Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

sagia το κατσικίσιο μου το απαγόρευσαν κατηγορηματικά και η παιδογαστρεντορολόγος και δυο αλλεργιολογοι όλοι αυτοι στο παίδων προχτες. Με νευρίασαν πολύ γιατί δεν με έπεισαν 100% γιατί να μη δώσω αφού είχα διαβάσει οτι δεν είναι σίγουρο οτι θα τον πειράξει. Αποφάσισα όμως να εισάγω πρώτα άλλες τροφές και αργότερα το κατσικίσιο γάλα.

Ο αλλεργιολόγος θέλει να του κάνει σε 6 μήνες πρόκληση με πήρες αγελαδινό γιατί ειναι σχεδόν σίγουρος ότι η αλλεργική πρωκτοκολίτιδα (το αίμα στα κακά κοινώς) ειναι κάτι που περνάει μετά τους 12 μήνες και έτσι έχουν δείξει όλες οι έρευνες. Θα το σκεφτώ αν θα το κάνω όμως μέχρι τότε γιατί το φοβάμαι πολύ.

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μαστε παλι...σημερα πηγαμε γαστρεντερολογο, γιναμε και επισημα 6μηνων..Με λιγα λογια μου ειπε να αρχισω σιγα σιγα να τρωω πιο πολλες τροφες και να δοκιμαζω, να αφηνω να περνανε λιγες μερες απο καθε τροφη που δοκιμαζω αλλα να κανω και μαγερ αυτη τη φορα ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι δεν εχει αιμα (μεχρι τωρα μου λεγε να μην ανησυχω με το λιγο αιματακι). Οταν θα φαινεται οτι δε θα τον πειραζει η τροφη να συνεχιζω στην επομενη. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι μου ειπε να δοκιμασω λιγες γούλιες γαλα καποια στιγμη (και τωρα που το σκεφτομαι, δεν μου μιλησε καν για κατσικισιο!).Προβληματιζομαι, πολυ φοβαμαι, ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δε θα τα δεχτει ο μικρος και θα κατρακυλησουμε..Και στο τελος αφου θα τα δεχτει ολα αυτα (το ποτε ακριβως δε διευκρινιστηκε), να ξεκινησω να του δωσω μια κρεμα nutra (nutricia) και μετα απο καμια βδομαδα μηλο+ (εβδομαδα)αχλαδι+ (εβδομαδα)κοτοπουλο +(εβδομαδα)ρυζαλευρο +...πατατα κλπ κλπ...

{Θα εχει φτασει στρατο ο μικρος?:-P }

σαγια συγνωμη δεν εχω δει απο την αρχη τη περιπτωση σου αλλα αλλεργιολογο ειδατε???

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

οχι, οχι δε σκοπευω να τη δωσω αυτην την κρεμα!εχω διαβασει ολα τα προηγουμενα μηνυματα των κοριτσιων και ειμαι διαβασμενη...να δουμε ομως τι θα γινει τωρα που θα αρχισω σιγα σιγα να τρωω εγω...να μην ξανακυλησουμε φοβαμαι....τι να πω,θα δουμε....thanks για την αμεση απαντηση!

γαλα εννοουσε να πιω εγω (θηλαζω), οχι να δωσω στον μικρο, ειναι μολις 6 μηνων...

παιδογαστρεντερολγο, οχι αλλεργιολογο

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

sagia το κατσικίσιο μου το απαγόρευσαν κατηγορηματικά και η παιδογαστρεντορολόγος και δυο αλλεργιολογοι όλοι αυτοι στο παίδων προχτες. Με νευρίασαν πολύ γιατί δεν με έπεισαν 100% γιατί να μη δώσω αφού είχα διαβάσει οτι δεν είναι σίγουρο οτι θα τον πειράξει. Αποφάσισα όμως να εισάγω πρώτα άλλες τροφές και αργότερα το κατσικίσιο γάλα.

Ο αλλεργιολόγος θέλει να του κάνει σε 6 μήνες πρόκληση με πήρες αγελαδινό γιατί ειναι σχεδόν σίγουρος ότι η αλλεργική πρωκτοκολίτιδα (το αίμα στα κακά κοινώς) ειναι κάτι που περνάει μετά τους 12 μήνες και έτσι έχουν δείξει όλες οι έρευνες. Θα το σκεφτώ αν θα το κάνω όμως μέχρι τότε γιατί το φοβάμαι πολύ.

εχει μια λογικη του τυπου οτι συνηθως τα παιδια με αλλεργια στο αγελαδινο τους πειραζει και το κατσικισιο..εμενα στην αρχη δε με πιστευανε οταν τους ελεγα οτι πινει κανονικα φρεσκο κατσικισιο γαλα....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

εχει μια λογικη του τυπου οτι συνηθως τα παιδια με αλλεργια στο αγελαδινο τους πειραζει και το κατσικισιο..εμενα στην αρχη δε με πιστευανε οταν τους ελεγα οτι πινει κανονικα φρεσκο κατσικισιο γαλα....

μου είπαν οτι η πιθανότητα να τον πειράζει και το κατσικίσιο ειναι πολυ υψηλή πάνω από 90%...και εγώ είχα την εντύπωση απο αυτα που ειχα διαβασει απο μαμαδες εδω οτι τα πιο πολλα μωρά ανεχονται μια χαρά το κατσικίσιο.

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

gia ayto στο λεω και εγω την ιδια εντυπωση ειχα μεχρι που ο αλλεργιολογος μου ειπε η περιπτωση ενα παιδι να μη δεχετε αγελαδινο και να δεχετε κατσικισιο ειναι πολυ σπανια !!!μαλιστα οταν μιλαμε ποια για καποιο θεμα στο τηλ του λεω ειμαι η μαμα με το κοριτσακι που πινει κατσικισιο και οχι αγελαδινο...η τουλαχιστον ετσι ελεγα γιατι ξεκινησαμε και το αγελαδινο πριν λιγο καιρο.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

μου είπαν οτι η πιθανότητα να τον πειράζει και το κατσικίσιο ειναι πολυ υψηλή πάνω από 90%...και εγώ είχα την εντύπωση απο αυτα που ειχα διαβασει απο μαμαδες εδω οτι τα πιο πολλα μωρά ανεχονται μια χαρά το κατσικίσιο.

Jen, το δικό σου παιδάκι είναι πολύ ειδική περίπτωση λόγω των πολλών αλλεργιών. Έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να παρουσιάζει αλλεργία και στο κατσικίσιο.

Τα περισσότερα μωρά με αλλεργία στο αγελαδινό, ανέχονται το κατσικίσιο. Αυτό έχει μεγάλες πιθανότητες να συμβεί όταν δεν παρουσιάζουν άλλες αλλεργίες.

Είναι στατιστικό το θέμα γι αυτό δεν σε έπεισαν οι γιατροί. Ξέρουν τις πιθανότητες όχι το βιολογικό υπόβαθρο το οποίο είναι άγνωστο.

Με την πρόκληση που πρότειναν διαφωνώ για τη συγκεκριμένη περίπτωση για τον ίδιο λόγο. Τα παιδάκια με τόσο πολλές αλλεργίες είναι καλό να περιμένουν πολύ περισσότερο. Η πρόκληση μπορεί να χειροτερεύσει μια ήδη ευαίσθητη ισορροπία.

Η πρόκληση στους 12 μήνες έχει νόημα για τα παιδάκια που παρουσιάζουν αλλεργία μόνο στο αγελαδινό και μόνο αν τα συμπτώματα ήταν σχετικά ήπια. Για έντονα συμπτώματα είναι προτιμότερο να αυξάνεται το διάστημα αναμονής.

Αγλαΐα πρόκληση ειπαν στους 18 μηνες και μονο αν τα δερματικα τεστ που κανουμε τωρα βγουν αρνητικά στο αυγό (που δεν το πιστεύω) και δεδομένου ότι ότι τροφές αρχίζω να βαζω σταδιακά από εδώ και πέρα (μοσχάρι, ντομάτα, πορτοκάλι κλπ) δεν τον ενοχλήσουν και επίσης δεν τον ενοχλήσει και το λίγο λιγότερο υποαλλεργικό που θα βαλουμε αργότερα.

Αν όοοοοολα αυτα ειναι οκ μόνο τότε θα συμφωνήσω. Αλλά κάτι μου λέει οτι δεν μπορούν να συμβούν όλα τα παραπάνω μαζί πριν τον επόμενο χρόνο. :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

φαντασου οτι εμεις εχουμε τωρα τον απριλη προκληση στο μοσχαρι....που θα ειναι 3 (το καθυστερησαμε πολυ λογω ιστορικου και σε εμας...)...να δω ποτε θα κανουμε και το αυγο...σκεψου παντως οτι στα δερματικα τεστ ειδαμε οτι δεν ειναι αλλεργικη στο ψαρι και ετσι αρχισα να της δινω....ειδαμε ομως οτι στη ντοματα ειναι αλλα οταν μαγειρευω κατι με ντοματα δεν εχει αντιδραση....καθε παιδακι ειναι διαφορετικο και απλα θελει πολυ υπομονη αυτο το θεμα και σωστο γιατρο διπλα...παντα θα το λεω....θα ειχαμε ξεπερασει το προβλημα εαν ηξερα τι μου γινεται και ακουγα το ενστικτο μου και δνε ακουγα το καθε βλακα παιδιατρο.,.....

υπομονη

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Η κόρη μου 3,5 χρονών σήμερα, είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά την οποία διαπιστώσαμε όταν έκανε την πρώτη της αλλεργική αντίδραση 3 μηνών με το που δοκίμασε πλήρες γάλα σκόνη (νοσηλεύτηκε 3 ημέρες στο Παίδων Πεντέλης και έκανε θεραπεία κορτιζόνης για να επανέλθει), της έφυγε τελείως όταν έγινε 2 ετών.

Με τις αλλεργίες είναι λίγο πολύπλοκο το θέμα, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι μανούλες που θηλάζουν πρώτα πρέπει να βάλουν γαλακτοκομικά στη διατροφή τους και μετά να αρχίσουν τις δοκιμές στη διατροφή του παιδιού.

Η ομάδα των αλλεργιολόγων στο Αγλαΐα Κυριακού είναι κορυφή!

Διαφημίσεις

.........

Να σας πω και εγώ τα νέα μας. Τα κακά είχαν αρχίσει να βελτιώνονται αρκετά μέχρι που έφαγα χαλβά Φαρσάλων από τη μαμά μου την Καθαρά Δευτέρα (με αλεύρι νισεστέ από καλαμπόκι) και την επομένη μέρα ξανά αίμα.

Χθες έφαγα δύο κομμάτια κέικ και σήμερα τα κακά γεμάτα βλέννες και τριχούλες κόκκινες. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι παλιότερα εκτός από βλέννα δεν είχα δει ποτέ πολύ αίμα, ενώ τώρα το αίμα έχει αυξηθεί.......

Ήταν χαλβάς Φαρσάλων ή σιμιγδαλένιος; Γιατί ο χαλβάς φαρσάλωνς έχει βούτυρο. Μήπως σε πείραξε αυτό; Και το κέικ δεν έχει γάλα;

.pngy3DLp3.png

...

Αυτό μπορώ να το απαντήσω με σιγουριά: shift+w+ι

Έτσι θα μπορείς να γράφεις πρωτεΐνη, καΐσι κλπ!

......

Άσχετο. Είσαι ΘΕΑ. Ξέρεις πόσους έχω ρωτήσει για αυτό;!!!!!!

.pngy3DLp3.png

..Και στο τελος αφου θα τα δεχτει ολα αυτα (το ποτε ακριβως δε διευκρινιστηκε), να ξεκινησω να του δωσω μια κρεμα nutra (nutricia) και μετα απο καμια βδομαδα μηλο+ (εβδομαδα)αχλαδι+ (εβδομαδα)κοτοπουλο +(εβδομαδα)ρυζαλευρο +...πατατα κλπ κλπ...

{Θα εχει φτασει στρατο ο μικρος?:-P }

Να μην του ΄δώσεις καμία κρέμα nutricia ούτε άλες υποαλλεργικές. ΟΛΕΣ έχουν γάλα . Πάρε κρέμες σκόνη από κατάστημα με βιολογικά προιόντα (με κεχρί, κινόα, κ.α.) Και κάνε τες με νερό. Εμείς αρχίσαμε κρεμες (της HOLLE) και φρούτα 7 μηνών και δεν ειχε κανένα πρόβλημα. Αυτές οι παιδίατροι "δεν τις ξέρουν" διότι δεν δίνουν ταξιδάκια δώρο...

.pngy3DLp3.png

Με τις αλλεργίες είναι λίγο πολύπλοκο το θέμα, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι μανούλες που θηλάζουν πρώτα πρέπει να βάλουν γαλακτοκομικά στη διατροφή τους και μετά να αρχίσουν τις δοκιμές στη διατροφή του παιδιού.

Να το διατυπώσω αλλιώς, για να μην υπάρξει παρανόηση: είναι καλό, όταν εισάγονται νέες τροφές στη διατροφή του μωρού, η μητέρα να έχει ήδη αποχή για κάποιο διάστημα, ώστε να μην υπάρξουν αλληλεπίδραση και ψευδή αποτελέσματα για το πώς ανέχεται το μωρό την τροφή. Εσύ μάλλον λες ότι, όταν θελήσουμε να δώσουμε στο παιδί κάποια από τις αλλεργιογόνες τροφές, θα πρέπει να τις καταναλώσει πρώτα η μητέρα, ώστε να δούμε αν μέσω του γάλακτος μας το παιδί έχει αντιδράσεις.

Δεν είμαι σίγουρη ότι θα έχει αξιόπιστα αποτελέσματα αυτό, γιατί δεν ξέρουμε πώς και σε τι βαθμό θα περάσουν τα αλλεργιογόνα στο μωρό, ώστε να έχει κάποια αντίδραση που να μπορεί να αξιολογηθεί. Μπορεί να μην αντιδράσει καθόλου και να ξεθαρρέψουμε να δώσουμε κάτι και το μωρό να παρουσιάσει άσχημη αντίδραση.

Από την προσωπική μου εμπειρία: στο παιδί δεν έχω δώσει απ'ευθείας αλλεργιογόνες τροφές. Όταν ξεκινήσαμε τροφές, έτρωγα από όλα και το παιδί παρουσίασε συμπτώματα αλλεργίας σε τροφές που έπαιρνε 3-4 μήνες μετά. Θα μπορούσα να πιστέψω ότι δεν σχετίζεται με τα γαλακτοκομικά. Όταν δεν έκανα αποχή, την πείραζαν πολλές τροφές λόγω αλληλεπίδρασης με τα γαλακτοκομικά. Όταν έκανα αποχή, μπορούσε να φάει τις περισσότερες τροφές που την πείραζαν πριν. Μετά από 6μηνη και 3μηνες αποχές, όταν σταματούσα την αποχή, το παιδί τα πήγαινε καλά για κανένα τρίμηνο και μετά άρχιζαν να την πειράζουν τα πάντα.

Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο για κανέναν αλλά θεωρώ καλύτερο να μην βιαζόμαστε και να μην κάνουμε δοκιμές για πράγματα που μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς, πχ τα γαλακτοκομικά. Ή όταν έχουμε τόσες εναλλακτικές σε κρέας, δεν καίγομαι να δοκιμάσω το μοσχάρι, εφόσον μου είχε δείξει πρόβλημα παλιότερα.

Το πρόβλημα είναι πώς θα καταφέρουμε να ενισχύσουμε τον οργανισμό του παιδιού μας και όχι πώς θα φάει "από όλα".

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

φαντασου οτι εμεις εχουμε τωρα τον απριλη προκληση στο μοσχαρι....που θα ειναι 3 (το καθυστερησαμε πολυ λογω ιστορικου και σε εμας...)...να δω ποτε θα κανουμε και το αυγο...σκεψου παντως οτι στα δερματικα τεστ ειδαμε οτι δεν ειναι αλλεργικη στο ψαρι και ετσι αρχισα να της δινω....ειδαμε ομως οτι στη ντοματα ειναι αλλα οταν μαγειρευω κατι με ντοματα δεν εχει αντιδραση....καθε παιδακι ειναι διαφορετικο και απλα θελει πολυ υπομονη αυτο το θεμα και σωστο γιατρο διπλα...παντα θα το λεω....θα ειχαμε ξεπερασει το προβλημα εαν ηξερα τι μου γινεται και ακουγα το ενστικτο μου και δνε ακουγα το καθε βλακα παιδιατρο.,.....

υπομονη

η ντομάτα μαγειρεμένη συνήθως δεν πειράζει αλλά ωμή πειράζει...

επίσης εμας τα τεστς μας δειξαν μονο στο αυγο (και εξετασεις αιματος και δερματος) αλλά δεν τα εμπιστευομαι για το οτι δεν εχει σε άλλα...το ίδιο μου ειπαν και οι αλλεργιολογοι.

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Λες ε? Και εμεις εκει πάμε αλλά δεν με έχουν πείσει ακόμη 100%...

προχτες μου ειπαν οτι το αυγο οταν το βαλουμε θα το βαλουμε ψημένο σε μορφή κέικ και ότι ο θηλασμός πρέπει να γίνεται σε αλλεργικά παιδιά μεχρι ενός ετους και ουτε μια μερα παραπανω γιατι θα εχουν ψυχολογικά προβλήματα...:?

Φυσικά σε σχέση με άλλους άσχετους αυτοι είναι όντως πιο γνώστες των αλλεργιών.

Ποιος σας παρακολουθούσε?

gwggp2.png ISWTp2.png

προχτες μου ειπαν οτι το αυγο οταν το βαλουμε θα το βαλουμε ψημένο σε μορφή κέικ

Μάλλον αναφέρονται σε αυτή την έρευνα:

http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=5553

και ότι ο θηλασμός πρέπει να γίνεται σε αλλεργικά παιδιά μεχρι ενός ετους και ουτε μια μερα παραπανω γιατι θα εχουν ψυχολογικά προβλήματα...:?

Ουδέν σχόλιο :rolleyes:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Ήταν χαλβάς Φαρσάλων ή σιμιγδαλένιος; Γιατί ο χαλβάς φαρσάλωνς έχει βούτυρο. Μήπως σε πείραξε αυτό; Και το κέικ δεν έχει γάλα;

Ο χαλβάς ήταν Φαρσάλων αλλά δεν είχε βούτυρο σίγουρα. Τον φτιάξαμε με τη μαμά μου και βάλαμε μόνο αλεύρι νισεστέ(που είναι από καλαμπόκι), νερό και ζάχαρη. Χωρίς αμύγδαλα. Πίστευα ότι δεν θα έχει πρόβλημα στο καλαμπόκι αλλά τελικά έπεσα έξω:(

Όσο για το κέικ είχε και γάλα και αλεύρι (που το έχω κόψει) αλλά ήταν μια στιγμή αδυναμίας και πείνας:oops::oops:

Μάλλον αναφέρονται σε αυτή την έρευνα:

http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=5553

Ναι μιλανε με βαση έρευνες και μάλιστα δικες τους δημοσιευσεις σε συνεδρια αφου διαβαζω αυτα που λενε σε ποστερ συνεδριου τοιχοκολημμενα στο διαδρομο.

gwggp2.png ISWTp2.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες (και τους μπαμπάδες αν μας διαβάζουν).

Η Ήβη έγινε 1 έτους την προηγούμενη εβδόμαδα και εδώ και αρκετό καιρό (πανω από 3 μήνες) δεν έχει αίμα στις κενώσεις της. Τρώει κοτόπουλο-μοσχάρι, πατάτα-γλυκοπάτάτα, καρότο, κολοκύθι, κρεμύδι, ρύζι-ζυμαρικά, και μήλο-μπανάνα-αχλάδι. Πριν λιγες μέρες έβγαλε μια κοκκινιλα στο σβερκάκι της, το οποίο προφανώς έχει και φαγούρα. Η παιδίατρος μας είπε οτι είναι ατοπική δερματίτιδα, κοινώς αλλεργία.

Αχ... και εγώ αναρωτιέμαι τι έγινε πάλι? Την πείραξε κατι που έφαγε ή κάτι που έφαγα εγώ? Στην διατροφή της δεν έχω εισάγει κάτι καινούργιο τον τελευταίο καιρό. Το τελευταίο που βάλαμε είναι το κρεμύδι πριν 2-3 εβδομάδες. Εγώ συνεχίζω την αποχή από πολλά πράγματα στην διατροφή μου. Τρώω βέβαια ντομάτα (εδώ 2 μήνες ίσως και παραπάνω) σουσάμι και ταχίνι (εδώ και 1,5 -2 μήνες) και και ένα συγκεκριμένο πολύσπορο ψωμί (εδώ και 2 μήνες ίσως και παραπάνω). Αυτά τα τελευταία τα αναφέρω γιατί αν και ύποπτες τροφές τις καταναλώνω αρκετό καιρό και είναι τα μόνα νέα πράγματα που έχω εισάγει στη διατροφή μου το τελευταίο 8μηνο που απέχω από πάρα πολλά πράγματα.

Είναι δυνατόν να την πείραξε κάποια τροφή και να εκδηλώθηκε σαν ατοπική δερματίτιδα και όχι σαν αίμα στις κενώσεις της? Αν ναι, τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Μπορεί να την πείραξε κάτι με το οποίο ήρθε σε επαφή το δέρμα της και να μην έχει να κάνει με τις τροφικές αλλεργίες μας?

Έχει κάποια από εσάς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα?

Ευχαριστώ προκαταβολικά και ζητώ συγνώμη για τη φλυαρία.

H απάντησή σου είναι μάλλον εδώ:

Η υποαλλεργική κρέμα έχει υποαλλεργικό γάλα. Το υποαλλεργικό γάλα προκαλεί επίσης αλλεργίες αλλά λιγότερο συχνά.

Στα μωρά που έχουν διαπιστωμένη αλλεργία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δίνουμε τέτοια προϊόντα.

Θα πρέπει να διαλέξεις αν θα ακολουθήσεις το συμφέρον του γιατρού σου ή θα σεβαστείς την υγεία του παιδιού σου. Δυστυχώς αυτά τα δύο είναι αντίθετα στην προκειμένη περίπτωση.

αγλαια μου εχεις δικιο.εγραψα λαθος.δεν ειναι υπο αλλεργικη γιατι δεν εχει γαλα.εχει καλαμπολαλευρο και ρυζαλευρο.και ο μονος λογος που την εδωσα ειναι γιατι εχει και οισοφαγοιτιδα η μικρουλα μου και πολλες φορες δεν αντεχει την καουρα.εγω θελω να ρωτησω αν το οτι ειναι πρασινα τ κακα της φταιει μονο η αλλεργια η πρεπει να την βαζω πιο πλλες φορες στο ιδιο στηθος,οχι οτι εχω παρατηρησει κατι για υπερπαραγωγη..αυτα.ευχαριστω για την αμεσοτητα.

Αν ειναι τα πραγματα οπως τα λεει η amaretto τοτε πως θα βγαλουμε ακρη?ειναι σχεδον αδυνατο.....θα πρεπει να περιμενουμε τριμηνα?γενικως η αλληλεπιδραση των φαγητων μου φαινεται λογικο στο να δημιουργουνται αλλεργιες, αλλα αν συμβαινει αυτο, τοτε δεν μπορουμε να βγαλουμε κανενα συμπερασμα και απλως δεν μπορουμε να ξερουμε τι τελικα πειραζει το παιδι μας....πολυ μπερδεμα ρε παιδια....και εγω ακομα δεν δοκιμασα τιποτα καινουργιο και εχω την εντυπωση οτι ειδα ενα μικροοοο χνουδακι αιματακι.....πρεπει mayer να αρχισω να κανω συνεχεια για να δω αν εχουμε καθαρισει ή όχι.....τι εχει να γινει δηλαδη αμα θα φαει το παιδι

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

προχτες μου ειπαν οτι το αυγο οταν το βαλουμε θα το βαλουμε ψημένο σε μορφή κέικ και ότι ο θηλασμός πρέπει να γίνεται σε αλλεργικά παιδιά μεχρι ενός ετους και ουτε μια μερα παραπανω γιατι θα εχουν ψυχολογικά προβλήματα...:?

Φυσικά σε σχέση με άλλους άσχετους αυτοι είναι όντως πιο γνώστες των αλλεργιών.

Ποιος σας παρακολουθούσε?

ετσι μας ειχανε πει και εμας...πρωτα στο κεϊκ εαν το δεχτει μετα κιμμα μετα βραστο (δε θυμαμαι την σειρα ) και μετα μετα μετα μπεσαμελ και τετοια...αλλα ουτε καν στο κεϊκ δε το δεχεται οποτε....περιμενουμε ακομη.....οσο για το θηλασμο μου οταν ειχα παει τη μεγαλη τον ειχα κοψει αλλα μου ειχε πει οτι ειναι το καλυτερο και μινιμουμ παει πανω απο χρονο...δε μιλησε για ψυχολογικα και τετοια.....ο δουλαδιρης δηλαδη απο το παιδων γιατι ενα πιτσιρικι που πηρα προχτες (εννοω ειδικευομενος ) για να μου πει για τις εξετασεις της μικρης μικρης μου ειπε ε μεχρι το εξαμηνο γιατι μετα δε θα σου φτανει μαλλον το γαλα και κατι τετοια (ναι καλα λεω εγω χαιρετισματα....ειναι κανουλα και κλεινει μετα τεσπα....και θα πρεπει να βαλουμε συμπληρωμα και λεω απο τωρα ειδικευομενος και το επιασε το νομημα των φαρμακευτικων....ουφ...τωρα τον απριλιο θα παω εγω για να τα πω καλυτερα γιατι εγω πηγα μονο τη πρωτη φορα στην αρχη της δευτερης εγκυμοσυνης και μετα ξαναπηγε μονο ο μπαμπας και οσο ναναι οι μπαμπαδες ολο και κατι ξεχνανε να ρωτησουν ή να πουν :-P

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

να ρωτησω κατι.εχετε κανει πολλες mayer κοπρανων;γιατι εγω τις μερες που ειχε αιμα στα κακα της η μπεμπα,πηγα δειγμα σε μιλροβιολογικο και μου ειπαν οτι η εξεταση δεν εδειξε αιμα και οταν ειπα στο μικροβιολογο οτι με το ματι ειχα δει,μου ειπε οτι μπορει να αποροφηθηκε απο την πανα.σας εχει τυχει εσας;επεισης μου ειπε να βαζω σε εναν ουροσυλεκτη τα κακακια που εχουν αιμα και να τα πηγαινω.τοτε τι νοημα εχει να κανω την εξεταση;

Άσχετο. Είσαι ΘΕΑ. Ξέρεις πόσους έχω ρωτήσει για αυτό;!!!!!!

Αν δεν το ήξερα, δεν θα μπορούσα να γράψω το όνομά μου! :lol:

Παλαιότερα ήταν αλλιώς, νομίζω alt (ή ctrl) + shift + τόνος + γράμμα

Με το w είναι πιο εύκολο.:wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...