωρις ποτε καθυστερήσεις,και η β χοριακη μου χθες βγηκε 0.Οι γιατροι μου λενε να ξανα κανω χοριακη σε 10 μερες γιατι με τα χαπια του θυροειδη που μου κόβανε και μου ξανα δίνανε για τα ιωδια παιζει να μη δειχνει ακομα.Ξερει κανεις αν αληθεύει αυτό η μου το λενε για να μη με στεναχωρουνε ????????Ευχαριστω για την υπομονή σας!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Μόλις γράφτηκα στο forum.

Πριν από μερικές εβδομάδες υπεβλήθη σε σπερματέγχυση. Η πρώτη χοριακή μου έδειξε 3, η δεύτερη 108,4 και η τρίτη 30 μονάδες. Ο γιατρός μου, μού εξήγησε ότι θα μηδενιστεί από μόνη της και σε τρεις -τέσσερις μέρες θα μου έρθει περίοδος. Ωστόσο, περίοδος κανονική δε μου έχει έρθει και ανησυχώ. Στο μεταξύ όλο το προηγούμενο διάστημα, απ' τη στιγμή που έδειξε η πρώτη χοριακή 3 μέχρι και την τελευταία χοριακή των 30 μονάδων, είχα μόνο κατά διαστήματα εκκρίσεις καφε-κόκκινες που έρχονταν και σταματούσαν. Πόσο τελικά θα πρέπει να περιμένω, ώστε να έχω κανονική έμμηνη ρύση; Μήπως κάποια είχε ανάλογη εμπειρία; Σας ευχαριστώ.

• 1 month later...
Γεια σας κοριτσια.Με λενε Ντινα και ειμαι 31.Απο τα 27 παρακολουθω το φορουμ αλλα ποτε δεν πηρα το θαρος να γραψω.Ειμαι 9 χρονια παντρεμενη και πριν 5 χρονια εκανα 2 αυτοματες αποβολες και μετα ενα εξωμητριο στο οποιο εχασα και τη μια μου σαλπιγγα.Μετα απο ενα χρονο εμαθα οτι εχω καρκινο στο θυροειδη και μεσα σε 1,5 χρονο εκανα 3 χειρουργεια γιατι μου εκανε μεταστάσεις σε λεμφαδένες και 3 ραδιενεργά ιώδια.πολυ μεγαλη ταλαιπωρία!!!!!!Τωρα 8 μηνες μετα το τελευταίο ιωδιο οι γιατροι μου ολοι (και εχω ενα πολυ μεγαλο γκρουπ γιατρων που συνεργάζονται πλέον μεταξυ τους) μου ειπαν να προσπαθησω να μείνω έγκυος.Εχω 10 μερες καθυστέρηση,με βαση κυκλου 24 ημερων και χωρις ποτε καθυστερήσεις,και η β χοριακη μου χθες βγηκε 0.Οι γιατροι μου λενε να ξανα κανω χοριακη σε 10 μερες γιατι με τα χαπια του θυροειδη που μου κόβανε και μου ξανα δίνανε για τα ιωδια παιζει να μη δειχνει ακομα.Ξερει κανεις αν αληθεύει αυτό η μου το λενε για να μη με στεναχωρουνε ????????Ευχαριστω για την υπομονή σας!!!!!!!!!!!

Υπάρχει κάποια σύνδεση με τη ρύθμιση του θυροειδούς και τη χοριακή? Γιατί κι εγώ παίρνω light αγωγή με σελήνιο για ρύθμιση της FSH και η χοριακή μου πριν την καθυστέρηση ήταν 2! Μήπως να το θεωρήσω αρνητικό έτσι κι αλλιώς και να μην ψάχνω για ελπίδες?

Κορίτσια καλησπέρα!Μου συμβαίνει το εξής:έχω άστατο κύκλο, από 27 έως 37 μέρες με διάρκεια 7 μέρες περίπου...Στην 33η μέρα του κύκλου μου, και αφού έβγαλα το μέσο όρο για τους 6 τελευταίους μήνες 30 μέρες, έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό!!!Από εκεί ξεκινά η περιπέτεια!Την 35η μέρα (Δευτέρα) έκανα εξέταση χοριακης με τιμή 44. Ξανακάνω μετά από 3 24ωρα, (Πέμπτη) 38η μέρα του κύκλου και τιμη 73!!!Μου κόβονται τα γόνατα, γιατί ναι μεν έχει ανέβει, αλλά όχι αρκετά!!!Κάνω υπερηχογράφημα και δεν δείχνει τίποτα!!!Ούτε μέσα στη μήτρα, ούτε έξω...ο γιατρός μου λέει ότι το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε για άλλη μια εξέταση χοριακής τη Δευτέρα, γιατί αφού ανεβαίνει είναι ένδειξη εγκυμοσύνης...Τι μπορεί να συμβαίνει;...μπορεί να έγινε αργά η σύλληψη και να μη φαίνεται τίποτα στο υπερ/μα ή να συνέβει αποβολή...;θα με φάει η αγωνία μέχρι τη δευτέρα!Ξέχασα να πω, ότι εδώ και μια εβδομάδα περίπου έχω καφέ στο σκούπισμα...και λίγα πονάκια περιόδου χαμηλά, για τα οποία ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι ενδεικτικά για κάτι!Αυτό που με κάνει να τρέμω βέβαια, είναι το ενδεχόμενο να πρόκειται για εξωμήτρια, και να μην φαίνεται στο υπερ/μα...

Κορίτσια καλησπέρα!Μου συμβαίνει το εξής:έχω άστατο κύκλο, από 27 έως 37 μέρες με διάρκεια 7 μέρες περίπου...Στην 33η μέρα του κύκλου μου, και αφού έβγαλα το μέσο όρο για τους 6 τελευταίους μήνες 30 μέρες, έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό!!!Από εκεί ξεκινά η περιπέτεια!Την 35η μέρα (Δευτέρα) έκανα εξέταση χοριακης με τιμή 44. Ξανακάνω μετά από 3 24ωρα, (Πέμπτη) 38η μέρα του κύκλου και τιμη 73!!!Μου κόβονται τα γόνατα, γιατί ναι μεν έχει ανέβει, αλλά όχι αρκετά!!!Κάνω υπερηχογράφημα και δεν δείχνει τίποτα!!!Ούτε μέσα στη μήτρα, ούτε έξω...ο γιατρός μου λέει ότι το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε για άλλη μια εξέταση χοριακής τη Δευτέρα, γιατί αφού ανεβαίνει είναι ένδειξη εγκυμοσύνης...Τι μπορεί να συμβαίνει;...μπορεί να έγινε αργά η σύλληψη και να μη φαίνεται τίποτα στο υπερ/μα ή να συνέβει αποβολή...;θα με φάει η αγωνία μέχρι τη δευτέρα!Ξέχασα να πω, ότι εδώ και μια εβδομάδα περίπου έχω καφέ στο σκούπισμα...και λίγα πονάκια περιόδου χαμηλά, για τα οποία ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι ενδεικτικά για κάτι!Αυτό που με κάνει να τρέμω βέβαια, είναι το ενδεχόμενο να πρόκειται για εξωμήτρια, και να μην φαίνεται στο υπερ/μα...

Γεια σου κορίτσι μου!Την έχω παρακολουθήσει την ιστορία σου!Η χοριακή όντως είναι λίγο χαμηλή!Αν όντως ήταν εξωμήτριο δε θα φαινόταν στον υπέρηχο;;;Ας μας βοηθήσει κάποια κοπέλα που είχε παρόμοια εμπειρία...Ανάρτησέ το και σε τόπικ με εξωμήτριες μήπως μπορέσουν και σε βοηθήσουν παραπάνω από μένα.....

Ujhhp3.png

NNSNp3.png

Γεια σου κορίτσι μου!Την έχω παρακολουθήσει την ιστορία σου!Η χοριακή όντως είναι λίγο χαμηλή!Αν όντως ήταν εξωμήτριο δε θα φαινόταν στον υπέρηχο;;;Ας μας βοηθήσει κάποια κοπέλα που είχε παρόμοια εμπειρία...Ανάρτησέ το και σε τόπικ με εξωμήτριες μήπως μπορέσουν και σε βοηθήσουν παραπάνω από μένα.....

Kedra* σε ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση...έτσι θέλω να πιστεύω κι εγώ, και σε πρώτη φάση καθησυχάστηκα...ο γιατρός μου βέβαια μου είπε ότι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα, και ότι μπορεί να είναι όντως πολύ νωρίς για να φανεί κάτι στο υπερηχ/μα (αν και με βάση την περίοδό μου, είμαι 5 εβδομάδων...), και ότι από τη στιγμή που η χοριακή αυξάνεται...με αργό ρυθμό βέβαια, αλλά αυξάνεται, θα πρέπει να την παρακολουθήσουμε, γιατί η τιμή της χοριακής είναι η πιο καλή πηγή για τα συμπεράσματα!Όμως μετά μπήκα στη σελίδα που γράφουνε οι κοπέλες για τις εξωμήτριες και τρόμαξα, γιατί κατάλαβα ότι μικρός ρυθμός αύξησης χοριακής συνήθως δηλώνει εξωμήτρια...:(!Ετσι, ενώ ετοιμαζόμουν να αναρτήσω κι εκεί κάτι το άφησα!...

Μην πανικοβάλεσαι!!!Όλα καλά θα πάνε!Να σε ρωτήσω,σου έκανε κολπικό υπέρηχο ή κοιλιακό;;;

κολπικό και κοιλιακό...δεν πανικοβάλλομαι!ότι γίνει θα αντιμετωπιστεί όπως πρέπει...εξ'άλλου όλα μέσα στη ζωή είναι!Απλά είναι λίγο άχαρη αυτή η αναμονή και η αβεβαιότητα που δεν ξέρεις τι ακριβώς συβαίνει!Αυτό πιο πολύ με κουράζει.Αν ήξερα πιο ενδεχόμενο ισχύει από τα τρία θα το αντιμετώπιζα και θα τελείωνε...τώρα πρέπει να περιμένω,αλλά....θα περιμένω!:wink:Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον σου όμως καλή μου!φιλιά

κολπικό και κοιλιακό...δεν πανικοβάλλομαι!ότι γίνει θα αντιμετωπιστεί όπως πρέπει...εξ'άλλου όλα μέσα στη ζωή είναι!Απλά είναι λίγο άχαρη αυτή η αναμονή και η αβεβαιότητα που δεν ξέρεις τι ακριβώς συβαίνει!Αυτό πιο πολύ με κουράζει.Αν ήξερα πιο ενδεχόμενο ισχύει από τα τρία θα το αντιμετώπιζα και θα τελείωνε...τώρα πρέπει να περιμένω,αλλά....θα περιμένω!:wink:Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον σου όμως καλή μου!φιλιά

Το ξέρω, η αναμονή σε σκοτώνει...Εύχομαι να εξελιχθούν όλα ομαλά!Να μας πεις τα νέα σου,θα δεις που θα είναι ευχάριστα!Φιλάκια!

Ujhhp3.png

NNSNp3.png

Αχ Στεφανια μου είμαστε ακριβώς στην ιδια φάση!Και εγω κοντευω να τρελαθώ απο την αγωνία αλλα και απο στεναχώρια.!

Πρώτη χοριακη 27/06 30,5

Δεύτερη χοριακη 29/06 47,2

Τελευταια περίοδος 30/05.η γιατρος μου έχει δώσει utrogestan και περιμένω μέχρι αύριο....πολυ φοβάμαι οτι μάλλον ειναι βιοχημικη...

Εύχομαι κορίτσι μου αύριο να έχουμε και οι δυο πολυ πολυ ευχάριστα αποτελεσματα...

Αχ Στεφανια μου είμαστε ακριβώς στην ιδια φάση!Και εγω κοντευω να τρελαθώ απο την αγωνία αλλα και απο στεναχώρια.!

Πρώτη χοριακη 27/06 30,5

Δεύτερη χοριακη 29/06 47,2

Τελευταια περίοδος 30/05.η γιατρος μου έχει δώσει utrogestan και περιμένω μέχρι αύριο....πολυ φοβάμαι οτι μάλλον ειναι βιοχημικη...

Εύχομαι κορίτσι μου αύριο να έχουμε και οι δυο πολυ πολυ ευχάριστα αποτελεσματα...

Νομίζω ότι δεν μπορείς να ξέρεις ούτε εσύ ακόμα καλή μου, γιατί από ότι έχω καταλάβει είναι πολλά που παίζουν σε κάθε γυναίκα..πχ τι κύκλο έχεις, πόσες μέρες κρατάει η περίοδός σου, πότε έγινε η σύλληψη κτλ...και είναι λογικό δηλ κάθε οργανισμός να κάνει τα δικά του!Το θέμα είναι να "ακούμε" το σώμα μας και να το εμπιστευόμαστε, η φύση πάντα ξέρει καλύτερα, και φυσικά να ακούμε το γιατρό μας για να μας κατευθύνει να αντιμετωπίζουμε όλες τις καταστάσεις όπως πρέπει!Προτείνω να μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα, μπορεί ακόμα να συμβαίνουν όλα τα ενδεχόμενα...καλό είναι να είμαστε αισιόδοξες, να φροντίζουμε τον εαυτό μας και όλα θα πάνε καλά!!Πάντως και σε εσένα, παρόλο που η χοριακή είναι μικρή, δείχνει να ανεβαίνει...για να δούμε...Αύριο εύχομαι να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα που θα μπορούσαμε να έχουμε και οι δύο...όχι τίποτα άλλο, για να χαλαρώσουμε λιγάκι ψυχολογικά!φιλιά πολλά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...