Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Β-χοριακή και ορμονολογικές εξετάσεις - φυσιολογικές τιμές

dina27

Recommended Posts

kalhmera koritsia.exw kai egw to idio agxos.kuklo 26 hmerwn eixa 5 meres ka8usterhsh.ekana test htan 8etiko kai thn epomenh mera xoriakh kai htan 186.m eipe h mikroviologos pws einai xamhlh,alla einai polu nwris akomh.den kserw..eseis ti lete?anamenomenh periodos 28/11 kuklos 26 hmerwn

Καταρχην συγχαρητηρια κοπελα μου και σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη.Οσον αφορα την χοριακη σου ειναι χαμηλα αλλα ισως να ειχες καθυστερημενη συλληψη οπως ειχα και εγω.Δηλαδη στην δικια μου περιπτωση περσυ τετοια εποχη.. ειχα τελευταια περιοδο 24/11 και εκανα χοριακη 23/12 και ειχα 22 μοναδες μονο.Ομως ηταν θετικο και ολα πηγαν καλα .. απλα το ειχα πιασει τελευταια.Αργοτερα και υπερηχογραφικα με μεταφερανε μια εβδομαδα πισω.Δηλ εκει που ημουν 6 εβδομαδων με πηγαν 5!Ολα πηγαν μια χαρα και εκανα ενα παιδαρο 4.300!Μην ανησυχεις .. ολα θα πανε μια χαρα!

FvxMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καταρχην συγχαρητηρια κοπελα μου και σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη.Οσον αφορα την χοριακη σου ειναι χαμηλα αλλα ισως να ειχες καθυστερημενη συλληψη οπως ειχα και εγω.Δηλαδη στην δικια μου περιπτωση περσυ τετοια εποχη.. ειχα τελευταια περιοδο 24/11 και εκανα χοριακη 23/12 και ειχα 22 μοναδες μονο.Ομως ηταν θετικο και ολα πηγαν καλα .. απλα το ειχα πιασει τελευταια.Αργοτερα και υπερηχογραφικα με μεταφερανε μια εβδομαδα πισω.Δηλ εκει που ημουν 6 εβδομαδων με πηγαν 5!Ολα πηγαν μια χαρα και εκανα ενα παιδαρο 4.300!Μην ανησυχεις .. ολα θα πανε μια χαρα!

Se efxaristw para polu!makari na pane ola kala..einai prwth fora kai h alh8eia einai pws exw agxw8ei.na s zhsei o giokas s!

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια...σος...κι εγω καθυστερηση, 2 απανωτα τεστ θετικά, τηπ 2.11.11 και σημερα η χοριακη 750...λίγο μου φαινεται αλλα θα ξανακανω σε 2 μερες να δουμε...πολυ εχω αγχωθει ομως

cIWNp3.png

ekana kai defterh 1609!kala den einai?

Μπραβο κοπελα μου!Ειδες? Ολα πανε μια χαρουλα.Απολαυσε τωρα την εγκυμοσυνη σου και εχεις και δικαιολογια να φας και ενα μελομακαρονο παραπανω τα χριστουγεννα!

FvxMp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια...σος...κι εγω καθυστερηση, 2 απανωτα τεστ θετικά, τηπ 2.11.11 και σημερα η χοριακη 750...λίγο μου φαινεται αλλα θα ξανακανω σε 2 μερες να δουμε...πολυ εχω αγχωθει ομως

Μην ανυσυχεις.. δεν ειναι πολυ μεγαλη η χοριακη σου αλλα αυτο δεν σημαινει και κατι.Οπως εχω ξαναγραψει και εγω ξεκινησα με 22 μοναδες χοριακη και σιγαα σιγααα ανεβηκε.Ολα θα πανε καλα.Την δευτερα θα εχεις θετικα αποτελεσματα!

FvxMp3.png

Μπραβο κοπελα μου!Ειδες? Ολα πανε μια χαρουλα.Απολαυσε τωρα την εγκυμοσυνη σου και εχεις και δικαιολογια να φας και ενα μελομακαρονο παραπανω τα χριστουγεννα![/QΝ

Ναι ευτυχώς όλα καλά! Σήμερα πήγα και στη γιατρό. Είμαι εξι εβδομάδων.Είδαμε μια κουκιδίτσα αλλά ακόμη δεν το ακούσαμε...

Μπραβο κοπελα μου!Ειδες? Ολα πανε μια χαρουλα.Απολαυσε τωρα την εγκυμοσυνη σου και εχεις και δικαιολογια να φας και ενα μελομακαρονο παραπανω τα χριστουγεννα![/QΝ

Ναι ευτυχώς όλα καλά! Σήμερα πήγα και στη γιατρό. Είμαι εξι εβδομάδων.Είδαμε μια κουκιδίτσα αλλά ακόμη δεν το ακούσαμε...

Ειδες τελικα???Μπραβο και σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη!

FvxMp3.png

καλημερα κοριτσια.συγχαρητηρια στις εγκυουλες.εχθες εμαθα οτι ειμαι εγκυος.η χοριακη μου ηταν 118 ειναι χαμηλη ε?

Συγχαρητηρια μολλυ μου!!!!Παρακολουθουσα και εγω με αγωνια χτες τα νεα σου.Σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη!

FvxMp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες σας....΄Είμαι καινούρια στην παρέα σας και προσπαθώ λίγο να μάθω το forum.

Έχω καθυστέρηση μόνο 4 ημέρες... Έκανα ένα τεστ χτες και ένα τεστ σήμερα το πρωι... Και τα δύο τεστ έβγαλαν μία αχνή ροζ γραμμή και έχω γεμίσει αμφιβολίες... Αποφάσισα να κάνω χοριακη αύριο το πρωι. Γνωρίζεται έαν δείχνει απότέλεσμα από τόσο νωρίς? Θα ήθελα πολύ ένα μωράκι και όλη αυτή η διαδικασία τώρα με έχει αγχώσει.

Καλησπέρα σε όλες σας....΄Είμαι καινούρια στην παρέα σας και προσπαθώ λίγο να μάθω το forum.

Έχω καθυστέρηση μόνο 4 ημέρες... Έκανα ένα τεστ χτες και ένα τεστ σήμερα το πρωι... Και τα δύο τεστ έβγαλαν μία αχνή ροζ γραμμή και έχω γεμίσει αμφιβολίες... Αποφάσισα να κάνω χοριακη αύριο το πρωι. Γνωρίζεται έαν δείχνει απότέλεσμα από τόσο νωρίς? Θα ήθελα πολύ ένα μωράκι και όλη αυτή η διαδικασία τώρα με έχει αγχώσει.

Δεν έτυχε να κάνω ποτέ χοριακη αλλά σιγουρα είναι πιο αξιόπιστη από τα τέστ και ακούω ότι δείχνει και πριν την καθυστέρηση ποσο μάλλον μετά απο 4-5 μέρες καθυστέρησης.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Στο φόρουμ είμαι νέο μέλος.

Προσπαθώ με τον άντρα μου με εξωσωματική. Στην πρώτη προσπάθεια αποτύχαμε είχε βγει η χωριακη 0,1 αρνητικό. Τώρα κάναμε και δεύτερη η οποία έγινε η εμβρυομεταφορα 05/12 και μου είπε μετά από 14 μέρες να πάω για χωριακη. Πήγα λοιπόν σήμερα 19/12 και μου έβγαλε ότι έχω 8 μονάδες από την χωριακη. Είναι καλό? Είναι κακό? Είναι νωρίς για αυτό έδειξε πολύ λίγο?

Ο γιατρός δεν ήταν πολύ αισιόδοξος.. μου είπε να την επαναλάβω σε δυο μέρες.. αλλά…

Αν θέλετε απαντήστε μου αν σας έχει συμβεί ‘η αν γνωρίζετε κάτι σε αυτές τις περιπτώσεις.. ειλικρινά έχω αγχωθεί...

Καλησπέρα. Στο φόρουμ είμαι νέο μέλος.

Προσπαθώ με τον άντρα μου με εξωσωματική. Στην πρώτη προσπάθεια αποτύχαμε είχε βγει η χωριακη 0,1 αρνητικό. Τώρα κάναμε και δεύτερη η οποία έγινε η εμβρυομεταφορα 05/12 και μου είπε μετά από 14 μέρες να πάω για χωριακη. Πήγα λοιπόν σήμερα 19/12 και μου έβγαλε ότι έχω 8 μονάδες από την χωριακη. Είναι καλό? Είναι κακό? Είναι νωρίς για αυτό έδειξε πολύ λίγο?

Ο γιατρός δεν ήταν πολύ αισιόδοξος.. μου είπε να την επαναλάβω σε δυο μέρες.. αλλά…

Αν θέλετε απαντήστε μου αν σας έχει συμβεί ‘η αν γνωρίζετε κάτι σε αυτές τις περιπτώσεις.. ειλικρινά έχω αγχωθεί...

καλησπέρα, καταρχήν θυμάσαι ποτέ έκανες την pregnyl? διότι επηρεάζει το αποτέλεσμα μέχρι και 10-12 μέρες μετά (αν θυμάμαι καλά) , εχώ έχω κάνει 2 εξωσωμ σε φυσικό κυκλο και στην πρώτη είχα 34 μονάδες οπου τελικά έπεφτε!!! και απο το κεντρο μου έιχαν πει ότι θα ήταν καλό να ήταν πάνω απο 50 , αλλά πολλές και με 20 χοριακή εχουν έξελισσομενη κύηση...

τώρα το 8 μου ακούγεται λίγο.... δεν θέλω όμως να σε απογοητεύσω...

μακάρι να σου ανέβει!!!!!!!!!!

Tι ωφελεί να καρτεράς όρθιος στην πόρτα του σπιτιού,

και με τα μάτια στους νεκρούς τους δρόμους στυλωμένα,

αν είναι νά ’ρθει θε να ’ρθεί, δίχως να νιώσεις από πού,

και πίσω σου πλησιάζοντας με βήματα σβημένα...

Η πρώτη εξωσωματική ήταν με τεχνητό κύκλο .

η δεύτερη με φυσικό, ένα ωάριο κανονικό και 3 από κατάψυξη που μου έβαλαν τώρα. η Δεύτερη λοιπόν εξωσωματική για τις pregnyl που με ρώτησες έκανα 3 σύνολο μια την ημέρα που έγινε η εμβρυομεταφορα 05/12 ,μετά έγινε στις 08/12 και την τρίτη στις 12/12.. να μην ελπίζω ε?

πολλα συγχαρητηρια σου ευχομαι να πάνε όλα καλά

Να είσαι καλά Nena! Απ' ότι διάβασα το 140 στη β χοριακή είναι μία μέτρια τιμή και συμβαδίζει με το γεγονός ότι είμαι μόνο λίγο ημερών έγκυος... Δεν θα μπω στην διαδικασία να το ψάξω περισσότερο... Θα ακολουθήσω τις οδηγίες που θα μου δώσει ο γιατρός... Θέλω πολύ αυτό το μωράκι..

Όλα αυτά που γράφονται θα με τρελάνουν κι έτσι αποφάσισα να μην ασχολούμαι τόσο πολύ γιατί αγχώνομαι υπερβολικά...

Τελευταία περίοδο 16/11 και με σταθερό κύκλο 29 ημερών... επομένως τιμή χοριακής 140 είναι μια χαρα... λέτε να κάνω και δεύτερη μέτρηση πχ. την Παρασκευή?

Να είσαι καλά Nena! Απ' ότι διάβασα το 140 στη β χοριακή είναι μία μέτρια τιμή και συμβαδίζει με το γεγονός ότι είμαι μόνο λίγο ημερών έγκυος... Δεν θα μπω στην διαδικασία να το ψάξω περισσότερο... Θα ακολουθήσω τις οδηγίες που θα μου δώσει ο γιατρός... Θέλω πολύ αυτό το μωράκι..

Όλα αυτά που γράφονται θα με τρελάνουν κι έτσι αποφάσισα να μην ασχολούμαι τόσο πολύ γιατί αγχώνομαι υπερβολικά...

Τελευταία περίοδο 16/11 και με σταθερό κύκλο 29 ημερών... επομένως τιμή χοριακής 140 είναι μια χαρα... λέτε να κάνω και δεύτερη μέτρηση πχ. την Παρασκευή?

Σγχαρητηρια καταρχην.Βασικα να κανεις οτι σου πει ο γιατρος σου και μην αγχωνεσαι.Σκεψου οτι εγω ξεκινησα με χοριακη 22 σε κυκλο 29 ημερων.Αρα εισαι μια χαρουλα!

FvxMp3.png

Ακόμα δεν μου έχει έρθει περίοδος χιχι:D

Από τις 17 του μήνα και 19 του μήνα έδειξε η χοριακη μονάδες 8.. λίγο βέβαια αλλά ακόμα τπτ αύριο είναι να πάω πάλι να κάνω χοριακη.. αν λέω αν είμαι η χοριακη από 8 πόσο πρέπει να είναι μετά από 2 μέρες?:confused:

Ακόμα δεν μου έχει έρθει περίοδος χιχι:D

Από τις 17 του μήνα και 19 του μήνα έδειξε η χοριακη μονάδες 8.. λίγο βέβαια αλλά ακόμα τπτ αύριο είναι να πάω πάλι να κάνω χοριακη.. αν λέω αν είμαι η χοριακη από 8 πόσο πρέπει να είναι μετά από 2 μέρες?:confused:

Απο το κεντρο , πότε σου είπαν ότι πρεπει να κανεις χοριακη? Αφου 12 έκανες την τελευταία πρεγκνυλ ... μέχρι 10 μέρες μετά υπάρχη η χοριακή στον οργανισμο. Λογικά απο το κέντρο θα σου είπαν να κάνεις 14 μέρες μετα... ή όχι??? θα με ενδιεφερε και το κεντρο, αν θέλεις στείλε μου πμ.

Tι ωφελεί να καρτεράς όρθιος στην πόρτα του σπιτιού,

και με τα μάτια στους νεκρούς τους δρόμους στυλωμένα,

αν είναι νά ’ρθει θε να ’ρθεί, δίχως να νιώσεις από πού,

και πίσω σου πλησιάζοντας με βήματα σβημένα...

Ο γιατρός μου είπε να κάνω σε δυο μέρες πάλι.. όχι το κέντρο.. και το είπε προφανώς ο γιατρός για να δούμε την γίνετε.. αν θα ανεβει ή θα κατέβει..φαντάζομαι ότι το κέντρο δεν επεμβαίνει να βγάζει πόρισμα πότε πρέπει ξανά να γίνει επανάληψη

βασικα λεμε τωρα αν ολα πανε καλα μετα απο 2 μερεσ ποσο πρεπει να ειναι η χοριακη μου?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...