Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το πρώτο μας ατύχημα!!!!

Recommended Posts

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑ!

ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ.

ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ!ΤΡΟΜΑΞΑ ΤΟΣΟ!!

ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ!!

ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ?

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

Αχ τον μικρούλη μου... Πως είναι τα πράγματα σήμερα....

Εμείς κάναμε τώρα το πρώτο μας ατύχημα βέβαια αλλα σίγουρα υπάρχουν κορίτσια με ανάλογη εμπειρία...

Ενημέρωσε μας...

dev277pr___.png

ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ.

ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ!ΤΡΟΜΑΞΑ ΤΟΣΟ!!

ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ!!

ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ?

Ελπίζω να είναι καλά τώρα ο μικρουλης σου και το καρούμπαλο να εξαφανιζεται σιγά σιγά... Δυστυχώς δεν πρέπει να τα αφήνουμε δευτερόλεπτο χωρίς επίβλεψη...

Εμάς είχε κάνει την πρώτη πτώση κάπου 4 μηνών και είχε πέσει μέσα σε ένα κενό μεταξύ καναπέ και τοίχου και την ψάχναμε.... Ευτυχώς δεν είχε παρά μερικές γρατσουνιές (γιατί έχουμε πέτρα στον τοίχο και έχει εξογκώματα).

Όπως σας είπε και ο γιατρός και απ' ότι έχω διαβάσει είναι σημαντικό να παρακολουθείς το παιδί, αφού πέσει, για εμετούς και υπνηλία.

sL7ap2.png

jojido, περαστικα στο μικρό ζουζουνι! Θα δεις, θα περασει γρηγορα το καρουμπαλο και τα χειλακια..

Μια συμβουλή μονο, δειτε τα δοντια του σ'έναν παιδοδοντίατρο! Ο μεγαλος μου ειχε πεσει στην πυλωτη - καπου σκονταψε ενω περπατουσε, καπου γυρω στα 2 - και, σαν το δικο σου, ματωσαν λιγο τα χειλακια και εσπασε ενα τοσο δα κομματακι απο το μπροστινο δοντι. Ο παιδοδοντιατρος ελεγξε αν υπηρξε προβλημα με τις ριζες και τα μονιμα δοντια και μας ειπε τι να κανουμε αν διαπιστωσουμε οτι κουνιουνται τα δοντια μετα το πεσιμο.

ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ.......ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ!!...

Kατερίνα, κι εμάς μας είχε πέσει 2 φορές απ'το κρεβάτι μας όταν ήταν πιο μικρός και είχε μάθει να κάνει τούμπες.

Tη 2η είχε κάνει καρούμπαλο, το οποίο μετά από 2 μέρες πήρε μια ωραία απόχρωση του μωβ...

Eίχα τρομάξει απίστευτα και δεν μπορούσα να συγχωρήσω στον εαυτό μου, 2 φορές το ίδιο λάθος. Tελικά όμως, να ξέρεις ότι τα μωράκια είναι απίστευτα ανθεκτικά!

Aπλά θέλει παρακολούθηση για το 1ο 24ωρο για τυχόν διάσειση. Tα συμπτώματα είναι υπνηλία και εμετός.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

ΧΤΕΣ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑ.ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙΤΟ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ.

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:"ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ!".

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

9a7bp2.pngIm47p2.png

jodido μόλις το είδα... Περαστικά σας!!!! Ελπίζω να είναι καλύτερα τώρα...

katerina24 ατύχημα είδα κι εσείς.. Περαστικά!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!:cry::cry:

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΠΕΣΙΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ .......ΤΙΠΟΤΑ ΦΟΒΕΡΟ....

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ... :D:D:D:D ...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ....ΚΙ Ο ΕΝΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Περαστικα σας.

Το ειχαμε παθει και αυτο και τελικα μαθαμε οτι για να μην πρηστει βαζουμε μελι στο σκισμενο χειλακι. Απλα για ενημερωση. :wink:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

περαστικά σας! αχ πως τα φοβάμαι αυτά τα ατυχήματα! εμείς προς το παρόν δεν είχαμε κάτι σοβαρό αλλά χθες σχεδόν τον έπιασα στον αέρα λίγο πριν πέσει από τον καναπέ. Τώρα πλέον δεν μπορώ να τον αφήνω λεπτό μόνο του και όλη τη μέρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο.

Μακάρι η Παναγίτσα να φυλάει και να προστατεύει όλα τα παιδάκια.

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Δυστυχως υπαρχουν παντα τα χειροτερα......

Πριν 2 μηνες περιπου ο μικρος μου (σε ηλικια 1ετους κ 1 μηνα)Ειχε ενα ατυχημα.Οτι κανει θορυβο του αρεσει πολυ.Ανακαλυψε λοιπον οτι το επιδαπεδιο φωτιστικο αν το κουνουσε εκανε θορυβο γιατι ακουμπουσε στον τοιχο.Ειχε χοντρο τζαμι στο πανω μερος του.Κουνιοταν ελαχιστα ομως γιατι ηταν πισω απο μια μεγαλη πολυθρονα.

Ενα απογευματακι εβλεπα τηλεοραση κ αυτος τριγυρνουσε στο σαλονι μπροστα στα ματια μου κ επαιζε με διαφορα.Πριν προλαβω να δω που κρυφτηκε ακουσα το φωτιστικο να χτυπαει στον τοιχο.Ειμαι λιγο δυσκινητη λογω εγκυμοσυνης κ δεν μπορεσα να τον σταματησω εγκαιρα.Εσπασε το τζαμι κ επεσαν τα γυαλια πανω του.Απο απιστευτη τυχη δεν του ανοιξε καποιο γυαλι το κεφαλι να μου μεινει επιτοπου.Τον πηρα αγκαλια.Ουρλιαζε κ ηταν γεματος αιματα στο προσωπο.Προσπαθησα να τον πλυνω για να δω τι ακριβως εγινε.Ειχε κοπει το φρυδι του κ ειχε κλειστο το ματι του.Τρελαθηκα.Δεν μπορουσα να παρω τηλεφωνο τον αντρα μου(ειναι γιατρος κ βρισκοταν στο νοσοκομειο).Μου επεφτε το τηλεφωνο απο τα χερια. .Τελικα μεσα στον πανικο μου κ καθως παρακαλουσα να ξυπνησω απο τον εφιαλτη καταφερα να καλεσω ταξι κ να παω στο νοσοκομειο.Τον παρεδωσα στον αντρα μου στην εισοδο του νοσοκομειου κ επεσα σε μια καρεκλα.Αφου τον εξετασαν ειπαν οτι επρεπε να κανει χειρουργειο αμμεσα.Μετα απο καποιες δυσκολες ωρες μαθαμε απο τον γιατρο που τον χειρουργησε οτι θα κανει καταρακτη σε λιγα χρονια κ θα πρεπει να χειρουργηθει.Θα εχει αστιγματισμο κ ισως παρουσιασει αμβλυωπια(τεμπελιαζει το ματι που δεν βλεπει καλα.)

Μετα απο 1 1/2 μηνα δεν το εχω χωνεψει ακομη.Οποτε το σκεφτομαι κλαιω κ ζω τα ιδια ασχημα συναισθηματα.Ευχαριστω τον Θεο που δεν επαθε κατι χειροτερο.Δεν νομιζω πως θα το ξεπερασω ποτε.Εξαλλου νιωθω οτι εχω ενα μεγαλο μεριδιο ευθυνης γιατι δεν ειχα βγαλει το γυαλι απο το φωτιστικο.

Πολλοι μου λενε οτι ηταν να γινει κ εγινε.Οτι δεν μπορεις να προβλεψεις τι θα κανει ενα παιδι.Αν δεν ηταν αυτο θα ηταν καποια αλλη στιγμη κατι αλλο.

Μακαρι ολα τα παιδακια του κοσμου να ειναι γερα.Αν πας σε νοσοκομειο με παιδια ειναι φρικτο.Κ οι μανουλες απο διπλα εχουν τοση δυναμη να τα βλεπουν στο κρεβατι κ να τους χαμογελανε σαν να μην συμβαινει τιποτα......

VBXh.jpg.png.png

πωπω,τι περασατε κι εσεις!!!

μην στενοχωριεσαι,τωρα πια περασε αλλα θα μπορουσε να συμβει κατι χειροτερο.

προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι,ατυχηματα εχουν ολα τα παιδακια ειτε μικρα ειτε μεγαλα.

απεφυγε να κανεις σκεψεις οπως:αν ειχα βγαλει το γυαλι,αν εκεινο,αν το αλλο....

ηταν για να γινει....

9a7bp2.pngIm47p2.png

• 1 month later...

Καλημερα κοριτσια. Οπως ειπε και η athina.pa υπαρχουν και χειροτερα. Σου ευχομαι περαστικα γλυκια μου να τα ξεπερασετε ολα με τον μικρο σου και να μην κατηγορεις τον εαυτο σου.

Εμενα ο μικρος μου οταν ηταν 7 μηνων επεσε εναμιση οροφο σκαλες(τις εξωτερικες δηλαδη εισοδου πολυκατοικιας) μεσα στην στρατα. Περιττο να σας πω οτι ακουγοντας την στρατα να κατρακυλαει τις σκαλες ενιωσα οτι πεθαινω και οτι θα φτασω κατω και θα δω το παιδι μου σε πολυ ασχημη κατασταση. Μεσα στο πανικο μου ευτυχως ηταν και η μαμα μου σπιτι τον πηραμε και τον πηγαμε στο νοσοκομειο το πιο κοντινο. τον εξετασαν οι πρωτοι γιατροι και μας ειπαν οτι εξωτερικα δεν φαινοταν καποιο χτυπημα, σπασιμο κλπ αλλα επρεπε να μεταφερθει στο παιδων για τυχον εσωτερικη αιμοραγια. Για να μην τα πολυλογω μεχρι να βγουν οι εξετασεις ειχα χασει 10 χρονια απο την ζωη μου. Κατηγορουσα τον εαυτο μου που δεν σιγουρευτηκα οτι η πορτα ειχε κλεισει τελειως και αλλα τετοια. Για καλη μοας τυχη και δοξαζω τον Θεο ο μικρος δεν ειχε τιποτα απολυτως, παρα μονο ενα μαυρισμενο ματι. Διανικτερευσαμε βεβαια στο νοσοκομειο για προλυπτικους λογους αλλα ολα πηγαν. Και για οσες δεν το ξερουν και πιστευω οι περισσοτερες, ο μικρος μου εχει ενα μεγαλο νεφρο αντι για δυο και μια τετοια πτωση ειναι υπερβολικα επικυνδινη, ρηξη νεφρου και αμεσως παμε για μεταμοσχευση. Τελος καλο ολα καλα. Κουραγιο γιατι ολες τις μανουλες και ευχομαι ολα τα παιδακια να ειναι καλα και τυχερα.

PSpyp2.png n6m7p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...