Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

ναι, μου το ειπε ο παιδιατρος και μετα μου το επιβεβαιωσε εξεταζοντας το κεφαλακι του μωρου ο παιδογαστρεντερολογος και μου εδωσε το οκ για τις σταγονες...

γιατι και αυτες οι σταγονες γινονται απο συκωτι ψαριων!!βεβαια, εχουν απομακρυνθει λεει ολες οι αλλεργιογονες ουσιες...τωρα εγω και αυτες τις φοβαμαι.ακομη και ο παιδιατρος μου ειπε πρωτα να ρωτησω τον παιδογαστρεντερολογο και μετα να τις δωσω γιατι εκεινος φοβοταν να τις δωσει μονος του

μα δεν ειναι πολυ νωρις για να κλεισει η πηγη?αφου λεει μετα το χρονο κλεινει..:?

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μετα το χρονο κλεινει η πηγη στο κεφαλακι του μωρου. Τι βιαζονται οι παιδιατροι?

Εγω απο συμπληρωματα παιρνω ασβεστιο οταν το θυμαμαι. Ισως να επρεπε να παιρνω και σιδηρο αλλα δεν μπορω με τα πολλα φαρμακα. Η aglaia ισως ξερει να μας πει μηπως κινδυνευουμε να παθουμε οστεοπορωση επειδη θηλαζουμε και δεν τρωμε γαλακτοκομικα? Μηπως πρεπει να πινουμε συστηματικα ασβεστιο?

fairy's mom σε ευχαριστω για το πμ. Τελικα εχουμε την ιδια αλλεργιολογο. Γιατι αλλαζεις 2 φορες το νερο στο κατσικι και στο αρνι? Η αλλεργιολογος σου το ειπε?

Εγω απο συμπληρωματα παιρνω ασβεστιο οταν το θυμαμαι. Ισως να επρεπε να παιρνω και σιδηρο αλλα δεν μπορω με τα πολλα φαρμακα. Η aglaia ισως ξερει να μας πει μηπως κινδυνευουμε να παθουμε οστεοπορωση επειδη θηλαζουμε και δεν τρωμε γαλακτοκομικα? Μηπως πρεπει να πινουμε συστηματικα ασβεστιο?

Έπειτα από την συμβουλή και των τριών γιατρών με τους οποίους έχω επαφή (γυναικολόγου, παιδιάτρου και παιδογαστρεντερολόγου), θα παίρνω καθημερινά 1gr ασβεστίου για όσο διάστημα θηλάζω.

XH2ep2.png

Έπειτα από την συμβουλή και των τριών γιατρών με τους οποίους έχω επαφή (γυναικολόγου, παιδιάτρου και παιδογαστρεντερολόγου), θα παίρνω καθημερινά 1gr ασβεστίου για όσο διάστημα θηλάζω.

Λυπάμαι που σε παραπληροφόρησαν και οι τρεις. Είναι πολύ σύνηθες, δυστυχώς.

Ο θηλασμός είναι δοκιμασμένη πρακτική εδώ και εκκατομύρια χρόνια και κανένα θηλαστικό δεν παίρνει συμπλήρωμα ασβεστίου.

Ο θηλασμός μειώνει τις πιθανότητες να εμφανιστεί οστεοπόρωση.

Αυτό συμβαίνει γιατί η οστεοπόρωση έχει σχέση με την έλειψη κινητικότητας του ασβεστίου που σημαίνει περιορισμένη αφομοίωση του ασβεστίου.

Τα άτομα που παθαίνουν οστεοπόρωση αφομοιώνουν ελάχιστο από το ασβέστιο που προσλαμβάνουν από τις τροφές.

Οι μητέρες που θηλάζουν για ένα χρόνο, στο τέλος του χρόνου έχουν μεγαλύτερη οστική μάζα από αυτή που είχαν πριν την εγκυμοσύνη.

Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης ο οργανισμός αποβάλει φυσικά το ασβέστιο από τα νεφρά (με τα ούρα) ίσως για να αυξήσει τη δυνατότητα του οργανισμού να αφομοιώνει σίδηρο, μια και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης οι ανάγκες είναι αυξημένες. Γι αυτό είναι λάθος να χορηγείται στις εγκύους ασβέστιο. Οι έγκυες δεν έχουν τόσο αυξημένες ανάγκες σε ασβέστιο που να μην μπορούν να το προλάβουν από τις τροφές.

Οι φυσικές απώλειες του ασβεστίου συνεχίζονται και τους πρώτους μήνες μετά τον τοκετό. Στη συνέχεια, όσο ο θηλασμός συνεχίζεται, παρατηρείται αύξηση της οστικής μάζας που στο χρόνο φθάνει σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με πριν την εγκυμοσύνη.

Οι μητέρες που ΔΕΝ θηλάζουν έχουν μικρότερη οστική μάζα ακόμη και αν παίρνουν συμπλήρωμα ασβεστίου. Το ίδιο ισχύει και για τις μητέρες που διακόπτουν το θηλασμό πριν τους 6 μήνες. Για τις μητέρες που θηλάζουν περισσότερο από 6 μήνες και λιγότερο από χρόνο δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία γιατί φαίνεται να αφομοιώνουν το ασβέστιο με διαφορετικό ρυθμό.

Επίσης οι μητέρες που θηλάζουν, συνήθως εμφανίζουν αμηνόρροια λόγω θηλασμού και αυτό σημαίνει μικρότερες απώλειες σε σίδηρο. Ακόμη και μητέρες με υποσιδηρική αναιμία, εμφανίζουν φυσιολογικά επίπεδα σιδήρου στη διάρκεια του θηλασμού.

Οι αιματολογικές εξετάσεις που δείχνουν την ανάγκη για συμπλήρωμα σιδήρου, είναι απλές και γίνονται από οποιοδήποτε μικροβιολογικό εργαστήριο. Μετά τη χορήγηση του σιδήρου οι εξετάσεις πρέπει να επανλαμβάνονται για να καθορίζεται η δόση με ακρίβεια.

Η χορήγηση συμπληρωμάτων προληπτικά δεν είναι ιατρική έννοια.

Διαφημίσεις

επανέρχομαι μετά το τηλεφώνημα στον παιδίατρο. Θεωρεί ότι δεν είναι ανησυχητικό το μπούκωμα- συνάχι που κρατάει κοντά δυο μήνες τώρα. Μου είπε ότι αυτή την εποχή τα μωρά κρυώνουν εύκολα (εδώ που τα λέμε δεν έχει κι άδικό) και το συνάχι περνάει γρήγορα. Για τις βλέννες μου είπε το γνωστό για τις μύξες και για τις κλωστίτσες θα δούμε από βάρος τι γίνεται και αν δεν είναι ικανοποιητικό θα κάνουμε εξέταση ούρων.

Γενικά από βάρος πάμε καλά (γεννήθηκε 3740 και στους 4μ 1ε ήταν 7350). Σήμερα τα κακά του ήταν κανονικά, αλλά το μπούκωμα εκεί!!!! Α, μου το συσχέτισε και με τα δόντια γιατί κάτω φαίνονται εδώ και καιρό δυο μαργαριταράκια και τις τελευταίες δυο μέρες έχουμε τρελαμένη γκρίνια. ΄Εχω καταμπερδευτεί.....

FLcUp3.png0BQfp3.png

εχουμε παει σε αλλεργιολογο στο παιδων.δυστυχως δε ρωτησα για το θεμα της γοπ.ξερω οτι ειναι απο την αλλεργια και τα συμπτωματα επιδεινωνονται η καλυτερευουν με τισ τροφες

Η ΓΟΠ είναι συνήθως σύμπτωμα της αλλεργίας. Θα σύμφωνήσω με όσα σου έγραψε η 4ο+μαμά. Μόνο για το ροδάκινο έχω μία ένσταση. Εγώ θα το έβαζα στα τελευταία προς δοκιμή φρούτα.

Πηγαινε με τους ρυθμούς του παιδιού σου. Αυτό θα είναι ο οδηγός σου για το πότε θα φάει και πόσο. Αν πιστέυεις ότι το φρούτο δεν το δέχεται ακόμα ο οργανισμός της περίμενε κι άλλο. Της το ξαναδίνεις σε 1 μήνα. Δοκίμασε να της βάλεις πατάτα, καρότο, κολοκύθι και αν τα δεχτεί βάζεις και αργότερα και κοτόπουλο. Κάνε πειράματα με τις θεωρητικά ασφαλείς τροφές.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λυπάμαι που σε παραπληροφόρησαν και οι τρεις. Είναι πολύ σύνηθες, δυστυχώς.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση μου καθώς και πολλών άλλων γυναικών, από ότι διαβάζω σε αυτή την ενότητα, που η διατροφή μας περιλαμβάνει ελάχιστες τροφές λόγω αλλεργίας του μωρού;

Οι τροφές αυτές - αρνί, κοτόπουλο, πατάτα, καρότο, κολοκύθι, μήλο, αχλάδι, μπανάνα - δεν περιέχουν ασβέστιο ή αν περιέχουν θα είναι ελάχιστο.

XH2ep2.png

fairy's mom σε ευχαριστω για το πμ. Τελικα εχουμε την ιδια αλλεργιολογο. Γιατι αλλαζεις 2 φορες το νερο στο κατσικι και στο αρνι? Η αλλεργιολογος σου το ειπε?

Αλήθεια έχουμε την ίδια?? Εγώ μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη από το πώς μας αντιμετώπισε (και σαν γιατρός μου φάνηκε καλή και σαν άνθρωπος πολύ ευγενική).

Εσύ δεν έχεις μείνει ευχαριστημένη? Είδα ότι θα ξαναπάς σε 2 μήνες. Θα κάνετε και πρόκληση στο γάλα? Αν ναι, σε παρακαλώ θα ήθελα να μου στείλεις πμ όταν το κάνετε για να μου πεις αναλυτικά για την διαδικασία...

Ναι η αλλεργιολόγος μου το είπε, αλλά να το αλλάζω 1 φορά. Εγώ από μόνη μου το κάνω 2, γιατί μου φαίνεται πολύ βαρύ σαν κρέας.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Για τις βλέννες μου είπε το γνωστό για τις μύξες και για τις κλωστίτσες θα δούμε από βάρος τι γίνεται και αν δεν είναι ικανοποιητικό θα κάνουμε εξέταση ούρων.

Γενικά από βάρος πάμε καλά (γεννήθηκε 3740 και στους 4μ 1ε ήταν 7350). Σήμερα τα κακά του ήταν κανονικά, αλλά το μπούκωμα εκεί!!!! Α, μου το συσχέτισε και με τα δόντια γιατί κάτω φαίνονται εδώ και καιρό δυο μαργαριταράκια και τις τελευταίες δυο μέρες έχουμε τρελαμένη γκρίνια. ΄Εχω καταμπερδευτεί.....

Για συσχετισμό δοντιών και μπουκώματος το έχω ακούσει κι εγώ από γιατρό. Αλλά είναι και σύμπτωμα αλλεργίας. Εσένα μάλλον συνεχίζει για πολύ καιρό και συνδιάζεται και με βλένες και αίμα, άρα είναι προφανώς αλλεργία. Κάνε κ/α ούρων και κοπράνων, να απέχεις από γαλακτοκομικά φανερά και κρυμμένα, γενικά απέφευγε τις λεγόμενες επικίνδυνες τροφές και θήλαζε συνέχεια! Πάρε τη γνώμη κι ενός ειδικού μόλις βουν οι καλλιέργειες. Ενας παιδίατρος - όσο καλός και να είναι - δεν έχει ειδικότητα στις αλλεργίες...

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση μου καθώς και πολλών άλλων γυναικών, από ότι διαβάζω σε αυτή την ενότητα, που η διατροφή μας περιλαμβάνει ελάχιστες τροφές λόγω αλλεργίας του μωρού;

Οι τροφές αυτές - αρνί, κοτόπουλο, πατάτα, καρότο, κολοκύθι, μήλο, αχλάδι, μπανάνα - δεν περιέχουν ασβέστιο ή αν περιέχουν θα είναι ελάχιστο.

Αν επιτρέπετε να φας αρνί φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα με το πρόβειο γιαούρτι π.χ? σύκα? Αμύγδαλα? Λάχανο? Μπρόκολο? Σαρδέλες? Σολομός ? σουσάμι? βάζω ερωτηματικό γιατί δεν ξέρω αν σας τα έχει απαγορέψει όλα ο γιατρός. Όπως είπε και η Αγλαία το θέμα δεν είναι να καταναλώνουμε μόνο της τροφές πλούσιες σε ασβέστιο καθώς η απορρόφηση του δεν εξαρτάται μόνο από αυτό. Λεει λοιπόν ότι κατά τη διάρκεια του θηλασμού ο οργανισμός αξιοποιεί στο μέγιστο τον ασβέστιο που προσλαμβάνεις. Επίσης στην πρόσληψη ασβεστίου βοηθάει το όξινο περιβάλλον του στομάχου (π.χ λεμόνι πορτοκάλι γκρειπφρουτ) καθώς και η βιταμίνη D (βόλτες στον ήλιο). Μην στεναχωριέσαι αν μπορείς να φας π.χ σύκα (ξερά) τότε θα σου πω ότι 4 ξερά σύκα έχουν περισσότερο ασβέστιο απ ότι ένα ποτήρι γάλα;)

Και εμένα η παιδίατρος την τελευταία φορά που πήγα μου είμαι ότι στο τελευταίο συνέδριο που πήγε τα συμπεράσματα ήταν ότι οι θηλάζουσες θα πρέπει να παίρνουν 1gr ασβεστίου την ημέρα (δεν είμαι πολύ σίγουρη για την ποσότητα). Δεν την ρώτησα περισσότερες λεπτομέρειες γιατί ήδη τον προηγούμενο μήνα είχα κάνει εξετάσεις για σίδηρο και ασβέστιο (με αφορμή όσα διάβασα εδώ στο φόρουμ και επειδή κάνω και εγώ αποχή από τα γαλακτοκομικά) και όλα είναι στα ύψη. Έτσι της είπα ότι δεν το χρειάζομαι και εκείνη δεν επέμενε.

Ίσως θα έπρεπε να ρωτήσω σε ποιο συνέδριο ήταν για να δω τις δημοσιεύσεις αλλά με τόσα που έχω να την ρωτήσω όποτε πάω δεν επέμεινα στο θέμα. Πάντως για να το λένε όλοι αυτοί κάτι καινούριο θα έχει γίνει στην έρευνα.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Αν επιτρέπετε να φας αρνί φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα με το πρόβειο γιαούρτι π.χ? σύκα? Αμύγδαλα? Λάχανο? Μπρόκολο? Σαρδέλες? Σολομός ? σουσάμι? βάζω ερωτηματικό γιατί δεν ξέρω αν σας τα έχει απαγορέψει όλα ο γιατρός. Όπως είπε και η Αγλαία το θέμα δεν είναι να καταναλώνουμε μόνο της τροφές πλούσιες σε ασβέστιο καθώς η απορρόφηση του δεν εξαρτάται μόνο από αυτό. Λεει λοιπόν ότι κατά τη διάρκεια του θηλασμού ο οργανισμός αξιοποιεί στο μέγιστο τον ασβέστιο που προσλαμβάνεις. Επίσης στην πρόσληψη ασβεστίου βοηθάει το όξινο περιβάλλον του στομάχου (π.χ λεμόνι πορτοκάλι γκρειπφρουτ) καθώς και η βιταμίνη D (βόλτες στον ήλιο). Μην στεναχωριέσαι αν μπορείς να φας π.χ σύκα (ξερά) τότε θα σου πω ότι 4 ξερά σύκα έχουν περισσότερο ασβέστιο απ ότι ένα ποτήρι γάλα;)

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.

Μπορώ να φάω, προς το παρόν, μόνο όσα αναφέρω παραπάνω.

XH2ep2.png

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.

Μπορώ να φάω, προς το παρόν, μόνο όσα αναφέρω παραπάνω.

Αυτό που με κάνει καχύποπτη με τις έρευνες είναι το γεγονός ότι πολλές φορές γίνονται για να προωθήσουν τα συμφέροντα κάποιον φαρμακευτικών εταιρειών (πολλές φορές και για λογαριασμό τους) οπότε τις ερμηνεύουν κατά το συμφέρον τους. Δεν μιλάω συγκεκριμένα απλά λέω πως αν δεν υπάρχει έλλειψη δεν υπάρχει λόγος συμπληρωμάτων. Ο παππούς μου είχε καναρίνια τα καναρίνια έχουν ανάγκη από ασβέστιο και δυστυχώς όταν ζουν σε κλουβιά δεν μπορούν να τον βρουν όπως όταν είναι ελεύθερα στη φύση. Όπως καταλαβαίνεις τα καναρίνια δεν πίνουν γάλα ούτε τρώνε τυριά αλλά βρίσκουν ενστικτωδώς φυτά που περιέχουν ασβέστιο και καλύπτουν τις ανάγκες τους. Ποτέ δεν έδωσε στα καναρίνια επεξεργασμένες τροφές που περιέχουν ασβέστιο αλλά τους έδινε σύκα ξερά, ξυρούς καρπούς μπρόκολα κλπ σε συγκεκριμένες εποχές όταν ήξερε ότι υπάρχει ανάγκη για αυτό Είχε τα καλύτερα και τα μακροβιότερα πουλιά...... μπορεί να σας φανεί άσχετο αυτό αλλά εμένα με βοήθησε η νοοτροπία αυτή στο να προσπαθώ πάντα με φυσικούς τρόπους να καλύπτω τις ανάγκες μου και κατά τη διάρκεια του θηλασμού ασχολήθηκα ακόμα περισσότερο με το θέμα γιατί με ενδιέφερε η υγεία μου διπλά......

αν για συγκεκριμένους λόγους η διατροφή είναι περιορισμένη καλύτερο θεωρώ αυτό που έκανε η yotasam δηλ. εξετάσεις και αν υπάρχει έλλειψη βλέπουμε τι κάνουμε. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα αρχίζεις να εισάγεις κάποιες τροφές σιγά σιγά δεν είναι δηλ ότι η αποχή θα κρατήσει χρόνια για να υπάρχον τόσο σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία αλλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μπορείς να κάνεις έλεγχο...

Καλημέρα σας,

Θα ήθελα τη βοήθειά σας!

το μωρό μου είναι δύο μηνών και θηλάζουμε αποκλειστικά!

Κάποια στιγμή άρχισε να κάνει πράσινα κακάκια και άρχισα και γω δίαιτα. Εχω κόψει τα γαλακτοκομικά, το μοσχάρι, τον καφέ, τα οσπρια, τα ψάρια και προσέχω να μη τρώω πολλά πράσινα λαχανικά αν και ο γιατρός δεν είπε τίποτα γιαυτό.

Για λίγο καιρό όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μέχρι πριν δέκα μέρες αρχισε να ζορίζεται πολύ κατα τις 5 το πρωί σε σημείο να κλαίει πολύ. Συνήθως ακολουθεί κένωση με πρασινα κακά. την υπόλοιπη μέρα μπορέι να μη κάνει καθόλου πράσινα. προχθές έκανε κίτρινα με βλένες και νομίζω αίμα. ήταν κόκκινες κουκιδίτσες πολλές! και ήταν όλη μέρα κακοδιαθετος.

μπορειτε να μου πειτε τι είναι αυτό το ζόρισμα κάθε μέρα την ίδια ώρα?

Τι να κάνω για να δω τι τον πειράζει?

Δε θέλω να σταματήσω τον θηλασμό αλλά το αίμα με τρόμαξε! Μπορεί να τον πειράζει οτιδήποτε!!!!

σας ευχαριστώ...

q8SSp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό που με κάνει καχύποπτη με τις έρευνες είναι το γεγονός ότι πολλές φορές γίνονται για να προωθήσουν τα συμφέροντα κάποιον φαρμακευτικών εταιρειών (πολλές φορές και για λογαριασμό τους) οπότε τις ερμηνεύουν κατά το συμφέρον τους.

Συμφωνώ

και επαυξάνω. Τα συνέδρια-εκδρομούλες- δωρεαν διακοπούλες σε χλιδάτα ξενοδοχεία τα διοργανώνουν οι φαρμακευτικές εταιρίες για τους γιατρούς - πωλητές τους! Και προωθούν τα προιόντα τους...

......

αν για συγκεκριμένους λόγους η διατροφή είναι περιορισμένη καλύτερο θεωρώ αυτό που έκανε η yotasam δηλ. εξετάσεις και αν υπάρχει έλλειψη βλέπουμε τι κάνουμε. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα αρχίζεις να εισάγεις κάποιες τροφές σιγά σιγά δεν είναι δηλ ότι η αποχή θα κρατήσει χρόνια για να υπάρχον τόσο σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία αλλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μπορείς να κάνεις έλεγχο...

Ναι ρε κορίτσια. Κάντε εξετάσεις και αν δείξουν έλλειψη ασβεστίου ή και σιδήρου να πάρετε συμπληρώματα (αν και μπορείτε να τρώτε ταχίνι με μέλι, ξερά σύκα κ.α.)

Αν οι τιμές σας είναι καλές γιατί να πάρετε χημικά;

40+mama

.pngy3DLp3.png

aglaia σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.

Κριστινα σε ευχαριστω και εσενα για τις πληροφοριες αλλα απο αυτα που ανεφερες δεν μπορω να φαω κανενα. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να καθομαι στον ηλιο!!! Δεν μου αρεσει να πινω συνεχεια χαπια και γιαυτο δεν πινω τιποτα. Τωρα εαν κανω καλα ή οχι ενας θεος το ξερει.

aglaia σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.

Κριστινα σε ευχαριστω και εσενα για τις πληροφοριες αλλα απο αυτα που ανεφερες δεν μπορω να φαω κανενα. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να καθομαι στον ηλιο!!! Δεν μου αρεσει να πινω συνεχεια χαπια και γιαυτο δεν πινω τιποτα. Τωρα εαν κανω καλα ή οχι ενας θεος το ξερει.

Mε μια εξέταση θα ξέρεις και εσύ όχι μόνο ο θεός:lol:;):!:

Καλημέρα σας,

Θα ήθελα τη βοήθειά σας!

το μωρό μου είναι δύο μηνών και θηλάζουμε αποκλειστικά!

Κάποια στιγμή άρχισε να κάνει πράσινα κακάκια και άρχισα και γω δίαιτα. Εχω κόψει τα γαλακτοκομικά, το μοσχάρι, τον καφέ, τα οσπρια, τα ψάρια και προσέχω να μη τρώω πολλά πράσινα λαχανικά αν και ο γιατρός δεν είπε τίποτα γιαυτό.

Για λίγο καιρό όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μέχρι πριν δέκα μέρες αρχισε να ζορίζεται πολύ κατα τις 5 το πρωί σε σημείο να κλαίει πολύ. Συνήθως ακολουθεί κένωση με πρασινα κακά. την υπόλοιπη μέρα μπορέι να μη κάνει καθόλου πράσινα. προχθές έκανε κίτρινα με βλένες και νομίζω αίμα. ήταν κόκκινες κουκιδίτσες πολλές! και ήταν όλη μέρα κακοδιαθετος.

μπορειτε να μου πειτε τι είναι αυτό το ζόρισμα κάθε μέρα την ίδια ώρα?

Τι να κάνω για να δω τι τον πειράζει?

Δε θέλω να σταματήσω τον θηλασμό αλλά το αίμα με τρόμαξε! Μπορεί να τον πειράζει οτιδήποτε!!!!

σας ευχαριστώ...

Καλησπερα σας ολες τις μανουλες!

συνεχισε την διαιτα που κανεις κυριως απο γαλ/μικα και Προσοχη!τα κρυμμενα και θα ηρεμησει το μωρο σου.

προφανως εχει κολικους:cry:και εμεις ετσι ειμαστε πολυ καιρο τωρα:cry:και συνεχισε τον θηλασμο.κουραγιο:!:

και εμεις ακομα στο ψαξιμο ειμαστε για το τι μας πειραζει

καθε παιδι ειναι διαφορετικο:wink:

κοριτσια το χαρουπαλευρο κανει να το τρωμε?δηλαδη εχει τιποτα μεσα ?γλουτενη εχει?ασχετη ολιγον τι ...

καλησπερα σας

τι κανετε;

δεν ξερω τι ειναι για να σου πω!

σημερα πηγα μαρκετ και βρηκα μαγια βιο χωρις συντηρητικα.

πηρα και γλυκο του κουταλιου για τις υπογλυκαιμιες:shock:

κανεις και εσυ αποχη απο γλουτενη?

σας ειπε ο αλλεργιολογος;αν ναι τι τρως απο ψωμι,ζυμαρικα...γιατι θελει ειδικη διατροφη...

καλησπερα κοριτσια.ευχαριστω ολες τις μανουλες που μου απαντησαν,καθως και τις αλλες που θεσαν τις δικες τους εμπειριες.ειναι καλο για τις υπολοιπες που ειμαστε απο πισω τους.εμεις εχτες πηγαμε και καναμε εμβολιο.προχτες εφαγα μοσχαρι.παμε πολυ καλα,φτου φτου,και μακαρι να συνεχισουμε ετσι.βεβαια μεχρι να φτασουμε να τρωμε χορταστικα,θα την ντυσω νυφουλα,αλλα τι να κανουμε;σημερα θα κανω αποπειρα να φτοιαξω κατι με αλευρι χωρις γλουτενη.εχει καμια σας καποια ιδεα;

καλησπερα κοριτσια.ευχαριστω ολες τις μανουλες που μου απαντησαν,καθως και τις αλλες που θεσαν τις δικες τους εμπειριες.ειναι καλο για τις υπολοιπες που ειμαστε απο πισω τους.εμεις εχτες πηγαμε και καναμε εμβολιο.προχτες εφαγα μοσχαρι.παμε πολυ καλα,φτου φτου,και μακαρι να συνεχισουμε ετσι.βεβαια μεχρι να φτασουμε να τρωμε χορταστικα,θα την ντυσω νυφουλα,αλλα τι να κανουμε;σημερα θα κανω αποπειρα να φτοιαξω κατι με αλευρι χωρις γλουτενη.εχει καμια σας καποια ιδεα;

κ εγω αυτο ψαχνω....κανα κεικ κοριτσια?απο ρυζι,φαγοπυρο κτλ?δεν τρωω ουτε γαλα ουτε αβγα οποτε ψαχνω κ γω...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

καλησπερα σας

τι κανετε;

δεν ξερω τι ειναι για να σου πω!

σημερα πηγα μαρκετ και βρηκα μαγια βιο χωρις συντηρητικα.

πηρα και γλυκο του κουταλιου για τις υπογλυκαιμιες:shock:

κανεις και εσυ αποχη απο γλουτενη?

σας ειπε ο αλλεργιολογος;αν ναι τι τρως απο ψωμι,ζυμαρικα...γιατι θελει ειδικη διατροφη...

ειπα κι εγω απο μονη μου οτι απο αυριο τερμα κ η γλουτενη.πηγα κ γω σημερα κ πηρα διαφορα αλευρια κτλ...συνταγες ψαχνω....ειδικα για μηλοπιτα...για κεικ,ψωμι...θα τρωω ζημαρικα χωρις γλουτενη.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

εγω εφτοιαξα ενα κεικ,συνταγη της μπρμπαριγου,νηστησιμο αλλα με το αλευρι χωρις γλουτενη και βγηκε σκετη αποτυχια.αναρωτιεμαι αν φταιει το αλευρι.μια κοπελα στο φορουμ εχει γραψει κατι για κεικ,η afrodite η,η amareto.δεν θυμαμαι ακριβως.αν δειτε το μηνυμα,απαντηστε μας να μας δωσετε τα φωτα σας για μια ακομη φορα!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...