Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Πάντα του έχεις ένα εναλλακτικό σνακ, φρούτα, ρυζογκοφρέτα κλπ και του το δίνεις οπότε αν έχει να φάει δεν ζητάει από τα άλλα. Πλέον εμάς όταν ζητάει και του λέω ότι αυτό δεν κάνει να το φας γιατί θα σε πειράξει η κοιλίτσα σου, καταλαβαίνει και δεν ζητάει.

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ ευχαριστω jen!θα το δοκιμασω γιατι δεν θελω να τον απομονώνω. ηδη πιανω τον εαυτο μου να βρισκω δικαιολογιες και να αποφευγω τα παιδικα παρτυ, αλλα δε θελω να του κοψω και την παιδικη χαρα.:-(

Ειναι μικρουλης μωρε ακομη και δεν καταλαβαινει, βεβαια χθες δεν ειχα και τιποτα φαγωσιμο μαζι μου και ετσι τον πηρα αρον αρον και φυγαμε απο την παιδικη χαρα. σημερα του τηγανισα πατατακια, ελπιζω να πιασει το κολπο. βλεπεις ο μικρος δεν τρωει ουτε ρυζι, ουτε σιτηρα-ψωμι, οποτε εχει πολυ περιορισμενη γκαμα τροφων.

ευχαριστω παντως

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

πολυ ευχαριστα νεα ,συγχαρητηρια ,ειναι σημαντικο να γραφονται για να περνουν κουραγιο και οι υπολοιπες μαμαδες

τωρα ο δικος μου ο μικρος που σε μια εβδομαδα κλεινει τους εντεκα μηνες τρωει γυρω στις 10 κουταλιτσες σουπα ,ουτε φρουτοκρεμες, ουτε κρεμουλες ,μονο καμια φορα λιγο μπροκολο η κουνουπιδι ,δεν ξερω πια τι να του δωσω:(:(:(:( ,εκτος απο το γαλα μου

αν και πρεπει να πω οτι ενω τρωω καμια φορα κατι απαγορευμενο δεν φαινεται να τον πειραζει

ειδωμεν....

valeri όταν λες σούπα??? με τί???

Εμείς έχουμε ξεκινήσει τις προσπάθειες για στερεές αλλά δεν...

Εν τω μεταξύ εγώ πηγαίνω ήδη στη δουλειά κάποιες ώρες και η μικρή αρνείται να πιει γάλα :?

Χθες κ σήμερα ήπιε ελάχιστο με το κουτάλι και δοκίμασε 5-6 κουταλιές ρυζάλευρο της holle το οποίο έφτιαξε με το γάλα μου η κοπέλα που την κρατά.

Επιπλέον φαίνεται να μην ανέχεται τα αλεσμένα. Της προκαλούν αηδία. Πατατούλα πατημένη με το πηρούνι μπορεί να φάει λίγο αλλά αλεσμένη οχι. Είναι όμως δύσκολο να πω στο κορίτσι που την κρατά να την ταϊσει έτσι γιατί συνέχεια φαίνεται σαν να πνίγεται :?

Περνάει που περνάει λούκι η κοπέλα με το γάλα...

Τέσπα, ήθελα απλώς να ρωτήσω για την σούπα που τρώτε. Ευχαριστώ.

XZhFp2.png

rBXgp2.png

τωρα ο δικος μου ο μικρος που σε μια εβδομαδα κλεινει τους εντεκα μηνες τρωει γυρω στις 10 κουταλιτσες σουπα ,ουτε φρουτοκρεμες, ουτε κρεμουλες ,μονο καμια φορα λιγο μπροκολο η κουνουπιδι ,δεν ξερω πια τι να του δωσω:(:(:(:( ,εκτος απο το γαλα μου

Τι λες βρε Βάλερι μου, 10 κουταλίτσες σούπα και παραπονιέσαι;;;

Η δική μου ούτε μια δεν τρώει, μόνο σπάνια μισή φράουλα, λίγο αβοκάντο, κανένα χιλιοστό του μήλου κτλ.

Και ποτέ πολτοποιημένο, μόνο κομματάκια.

Μόνο όταν έχουμε κρέας τρώει λίγο περισσότερο, μερικές ίνες δηλαδή γιατί ούτε κιμά θέλει :?

Εντωμεταξύ είναι τεράστια, πραγματικά παχύσαρκη, σίγουρα ξεπέρασε τα 12 κιλά, και όποτε ξυπνήσω το βράδυ τη βρίσκω να θηλάζει!

Τη μέρα όμως δεν θηλάζει πολύ, ευτυχώς...

Το μόνο θετικό που βλέπω στην τραγική αυτή κατάσταση είναι ότι χάνω συνεχώς κιλά, μόνο που αν συνεχίσω μ' αυτό το ρυθμό θα μείνω μόνο κόκαλα!

Και επίσης ευτυχώς που δεν φαίνεται να την πειράζουνε οι τροφές που τρώω πια, σπάνια πια βλέπω βλέννα στα κακάκια της.

Αχ το αγοράκι μου ήτανε εντελώς αντίθετο από την κόρη μου, χοντρούλικο μωράκι μεν αλλά έτρωγε με όρεξη απ' όλα από 5.5 μηνών...

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

valeri όταν λες σούπα??? με τί???

εννοω καποια λαχανικοσουπα με

πατατα

καροτο

κολοκυθακι ,οχι παντα γιατι ηταν και εκτος εποχης

καποιο δημητριακο οπως κεχρι,κινοα ,αστρακι κ.α

μαιντανο ,ανιθο,κολιανδρο

και καποιες μερες κρεατακι μεσα σε αυτην

και επειδη δεν την θελει πολτοποιημενη ,πολτοποιω το κρεας μονο με τον ζωμο και το ριχνω στην μεριδα του, την οποια προηγουμενος την εχω πατησει με το πηρουνι

τωρα δεν προλαβαινω να γραψω κιαλλα ....

:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

κορίτσια, εδώ και μερικές μέρες του έδινα γιαουρτακι κατσικίσιο, και του άρεσε πάρα πολύ, τρελαινόταν.

Παρατήρησα όμως ότι έχει εμφανίσει ένα σύγκαμα, κόκκινο πωπο.

Λέτε να οφείλεται σε αυτό?

Του έκοψα το γιαούρτι εδώ και 2 μέρες, είναι λίγο καλύτερα αλλα΄θέλει ακόμα ο πωπός του...

Το κατσικίσιο είναι λίγο ξινούτσικο και τα πατς μας βγάλανε ελαφρώς θετική αντίδραση στα κατσικίσια.

Δυστυχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων μας απογοήτευσαν... Μόνο το ασπράδι έπεσε λίγο... Κρόκος & πρωτεΐνες γάλακτος ανέβηκαν... Πήρα την αλλεργιολόγο... απλά, μου έδωσε κουράγιο και μου είπε να μην απελπίζομαι γιατί αυτά τα ανεβοκατεβάσματα συμβαίνουν... κι ίσως απλά είναι μια εικόνα που μας λέει ότι δεν πρέπει ακόμα να παρέμβουμε... Για το ασπράδι που έπεσε όμως μου είπε ότι αφού κάνουμε και δερματικό ίσως δοκιμάσουμε μείγμα με αβγό... Για το θηλασμό που ρώτησα, δε μου έδωσε απάντηση ακόμα, θέλει να δει τις εξετάσεις και να τις μελετήσει και μετά θα επικοινωνήσει. Για τα κόκκινα ματάκια της που της επισήμανα μου είπε ότι είναι στο προφίλ του αλλεργικού παιδιού κι όχι σύμπτωμα και για την φουσκωτή κοιλίτσα ότι ίσως είναι ο σωματότυπος της. Σε κάθε περίπτωση μόλις δει τα αποτελέσματα θα με πάρει τηλ.

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

valeri κ Rosie μου δίνεται κουράγιο :mrgreen: Δεν θα φάει ποτέ κ τίποτε?

Εν τω μεταξύ το γεγονός οτι δεν θέλουν αλεσμένα είναι τυχαίο???

Βασικά δεν θα είχα πρόβλημα να της δίνω μόνο γάλα για τους επόμενους μήνες αλλά έχω επιστρέψει στην δουλειά και εννοείται πως δεν της αρέσει καθόλου το μπιμπερό.Το εκπαιδευτικό ποτηράκι επίσης το απέρριψε - αν κ ξέρει να πιει :roll: - τώρα δοκιμάζουμε κουτάλι - το οποίο την κουράζει.

Στο φλυτζάνι του ESPRESSO την βλέπω να το πίνει στο τέλος :lol: :lol:

Αυτές τις μέρες πάλι κάτι τη έχει ενοχλήσει και έχει γίνει όλο το προσωπάκι της χάλια :(

Σήμερα είδα οτι άρχισε να κοκκινίζει κ κάτω. Οι κενώσεις καταπράσινες και μέσα στην βλέννα, αδιαθέτησα κιόλας... Μια ζωγραφιά είμαστε :P

XZhFp2.png

rBXgp2.png

Θα φάει όταν είναι έτοιμη, ότι μπορεί να αντέξει το κορμάκι της. Ξέρει εκείνη.

Εμείς πάντως νεράκι (γιατί δεν πίνουμε άλλα υγρά) πίνουμε από σφηνοπότηρο. Δοκίμασέ το. Δοκίμασε και το καλαμάκι. Μην απελπίζεσαι, κάπως θα φτιάξουν τα πράγματα.

filoudaki επειδή πλέον η μνήμη μου είναι πιο αδύνατη από τοπ μόντελ, σε ποια αλλεργιολόγο πήγατε;

FLcUp3.png0BQfp3.png

κορίτσια, εδώ και μερικές μέρες του έδινα γιαουρτακι κατσικίσιο, και του άρεσε πάρα πολύ, τρελαινόταν.

Του έκοψα το γιαούρτι εδώ και 2 μέρες, είναι λίγο καλύτερα αλλα΄θέλει ακόμα ο πωπός του...

Το κατσικίσιο είναι λίγο ξινούτσικο και τα πατς μας βγάλανε ελαφρώς θετική αντίδραση στα κατσικίσια.

και εγω οταν του εδωσα κατσικισιο γιαουρτι και γαλα ειδα το ιδιο πραγμα. Επισεις αρχισε να ξινει τα ματακια του. Μολις το σταματισα μετα απο 2 μερες ηταν οκ.

Να ρωτησω κατι. Γαλα σογιας σε σκονη Isomil εχει δωσει καμια. Σκεφτομαι να αποθηλασω σιγα σιγα γιατι θα παω στη δουλεια( Θα λειψω για 2 μηνες μακρια απο τον μικρο, κα αποθεμα για τοσο δεν παιζει). Το νεοκατε ειναι απαισιο,(ασε που για να το γραψω εχω ραντεβου για τον αλλο χρονο) αυτο τουλαχιστον εχει πιο "καλη" γευση. Ολα τα αλλα γαλατα μας πειραζουν.(αλθερα, αλφαρε κ.α.)

Διαφημίσεις

.

Ήταν κόκκινη η περιοχή του πρωκτού εννοείς; Εάν ναι, οπωσδηποτε είναι σύμπτωμα αλλεργίας

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

filoudaki επειδή πλέον η μνήμη μου είναι πιο αδύνατη από τοπ μόντελ, σε ποια αλλεργιολόγο πήγατε;

στη Σαξώνη-Παπαγεωργίου.

και εγω οταν του εδωσα κατσικισιο γιαουρτι και γαλα ειδα το ιδιο πραγμα. Επισεις αρχισε να ξινει τα ματακια του. Μολις το σταματισα μετα απο 2 μερες ηταν οκ.

εχω να του δώσω 4 μέρες και ακόμα είναι ελαφρά ερεθισμένος ο πωπός...του βάζω παχια κρέμα πενάτεν.

Ήταν κόκκινη η περιοχή του πρωκτού εννοείς; Εάν ναι, οπωσδηποτε είναι σύμπτωμα αλλεργίας

αυτό νομίζω και εγώ, δεν το ανέχεται ακόμα ο οργανισμός του...

και του άρεσε τόσο πολύ!!! ήταν και για μένα μια διευκόλυνση, γιατί είναι απο τα ελάχιστα που τρώει.

τωρα κάνει πάλι απεργία. μόνο να θηλάζει θέλει, και απο φαί ελάχιστα πράγματα. όλο ψωμί ζητάει...:-(

αυτό το πράγμα δεν το αντέχω άλλο... να μην ξέρω τί ακριβώς τον πειράζει.......

Δυστυχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων μας απογοήτευσαν... Μόνο το ασπράδι έπεσε λίγο... Κρόκος & πρωτεΐνες γάλακτος ανέβηκαν... Πήρα την αλλεργιολόγο... απλά, μου έδωσε κουράγιο και μου είπε να μην απελπίζομαι γιατί αυτά τα ανεβοκατεβάσματα συμβαίνουν... κι ίσως απλά είναι μια εικόνα που μας λέει ότι δεν πρέπει ακόμα να παρέμβουμε... Για το ασπράδι που έπεσε όμως μου είπε ότι αφού κάνουμε και δερματικό ίσως δοκιμάσουμε μείγμα με αβγό... Για το θηλασμό που ρώτησα, δε μου έδωσε απάντηση ακόμα, θέλει να δει τις εξετάσεις και να τις μελετήσει και μετά θα επικοινωνήσει. Για τα κόκκινα ματάκια της που της επισήμανα μου είπε ότι είναι στο προφίλ του αλλεργικού παιδιού κι όχι σύμπτωμα και για την φουσκωτή κοιλίτσα ότι ίσως είναι ο σωματότυπος της. Σε κάθε περίπτωση μόλις δει τα αποτελέσματα θα με πάρει τηλ.

γεια σου φιλακι

δεν της εκανε εντυπωση οτι μετα απο 12 μηνες και .. αποχης εχουν ανεβει?

δεν καταλαβαινω σε τι διαφερει το προφιλ απο το συμπτωμα

οσο για την φουσκωτη κοιλιτσα και παλι διαφωνω ,αν ηταν μονο η φουσκωτη κοιλιτσα χωρις κανενα ιστορικο αλλεργιας η χωρις κανενα αλλο συμπτωμα ,ενταξει

απλα ειναι λιγακι αδικο η μικρη να μην τρωει τιποτα απαγορευμενο αλλα να το παιρνει μεσω του γαλακτος

οσο για την φουσκωτη κοιλιτσα και παλι διαφωνω ,αν ηταν μονο η φουσκωτη κοιλιτσα χωρις κανενα ιστορικο αλλεργιας η χωρις κανενα αλλο συμπτωμα ,ενταξει
Συμπτωματικά μπορεί να έχει κοιλίτσα, άλλωστε δεν είναι η μόνη. Πιστεύω σύντομα θα την εξετάσει. Ο παιδίατρος πάντως που έτυχε να την δει δε βρίσκει κάτι περίεργο. Ελπίζω όντως να είναι έτσι. Στο δεύτερο γύρω τον εξετάσεων γιατί έπεσαν οι τιμές για το γάλα, όλες μάλιστα οι πρωτεΐνες; Τότε μάλιστα έκανα βαρβάτους θηλασμούς. Ελπίζω να έχω κάποιες εξηγήσεις. Ελπίζω βασικά να μη μου πει ένα απλό κόψε το θηλασμό για καλό και για κακό, για μένα είναι μεγάλη υπόθεση αυτή τη στιγμή ο θηλασμός.
yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

κορίτσια μια ερώτηση έχω: οι σταφίδες θεωρούνται ξηροί καρποί;

Ναι.

Επιπλέον οi σταφίδες και άλλα ξερά φρούτα περιέχουν ισταμίνη.

Histamine-Rich Foods (including fermented foods):

• Alcoholic beverages, especially beer and wine.
  • Anchovies
  • Avocados
  • Cheeses, especially aged or fermented cheese, such as parmesan, blue and Roquefort.
  • Cider and home-made root beer.
  • Dried fruits such as apricots, dates, prunes, figs and raisins (you may be able to eat these fruits - without reaction - if the fruit is thoroughly washed).
  • Eggplant
  • Fermented foods, such as pickled or smoked meats, sauerkraut, etc.
  • Mackerel
  • Mushrooms
  • Processed meats - sausage, hot dogs, salami, etc.
  • Sardines
  • Smoked fish - herring, sardines, etc.
  • Sour cream, sour milk, buttermilk, yogurt - especially if not fresh.
  • Soured breads, such as pumpernickel, coffee cakes and other foods made with large amounts of yeast.
  • Spinach, tomatoes
  • Vinegar or vinegar-containing foods, such as mayonnaise, salad dressing, ketchup, chili sauce, pickles, pickled beets, relishes, olives.
  • Yogurt

Histamine-Releasing Foods:

• Alcohol
  • Bananas
  • Chocolate
  • Eggs
  • Fish
  • Milk
  • Papayas
  • Pineapple
  • Shellfish
  • Strawberries
  • Tomatoes

http://www.michiganallergy.com/food_and_histamine.shtml

Σε μετάφραση google

Η ισταμίνη τροφές πλούσιες σε (συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση):

• Alcoholic beverages, especially beer and wine. Αλκοολούχα ποτά, κυρίως μπύρα και κρασί.
  • Anchovies Γαύρος
  • Avocados Αβοκάντο
  • Cheeses, especially aged or fermented cheese, such as parmesan, blue and Roquefort. Τυριά, ειδικά ηλικίας ή που έχουν υποστεί ζύμωση τυριά, όπως η παρμεζάνα, το μπλε και το ροκφόρ.
  • Cider and home-made root beer. Μηλίτης και σπιτικά μπύρα ρίζας.
  • Dried fruits such as apricots, dates, prunes, figs and raisins (you may be able to eat these fruits - without reaction - if the fruit is thoroughly washed). Αποξηραμένα φρούτα όπως ημερομηνίες, τα βερίκοκα,, δαμάσκηνα, σύκα και σταφίδες (ενδέχεται να μπορείτε να τρώτε αυτά τα φρούτα - χωρίς αντίδραση - αν τα φρούτα είναι καλά πλυμένα).
  • Eggplant Μελιτζάνα
  • Fermented foods, such as pickled or smoked meats, sauerkraut, etc. Ζυμωμένα τρόφιμα, όπως τα διαλύματα ή καπνιστά κρέατα, λάχανο τουρσί, κλπ.
  • Mackerel Σκουμπρί
  • Mushrooms Μανιτάρια
  • Processed meats - sausage, hot dogs, salami, etc. Επεξεργασμένα κρέατα - αλλαντικά, λουκάνικα, σαλάμι, κ.λπ.
  • Sardines Σαρδέλες
  • Smoked fish - herring, sardines, etc. Καπνιστά ψάρια - ρέγγα, σαρδέλα, κλπ.
  • Sour cream, sour milk, buttermilk, yogurt - especially if not fresh. Ξινή κρέμα, ξινόγαλο, βουτυρόγαλα, γιαούρτι - ειδικά εάν δεν φρέσκο.
  • Soured breads, such as pumpernickel, coffee cakes and other foods made with large amounts of yeast. Soured ψωμιά, όπως το ψωμί σικάλεως, τα κέικ καφέ και άλλα τρόφιμα που παράγονται με μεγάλες ποσότητες ζύμης.
  • Spinach, tomatoes Σπανάκι, τις ντομάτες
  • Vinegar or vinegar-containing foods, such as mayonnaise, salad dressing, ketchup, chili sauce, pickles, pickled beets, relishes, olives. Ξίδι ή ξίδι που περιέχουν τρόφιμα, όπως μαγιονέζα, σαλάτα σάλτσα, κέτσαπ, σάλτσα τσίλι, τουρσιά, τουρσί τεύτλα, απολαύσεις, τις ελιές.
  • Yogurt Γιαούρτι

Histamine-Releasing Foods:Η ισταμίνη-Απελευθέρωση Foods:

• Alcohol Αλκοόλ
  • Bananas Μπανάνες
  • Chocolate Σοκολάτα
  • Eggs Αυγά
  • Fish Ψάρια
  • Milk Γάλα
  • Papayas Παπάγιες
  • Pineapple Ανανάς
  • Shellfish Οστρακοειδή
  • Strawberries Φράουλες
  • Tomatoes Ντομάτες

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Διαφημίσεις

γεια σου φιλακι

δεν της εκανε εντυπωση οτι μετα απο 12 μηνες και .. αποχης εχουν ανεβει?

δεν καταλαβαινω σε τι διαφερει το προφιλ απο το συμπτωμα

απλα ειναι λιγακι αδικο η μικρη να μην τρωει τιποτα απαγορευμενο αλλα να το παιρνει μεσω του γαλακτος

Φιλάκι άκου τη valeri, το έχει ψάξει το θέμα της αλλεργίας πιο πολύ από όλους εδώ.

Ότι τρως επηρεάζει το μωρό σου.

Κόκκινα βλέφαρα, τυμπανισμός στην κοιλιά... Καραμπινάτη αλλεργία.

Απέφευγε να τρως αυτά που πειράζουν το παιδί σου.

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Έφαγα εχτές γαύρο.

Και σήμερα πάλι κοκκίνησε η περιοχή του πρωκτού, πάλι ερεθίστηκε το πηγούνι της και το ξίνει, πάλι έχει αέρια, πάλι είναι ανήσυχη στον θηλασμό.

Σκ@τ@:-(:sad::-(

Και είχαμε στρώσει τόσο ωραία...

Όχι τίποτα άλλο, έδωσα και στην αδερφή μου που έχει θέμα και με το δικό της μωρό. Ελπίζω να την γλυτωσαν

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Συμπτωματικά μπορεί να έχει κοιλίτσα, άλλωστε δεν είναι η μόνη. Πιστεύω σύντομα θα την εξετάσει. Ο παιδίατρος πάντως που έτυχε να την δει δε βρίσκει κάτι περίεργο. Ελπίζω όντως να είναι έτσι.

Και σε μας όλα τα είχε για συνηθισμέναα ο ΠΡΩΗΝ παιδίατρος μέχρι που καταλήξαμε με ατοπική δερματίτιδα.

Η φουσκωμενη κοιλίτσ είναι τυμπανισμός. Και ο υμπανισμός είναι σύμπτωμα αλλεργίας.

Στο δεύτερο γύρω τον εξετάσεων γιατί έπεσαν οι τιμές για το γάλα, όλες μάλιστα οι πρωτεΐνες; Τότε μάλιστα έκανα βαρβάτους θηλασμούς. Ελπίζω να έχω κάποιες εξηγήσεις. Ελπίζω βασικά να μη μου πει ένα απλό κόψε το θηλασμό για καλό και για κακό, για μένα είναι μεγάλη υπόθεση αυτή τη στιγμή ο θηλασμός.

Εξαρτάται από το τι έτρωγες, όχι από το πόσο θήλαζες.

Αν σου πει κόψε τον θηλασμό βρες άλλον γιατρό.

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Και σε μας όλα τα είχε για συνηθισμέναα ο ΠΡΩΗΝ παιδίατρος μέχρι που καταλήξαμε με ατοπική δερματίτιδα.

Η φουσκωμενη κοιλίτσ είναι τυμπανισμός. Και ο τυμπανισμός είναι σύμπτωμα αλλεργίας.

filaki πολλες φορες οι παιδιατροι δεν προσεχουν πολυ βασικα πραγματα ,στο λεω απο την δικη μου εμπειρια

απο τον γιατρο ζηταμε να ακουσουμε την αληθεια και οχι αυτο που μας καθησυχαζει και αυτο που θελουμε να ακουσουμε

δεν εχεις παρατηρησει οτι πολλες φορες λες εσυ κατι στον γιατρο και αυτος κανει οτι δεν το ακουει και λεει τα δικα του,εαν ομως εκανε τον κοπο να ακουσει την μαμα και να ερμηνευσει το καθε τι που λεει τοτε θα εβγαζε την διαγνωση επι τοπου

γιατι αγχωνεσαι με τον θηλασμο αφου μπορεις να κοψεις απο την διατροφη σου αυτα που δεν τρωει η μικρη

Ρεα μην αγχωνεσαι η μικρη σου εχει πολλα περιθωρια ακομη ,ηλικιακα εννοω ,να ξεπερασει την αλλεργια

και φυσικα εαν εχεις στο μελλον γιατρους που δεν θα παραβλεπουν συμπτωματα

παιδια αγορασα βιολογικές σταφιδες, στη συσκευασια ομως γραφει οτι εχουν μεσα υδατανθρακες και λιπη...αναρωτιεμαι μηπως τα λιπη ειναι τιποτα ηλιελαια και παθουμε καμια ζημια. εχετε καμια ιδεα (ο μικρος περσι το καλοκαιρι ετρωγε κανονικα σταφυλι γι αυτο ξεθαρρεψα και τις πηρα)

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

γεια σας μανουλες.... κουραγιο και απο εμενα... συγχαρητηρια και ευχομαι ναναι συντομα περαστικα για τα μωρακια μας... !!!

Η κορουλα μας τωρα ειναι 16 μηνων και εχει αλλεργια απο τοτε που γεννηθηκε σχεδον....

η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν το ειδα πολυ σοβαρα, αλλα λογο και δικης μου αποχης απο τα γαλακτοκομικα, για δικο μου θεμα υγειας, πιστευω βοηθηθηκε λιγο... ομως ποτε δε σταματησαν οι βλενες.... αιματακι εχω δει 3-4 φορες συνολικα...

ποτε δε μπορω να καταλαβω τι απολα φταιει... απαυτα που τρωω εγω? απο αυτα που δινω στο παιδι?

γενικοτερα απελπισμενη στο τι να δινω...και η μικρουλα να τρωει ελαχιστα (τα αλλα καθολου) μοσχαρι - μπανανα - μηλο - κρεμα κινοα-βανιλια με κατσικισιο γαλα.... και καποια αλλα....που μαλλον επρεπε και αυτά να κοψω, εψαχνα να βρω μια λυση…από πού να ξεκινησω… μου ερχοταν να τα ξεκινησω από την αρχη όλα, σαν να ηταν 6 μηνων… και ο,τι ετρωγε να ετρωγα και εγω… (σα χημικη διαιτα μου φαινοταν…1η μερα μονο πατατα…2η μερα μονο καροτο…χιχι)

(...) μην τα πολυλογω... βαρος δεν παιρνει καλο, ειναι πολυ δυσκοιλια, εκανε ραγαδα στον πωπουλι της οπου και οποτε ενεργειται, βγαζει αιμα....

χθες...παλευα να διαβασω τις σελιδες του θεματος απο την αρχη και καπου στη μεση τα παρατησα... απογοητευτικα... πηρα το τηλεφωνο και πηρα να κλεισω για εξετασεις σε παιδογστρεντερολογο στο Παιδων Αγια Σοφια...

ραντεβου ειχε τον Αυγουστο .... στο Μητερα ραντεβου κοστιζε 120 ευρω μονο για να κανω την αρχη με την παιδογαστρεντερολογο... μετα αλλεργιολογο… μετα οι εξετασεις……

παιρνω τηλ τον ομοιοπαθητικο μου και του λεω να μου πει αυτος ποιες εξετασεις να κανω αν ηθελε, για να βοηθησει... μου ειπε οτι εχει ενα καινουριο μηχανημα εδώ και καιρο, που μπορει μονο με τριχες ή ουρα του παιδιου (γενετικο υλικο)να κανει την εξεταση να δει τι την πειραζει……

:shock::shock::shock:

και την ιδια ημερα για καλη μου τυχη ειχε κενο 1 ραντεβου το μεσημερι...

Eδώ και όσο είναι η Ναταλία τέλος πάντων τρώω πάντα ότι θέλω, και στις 2ες εξετάσεις ότι ήθελα έτρωγα, γιατί μειώθηκαν δηλ. οι τιμές; Σχετικά με το θηλασμό, δε μου είπε ποτέ να κόψω το θηλασμό, ίσα-ίσα, το αντίθετο, ΑΝ ΤΥΧΩΝ καταλήξει ότι μπορεί να την πειράζει τελικα, είμαι περίεργη για αυτό, και μου πει ότι πρέπει κι εγώ να μην τρώω ότι τρώει η Ναταλία, ε, τότε θα κόψω το θηλασμό... η κόρη μου είναι πολλά που δεν τρώει, δεν θα αντέξω............................................ Άρα αυτό εννοούσα, ότι αν μου πει να μπω σε διατροφή θα είναι σα να μου λέει να κόψω το θηλασμό.
yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

γιατι αγχωνεσαι με τον θηλασμο αφου μπορεις να κοψεις απο την διατροφη σου αυτα που δεν τρωει η μικρη
Δεν μπορώ να διανοηθώ κάτι τέτοιο............................. Δηλ. να μην τρώω ότιδήποτε έχει έστω κι ίχνος από γάλα κι αβγό.......... δε νομίζω ότι μπορώ................
yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

θα σας τα πω οσο γινεται πιο περιεκτικα...

1α εκρινε οτι ειναι καλο να θεραπευτουν οι γονεις κ κυριως η μητερα, γιατι πολλα απο τη μητερα, αν οχι ολα, περνανε στο παιδι... μου ειπε οτι θα μπορουσε να δωσει και θεραπεια μονο σε μενα...

ετσι και εκανα πρωτα εγω αυτη την εξεταση...

μανουλες σιγουρα αυτο δεν το δεχονται ολοι οι ανθρωποι... καποιοι δεν πιστευουν καν στην ομοιοπαθητικη... εγω προσωπικα εχω δει πολυυυ καλο (με σηκωσε απο το κρεβατι στην εγγυμοσυνη, μετα απο 3 μηνες με αφορητους πονους στο κρεβατι και στα προθυρα αφυδατωσης... ;))... γιαυτο ας το αγνοησουν καποιες μανουλες που δε θα συμφωνησουν και το κατανοω απολυτα... πολλες φιλες μου ειναι ετσι...!

πραγματικα χωρις να δωσω το πα-ρα-μι-κρο ιστορικο, κρατησα δυο μεταλλικους κυλινδρους στα χερια μου, και μεσω του υπολογιστη βγηκαν τα αποτελεσματα.....

αφηστε τα δικα μου.... (ειναι πονεμενη ιστορια)... μου εβγαλε πραγματικα οσες παθησεις ειχα απο μικρη που τις ειχα ξεχασει τελειως... και νοσουσε ακομη ο οργανισμος μου... μου εβγαλε ποιες τροφες με ενοχλουν, στοιχεια του χαρκτηρα μου α-κρι-βως οπως ειμαι...κλπ...

και μετα πηγαμε στη μικρη....

και απο τη μια ηρθε η πληρη απογοητευση...και απο την αλλη η ελπιδα με τη θεραπεια, να πανε ολα καλα...

εβγαλε το μηχανημα οτι την κληρονομικοτητα την πηρε απο τη μητερα κυριως... εβγαλε οτι εχει στο ενεργητικο της αλλεργικη ρινιτιδα και ιλιγγο που εχει ο αντρας μου :shock: ... εβγαλε οτι το παιδι ειναι γεματο candida οπου και αυξανουν οι αλλεργιες, ριχνει το ανοσοοποιητικο, την ενοχλει το αρωμα, (η candida πιστευω αυξηθηκε λογω του οτι εγω εχω φαει απο τοτε που γεννηθηκε και θηλαζω, τονους ζαχαρη και μανιταρια), εχει ευαισθησια στο κακαο, κατσικισιο γαλα, γαλα αγελαδας, μπανανα, αχλαδι, χοιρινο, στο Νιτρικο νατριο Ε250 (αλλαντικα κλπ), στο μαυρο πιπερι, στη δαφνη, στο σολωμο, λαυρακι, καρυδια, κολοκυθα, Ε621 (φαστ φουντ γευματα), δυοσμο, πιτουρο all bran, γλουτενη, αλευρι ντινκελ.... και μεγαλο θεμα με ουροποιητικο και ολα εκει τα κατω οργανα... οπως και ετσι συμβαινει

και αλλα πιο εξειδικευμενα, μη σας ζαλιζω...

μετα ειδαμε καποια στοιχεια του χαρακτηρα της,... μας εβγαλε οτι δεν κανει καλο υπνο και πεταγεται στον υπνο της (οντως συμβαινει :( )και τους λογους... πως αισθανεται... κλπ.... και κυριως οτι της περναω πολυ αγχος (που οντως ετσι ειμαι δυστυχως... το παλευω ομως)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...