Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

παντως νικη μου απο οσα διαβασα ο τροπος που παιρνετε το δειγμα ειναι λαθος! μου το ειχαν πει στο παιδων. δεν πας πανας αλλα παιρνεις ενα δοχειακι που ειναι για καλλιεργεια απο το φαρμακειο , παιρνεις το δειγμα κατευθειαν απο τη πανα και το πας στο μικροβιολογικο εργαστηριο το συντομοτερο δυνατο!

ευχομαι να πανε ολα καλα & απλα να εχει γινει ενα "λαθος". :?

ειναι παντως πολυ ενθαρρυντικο που το μωρο συμπεριφερεται καλα!

οσο για την κα Κα ... & σε μενα ετσι μιλαει στο τηλεφωνο. :?

εμεις δυστυχως δεν εχουμε καλα νεα!

χθες μου φανηκε οτι ειδα ροζ βλεννα, σημερα ημουν 99 % σιγουρη!

πηγα δειγμα για μαγιερ και περιμενω τα αποτελεσματα!

πηγαμε 2,5 μηνες πισω... :(

η γιατρος που την πηρα μου ειπε να μην κοψω τα γαλακτοκομικα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα... αδυνατο να το ρισκαρω κι αλλο! :?

χθες ομως πριν κανει ειχα πιει λιγο παραπανω κρασι ... κι ειχαμε φαει εξω!

μπορει να φταιει που ενω εννιωθα ζαλισμενη εκεινη ηθελε να θηλασει!...

ξερω & εγω τι να πω!

αφροδιτη μου προσπαθω να πεισω τον αντρα μου για τον ομιοπαθητικο αλλα τιποτα!

ασε που οι βλεννες συνεχιζουν τωρα πιο μεγαλες & μου εχει καρφωθει μηπως της "εχω " δημιουργησει κατι μονιμο....

κοινως ειμαι χ α λ ι α !

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νικη σου απαντησα στο αλλα τοπικ.

Bon-bon κουραγιο κ σε σενα. Μην το βλεπεις οτι πατε πισω, απλα ξεκαθαριζει το τοπίο! Φαινεται οτι τα γαλακτοκομικα που αρχισες την πειραξαν. Οπως ειπα κ στην Koni, πρεπει να περασουν καποιες μερες που λαμβανει την υποπτη τροφη για σιγουρευτουμε αν υπαρχει αλλεργια. Οποτε οσα παγωτα εφαγες, έφαγες, οτι γαλακτοκομικα καταναλωσες, καταναλωσες. Πάλι στη διαιτα και θα επανελθουν τα πραματα στα κανονικά τους. Μετα απο λιγους μηνες ξαναδοκιμάζεις.

Δε νομιζω να εφταιξε το κρασι παντως. Ειχες ξαναπιει αλλη φορα στο διαστημα που ηταν "καθαρη"?

Οσο για τον ομοιοπαθητικό, το μονο επιχειρημα που εχω ειναι οτι δεν εχετε να χασετε τιποτα δοκιμάζοντας παρα μονο 50 Ε της επίσκεψης. Μια ακομη αποωη στις τοσες, αλλωστε σε παιδιατρο πατε, δεν πατε σε κομπογιανιτη :wink:

Βγηκε η Μαγιερ?

GwASp3.png

Α Ρ Ν Η Τ Ι Κ Η

εμεινα :shock: , περιμενα το αντιθετο & ημουν τοσο σιγουρη που ελεγα στον αντρα μου οτι εχει γινει λαθος! :?

εγω συνεχιζω λοιπον τα γαλακτοκομικα οποτε θα σιγουρευτουμε! :roll:

αφροδιτη μου του τα εχω πει , ελπιζω καποια στιγμη να τον πεισω! :roll:

νικη.... τι εγινε πως ειναι το μωρο;;;;

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

χαλαρά όμως έτσι... μην το παρακάνουμε κιόλας :D

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

χαλαρά όμως έτσι... μην το παρακάνουμε κιόλας :D

τελειως χαλαρα & οχι αγελαδινα! :roll:

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

Koni μπράβο μπράβο επιθετική σε βλέπω και εσένα με το γιαουρτάκι, για να δούμε.... ενημέρωσε μας σε παρακαλώ για να παίρνουμε κουράγιο και εμείς:wink:

όλα καλά με το γιαουρτάκι.Έφαγε 4-5 μέρες από λίγες κουταλιές....μια μέρα μάλιστα το έφαγε σχεδόν όλο.

Αλλά πάνω που πήρε φόρα αρρωστησε :cry::cry: έκανε πυρετό από την Παρασκευή(ακόμα έχει) και εδω και 3 μέρες δεν τρώει τίποτα και θηλάζει συνέχεια .Άλλα συμπτώματα δεν έχει μόνο πυρετό....να δούμε :roll::roll:

.png

Bon bon το ότι ήταν αρνητική είναι καλό...αν είναι από τα γαλακτοκομικά θα το δείς στην συνέχεια και τα σταματάς τελείως αν είναι.Υπομονή....όλα θα περάσουν ...όσο για το μόνιμο που λές δεν γίνεται καποια στιγμή την ξεπερνάνε την αλλεργία!

Νίκη πιστεύω ότι έχει γίνει λάθος....περιπτώσεις που έχω ακούσει με σαλμονέλα είχαν τόση διάρροια που έκαναν εισαγωσή στο νοσοκομαίο...εδώ εσένα το μωρό είναι μιά χαρα...κάποιο μπέρδεμα έγινε μαλλον :roll::roll:

(θα μας τρελλάνουν αυτοί οι γιατροί στο τέλος!!!)

.png

όλα καλά με το γιαουρτάκι.Έφαγε 4-5 μέρες από λίγες κουταλιές....μια μέρα μάλιστα το έφαγε σχεδόν όλο.

Αλλά πάνω που πήρε φόρα αρρωστησε :cry::cry: έκανε πυρετό από την Παρασκευή(ακόμα έχει) και εδω και 3 μέρες δεν τρώει τίποτα και θηλάζει συνέχεια .Άλλα συμπτώματα δεν έχει μόνο πυρετό....να δούμε :roll::roll:

Μπραβο που τα πατε καλα με το γιαουρτακι!!! Μακαραι να ξεμπερδεψατε με τις αλλεργιες!

Περαστικουλια στη μικρουλα σου, μαλλον καποια ιωσουλα θα ειναι, ε? Δε νιωθει καλα γιαυτο κ σε θελει συνεχως διπλα της. Σημερα Δευτερα, ειναι καλύτερα?

Niki-76 τελος καλο ολα καλά!!! Ευτυχως που ηταν λαθος!!! :lol::lol::lol:

GwASp3.png

Μπραβο που τα πατε καλα με το γιαουρτακι!!! Μακαραι να ξεμπερδεψατε με τις αλλεργιες!

Περαστικουλια στη μικρουλα σου, μαλλον καποια ιωσουλα θα ειναι, ε? Δε νιωθει καλα γιαυτο κ σε θελει συνεχως διπλα της. Σημερα Δευτερα, ειναι καλύτερα?

Σήμερα είναι καλά....δεν έκανε πυρετό...θα δούμε το βράδυ.Ίωση είπε και η γιατρός...καλοκαιριατικα μας βρήκε...πρώτη φορά που αρρωσταίνει αλλα ευτυχώς το πέρασε καλά ήταν κεφάτη...μόνο φαγητό δεν ήθελε αλλά θηηηηηλαζεεεεεε συνέχεια ...θυμηθήκαμε τα παλιά :lol::lol::lol:

.png

Κορίτσια γειά σας!

Χαίρομαι πάρα πολύ που ξεπεράσανε τις αλλεργίες τα μωράκια σας :D , πραγματικά συγκινήθηκα διαβάζοντας όλα όσα έχετε γράψει προηγουμένως και σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την υπομονή που διαθέτετε.

Εδώ και μέρες έχει εμφανίσει και εμένα η κορούλα μου στα κακά της αίμα και ήτανε πολλές οι φορές που ήθελα να γράψω για να μου πείτε τη γνώμη σας αλλά δεν το έπαιρνα απόφαση, όμως είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά αυτή τη στιγμή και έτσι είπα να μπώ για να ηρεμήσω. Εδώ και 15 μέρες έχω βγάλει απο τη διατροφή μου τα αλλεργιογόνα τρόφιμα εκτός απο τη ντομάτα και το ψάρι αλλά θα τα σταματήσω και αυτά τώρα, δυστηχώς η μικρή μου κάνει μία φορά την εβδομάδα κακά και έτσι δεν μπορώ να καταλάβω αν κάτι που έφαγα μία μέρα την πείραξε. Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα τηλ κάποια παιδίατρο στη Θεσσαλονίκη να της ζητήσω την βοήθειά της, εκείνη μου είπε ότι είναι αλλεργία στην πρωτείνη του αγελαδινού γάλατος να μην ανησυχώ να της δώσω προληπτικά λίγο σίδηρο και να αργήσω να της ξεκινήσω τα φαγητά, δηλασή να τα αρχίσει στον όγδοο μήνα. Για όλες αυτές τις τηλεφωνικές συμβουλές διάρκειας 9 λεπτών με χρέωσε 50 ευρώ τα οποία χαλάλη για το κοριτσάκι μου αλλά τέτοια συμπεριφορά απο γιατρό ποτέ δεν περίμενα. Η μαμά μου με παρακίνησε να μην το αφήσω έτσι και να πάρω τηλ και μια παιδογαστρετερολόγο όπως και έκανα, η γιατρός με συμβούλεψε να κάνω γενική αίματος, ολική IGE, RAST στο γάλα και καλλιέργια κοπράνων, φυσικά ήτανε διστακτική να κάνει διάγνωση απο το τηλ αλλά της εξήγησα ότι μόλις βγούν τα αποτελέσματα θα έρθω στην Αθήνα. Τώρα περιμένω πότε θα κάνει τα κακάκια της για να πάμε στο μικροβιολογικά εργαστήριο. Ευτυχώς σήμερα γύρισε και η παιδίατρος μας απο διακοπές και μας πήρε αμέσως τηλ να δεί πως τα πάμε. Ελπίζω να περάσει σύντομα και στην μπεμπούλα μου για να μην την ταλαιπωρείται.

.png

Διαφημίσεις

elliz περαστικά σας! Οπως ειδες οι αλλεργιες περνανε, οποτε μην αγχωνεσαι, δεν κερδιζεις τιποτα με αυτο, καθε αλλο χειροτερα κανεις τα πραγματα! Σε νιωθω για την ψυχολογια σου αλλα προσπαθα να σκεφτεις οτι ολα θα φτιαξουν συντομα.

Κατα πρωτα να ρωτησψ δυο πραματακια... Μιας κ η μικρη σου κανει σπανια κακα μηπως το αιμα ειναι απο καμια ραγαδα, λογω δυσκοιλιοτητας? Αυτο μπορεις να το ελεγξεις, αμεσως με το που θα κανει κακα, δες την ακρη του πωπου της αν εχει ραγαδα, βαλε κ καμια μπατονετα στην ακρη να δεις αν θα κρατησει αιμα. Εχει και βλεννα στα κακά της ή ειναι σφιχτα?Ρωταω γιατι σε μας οταν την πειραζε κατι εκανε πολλες φορες κακα της την μερα... Εχετε κανει καποιο εμβολιο προσφατα?

Το σιδηρο προληπτικα ειναι δυο φορες λαθος στη δικη μας περιπτωση μιας και ειναι πολυ βαρυ για το εντερο κ μπορει να προκαλεσει επιδεινωση. Ειναι χλωμο το μωρακι? Επισης ισως οι τροφες βελτιωσουν η κατασταση οποτε δε βλεπω λογο να τις καθυστερησεις. Μονο αν δειξει οτι δε θελει να φαει... Ασε αυτο το 50 Ε, τηλεφωνικά.... πρωτη φορα το ακουω. Και πως την πληρωσες, με paypal??? :wink::wink:

Δες την γαστρεντερερολογο απο κοντα, να δει και το παιδι και να δεις που ολα θα παρουν τον καλό του δρομο!

:lol::lol: και παλι περαστικά σας

GwASp3.png

Afrodite ευχαριστώ πολύ!

Είμαι αγχωμένη μέχρι να δούμε τί συμβαίνει γιατί ακόμα δεν είμαστε σίγουροι οτι είναι αλλεργία καταλαβαίνεις. Ραγάδα το έχω κοιτάξει και δεν πρέπει να είναι εξάλου τα κακά της είναι μαλάκα.

Όσο για την παιδίατρο έτρεχαν οι δικοί μου να καταθέτουν λεφτά, πάντως έχασα πάσα ιδέα γιατί είχα διαβάσει τόσα όμορφα πράγματα γι' αυτήν.

και πάλι ευχαριστώ

.png

Elliz μου καλησπερα & περαστικα.

μακαρι να ειναι κατι παροδικο !

ποσο καιρο το εχει εμφανισει;;; εχε υποψη σου οτι το αιμα σημαινει φλεγμονη στο εντερο του η οποια κανει να περασει 4-6 εβδομαδες απο τη στιγμη που σταματαει ο αλλεργιογονος παραγοντας.

συμφωνω με την Afrodite για το σιδηρο. το χορηγουμε μονο μετα απο εξετασεις διοτι ειναι κατι που απο μονο του δημιουργει ερεθισμο στο εντερο.

οι κενωσεις τι χρωμα εχουν;;;

οσο για τη γιατρο & εγω πρωτη φορα ακουω για ολα οσα περιεγραψες. :evil:

κανε υπομονη & κουραγιο. σε καταλαβαινουμε απολυτα πως νιωθεις! :roll:

ρε γ$#%!& γιατι ακουμε τοσο συχνα τελευταια για αυτο το φαινομενο :?:

κατα τα αλλα με καλυψε απολυτα η αφροδιτουλα! :wink:

ενημερωσε μας!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Elliz όλα αυτά που περιγράφεις τα αισθανθήκαμε και εμείς οπότε υπομονή και σιγά σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι κάνει κακάκια 1 φορά την εβδομάδα.πίστευα ότι όταν σε πειράζει κάτι(αλλεργία) οι κενώσεις είναι πολλές και συχνές....εμένα η δικιά μου τουλάχιστον όταν ήταν σρε έξαρση έκανε πολλές φορές στην ίδια μέρα κακά.....αλλά και πάλι θα σου πουν οι γιατροί.Τις εξετάσεις αίματος τις είχαμε κάνει και εμείς και για το Rast είχαν βγεί αρνητικά μεν αλλά οριακά κατα την γιατρό οπότε θεώρησε πιθανή την αλλεργία...ποτε δεν επιβεβαιωθηκε κάτι βέβαια αλλά μάλλον κάτι τέτοιο ήταν.

Όσο για την γιατρό με τα 50 ευρώ :evil::evil::evil: τι να πώ δεν έχω λόγια.

Να πήγαινες μια βόλτα από εκεί πιό φθηνα θα σου έβγαινε :lol::lol::lol:

Περαστικά σας...εμείς εδώ θα είμαστε να μπαίνεις να μας λές τα νέα να ξεσκάς....εμένα αυτή η παρέα με βοήθησε πολύ :wink:

.png

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!!! :D

Koni είναι κρίμα που τα μωράκια μας "ταλαιπωρούνται" τόσο μικρούλικα αλλά είναι κάτι που περνάει και γρήγορα μάλιστα και ευτυχώς που θηλάζουνε όπως έχετε γράψει και εσείς προηγουμένως.

Όσο για τα κακά της μικρής μου για να απαντήσω πρώτα στην bon-bon το χρώμα τους είναι φυσιολογικό δηλαδή μουσταρδί και το αίμα εμφανίστηκε εδώ και δυόμιση εβδομάδες.

Koni με ανησυχεί πολύ αυτό που γράφεις ότι τα παιδιά με αλλεργία κάνουν κακά συχνά και το μυαλό μου πάει παντού. Θα περιμένουμε να κάνει τα κακά της γιατί με τπτ δεν τα κάκει όσες φορές και να έχω προσπαθήσει να την πιέσω λίγο για να πάμε να κάνουμε τις εξετάσεις και θα σας ενημερώσω.

Πάντως απο ζωηράδα άλλο τίποτα αυτή την στιγμή κάνει τούμπες για να πειράξει κάτι χαρτιά που έχω στο κρεβάτι μου.

:D

.png

Διαφημίσεις

Koni με ανησυχεί πολύ αυτό που γράφεις ότι τα παιδιά με αλλεργία κάνουν κακά συχνά και το μυαλό μου πάει παντού.

Πάντως απο ζωηράδα άλλο τίποτα αυτή την στιγμή κάνει τούμπες για να πειράξει κάτι χαρτιά που έχω στο κρεβάτι μου.

Αφου το μικρο σου ειναι ζωηρο και ευδιαθετο κρατα το μυαλο σου στη θεση του και μην το στελνεις πουθενα :lol::lol::lol: Θα πανε ολα καλα!

GwASp3.png

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!!! :D

Koni με ανησυχεί πολύ αυτό που γράφεις ότι τα παιδιά με αλλεργία κάνουν κακά συχνά και το μυαλό μου πάει παντού. Θα περιμένουμε να κάνει τα κακά της γιατί με τπτ δεν τα κάκει όσες φορές και να έχω προσπαθήσει να την πιέσω λίγο για να πάμε να κάνουμε τις εξετάσεις και θα σας ενημερώσω.

Elliz για να μην τρομάζεις αναφέρομαι στην δικια μου μπουμπού που όταν ήταν σε έξαρση έκανε και πιό πολλά κακά....γενικά δεν ξέρω αν όταν έχουν αλλεργία κάνουνπιό πολλά γιαυτο είπα θα σου πεί και η γιατρός....πάντως για να σου είπε ήδη για αλλεργία συμβαίναι και με λίγες κενώσεις!

όλα θα πάνε καλά αισιοδοξία χρειάζεται!!!!

.png

Η αλλεργία μπορεί να έχει διαφόρων ειδών συμπτώματα, είτε μεμονωμένα, είτε πολλά μαζί. Οι διάρροιες μπορεί να είναι σύμπτωμα αλλεργίας αλλά η αλλεργία δεν συνεπάγεται πάντοτε διάρροια. Η κόρη μου δεν έκανε ποτέ διάρροια :shock: και δεν είδα αίμα στα κακά αλλά είχε συχνά μαύρους κύκλοςυ στα μάτια, υπερβολικά αέρια, δυσφορία και σφύριγμα στην αναπνοή ή ροχαλητό μεγαλώνοντας (τα οποία κόβονταν με την δική μου αποχή από τα γαλακτοκομικά).

Όσο για τα ραστ, όλοι οι γιατροί μας (παιδίατροι + ειδικός αλλεργιολόγος) μας λένε ότι πριν τα 3 χρόνια τα ραστ δεν είναι αξιόπιστα. Ο αποκλεισμός των ύποπτων τροφών για ικανό διάστημα και η προσεκτική επανεισαγωγή φαίνεται να είναι η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος. Μετά τη διαπίστωση της αλλεργίας, ο γιατρός καθορίζει αν και πότε θα γίνει επανεισαγωγή της ένοχης τροφής. Όπως αναφέρθηκε ήδη, συνήθως η αλλεργία στα γαλακτοκομικά ξεπερνιέται εύκολα.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Η αλλεργία μπορεί να έχει διαφόρων ειδών συμπτώματα, είτε μεμονωμένα, είτε πολλά μαζί. Οι διάρροιες μπορεί να είναι σύμπτωμα αλλεργίας αλλά η αλλεργία δεν συνεπάγεται πάντοτε διάρροια.

Όσο για τα ραστ, όλοι οι γιατροί μας (παιδίατροι + ειδικός αλλεργιολόγος) μας λένε ότι πριν τα 3 χρόνια τα ραστ δεν είναι αξιόπιστα.

ειναι ακριβως ετσι... Σε μερικες περιπτωσεις μαλιστα μπορει η δυσκοιλιοτητα να ειναι ενδειξη αλλεργιας.

Οσο για τα ραστ, η αναξιοπιστια τους αφορα στα αρνητικα αποτελεσματα, δηλαδη κ αρνητικα να βγουν (σε νεαρες ηλικιες) δε σημαινει οτι δεν υπαρχει αλλεργια. Απαξ κ βγουν θετικα σημαινει οτι υπαρχει αλλεργια.

Απο τις εξετασεις αιματος βλεπουν επισης κ τα ηωσινοφιλα που ειναι ενας δεικτης αλλεργιας.

GwASp3.png

Και πάλι ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Koni μην ανησυχείς :wink:

Εμένα μέχρι τώρα δεν είχε κάποιο σύμπτωμα που να με κάνει να υποψιαστώ ότι μπορεί να έχει αλλεργία, όμως το βάρος της ήτανε πολύ πιο χαμηλό απο αυτό που έπρεπε να βάζει κανονικά κάθε μήνα και όπως έχω γράψει και σε άλλο πόστ, στην ιστοσελίδα της LLL γράφει ότι τα μωρά με αλλεργία μπορεί να έχουν χαμηλή πρόσληψη βάρους. Κανείς μας δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να οφείλεται σε αλλεργία.

'Οταν εμφάνισε τη δεύτερη και την τρίτη φορά (γιατί την πρώτη δεν θυμάμαι) αίμα είχα φάει την προηγούμενη μέρα πολύ σοκολάτα. Μου φαίνεται παράξενο όμως γιατί πάντα έτρωγα απ'όλα και δεν είχαμε πρόβλημα, ίσως η ποσότητα που έφαγα εκείνες τις ημέρες την πείραξε(αυτό μου το είπε και η παιδίατρος από τη Θεσσαλονίκη).

.png

μη μπαινεις στη διαδικασια να σκεφτεσαι αν φταις εσυ: εφαγες σοκολατα ή οχι!

ειναι κατι που θα συνεβαινε και απο οτι καταλαβαινω ευτυχως σε ηπιο βαθμο. :roll:

εκανε ξανα; σε τι φαση εισαι; τρως γαλακτοκομικα;

και η δικη μου δεν παιρνει ευκολα βαρος αλλα ξερω αλλα παιδακια που ειναι στη καμπυλη του 90.

:wink:

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

είμαι να σκάσω...

εκεί που το είχαμε ξεπεράσει το θέμα αλλεργία - μετά από αποχή από γαλακτοκομικά, μοσχάρι, κλπ-, προχθές ξεχάστηκα κι έφαγα ένα σουβλάκι κοτόπουλο με σως... :oops:

$%^& το κέρατό μου δηλαδή... ΤΙ ΕΚΑΝΑ Η ΗΛΙΘΙΑ?

Αυτό το πράμα είχε μέσα μαγιονέζα και το μωράκι μου το επόμενο πρωί φούντωσε - το προσωπάκι της έβγαλε κόκκινα σπιθουράκια-, και χθές είχαμε και αίμα... ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!! -πεινούσα τόσο πολύ, που ούτε το σκέφτηκα ότι δεν κάνει να φάω σως...-

πήρα κι έκλεισα ραντεβού με την παιδογαστρεντερολόγο για την Τετάρτη. Σήμερα δεν είχαμε καθόλου αίμα, σε 3 κενώσεις μέχρι τώρα.

Ρε κορίτσια, τι κάνετε στο πρώτο ραντεβού με την παιδογαστρεντερολόγο? γιατί μετά αυτή φεύγει διακοπές... Μπορεί να πρέπει να με ξαναδει, η φτάνουν κάποιες συμβουλές που θα μου δώσει?

εχω αγχωθει... τα πηγαίναμε τόοοοσο καλά... τώρα πάλι από την αρχή για μια βλακεία !

τα σπιθουράκια πάντως φεύγουν σιγά-σιγά.

1Iik.png

Κανεις τοσες θυσιες για να μπορει το μωρακι σου να θηλαζει, ειναι αδικο να νιωθεις τοσο ασχημα επειδη δε σκεφτηκες οτι κατι μπορει κ να ειχε γαλα. Θελει λιγο χρονο αλλωστε να συνηθησεις απο το τι πρεπει να απεχεις. Μη στεναχωριεσαι το μωρακι σου θα επανελθει πολυ γρηγορα :lol:

Με την γαστρεντερολογο, λογικα, δε θα χρειαστουν πολλες επισκεψεις. Θα σ συμβουλεψει για καποια πραματα κ ισως να μη χρειαστει να ξαναπας και ποτε (στο ευχομαι)! Στην ευρωκλινικη θα πας? Ισως κανετε αυθημερον καποιες εξετασεις.

Εμεις παλι ειχαμε μια μικρη επιδεινωση. Ειχα ξεθαρεψει λιγο κ εφαγα τυρι φετα αλλα κ παγωτο και τα κακα της ειχαν βλεννα. Εκανα mayer την Παρασκευη και δυστυχως ηταν θετικη. Εννοειται οτι ξαναμαζευτηκα...

:cry::cry::cry:

GwASp3.png

ασε μωρέ είναι πολύ εύκολο να της πατήσεις τελικά...

η φέτα πάντως είναι πάντα από αιγοπρόβειο γάλα όπως και η γραβιέρα. δεν είναι από αγελάδα, και σχεδόν πάντα το γράφει κιόλας στη συσκευασία.

για ένα διάστημα τα είχα αρχίσει, και είμασταν εντάξει. τώρα όμως... ΟΛΑ ΚΟΜΜΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Θα πάω στο ιατρείο της. Και σκέψου ότι είμαι στο εξοχικό, και θα πάω μόνο για αυτόν το λόγο Αθήνα. Αλλά θέλω να ξέρω τι να κάνω από και μπρος.

Που να έπινε και ξένο γάλα. Χειρότερα θα είμασταν...

1Iik.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...