Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

O αρτοπαρασκευαστής έχει χρονοκαθυστέρηση :)

Για να φτιάξεις ψωμί, αφιερώνεις λιγότερο χρόνο από ό,τι να πας ως το φούρνο και γλυτώνεις κι ένα σωρό πρόσθετα. Αλλά και χρήματα.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμένα η παιδίατρος είναι λίγο άσχετη... Αντι να μου τα λέει αυτη της τα λέω εγώ!!!

Κατερινουλα τωρα εχουν στρωσει τα κακα του??? εμενα ακόμα!!!!!

Εχω κόψει όλα τα αγελαδινά στη μικρούλα κ από τότε πρωτη φορα βλέπω να κάνει σχηματισμένα!!!!! Ναι εδω κ λίγο καιρό που ακολουθώ τη διατροφή η μικρή είναι σούπερ!! Θα πάω για επιβεβαίωση στον αλλεργιολόγο κ για οδηγίες...

Τωρα ένα ερώτημα...Πως ξέρουμε οτί έχει περάσει μια αλλεργία??? Αραγε μπορεί να συνεχιστεί κ χρόνια??

Κι ένα δεύτερο..:P έχω ομοιοπαθητικό γιατρό, η ομοιοπαθητική βοηθάει ωστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα ή τα συμπτώματα???

Yugup3.png

Εχω κόψει όλα τα αγελαδινά στη μικρούλα κ από τότε πρωτη φορα βλέπω να κάνει σχηματισμένα!!!!! Ναι εδω κ λίγο καιρό που ακολουθώ τη διατροφή η μικρή είναι σούπερ!! Θα πάω για επιβεβαίωση στον αλλεργιολόγο κ για οδηγίες...

Τωρα ένα ερώτημα...Πως ξέρουμε οτί έχει περάσει μια αλλεργία??? Αραγε μπορεί να συνεχιστεί κ χρόνια??

Κι ένα δεύτερο..:P έχω ομοιοπαθητικό γιατρό, η ομοιοπαθητική βοηθάει ωστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα ή τα συμπτώματα???

Μετά από πόσες μέρες διατροφής είδες αποτέλεσμα???

Λένε ότι οι αλλεργίες συνηθως ξεπερνιουνται μετα τον πρώτο χρόνο... όσο για τον ομοιοπαθητικο δεν εχω προσωπική εμπειρια αλλα μια κοπέλα μεσα στο forum ήταν πολύ ευχαριστημένη!

Τα αιγοπρόβεια περιέχουν κάποιες πρωτείνες γάλακτος... μπορεί και να πειράζουν μπορεί και όχι.... Εγώ 1 μήνα έπινα γάλα κατσικίσιο... αυτό τον μήνα το έχω κόψει και αυτό...

Εμένα δεν έχει πρόβλημα με το δερμα... μόνο με τα κακά... Εσας είχαν μόνο αίμα στα κακά ή και βλέννες??? Εμείς είμαστε φουλ στη βλέννα!!!

Εμείς είχαμε 3-4 φορές βλέννα με ίνες αίματος μέσα κ μια φορά ένα μπαλάκι με σκούρο αίμα. Μετά από 2-3 εβδομάδες δίαιτας δεν ξαναεμφανίσαμε αίμα αλλά οι βλέννες άργησαν να φύγουν. Τα κακά του ήταν πολύ υδαρά - πάντα έβρισκα βρεγμένο το κορμάκι του.

Την αυστηρή δίαιτα όμως που κάνω τώρα δεν την άρχισα από την αρχή - δηλαδή έκοψα μόνο τα αγελαδινά στην αρχή τους ξηρούς καρπούς πορτοκάλι φράουλα αυγά. Ετρωγα όμως κατσικίσιο γάλα κ κατσικίσια φέτα. Μετά όμως που νοσηλευτήκαμε (δηλαδή 3-4 εβδομάδες μετά την έναρξη της ατοπικής) όποτε κ εμφάνισε βλέννα με αίμα (ή τουλάχιστον εγώ πρωτοείδα το αίμα) η γαστρεντερολόγος μου έκοψε τα πάντα (όλα τα γαλακτοκομικά, κ ψάρια, κ σιτηρά, κ ντομάτα, κ σουσάμι, κ μοσχάρι, κ γλουτένη επίσης αλλά με κάποια δεν τα καταφέρνω)

h9mbp2.png

ΘΗΛΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Εμείς είχαμε 3-4 φορές βλέννα με ίνες αίματος μέσα κ μια φορά ένα μπαλάκι με σκούρο αίμα. Μετά από 2-3 εβδομάδες δίαιτας δεν ξαναεμφανίσαμε αίμα αλλά οι βλέννες άργησαν να φύγουν. Τα κακά του ήταν πολύ υδαρά - πάντα έβρισκα βρεγμένο το κορμάκι του.

Την αυστηρή δίαιτα όμως που κάνω τώρα δεν την άρχισα από την αρχή - δηλαδή έκοψα μόνο τα αγελαδινά στην αρχή τους ξηρούς καρπούς πορτοκάλι φράουλα αυγά. Ετρωγα όμως κατσικίσιο γάλα κ κατσικίσια φέτα. Μετά όμως που νοσηλευτήκαμε (δηλαδή 3-4 εβδομάδες μετά την έναρξη της ατοπικής) όποτε κ εμφάνισε βλέννα με αίμα (ή τουλάχιστον εγώ πρωτοείδα το αίμα) η γαστρεντερολόγος μου έκοψε τα πάντα (όλα τα γαλακτοκομικά, κ ψάρια, κ σιτηρά, κ ντομάτα, κ σουσάμι, κ μοσχάρι, κ γλουτένη επίσης αλλά με κάποια δεν τα καταφέρνω)

Kι εγώ μία από τα ίδια Sofia έκανα ένα μήμα διατροφή αλλα έτρωγα κατσικίσια και δεν είδα καμία βελτίωση...Ασε που την πατησα 2-3 φορες με κρυφά γαλακτοκομικά!!! Που να φανταστω ότι έχει γάλα και αυγο ο κυβος κνορ κοτόπουλο!!!

Έχω τώρα 10 μέρες τρώω μονο κοτοπουλο, ρυζι, πατατες, μακαρονια, κολοκυθακια, μηλα και αχλάδια!!! Ακόμα δεν έχω δειθ βελτίωση... και βλέννες έχουμε και ιχνη αιματος!!

Εχω μια απορια... η τόσο αυστηρή δίαιτα υπαρχει περιπτωση να επιρεάσει την ποιοτητα και την ποσότητα από το γάλα μας????

Διαφημίσεις

η δικη μου εμπειρια λεει οτι οι παιδογαστρεντερολογοι ειναι ασχετοι με τις αλλεργιες και οι τοσο αυστηρες διαιτες ειναι πολυ επικινδυνες ,καλυτερα σε παιδοαλλεργιολογο ,εκτος εαν αποδεδειγμενα η παιδογαστρεντερολογος γνωριζει και απο αλλεργιες

οσο το παιδικο εντερακι και το ανοσοποιητικο του ειναι ανωριμα οι αντιδρασεις θα υπαρχουν ,σημασια εχει να αποκλειστουν τα τροφημα που αποδεδειγμενα προκαλουν μεγαλη αντιδραση και οχι τα παντα

valeri, αυτό περί γαστρεντερολόγων με είχε προβληματίσει και την άλλη φορά που το έγραψες.

Ο λόγος που τα πεπτικά ένζυμα έφεραν βελτίωση σε κάποιες περιπτώσεις είναι ότι έγινε καλύτερη χώνεψη, οπότε δεν πέρασαν αλλεργιογόνες πρωτεΐνες (ή πέρασαν λιγότερες) στην κυκλοφορία και από εκεί στο γάλα, έτσι δεν είναι;

Και αν κάποια τρόφιμα μερικές φορές ή πάντα προκαλούν και σε μας τις ίδιες και στα μωρά μας συμπτώματα λόγω δικής μας κακής πέψης, τότε κάποιο περαστικό ή χρόνιο πρόβλημα υπάρχει στο πεπτικό, γιατί το πρόβλημα δεν είναι στην τροφή. Άρα, ένας καλός γαστρεντερολόγος θα ήταν αρμόδιος να το λύσει, έτσι δεν είναι;

Με το σκεπτικό πάντα ότι η μεγαλύτερη δράση του ανοσοποιητικού επιτελείται στα έντερα, οπότε οποιαδήποτε παθολογική κατάσταση, μικρή ή μεγάλη, επηρεάζει όλο μας το σύστημα, οπότε και το θηλασμό.

amaretto πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες (και συνδέεται και άμεσα με τη συζήτηση για την καντιντίαση που προηγήθηκε).

Όμως και πάλι ο γαστρεντερολόγος θα πρέπει να ξέρει από βέσπα (θηλασμό αλλά και τις πιο εναλλακτικές- ολιστικές προσεγγίσεις στο θέμα). Πού βρίσκουμε τέτοιους; Και όποια βρήκε ας τον βγάλει μια φωτοτυπία και για τις υπόλοιπες...

FLcUp3.png0BQfp3.png

(και δεν εννοώ ότι αν το πεπτικό της μαμάς είναι υγιές, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τις αλλεργίες του παιδιού, ίσως να είναι λιγότερες αλλά μπορεί και να εξαφανιστούν ή να μην εξαφανιστούν. Δηλαδή, μπορεί τροφές κτλ να πειράζουν το παιδί ανεξάρτητα από άλλους παράγοντες. Το διευκρινίζω, για να μην υπάρξει παρανόηση και πάει η συζήτηση αλλού).

Όμως και πάλι ο γαστρεντερολόγος θα πρέπει να ξέρει από βέσπα (θηλασμό αλλά και τις πιο εναλλακτικές- ολιστικές προσεγγίσεις στο θέμα). Πού βρίσκουμε τέτοιους; Και όποια βρήκε ας τον βγάλει μια φωτοτυπία και για τις υπόλοιπες...

Ναι, πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημα εδώ στην Ελλάδα.

Αν θυμάμαι καλά κάποιες κοπέλες που πήγανε σε παιδογαστρεντερολόγο αναφέρανε ότι αυτός δεν έκανε καμία σύνδεση μεταξύ του πεπτικού συστήματος της μαμάς και του πεπτικού του παιδιού που θηλάζει.

Άρα είναι άσχετοι με το θηλασμό.

Μόνο μια σύμβουλος θηλασμού έδωσε σε μια κοπέλα (στη fairy's mom) πεπτικά ένζυμα όταν το μωρό της εμφάνισε ΓΟΠ και αλλεργίες.

Και το αναφέρω εδώ γιατί σε άλλο τόπικ κατηγορούνται οι σύμβουλοι θηλασμού ότι δίνουνε ιατρικές οδηγίες χωρίς να είναι γιατροί! :lol:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Rosie μιας που σε πέτυχα εδώ, ήθελα να σε ρωτήσω πως τα πηγαίνει η μικρή σου με το φαγητό?

Ξεκινήσατε πάλι??? Εαν ναι, τί της έδωσες και πώς??

Σκέφτομαι να δοκιμάσω πάλι την μικρή ( μπας και φάει επιτέλους κάτι ) αλλά προβληματίζομαι τί και πώς αφού αλεσμένα δεν τρώει καθόλου.

XZhFp2.png

rBXgp2.png

πραγματι η προωρη εκθεση ,ειδικα με το ζορι ,ειναι η αφορμη να εκδηλωθει η αλλεργια σε ενα παιδι με κληρονομικο ιστορικο ..

αχ μη μου το λες αυτό! έχω ρίξει πολύ κλάμα αλλά δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω στο μαιευτήριο κ να μην αφήσω το μωρό από δίπλα μου. Βεβαια η ταμπελα με το ονομά του έγραφε "ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ" αλλά ... Μέχρι κ καταγγελία έχω σκεφτεί να κάνω αλλά πως να τα βάλεις με τους λύκους? Θέλω να το ξέρουν κ άλλες μανούλες να μην την πατήσουν!

h9mbp2.png

Rosie μιας που σε πέτυχα εδώ, ήθελα να σε ρωτήσω πως τα πηγαίνει η μικρή σου με το φαγητό?

Ξεκινήσατε πάλι??? Εαν ναι, τί της έδωσες και πώς??

Τίποτα δεν τρώει αν και δοκιμάζω να της δώσω τα πάντα!

Κάποιες καλές μέρες μπορεί να φάει το 1/10 μιας μπανάνας, μιας φράουλας, ένα πολύ μικρό κομματάκι πατατίτσας, κάποιες ίνες κρέατος!

Η μικρή σου ακόμη είναι πολύ μικρούλα σε σχέση με τη δικιά μου, μην ανησυχείς!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Εχω μια απορια... η τόσο αυστηρή δίαιτα υπαρχει περιπτωση να επιρεάσει την ποιοτητα και την ποσότητα από το γάλα μας????

Απ'ότι ξέρω η σύσταση του γάλακτος δεν 'πτωχεύει' βάσει της δίαιτάς μας. Απλά αν εμείς δεν τρώμε σωστά τότε ο οργανισμός δίνει από τις 'αποθήκες' που έχει. Να μην σου ακούγεται ακίνδυνο όμως. Όταν η στάθμη κατεβαίνει ... κατεβαίνουν κ οι δυνάμεις κ οι αντοχές μας.

h9mbp2.png

valeri, αυτό περί γαστρεντερολόγων με είχε προβληματίσει και την άλλη φορά που το έγραψες.

Ο λόγος που τα πεπτικά ένζυμα έφεραν βελτίωση σε κάποιες περιπτώσεις είναι ότι έγινε καλύτερη χώνεψη, οπότε δεν πέρασαν αλλεργιογόνες πρωτεΐνες (ή πέρασαν λιγότερες) στην κυκλοφορία και από εκεί στο γάλα, έτσι δεν είναι;

Και αν κάποια τρόφιμα μερικές φορές ή πάντα προκαλούν και σε μας τις ίδιες και στα μωρά μας συμπτώματα λόγω δικής μας κακής πέψης, τότε κάποιο περαστικό ή χρόνιο πρόβλημα υπάρχει στο πεπτικό, γιατί το πρόβλημα δεν είναι στην τροφή. Άρα, ένας καλός γαστρεντερολόγος θα ήταν αρμόδιος να το λύσει, έτσι δεν είναι;

Με το σκεπτικό πάντα ότι η μεγαλύτερη δράση του ανοσοποιητικού επιτελείται στα έντερα, οπότε οποιαδήποτε παθολογική κατάσταση, μικρή ή μεγάλη, επηρεάζει όλο μας το σύστημα, οπότε και το θηλασμό.

έχετε δει την ταινία με την Σουσαν Σαραντον που έχει έναν γιο τον Λορένζο κ παλεύει να καταλάβει τον μηχανισμό της ασθένειάς του κ γίνεται καλύτερη επιστήμονας από όλους τους ιατρούς! κάπως έτσι μας βλέπω. εγώ ρωτώ τους ιατρούς λογικές απορίες για την κατάσταση αυτή κ όλο υπεκφυγές είναι (κ ειρωνία).

Τεσπα, με τα εμβόλια τι κάνετε βρε κορίτσια? Πιστεύω πως δεν πρέπει να επιβαρύνω κ άλλο το ανοσοποιητικό σύστημά του ή μήπως δεν έχει σχέση?

h9mbp2.png

Διαφημίσεις

Κάποιες καλές μέρες μπορεί να φάει το 1/10 μιας μπανάνας, μιας φράουλας, ένα πολύ μικρό κομματάκι πατατίτσας, κάποιες ίνες κρέατος!

Kατάλαβα, στο μηδέν και εσείς :roll:

Δεν ανυσηχώ για την υγεία της, ξέρω πως είναι καλύτερα και από καλά :lol: απλά εαν ξεκινούσε να τρώει θα με βοηθούσε με τις αντλήσεις γιατί δυσκολεύομαι πολύ να την καλύψω.

Επιπλέον είναι και το θέμα του βρεφικού-εαν την πάρουν το Σεπτέμβρη θα πάει και τί θα τρώει?-αλλά προτιμώ να μην το σκέφτομαι τώρα. Κάθε ένα στην ώρα του.

XZhFp2.png

rBXgp2.png

Μετά από πόσες μέρες διατροφής είδες αποτέλεσμα???

Λένε ότι οι αλλεργίες συνηθως ξεπερνιουνται μετα τον πρώτο χρόνο... όσο για τον ομοιοπαθητικο δεν εχω προσωπική εμπειρια αλλα μια κοπέλα μεσα στο forum ήταν πολύ ευχαριστημένη!

Επειδή ακριβώς χρονίσαμε...αποφάσησε η παιδίατρος να της δώσουμε λίγο φρέσκο να δοκιμάσει....κ από τότε άρχισα να της το προσπαθώ:evil: λιγάκι αραιά κ που για να "συνηθίζει" κ τις έδινα κ γλυκάκια που έφτιαχνα με αγελαδινά προιόντα κ δεν ήξερα πως ερεθίζω το καημένο το εντεράκι της....γιατί σε λίγα προιόντα έβγαζε σπυράκια οπότε έλεγα πως το ξεπεράσαμε....

Το μπαμ που είπα ήταν 15 μηνών γι αυτό ρωτησα μεχρι πότε αραγε???

Ευτυχώς μετά από 1.5 με 2 εβδομάδες αρχισα να βλεπω διαφορα!!!:-D Εσυ πόσο καιρό κανεις διατροφή??

Yugup3.png

Κι εμένα στην ηλικία που είναι το δικό σου μπεμπάκι, πραγματικά δεν έτρωγε ΤΙΠΟΤΑ!!! Δύο μήνες κράτησε η φάση κ υπήρχαν μέρες που μόνο θήλαζε!!!:shock: Τώρα το τελευταίο μήνα έχει αρχίσει κ δοκίμάζει κ τρώει ικανιποιητικές ποσότητες!!!

Yugup3.png

Ευτυχώς μετά από 1.5 με 2 εβδομάδες αρχισα να βλεπω διαφορα!!!:-D Εσυ πόσο καιρό κανεις διατροφή??

O μπέμπης μου είναι 3 μηνών... μετά τις 40 μέρες παρουσίασε κενωσεις πράσινες με βλέννες... έκοψα τα αγελαδινά και άλλα αλλεργιογόνα.. έπινα όμως κατσικίσιο γάλα και προβειο τυρι και γιαουρτι... Αυτά για ένα μήνα χωρίς να δώ αποτέλεσμα, ισα ίσα που παρατηρούσα και ιχνη αίματος στα κακα του.... βέβαια την πάτησα αρκετές φορές με κρυφά γαλακτοκομικά!!!

Τώρα έχω 9 μέρες πολύ αυστηρής διατροφής... κομμένα και τα αιγοπρόβεια!!! ακόμα δεν έχω δει βελτίωση...

Μέχρι τώρα προσπαθώ να βγάλω άκρη μόνη μου... η παιδίατρος μου είναι καλή αλλά ψιλοάσχετη με το θέμα!!!

Δε θέλω με τιποτα να σταματήσω τον θηλασμό... ο μπέμπης αναπτυσεται πάρα πολύ καλά... γεννήθηκε 51εκατοστα και 3250 κιλα και τώρα, 3 μηνων έφτασε τα 65εκατοστα και 6900κιλα.... Έχω όμως ψιλοαπογοητευτεί!!!!!!

O μπέμπης μου είναι 3 μηνών... μετά τις 40 μέρες παρουσίασε κενωσεις πράσινες με βλέννες... έκοψα τα αγελαδινά και άλλα αλλεργιογόνα.. έπινα όμως κατσικίσιο γάλα και προβειο τυρι και γιαουρτι... Αυτά για ένα μήνα χωρίς να δώ αποτέλεσμα, ισα ίσα που παρατηρούσα και ιχνη αίματος στα κακα του.... βέβαια την πάτησα αρκετές φορές με κρυφά γαλακτοκομικά!!!

Τώρα έχω 9 μέρες πολύ αυστηρής διατροφής... κομμένα και τα αιγοπρόβεια!!! ακόμα δεν έχω δει βελτίωση...

Μέχρι τώρα προσπαθώ να βγάλω άκρη μόνη μου... η παιδίατρος μου είναι καλή αλλά ψιλοάσχετη με το θέμα!!!

Δε θέλω με τιποτα να σταματήσω τον θηλασμό... ο μπέμπης αναπτυσεται πάρα πολύ καλά... γεννήθηκε 51εκατοστα και 3250 κιλα και τώρα, 3 μηνων έφτασε τα 65εκατοστα και 6900κιλα.... Έχω όμως ψιλοαπογοητευτεί!!!!!!

Το έχεις τσεκάρει οτί είναι απο τα γαλακτοκωμικά?

Από ότι έχω διαβασει σ'αυτή την ενότητα χρειάζεται τουλάχιστον 1 μήνας για να καθαρίσει κ ο δικός σου οργανισμος, οπότε μην απογοητεύεσαι!!! Υπομονή χρειάζεται κ εναλλακτικές λύσεις!!

Σίγουρα δεν πρέπει να κοπέι ο θηλασμός, η γαστρεντερολόγος μου είπε οτί επουλώνει κ προστατεύει το εντεράκι τους!!!!:-D

Yugup3.png

Το έχεις τσεκάρει οτί είναι απο τα γαλακτοκωμικά?

Από ότι έχω διαβασει σ'αυτή την ενότητα χρειάζεται τουλάχιστον 1 μήνας για να καθαρίσει κ ο δικός σου οργανισμος, οπότε μην απογοητεύεσαι!!! Υπομονή χρειάζεται κ εναλλακτικές λύσεις!!

Σίγουρα δεν πρέπει να κοπέι ο θηλασμός, η γαστρεντερολόγος μου είπε οτί επουλώνει κ προστατεύει το εντεράκι τους!!!!:-D

Δεν το έχω τσεκάρει... Υποτίθεται πως τα τεστς για τις αλλεργειες δε δινουν σωστα αποτελεσματα σε τοσο μικρη ηλικια...έχω απλά κόψει όλα τα αλλεργειογόνα και οταν και αν συνέρθουμε θα τα βάζω ένα ένα ξανα στη διατροφή μου....Δεν ξερω αν πράττω σωστα αλλά δεν ξέρω και τι άλλο να κάνω!!!

Μηπως έχεις ιδέα πόσο καιρό θέλει για να φανεί αν τον πειράζει κάποια τροφή??? Δηλαδή αν τον πειράζει το ψάρι και εγω φάω ψάρι και τον θηλάσω... πόσο θα κανει να αντιδράσει ο οργανισμος του???

Δεν το έχω τσεκάρει... Υποτίθεται πως τα τεστς για τις αλλεργειες δε δινουν σωστα αποτελεσματα σε τοσο μικρη ηλικια...έχω απλά κόψει όλα τα αλλεργειογόνα και οταν και αν συνέρθουμε θα τα βάζω ένα ένα ξανα στη διατροφή μου....Δεν ξερω αν πράττω σωστα αλλά δεν ξέρω και τι άλλο να κάνω!!!

Μηπως έχεις ιδέα πόσο καιρό θέλει για να φανεί αν τον πειράζει κάποια τροφή??? Δηλαδή αν τον πειράζει το ψάρι και εγω φάω ψάρι και τον θηλάσω... πόσο θα κανει να αντιδράσει ο οργανισμος του???

Κοίτα σίγουρα θα σου απαντήσουν κ πιο ειδικές, στην δική μας περίπτωση παντως φαινόταν μεσα στην ημέρα ή στην επόμενη...Με το γάλα πχ που είχαμε εμείς το μεγαλύτερο θέμα, μεσα σε λίγες ώρες τα καταλάβαινα...

Ασχετο αλλά φαντάσου όταν ήταν μεγαλύτερη 10-11 μηνών που στην κρέμα της έβαλα ένα βιολογικό γαλα...Το παιδί κατάπιε κ φάνηκε ένα σπυράκι στο λαιμό σε δευτερόλεπτα!!!:shock::shock: Καλά τρομαρα που πηρα:?

Yugup3.png

Αν δεν θέλεις, δεν θα σταματήσεις τον θηλασμό. Μπορεί κ να 'χονδρο'απογοητευτείς στο μέλλον (που δεν σ'το εύχομαι) αλλά μην σκεφτείς πως το να σταματήσεις να θηλάζεις θα λύσει το πρόβλημα. Σε πάααρα πολλές περιπτώσεις αυτό οδηγεί σε πολύ μεγαλύτερα προβλήματα (ασε το έχω δει με τα μάτια μου κ έχω τρομοκρατηθεί!)

Το μωρό σου είναι σουπερμαν! Θέλει λίγη υπομονή. Κ εγώ είδα βελτίωση όταν έκοψα όλα τα γαλακτοκομικά. Βέβαια στην περίπτωσή μου εγώ απέκλεισα αρχικά τα αγελαδινά για 2-3 εβδομάδες - αλλά ναι την πάταγα με τα κρυφά - κ μετά έκοψα κ τα άλλα κ σταμάτησε το αίμα αμέσως, οπότε μάλλον απλά ήθελε λίγο παραπάνω χρόνο η αρχική δίαιτα. Δεν μπορεί να σταμάτησε αμέσως όταν έκοψα τα αιγοπρόβεια - πότε πρόλαβε?

Απότι γνωρίζω θέλει συνολικά γύρω στο 1,5 μήνα αν είσαι σίγουρη ότι δεν τρώς γαλακτοκομικά από κρυφές πηγές. Κ αυτο για τους παιδιάτρους: όλοι είναι καλοί μέχρι να τους χρειαστούμε για κάτι σημαντικό..........

Κορίτσια, κάποιος ιατρός (έχω χάσει τον λογαριασμο) μου είπε πως ήταν πολύ παράξενο που τα δερματικα κ τα γαστρεντερικά τα εμφάνισε 5 και μηνών. Τι είναι τούτο? :?

h9mbp2.png

?

Απότι γνωρίζω θέλει συνολικά γύρω στο 1,5 μήνα αν είσαι σίγουρη ότι δεν τρώς γαλακτοκομικά από κρυφές πηγές.:?

Μέσα στον κύβο κνορ κοτόπουλο έχει γάλα!!!! Ακόμα δεν μπορω να το συνειδητοποιήσω!!!!!!

Να ρωτήσω κ κάτι τις "βετεράνους":razz:

Εγω έχω παρατητρήσει το μεγάλο πρόβλημα να το έχει συγκεκριμένα στο γάλα...δηλαδή πχ όταν έτρωγε γιαουρτάκι ή τυράκι δεν είχε τοσο εμφανές πρόβλημα όσο με το γάλα...επίσης πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα σε 2 συγκεκριμένες μάρκες...

Μπορεί να ισχύει κάτι τ'ετοιο??

Yugup3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...