Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σίγουρα το μητρικό δεν συγκρίνεται. αλλά θέλω να είμαι σίγουρη πόσο τρώει.το θήλαστρο το εγκατέλειψα προ πολλού. θα κρατήσω θηλασμό πρωί βράδυ, σε λίγο ξεκινάω δουλειά κ ελπίζω η μικρή να τρώει στερεές κ γαλα από μένα..δοκίμασες πράγματα στο μωρό σου που είχες αποκλείσει από τη διατροφή σου;;

Πόσο είναι το μωρό σου; Γιατί θηλασμό μόνο πρωί βράδυ; Υπάρχει περίπτωση να ελαττωθεί το γάλα σου με τόσο λίγους θηλασμούς. Το ότι αρχίζεις δουλειά δεν πρέπει να σε τρομάζει. ΑΠλά όταν λείπεις κάποιος άλλος θα του δίνει τα γεύματα των στερεών τροφών και εσύ θα θηλάζεις όταν επιστρέφεις. Ποιες ώρες θα λείπεις;

Γιατί δίνεις συμπλήρωμα; Δεν είναι αλλεργικό το μωρό σου; Υποαλλεργικό γάλα σημαίνει γάλα με αγελαδινές πρωτείνες. Ποιος ο λόγος να κάνεις αποχή από τροφές αν δίνεις φόρμουλα στο μωρό σου. Αν παρουσιάσει αίμα ή εξανθήματα πως θα ξέρεις τι φταίει;

Με έχες μπερδέψει λίγο.

.pngy3DLp3.png

Γεια σας κ από εμάς!

Επιστρέψαμε από τις διακοπές μας (κουραστικές μεν απολαυστικές δε - είμασταν όλοι μέρα μαζί οι τρεις μας!) ... Τρώγαμε συχνά έξω οπότε θεωρώ απίθανω να μην έχω καταναλώσει γαλακτοκομικά - άλλωστε έφαγα κ μακαρόνια με σάλτσα πέστο θεωρώντας ότι είχε μόνο τα φύλλα αλλά μετά έμαθα ότι είχε κ παρμεζάνα (ελάχιστη αλλά υπαρκτή). Επίσης εγώ έτρωγα κατσικίσιο τυρί (λίγο κάθε 1-2 μέρες) κ πρόβειο γιαούρτι - ας πούμε ένα τη βδομάδα. Το μωρό κάθε φορά που τρώγαμε έξω ήθελε μια κόρα από ψωμί να μασάει ή πατατούλες (ναι το ξέρω τηγανίζονται με χάλια λάδια)... Πολλοί οι κίνδυνοι...

Αίμα δεν είδα (βέβαια τα κακάκια έχουν σκληρήνει οπότε έχω κ γω την απορία αν φαίνονται τώρα) αλλά κάναμε ένα εξάνθημα μια μέρα που έφαγα ένα γλυκό με φυτική μαργαρίνη κ καρύδια (οπότε έμεινα με την απορία τι φταίει - μπορεί να ήταν κ κάτι άλλο από πριν που άργισε να φανεί). Τώρα κάνει ένα σπυρί εδώ μια κοκκινίλα εκεί στο πρόσωπο.... (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ - μη μας ματιάσω (επιστήμονας σου λέει μετά :D) μπορεί να είναι κ μη-τροφικοί παράγωντες... :confused: τι να πω... αλλά καμία σχέση με τα δράματα τα πριν. Οπότε αναρωτιέμαι... Αντιδρά ο οργανισμός του καλύτερα - ωριμάζει το πεπτικό-εντερικό? Είναι που είναι καλοκαίρι κ είναι σε ύφεση (τουλάχιστον για τα δερματικά)? Μπορούμε με μικρές ποσότητες ένοχων τροφών να τη βγάλουμε καθαροί? Να συνεχίσουμε αυστηρά τη διατροφή ώστε να καθαρίσει εντελώς (λέω εγώ τώρα μπαρούφες :oops:)...

Πάντως αυτό με την εισαγωγή στερεεών σας το έλεγα :rolleyes: χάνεις τον μπούσουλα... δεν ξέρεις τι φταίει όταν γίνονται πολλά τα φαγητά κ δεν έχεις βγάλει ακρη με την αλλεργία γι'αυτό με πολλή προσοχή η εισαγωγή: Χωρίς να αλλάξετε κάτι στη δική σας διατροφή να εισάγετε στο μωρό κάθε 3-4 μέρες κάτι καινούργιο! Αν εσείς θέλετε να δοκιμάσετε κάτι αφήσετε να περάσουν περισσότερες μέρες πριν αλλάξετε κάτι στο μωρό (τα γαλακτοκομικά όπως έχουμε ξαναπεί αργούν έως κ 1.5 μηνα - αθροιστικά - να φύγουν από οργανισμό μαμάς κ μπέμπη). Αυτά από πείρα οχι έρευνες ;) οπότε double check!

Φιλούθια πολλά κ να έχουμε ένα ήρεμο καλό χειμώνα!

h9mbp2.png

ΘΗΛΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ.

polimerou ποιος ιατρός μπορεί να σε καθοδηγήσει για τα προβιοτικά? Εννοώ αν χρειάζονται, τι να πάρεις, πόσο κλπ...?

h9mbp2.png

Διαφημίσεις

polimerou ποιος ιατρός μπορεί να σε καθοδηγήσει για τα προβιοτικά? Εννοώ αν χρειάζονται, τι να πάρεις, πόσο κλπ...?

Δεν ξέρω καποιον γιατρό που μπορεί να βοηθήσει.... Εμένα μου τα συστησε συμβουλος θηλασμού...

Η παιδογαστρεντερολόγος που ρωτησα μου είπε πως δεν υπαρχει επιστημονικη αποδειξη για τη σχεση προβιοτικού -αλλεργίας

Πάντως παιδίατρος και παιδογαστρεντερολόγος μου είπαν πως είναι εντελώς ακίνδυνα και για μενα και για το μωρό...

Παιρνω τόσα όσα προτείνει η εταιρία που τα κατασκευαζει

Γεια σας κ από εμάς!

Επιστρέψαμε από τις διακοπές μας (κουραστικές μεν απολαυστικές δε - είμασταν όλοι μέρα μαζί οι τρεις μας!) ... Τρώγαμε συχνά έξω οπότε θεωρώ απίθανω να μην έχω καταναλώσει γαλακτοκομικά - άλλωστε έφαγα κ μακαρόνια με σάλτσα πέστο θεωρώντας ότι είχε μόνο τα φύλλα αλλά μετά έμαθα ότι είχε κ παρμεζάνα (ελάχιστη αλλά υπαρκτή). Επίσης εγώ έτρωγα κατσικίσιο τυρί (λίγο κάθε 1-2 μέρες) κ πρόβειο γιαούρτι - ας πούμε ένα τη βδομάδα. Το μωρό κάθε φορά που τρώγαμε έξω ήθελε μια κόρα από ψωμί να μασάει ή πατατούλες (ναι το ξέρω τηγανίζονται με χάλια λάδια)... Πολλοί οι κίνδυνοι...

Αίμα δεν είδα (βέβαια τα κακάκια έχουν σκληρήνει οπότε έχω κ γω την απορία αν φαίνονται τώρα) αλλά κάναμε ένα εξάνθημα μια μέρα που έφαγα ένα γλυκό με φυτική μαργαρίνη κ καρύδια (οπότε έμεινα με την απορία τι φταίει - μπορεί να ήταν κ κάτι άλλο από πριν που άργισε να φανεί). Τώρα κάνει ένα σπυρί εδώ μια κοκκινίλα εκεί στο πρόσωπο.... (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ - μη μας ματιάσω (επιστήμονας σου λέει μετά :D) μπορεί να είναι κ μη-τροφικοί παράγωντες... :confused: τι να πω... αλλά καμία σχέση με τα δράματα τα πριν. Οπότε αναρωτιέμαι... Αντιδρά ο οργανισμός του καλύτερα - ωριμάζει το πεπτικό-εντερικό? Είναι που είναι καλοκαίρι κ είναι σε ύφεση (τουλάχιστον για τα δερματικά)? Μπορούμε με μικρές ποσότητες ένοχων τροφών να τη βγάλουμε καθαροί? Να συνεχίσουμε αυστηρά τη διατροφή ώστε να καθαρίσει εντελώς (λέω εγώ τώρα μπαρούφες :oops:)...

Πάντως αυτό με την εισαγωγή στερεεών σας το έλεγα :rolleyes: χάνεις τον μπούσουλα... δεν ξέρεις τι φταίει όταν γίνονται πολλά τα φαγητά κ δεν έχεις βγάλει ακρη με την αλλεργία γι'αυτό με πολλή προσοχή η εισαγωγή: Χωρίς να αλλάξετε κάτι στη δική σας διατροφή να εισάγετε στο μωρό κάθε 3-4 μέρες κάτι καινούργιο! Αν εσείς θέλετε να δοκιμάσετε κάτι αφήσετε να περάσουν περισσότερες μέρες πριν αλλάξετε κάτι στο μωρό (τα γαλακτοκομικά όπως έχουμε ξαναπεί αργούν έως κ 1.5 μηνα - αθροιστικά - να φύγουν από οργανισμό μαμάς κ μπέμπη). Αυτά από πείρα οχι έρευνες ;) οπότε double check!

Φιλούθια πολλά κ να έχουμε ένα ήρεμο καλό χειμώνα!

Κοιτα απ'οτι εχω καταλαβει όσο ακολουθεις την σωστή διατροφή το έντερο επουλώνεται οπότε δεν ερεθίζεται αμέσως άμα φας κάτι λάθος 2,3 φορές...

Ομως αν συνεχίζεις κ τρως μικροποσότητες ο οργανισμός δεν θα καταφέρει να το ξεπεράσει τελείως κ θα παραταθεί η κατάσταση..βέβαια όσο μεγαλώνει κ το μωρό σίγουρα ωριμάζει κ το έντερο..

Τώρα τα καρύδια είναι αρκετά αλλεργιογόνα κ οι δύο αλλεργιολόγοι μου είπαν να αποφεύγω τους ξηρούς καρπούς μέχρι να περάσει η αλλεργία...επίσης η σάλτσα pesto εκτός από την παρμεζάνα περιέχει κ καρύδια ή/και κουκουνάρι οπότε δεν είναι κ ότι ασφαλέστερο...

Κι εγώ που είμαι τώρα διακοπές φοβάμαι πολύ γιατί δεν μπορώ να μαγειρέψω...όπου πάμε τονίζουμε το θέμα της αλλεργίας αλλά πιστεύω πως όλο κ καποια ίχνη θα έχει καταναλωσει (μου έβγαλε κ κάτι κοκκινιλιτσες:cry:)...

Ελπίζω να μην μας πάει πολύ πίσω αυτή η κατάσταση...

Yugup3.png

Αχ τι το θελα κ καυχιόμουν! Σήμερα το μωρό ξύπνησε κατακόκκινος με μικρα σπυράκια σαν να το είχες τρίψει με γιαλόχαρτο κ είχε ερεθιστεί!! #@$#%# Δεν δάγωνα τη γλώσσα μου καλύτερα! Τι είναι τώρα? Φαγητό ή εξωτερικοί παράγωντες? Μου έκανε κ κακάκια το βράδυ κ δεν μπορούσα να τα κρατήσω για εξέταση... Πω πω στεναχώρια πάλι... Λέτε να παίρνει καμιά πρωτοβουλία η γιαγιά κ να του δίνει κ άλλα πράγματα? Μπορεί κ να μην προσέχει πολύ με τα παιχνίδια κ να τα τρώει σκονισμένα ή να του τρίβει το μουτράκι με πετσέτα? Καλά, έχω γίνει υστερικιά!

Πάντως Κατερινούλα να προσέχεις πολύ τώρα στις διακοπές - πολλοί δεν δίνουν σημασία - κ γω παντού έλεγα να μην έχει το φαγητό γάλα, βούτηρο, τυρί, αυγό, ξηρούς καρπούς κλπ αλλά πέστο μου προτείνανε κ γω η παλαβιάρα το έφαγα :oops: όχι βέβαια ότι φταίει αυτό για τη τωρινή κατάσταση αλλά τεσπά....

h9mbp2.png

Αχ τι το θελα κ καυχιόμουν! Σήμερα το μωρό ξύπνησε κατακόκκινος με μικρα σπυράκια σαν να το είχες τρίψει με γιαλόχαρτο κ είχε ερεθιστεί!! #@$#%# Δεν δάγωνα τη γλώσσα μου καλύτερα! Τι είναι τώρα? Φαγητό ή εξωτερικοί παράγωντες? Μου έκανε κ κακάκια το βράδυ κ δεν μπορούσα να τα κρατήσω για εξέταση... Πω πω στεναχώρια πάλι... Λέτε να παίρνει καμιά πρωτοβουλία η γιαγιά κ να του δίνει κ άλλα πράγματα? Μπορεί κ να μην προσέχει πολύ με τα παιχνίδια κ να τα τρώει σκονισμένα ή να του τρίβει το μουτράκι με πετσέτα? Καλά, έχω γίνει υστερικιά!

Πάντως Κατερινούλα να προσέχεις πολύ τώρα στις διακοπές - πολλοί δεν δίνουν σημασία - κ γω παντού έλεγα να μην έχει το φαγητό γάλα, βούτηρο, τυρί, αυγό, ξηρούς καρπούς κλπ αλλά πέστο μου προτείνανε κ γω η παλαβιάρα το έφαγα :oops: όχι βέβαια ότι φταίει αυτό για τη τωρινή κατάσταση αλλά τεσπά....

Μήπως είναι εξάνθημα από κάποια ίωση? Γιατι αν είναι αλλεργικό πάει να πει πως κατανάλώθηκε κάτι παρατεταμένα κ είναι επικύνδινο πρέπει να το κόψετε!!!

Εμένα έτσι έβγαλε όταν κατανάλωσε τρίτη συνεχόμενη φορά αγελαδινο γάλα...

Yugup3.png

Το καινούργιο που προσθέσαμε είναι ζωμός από κατσίκι εδώ κ καμιά 10αρια μέρες, αλλά δεν έκανε κάτι εκτός από αυτό που έλεγα - ένα σπυράκι μικρό εδώ ένα εκεί - αλλά φεύγανε μετά. Τα άλλα είναι σταθερά, πατάτες, καρότα, κολοκύθα ή/και κολοκυθάκια, κοτόπουλο, μήλο, πεπόνι και από μια φορά μόνο βανίλια, σταφύλι, νεκταρίνι, καρπούζι -- δεν είναι πολύ των φρούτων το καμάρι μου :?

ΑΛΛΑ τρώγαμε έξω ψωμί κ πατάτες - κ εδώ στην Αθήνα του έδωσα ψωμί από φούρνο. Επίσης πήρα ένα τυρί (κασέρι για τοστ) που λέει ότι είναι αιγοπρόβειο, έφαγα 2 φέτες το βράδυ, θήλασα 2 φορές (ή 3 δεν θυμάμαι μες την αυπνία μου) κ το πρωί τσουπ το ηφαίστιο! Πολύ φοβάμαι για το τυρί κ το ψωμί...

Πως όμως καταλαβαίνω αν είναι από φαγητό ή κάτι άλλο, σκόνη πχ?

h9mbp2.png

Διαφημίσεις

Είναι καμία μανούλα που έχει πάρει προβιοτικά και την βοήθησαν... Παίρνω εδω και 4 μερες αλλά αποτέλεσμα 0....

κοιτα τα προβιοτικα θελουν χρονο για να δρασουν ,δεν μπορω να σου πω ακριβως χρονο ,εξαρταται απο τον ανθρωπο,παντως πολλη παραπανω απο 4 μερες

επισης εαν πραγματικα εχεις ελλειψη των" καλων" βακτηριων, που ειναι τα προβιοτιοκα, τοτε θα βοηθησουν

επισης εξαρταται και απο τα ιδια τα προβιοτικα ,εαν καταφερουν και περασουν το οξινο περιβαλλον του στομαχου ,και αυτο εξαρταται και απο το πως το εχει φτιαξει η εκαστοτε εταιρεια (αν ειναι σε καψουλα που δεν διαλυεται στο στομαχι π.χ κτλ)

υπαρχουν αρκετοι παραγοντες που καθοριζουν την δραση τους

στην χωρα μας δεν κυκλοφορουν προβιοτικα με αποδεδειγμενη δραση δηλ.φαρμακευτικα ,εκτος απο ενα που ειναι φαρμακευτικο αλλα δεν ειμαι σιγουρη για την δραση του(ουλτρα λευουρ,το γραφω επιτιδες στα ελληνικα)

επισης εαν ληφθουν σε μεγαλες δοσεις μπορει και να δημιουργησουν προβλημα,επειδη στην Ελλαδα δεν γινεται εξεταση της φυσιολογικης χλωριδας πρωτου χορηγηθει το προβιοτικο, καλο ειναι να μην ξεπερνιουνται οι φυσιολογικες δοσεις ,με την εννοια, οτι επειδη ειναι προβιοτικα δεν θα κανουν κακο

μεγαλες δοσεις μπορει να ληφθουν οταν εχει κανεις διαρροιες η μετα την ληψη αντιβιοτικων

Το καινούργιο που προσθέσαμε είναι ζωμός από κατσίκι εδώ κ καμιά 10αρια μέρες, αλλά δεν έκανε κάτι εκτός από αυτό που έλεγα - ένα σπυράκι μικρό εδώ ένα εκεί - αλλά φεύγανε μετά. Τα άλλα είναι σταθερά, πατάτες, καρότα, κολοκύθα ή/και κολοκυθάκια, κοτόπουλο, μήλο, πεπόνι και από μια φορά μόνο βανίλια, σταφύλι, νεκταρίνι, καρπούζι -- δεν είναι πολύ των φρούτων το καμάρι μου :?

ΑΛΛΑ τρώγαμε έξω ψωμί κ πατάτες - κ εδώ στην Αθήνα του έδωσα ψωμί από φούρνο. Επίσης πήρα ένα τυρί (κασέρι για τοστ) που λέει ότι είναι αιγοπρόβειο, έφαγα 2 φέτες το βράδυ, θήλασα 2 φορές (ή 3 δεν θυμάμαι μες την αυπνία μου) κ το πρωί τσουπ το ηφαίστιο! Πολύ φοβάμαι για το τυρί κ το ψωμί...

Πως όμως καταλαβαίνω αν είναι από φαγητό ή κάτι άλλο, σκόνη πχ?

Ακριβώς κι εμένα έτσι εκανε... ενα σπυράκι κ έφευγε, για λίγες μέρες αυτή η κατασταση κ ξαφνικά ένα βράδυ.....το ηφαίστιο που λες!!:shock: Γέμισε όλο το κορμάκι...Ψάξε τι μπορεί να είναι γιατί είναι επικύνδινο αν συνεχιστεί...

Καλύτερα να μην καταναλώνεις καθόλου τυρί αν έχετε θέμα με το γάλα...η αλλεργιολόγος μου είχε πει τίποτα που να προέρχεται από οποιοδήποτε είδος γάλακτος ακόμα κ βουβάλου...

Yugup3.png

κοιτα τα προβιοτικα θελουν χρονο για να δρασουν ,δεν μπορω να σου πω ακριβως χρονο ,εξαρταται απο τον ανθρωπο,παντως πολλη παραπανω απο 4 μερες

επισης εαν πραγματικα εχεις ελλειψη των" καλων" βακτηριων, που ειναι τα προβιοτιοκα, τοτε θα βοηθησουν

επισης εξαρταται και απο τα ιδια τα προβιοτικα ,εαν καταφερουν και περασουν το οξινο περιβαλλον του στομαχου ,και αυτο εξαρταται και απο το πως το εχει φτιαξει η εκαστοτε εταιρεια (αν ειναι σε καψουλα που δεν διαλυεται στο στομαχι π.χ κτλ)

υπαρχουν αρκετοι παραγοντες που καθοριζουν την δραση τους

στην χωρα μας δεν κυκλοφορουν προβιοτικα με αποδεδειγμενη δραση δηλ.φαρμακευτικα ,εκτος απο ενα που ειναι φαρμακευτικο αλλα δεν ειμαι σιγουρη για την δραση του(ουλτρα λευουρ,το γραφω επιτιδες στα ελληνικα)

επισης εαν ληφθουν σε μεγαλες δοσεις μπορει και να δημιουργησουν προβλημα,επειδη στην Ελλαδα δεν γινεται εξεταση της φυσιολογικης χλωριδας πρωτου χορηγηθει το προβιοτικο, καλο ειναι να μην ξεπερνιουνται οι φυσιολογικες δοσεις ,με την εννοια, οτι επειδη ειναι προβιοτικα δεν θα κανουν κακο

μεγαλες δοσεις μπορει να ληφθουν οταν εχει κανεις διαρροιες η μετα την ληψη αντιβιοτικων

Mια γνωστή μου είδε αποτελεσματα στις 2 μερες, γι αυτο και απογοητευτηκα!!!! Εγώ το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν εχει αίμα...βλέννες καλά κρατούν... (και για το αιμα βεβαια ειμαι επιφυλακτική, φοβαμαι να χαρω μην και απογοητευτω!!)

Εγώ παίρνω 4 την ημέρα!

Επίσης έψαχνα και ένα σκευασμα να μην έχει λακτοζη και γλουτενη... βέβαια αυτά που παίρνω εγω έχουν σόγια....

Αυτα που λες εχουν λακτόζη.... πιστευεις δε πειράζει????

Εσύ εχεις κανει χρηση προβιοτικων?

κ το θρίλερ συνεχίζεται:

Σήμερα το πρωι η πάνα του μωρού ήταν χρωματισμένη από τσίσα ... ενώ πάντα είναι διάφανα. Σαν πορτοκαλί... Διάβασα ότι μπορεί να είναι μια αντίδραση των νεφρών σε κάτι αλλεργικό κ ότι συνήθως μερικές μέρες πριν εμφανίζεται δερματικό εξάνθημα!!! κ λέγεται κάπως επι...νεφρίτιδα κάπως... θα το ξαναδώ...

κ ο παιδίατρος μου έχει κλειστό το κινητό κ στο ιατρείο τηλεφωνητή που λέει ότι γυρίζει από βδομάδα :mad:

h9mbp2.png

Διαφημίσεις

κ το θρίλερ συνεχίζεται:

Σήμερα το πρωι η πάνα του μωρού ήταν χρωματισμένη από τσίσα ... ενώ πάντα είναι διάφανα. Σαν πορτοκαλί... Διάβασα ότι μπορεί να είναι μια αντίδραση των νεφρών σε κάτι αλλεργικό κ ότι συνήθως μερικές μέρες πριν εμφανίζεται δερματικό εξάνθημα!!! κ λέγεται κάπως επι...νεφρίτιδα κάπως... θα το ξαναδώ...

κ ο παιδίατρος μου έχει κλειστό το κινητό κ στο ιατρείο τηλεφωνητή που λέει ότι γυρίζει από βδομάδα :mad:

Αυτό που γράφεις είναι και χαρακτηριστικό αφυδάτωσης.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι...

Επειδή δεν έτρωγε την humana την κρέμα κ είμαστε διακοπές... Της πήρα μια κρέμα Νουνου "κοιμάμαι κ μεγαλώνω" την λένε, η μονη που δεν αναφέρει γάλα στα συστατικά... Λέει όμως στα ιχνοστοιχεια ασβεστειο... Τώρα αυτο να είναι εργαστηριακο ή να προέρχεται απο κάποια ζωική πρωτεΐνη;;;:confused:

Της αρέσει πολυ αυτή η κρέμα αλλα έβγαλε ένα δυο σπυθουρακια αλλεργιας κ δεν μπορώ να πω με σιγουριά απο που προέρχονται γιατί τρώμε έξω κ κρατώ επιφυλάξεις για την ποιότητα αν κ τονίζω πάντα το θέμα της αλλεργιας...

Λέτε να επηρεάζει η κρέμα;;;

Yugup3.png

Επειδή δεν έτρωγε την humana την κρέμα κ είμαστε διακοπές... Της πήρα μια κρέμα Νουνου "κοιμάμαι κ μεγαλώνω" την λένε, η μονη που δεν αναφέρει γάλα στα συστατικά... Λέει όμως στα ιχνοστοιχεια ασβεστειο... Τώρα αυτο να είναι εργαστηριακο ή να προέρχεται απο κάποια ζωική πρωτεΐνη;;;:confused:

Της αρέσει πολυ αυτή η κρέμα αλλα έβγαλε ένα δυο σπυθουρακια αλλεργιας κ δεν μπορώ να πω με σιγουριά απο που προέρχονται γιατί τρώμε έξω κ κρατώ επιφυλάξεις για την ποιότητα αν κ τονίζω πάντα το θέμα της αλλεργιας...

Λέτε να επηρεάζει η κρέμα;;;

Νομίζω ότι αυτό δεν είναι κρέμα, προστίθεται στο μπιμπερό.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό:

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1911625&postcount=46

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Rea κ γω αυτό θέλω να πιστεύω. Το μωρό δεν θηλάζει 11-19 που εγώ είμαι στη δουλειά εδώ κ μια βδομάδα αλλά αφήνω γάλα που έχω αντλήσει για να φάει στις 15 ενώ γύρω στη 13 κ στις 17 έχει στρεεά γεύματα. Η γιαγιά που τον κρατάει μου λέει ότι δεν το πίνει όλο το γάλα - από 10μλ έως 80μλ στη καλύτερη κ ότι νερό προσπαθεί να του δίνει αλλά πάλι πολύ λίγο καταφέρνει. ΑΛΛΑ αυτό δεν είναι καινούργιο πρόγραμμα, έτσι κάναμε κ πριν αρχίσω δουλειά απλά θήλαζε στις 15 αντί να τρώει από μπιμπερό. Κ νερό δεν πολύ έπινε. θηλάζει επίσης 9, 11 κ μετά όταν γυρνώ, 19 κ 21 κ τη νύχτα 1-3 φορές. Κ τι κάνω αν είναι αφυδάτωση? Τον θηλάζω πιο πολύ (ας πούμε το ΣΚ που είμαστε σπίτι), του κάνω κανένα χυμό να το πιεί με το ποτηράκι του? Κ πως αποκλείω ότι δεν είναι από την αλλεργία?

h9mbp2.png

Κορίτσια τα φώτα σας... Αρχές Σεπτέμβρη θα παω για πατς τεστ...

Μου είπε μαι κοπέλα που μιλήσαμε από το νοσοκομείο ότι το κάθε πατς στοιχίζει 60 ευρώ... Τη ρωτησα να μου πει πως λειτουργει η εξέταση, αν κάθε πατς τσεκάρει μόνο μια τροφή ή συνολο τροφών και δεν ήξερε να μου απαντήσει....

Ξέρει καμία να μου πει..??? Αν είναι 60 ευρω για μια μόνο τροφή θα πρέπει να βρω δευτερη δουλειά για να πληρώσω!!! :confused::confused::confused:

Το κάθε πατσ είναι τροφή ή ουσία δηλαδή ή μια συγκεκριμένη τροφή (γάλα) ή μια ουσία που μπορεί να την περιέχουν πολλές τροφές (ισταμίνη). Αλλά σε ποιό νοσοκομείο πληρώνεις? Εμείς σε δημόσιο σε προγραμματισμένο ραντεβού μας έβαλαν τα πατσ αλλά δεν πληρώσαμε ενώ για τις εξετάσεις στο αίμα μας είπαν να μας τα γράψει ένας παιδίατρος της ασφάλειάς μας κ έτσι κάναμε. Πήγαμε το χαρτί πίσω όταν ήταν να πάρουμε τα αποτελέσματα, όλα οκ.

h9mbp2.png

Το κάθε πατσ είναι τροφή ή ουσία δηλαδή ή μια συγκεκριμένη τροφή (γάλα) ή μια ουσία που μπορεί να την περιέχουν πολλές τροφές (ισταμίνη). Αλλά σε ποιό νοσοκομείο πληρώνεις? Εμείς σε δημόσιο σε προγραμματισμένο ραντεβού μας έβαλαν τα πατσ αλλά δεν πληρώσαμε ενώ για τις εξετάσεις στο αίμα μας είπαν να μας τα γράψει ένας παιδίατρος της ασφάλειάς μας κ έτσι κάναμε. Πήγαμε το χαρτί πίσω όταν ήταν να πάρουμε τα αποτελέσματα, όλα οκ.

Στο "Σωτηρια" θα πάω....καλα εεε...είναι πανάκριβο αν ειναι έτσι!

Κι εγω με προγραμματισμενο ραντεβού και εχω και ασφαλεια δημοσιου... Εσυ σε ποιο νοσοκομειο πηγες?

Επεξεργάστηκαν by polimerou
ελλειπες κειμενο

Mια γνωστή μου είδε αποτελεσματα στις 2 μερες, γι αυτο και απογοητευτηκα!!!!

συμπτωση

Εγώ παίρνω 4 την ημέρα!
αν θυμαμαι καλα ειναι ταμπλετες
Επίσης έψαχνα και ένα σκευασμα να μην έχει λακτοζη και γλουτενη... βέβαια αυτά που παίρνω εγω έχουν σόγια....

Αυτα που λες εχουν λακτόζη.... πιστευεις δε πειράζει????

με εχει απασχολησει πολυ το θεμα με αυτα τα προσθετα λακτοζη,σογιες ,γλουτενες ,και αναρωτιεμαι γιατι τα βαζουν μεσα στα ασβεστια ,στα προβιοτικα κ.α αφου συνηθως προοριζονται για ανθρωπους αλλεργικους

δεν εχω καταληξει

απλα εχω την αισθηση οτι η σογια μπορει να πειραζει επειδη ειναι πολυ αλλεργιογονος ,ακομη και σε μικρες ποσοτητες που περιεχονται σε αυτα τα σκευασματα

η γλουτενη ειναι σε μικρη ποσοτητα και θα πειραζε καποιον που εχει αποδεδειγμενη αλλεργια η κοιλιοκακη

η λακτοζη υπαρχει σε αφθονια στο μητρικο γαλα οποτε δεν τιθεται θεμα με τα σκευασματα

Εσύ εχεις κανει χρηση προβιοτικων?
εγω αρχισα προσφατα να τα παιρνω

τα δινω ομως στον μεγαλο μου γιο καιρο

εχω αναρωτηθει και εγω για αυτο το ασβεστιο ,λογικα θα ειναι επιπροσθετο , εχει πολλη δεν θυμαμαι ?

δεν προερχεται απο πρωτεινες

η humana τι εχει ακριβως? εχει πολλη ασβεστιο?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...