Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Β-χοριακή και ορμονολογικές εξετάσεις - φυσιολογικές τιμές

dina27

Recommended Posts

Κορίτσια μου επανήλθα με καλά νέα.Όπως είχα πει με κύκλο 28-29 στις 26/09 τελευταία περίοδος και στις 25/10 χοριακή 215 κ σήμερα 27/09 593.

Λίγο χαμηλά λέει ο γιατρός αλλα σχεδόν τριπλασιάστηκε οπότε πάμε καλά.

Κρεβάτι όλη μέρα...μόνο σήκωμα για μπάνιο,κάνα εύκολο μαγείρεμα και με τίποτα βάρος και δουλειές...ούτε καν σκούπα που είναι απο τις πιο ελαφρίες.

ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡΟΥ ΜΑΣ.!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΕΙΡΑ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε ολα τα ποστ θα σου γραφω συγχαρητηρια γιατι εχω χαρει παρα πολυ !!!!!!συγχαρητηρια!!!!!

ελπιζω και οι υπολοιπες γρηγορα να εχετε ευχαριστα νεα!!!!!

φιλακιααααα

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies :D

Κοριτσακια καλησπερα κι απο μενα..

Πριν δυο ωρες πηρα την χοριακη 1473 μοναδες,με ημερομηνια αναμενομενης περιοδου 27/10. Πηρα και τον γυναικολογο και μου ειπε να παω αυριο για υπερηχογραφημα. Ειπε βεβαια οτι θα δουμε εναν μικρουλι σακο,αλλα εμενα δεν με πειραζει!Ειμαι πολυ ευτυχισμενηηηηηηηη:D- ελπιζω να πανε ολα κατ'ευχην.. Ευχομαι και στις μελλουσες μανουλες τα καλυτερα:mrgreen:!

Πριν δυο ωρες πηρα την χοριακη 1473 μοναδες,με ημερομηνια αναμενομενης περιοδου 27/10. Πηρα και τον γυναικολογο και μου ειπε να παω αυριο για υπερηχογραφημα. Ειπε βεβαια οτι θα δουμε εναν μικρουλι σακο,αλλα εμενα δεν με πειραζει!Ειμαι πολυ ευτυχισμενηηηηηηηη:D- ελπιζω να πανε ολα κατ'ευχην.. Ευχομαι και στις μελλουσες μανουλες τα καλυτερα:mrgreen:!

Μπράβο! Συγχαρητήρια!! Σου εύχομαι να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Προσοχή τώρα και να μας πεις τα νέα από το γυναικολόγο.

7vfJp2.png

Συγχαρητήρια!!!!!!Με το καλό να φουσκώσεις πολύ πολύ και μετά να πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου.

Όντως έναν άδειο σάκο θα δείς σαν κουκίδα αλλά πιστεψέ με θα ενθουσιαστείς πολύ!!!!!!!!!!!

Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

συγχαρητηρια και σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!περιμενουμε τα νεα σου αυριο που θα πας στον γιατρο σου και θα δεις το θαυματακι σου!!!φιλακια

Baby girl,Virviriko και Dimitri soula σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας..Σας ευχομαι κι εσας τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου:D!!Σημερα πηγα στον γυναικολογο και ειδα τον σακο απο το μπεμπακι μου,ειλικρινα ηταν ο πιο ωραιος σακος που εχω δει στην ζωη μου:P..Ο γιατρος μου ειπε οτι ο ενδομητριος σακος μου ειναι 44 χιλιοστα και ειμαι παρα λιγες ημερες στην 6η εβδομαδα κυησης!!Ειμαι τοσο ευτυχισμενηηηηηη:D...Ευχομαι να το ζησουν ολες οι κοπελες αυτο το πρωτο υπερηχοραφημα:mrgreen:

Αγαπητοί φίλοι έδρες έκανα τεστ βγήκε θετικο πήρα αυτό που δείχνει τις εβδομάδες 1-2η εβδομάδα έδειξε ωστόσο έκανα σήμερα χωριακη και δείχνει τιμή 13 και δείχνει τιμές για 3-4η εβδομάδα απο 5-930.εγώ έχω 13,πήρα το γιατρό μου και μου είπε να την επαναλάβω σε 5 ημέρες γιατί είναι χαμηλή πρέπει να ανησυχισω;

Αγαπητοί φίλοι έδρες έκανα τεστ βγήκε θετικο πήρα αυτό που δείχνει τις εβδομάδες 1-2η εβδομάδα έδειξε ωστόσο έκανα σήμερα χωριακη και δείχνει τιμή 13 και δείχνει τιμές για 3-4η εβδομάδα απο 5-930.εγώ έχω 13,πήρα το γιατρό μου και μου είπε να την επαναλάβω σε 5 ημέρες γιατί είναι χαμηλή πρέπει να ανησυχισω;

οχι να μην ανησυχησεις ,να χαρεις που εχεις 13 χοριακη ,και να πας να την επαναλαβεις οπως σου ειπε ο γιατρος.οτι εχεις 13 σημαινει οτι εισαι εγκυος,συγχαρητηρια και θα δεις οτι οταν ξανακανεις χοριακη θα εχει ανεβει και θα ηρεμησεις!!!μπορεις να πας και πιο νωρις να την κανεις για να δεις οτι ανεβαινει και ετσι να ηρεμησεις,παντως εμενα η τιμη που εχεις μια χαρα μου φαινεται για τοσο νωρις .περιμενω τα νεα σου ,φιλακιααα

Baby girl,Virviriko και Dimitri soula σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας..Σας ευχομαι κι εσας τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου:D!!Σημερα πηγα στον γυναικολογο και ειδα τον σακο απο το μπεμπακι μου,ειλικρινα ηταν ο πιο ωραιος σακος που εχω δει στην ζωη μου:P..Ο γιατρος μου ειπε οτι ο ενδομητριος σακος μου ειναι 44 χιλιοστα και ειμαι παρα λιγες ημερες στην 6η εβδομαδα κυησης!!Ειμαι τοσο ευτυχισμενηηηηηη:D...Ευχομαι να το ζησουν ολες οι κοπελες αυτο το πρωτο υπερηχοραφημα:mrgreen:

συγχαρητηρια ξανα !!!!!ειναι τελειο το συναισθημα δεν ειναι?αντε να περασει ο καιρος να ξανακανεις υπερηχο και να δεις και το μωρακι σου!!!φιλακια πολλα:P

Συγχαρητήρια είσαι έγκυος...απλά είσαι λίγο έγκυοσ...ΧΑΧΑΧΑ

Μάλλον ήταν πολύ αρχή που την έκανες γι αυτο κ έδεξε τόσο.

Μην σκάσεις όμως απο άγχος να περιμένεις τόσο,κάνε την κανά 2-3 φορές ακόμη ανα 2 μέρες για να δεις την άνοδο και να χαλαρώσεις αλλιώς θα σε φάει η αγωνία

Διαφημίσεις

Μπράβο!!!Είδες πόσο υπέροχο φαίνεται??!!

Βέβαια τώρα με άγχωσες τρελά........εγώ έχω σάκο μόλις 10 χιλιοστά και ήμουν στην 5βδ+1ημ.Είχα μικρό η μου φαίνεται.Δικαιολογείται τόση διαφορά για μόλις 3-4 μέρες????????

Κορίτσια γεία σας καλή επιτυχία σε όλες,

Εγώ δεν είμαι ακόμη σε φάση Β- χοριακή αλλά θα ήθελα λίγο τα φώτα σας.

Κάνω μακρύ πρωτόκολλο από τις 11-10-11. Αρχικα ARVECAP μετα ARVECAP +MENOPUR+ GONAL και μετά GONAL+ MENOPUR.

Είναι η 7η μέρα με GONAL + MENOPUR και κουραστικα και αισθάνομαι ότι πάμε πολύ αργα.

Χθες τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

ενδομήτριο 8mm

Δεξια 3 ωοθυλάκια : 15+12+10

Αριστερα 3 ωοθυλάκια : 14+10+9.5

Οιστραδιόλη 494.

Πάω καλά ή σκ...α????

Αναμένω απόψεις- εμπειρίες

Μπράβο!!!Είδες πόσο υπέροχο φαίνεται??!!

Βέβαια τώρα με άγχωσες τρελά........εγώ έχω σάκο μόλις 10 χιλιοστά και ήμουν στην 5βδ+1ημ.Είχα μικρό η μου φαίνεται.Δικαιολογείται τόση διαφορά για μόλις 3-4 μέρες????????

Kοριτσακι μου καθε εγκυμοσυνη εχει διαφορες...Δεν ειναι θεμα ανησυχιας οτι οι εγκυμοσυνες μας εξελισσονται με διαφορετικο ρυθμο!Ασε που τα μωρακια μας μεγαλωνουν με τοσο γρηγορους ρυθμους μεσα στις μητρες μας που και 3-4 μερες μπορει να αποτελουν διαφορα οσον αφορα την αναπτυξη τους..Ειμαι σιγουρη οτι ολα πανε καλα με τα μωρακια μας και συντομα θα ειμαστε περηφανες μανουλες:D

Mirvan καταρχήν θερμα συγχαρητήρια! Σου ευχομαι μια τελειομηνη κυηση!

1/11 πηρα κ εγω την πρωτη μου χοριακή με αποτέλεσμα 1691!!! κ ενω η ημερομηνια αναμενομενης περιοδου ηταν 29/10 :confused:. Αρχικα μου φανηκε πολυ μεγαλο το νουμερο για μονο τοσες μερες καθυστερησης, αλλα απο οτι ειδα κτο δικο σου ηταν μεγαλο. Ο γιατρος σου σχολίασε κάτι γι αυτο? Εγω εχω κλεισει ραντεβου με το δικο μου τη δευτερα κ μεχρι τοτε εχω αγωνία...

κοριτσια, εγω πηγα για 1ο υπερηχο κ δεν το ειδαμε, ημουν 4εβδο κ 5 ημερων, κ εκανα χοριακη, 270, χαμηλα για την εβδομαδα μου κ προγ 19 πολυ καλη. Τωρα ο γιατρος ειπε οτι μαλλον η συλληψη εγινε αργα γιαυτο κ η χοριακη χαμηλη, κ που δεν το ειδαμε ακομη ηταν μικρο....ομως ειπε οτι αν δεν το δουμε στον υπερηχο δεν αποκλειει τιποτα (για εξωμητριο) ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΓΧΟΣ!!!!!μεχρι την αλλη τεταρτη πως θα αντεξω!!!!

Διαφημίσεις

Aroma μου να είσαι καλά για τις ευχές σου..Δεν μου σχολίασε απολύτως τίποτα ως αρνητικό, απλά εγώ σκέφτομαι ότι επειδή έχω 33-34 μέρες κύκλο και η σύλληψη έγινε νωρίς για αυτό έχω πιο μεγάλο αριθμό χοριακής από άλλες εγκυμονούσες.Άσε που η χοριακή κάθε 2 μέρες διπλασιάζεται, οπότε είναι λογικό να έχει ανεβασμένα ποσά.Μην μου αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε, είμαι απολύτως σίγουρη:D-Να μας στείλεις να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός σου!!!Πολλά φιλάκια

Loucy μου εμένα με το ζόρι με έβαλε ο γιατρός στην 6η εβδομάδα να κάνω υπερηχογράφημα, καθώς ένας άλλος γιατρός που έτυχε να είναι εκεί είπε να κάνω απλά μια δεύτερη χοριακή,γιατί δεν θα φαινόταν τίποτα:?..Άρα κατά πάσα πιθανότητα το μωράκι σου είναι πολύ μικρό για να μπορεί ο γιατρός να εντοπίσει έστω και τον σάκο.Μην σκέφτεσαι αρνητικά!!!Όλα θα πάνε μια χαρά...Θα περιμένουμε να μας πεις ότι είδες τον μικρούλι σάκο από το μωράκι σου και είμαι σίγουρη ότι θα μας το γράψεις κατενθουσιασμένη!!!Φιλιά

κοριτσια, εγω πηγα για 1ο υπερηχο κ δεν το ειδαμε, ημουν 4εβδο κ 5 ημερων, κ εκανα χοριακη, 270, χαμηλα για την εβδομαδα μου κ προγ 19 πολυ καλη. Τωρα ο γιατρος ειπε οτι μαλλον η συλληψη εγινε αργα γιαυτο κ η χοριακη χαμηλη, κ που δεν το ειδαμε ακομη ηταν μικρο....ομως ειπε οτι αν δεν το δουμε στον υπερηχο δεν αποκλειει τιποτα (για εξωμητριο) ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΓΧΟΣ!!!!!μεχρι την αλλη τεταρτη πως θα αντεξω!!!!

η χοριακη πρεπει να ειναι 1500-2000 για να φανει στον υπερηχο κοριτσακι μου.η χοριακη σου μια χαρα ειναι ,πηγαινε να την ξανακανεις στις 2 μερες να δεις που θα ανεβει να χαλαρωσεις.γιατι ανησυχεις για βλακειες?να εισαι χαρουμενη που εισαι εγκυος και μην βαζεις αρνητικες σκεψεις στο κεφαλι σου!!!ελα θα πας να το δεις και θα ηρεμησεις,χαλαρωσε !!!!φιλακιααα περιμενω τα νεα σου:P

dimitris soula..περιμενες νεα μου

αγαπητη φιλη το ''εχασα'' το σπορακι ..εχτες απεβαλα με αιμοραγια εκανα την 2η χοριακη και ειχε πεσει 5,2 απο 13 που ηταν η πρωτη, δυστυχως ..δεν πηγα καλα τωρα ειμαι ξαπλα ακινητη λογω αιμοραγιας μεχρι να συνελθω και ψυχολογικα και παθολογικα ..εχει ο θεος τι να πω..

ασε ασε ολο το χειροτερο βαζω στο μυαλο μου...

Να μην σκεφτεσαι αρνητικα.Εγω περσυ που εμεινα εγκυος ειχα τελευταια περιοδο 24/11 και χοριακη εκανα στις 23/12 και ειχα 22!!.προφανως το ειχα πιασει τελευταια και γιαυτο αργοτερα με μεταφερανε μια εβδομαδα πισω.Δηλ απο εκει που ημουν 6 εβδομαδων και υπερηχογραφικα με πηγαν 5!Ολα πηγαν μια χαρα και εχω τον 2 μηνων γιο μου στην αγκαλια μου τωρα.(και γεννηθηκε 4.300 ετσι??)Μην φοβασαι ολα καλα θα πανε και τυχαινουν και μικρες χοριακες!!!!!!!

FvxMp3.png

dimitris soula..περιμενες νεα μου

αγαπητη φιλη το ''εχασα'' το σπορακι ..εχτες απεβαλα με αιμοραγια εκανα την 2η χοριακη και ειχε πεσει 5,2 απο 13 που ηταν η πρωτη, δυστυχως ..δεν πηγα καλα τωρα ειμαι ξαπλα ακινητη λογω αιμοραγιας μεχρι να συνελθω και ψυχολογικα και παθολογικα ..εχει ο θεος τι να πω..

στενοχωρηθηκα με τα νεα σου κουκλιτσα μου.ασε τα εχω περασει 2 φορες.κανε υπομονη και θα περασει.τουλαχιστον δεν προκειται να χρειαστεις καθαρισμο,ουτε εγω εκανα.μην το βαλεις κατω ομως.μολις εισαι ετοιμη να ξαναπροσπαθησεις και ολα θα πανε καλα.εγω την μικρη μου την εκανα λιγο μετα την πρωτη παλινδρομη.ελπιζω να εισαι καλα και μην απογοητευεσαι.θα περασει με τον καιρο,δεν θα ξεχασεις αλλα θα ηρεμησεις.εδω ειμαστε να μιλαμε.φιλακια πολλα

σ΄ευχαριστω για τα καλα σου λογια ετσι ειναι ευτυχως δεν θα χρειαστω ''καθαρισμο'' γιατι και μονο στην ιδεα τρελλαθηκα αυτο μου ειπε ο γιατρος μου να μη στεναχωριεμαι και μολις περασουν τα δυσκολα να ξαναπροσπαθησουμε.. απλα ειχα δεχθει την κατασταση και ειχα παρει χαρα και μου κοπηκε αποτομα ..προσπαθω να ανακτησω δυναμεις γιατι εχω εξαντληθει τελειως και να αρχισω να σκεφτομαι παλι θετικα .ελπιζω την επομενη φορα να πανε ολα καλα..φιλια και ευχαριστω για την παρεουλα γιατι μεσα απο εδω μπορω να πω αυτα που με κανουν να νιωθω δυσκολα και εσεις με βοηθατε να τα κανω πιο ευκολα..

BEAUTIFULL ότι και παρήγορω να σου πούμε έσυ ξέρεις πως νοιώθεις και πως πονάς.και πιστεύω πως καλό ειναι να πονάμε ψυχικά και να το δείχνουμε και να μην κρυβόμαστε όταν κάτι συμβαίνει γιατί μόνο έτσι πραγματικά ξεπερνιέται και οχι προσπερνιέται.

πολλές φορές όμως για λόγους που δεν ξέρουμε και δεν καταλαβαίνουμε η φύση ξέρει τι κάνει και γιατί.να χαίρεσαι που έκανες μια αρχή με την σύλληψη άσχετα απο την κατάληξη και που ότι άσχημο συνέβη έγινε νωρίς.

καλη δύναμη και καλή συνέχεια στις προσπαθειές σας.

σας ευχαριστω για το κουραγιο...πηγα τελικα την τεταρτη κ ειδαμε το σακο!!! παναγιτσα μου ευτυχως...κοντεψα να τρελαθω στην σκεψη οτι μπορει να ειναι εξωμητριο...κ τελικα μου ειπε ο γιατρος οτι η συλληψη εγινε αργα κ αντι για 6η εβδομαδα ειμαι στην 5η. Τωρα την εμπομενη πεμπτη θα παμε για παλμους....

σας ευχαριστω για το κουραγιο...πηγα τελικα την τεταρτη κ ειδαμε το σακο!!! παναγιτσα μου ευτυχως...κοντεψα να τρελαθω στην σκεψη οτι μπορει να ειναι εξωμητριο...κ τελικα μου ειπε ο γιατρος οτι η συλληψη εγινε αργα κ αντι για 6η εβδομαδα ειμαι στην 5η. Τωρα την εμπομενη πεμπτη θα παμε για παλμους....

Ειδες τελικα?? Ολα καλα !Και εγω οπως σου εγραψα παραπανω ετσι με ειχανε μεταφερει μια εβδομαδα πισω!!Ολα λοιπον θα πανε μια χαρα κοπελα μου και απολαυσε το!

FvxMp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...