Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Για να μην σε πρήζουν: Να λες ότι κάνεις ειδική διατροφή για καλύτερη υγεία και να μην το ρίχνεις στο θηλασμό. Άλλωστε συνήθως τα τρόφιμα που περιέχουν γλουτένη είναι μόνο περιττά και παχυντικά :)

Το ίδιο ισχύει για τα γαλακτοκομικά.

Αυτά, επειδή "κουβέντα να γίνεται". Εννοείται ότι δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Αν σε ζορίζουν πολύ, κόψτους το βήχα.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kορίτσια καλησπέρα,

εμείς πήγαμε στην Συρίγου την προηγούμενη εβδομάδα. Έκανε τα ραστ στην μικρή (τα οποία βγήκαν αρνητικά) και θα πάμε τέλος του μήνα για πατς κ εξετάσεις αίματος.

Ήταν πολύ φιλική και σχολαστική με την μικρή αλλά δεν μπορώ να πω οτι βοήθησε ιδιαίτερα. Βέβαια χωρίς ολοκληρωμένη εξέταση είναι λογικό να μην μπορεί να προτείνει κάτι δραστικό.

Μας έδωσε συνταγή για υποαλλεργικό γάλα - αν χρειαστεί - κ βασικές οδηγίες για εισαγωγή στερεών που ούτως ή άλλως τα γνώριζα κ εγώ.

Διάβασα τα προηγούμενα μηνύματα σας κ θέλω να ρωτήσω τα παρακάτω:

1.Kάποια κοπέλα γράφει για μαγιά. Εγώ την έχω κατατάξει στα απαγορευμένα, δεν ισχύει?

2.Επίσης που κ που πίνω κοκα και διάβασα το μήνυμα για το καραμελόχρωμα, ισχύει? Μήπως κόβω τόσες τροφές και την πατάμε από το αναψυκτικό?

3. Κάποιο μήνυμα αναφέρεται σε κόκκινο δαχτυλίδι στον πωπό. Κοίταξα την μικρή μου σήμερα κ το έχει. Φάνηκε να ενοχλείται κιόλας, σαν να πονούσε? Τί σημαίνει? Η γιατρός δεν την εξέτασε εκεί.

Ευχαριστώ κορίτσια και καλό κουράγιο σε όλες.

Α, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

XZhFp2.png

rBXgp2.png

2.Επίσης που κ που πίνω κοκα και διάβασα το μήνυμα για το καραμελόχρωμα, ισχύει? Μήπως κόβω τόσες τροφές και την πατάμε από το αναψυκτικό?

Ο Παπαβέντσης στο βιβλίο του για τη διατροφή γράφει για το βενζοϊκό νάτριο κλπ. και λέει ότι επιβαρύνει το έκζεμα και ότι -μεταξύ άλλων-βρίσκεται σε αναψυκτικά τύπου κόλα..

Για ψάξτο κι έτσι.

εγώ την έκοψα για αυτό το λόγο και βλέπουμε. έχω κόψει τόσα πράγματα που αν την πατούδσα τόσο καιρό από την κόκα θα συγχυστώ.... σε 2 εβδομάδες θα κάνω π΄σλι μάγιερ και θα σας πω αποτελέσματα...

vyLxp3.pngG7Azp3.png

α επίσης προσοχή σε μπιφτέκια που ετοιμάζουν οι χασάπηδες, είχα βολευτεί με κάτι ωραιότατα μπιθφτέκια γαλοπούλας μέχρι που ανακάλυψα ότι το τρίμα της φρυγανιάς μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος! την τ'υχη μου μέσα!!!!!!!!!!!!!!

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Διαφημίσεις

Θα κόψω και ότι περιέχει γλουτένη δεν μπορώ να κάνω και πολλά μάλλον.

με κοιτούσαν με ένα ύφος λες και έκανα κάτι κάκό..Μέχρι που άκουσα και την ατάκα "Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορείς και το κάνεις αυτό στο παιδί σου για το πείσμα σου στο θηλασμό"

Αφου ξέρω οτι κάνω το σωστό γιατί με επιρρεάζουν τοσο πολύ όλα αυτά τα σχόλια?

Μην απογοητεύεσαι! Κόψε και την γλουτένη και αν φταίει αυτή τελικά θα δεις άμεσα αποτελέσματα. Σίγουρα στις 7-10 μέρες θα καταλάβεις αν έφταιγε αυτή. Διαφορετικά την εντάσσεις πάλι στη διατροφή σου.

Αχ όλες έχουμε περάσει από την ίδια κατάσταση. Εμένα μου τα έλεγε -για να μην πω με έπρηζε- η ίδια η μητέρα μου. Και είναι λογικό να σε πειράζουν γιατί ήδη είσαι καταβεβλημένη ψυχολογικά, οπότε με το παραμικρό στεναχωριέσαι. Ξέρεις πόσες φορές φώναζα στην μητέρα μου και μετά έκλαιγα μόνη μου για να μην με βλέπει και πατήσει στην αδυναμία μου? Ουυυυυ! Όπως είπες, εσυ ξέρεις ότι κάνεις το σωστό!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

.Kάποια κοπέλα γράφει για μαγιά. Εγώ την έχω κατατάξει στα απαγορευμένα, δεν ισχύει?

3. Κάποιο μήνυμα αναφέρεται σε κόκκινο δαχτυλίδι στον πωπό. Κοίταξα την μικρή μου σήμερα κ το έχει. Φάνηκε να ενοχλείται κιόλας, σαν να πονούσε? Τί σημαίνει? Η γιατρός δεν την εξέτασε εκεί.

Εμείς που δεν είχαμε πρόγλημα με την γλουτένη χρησιμοποιούσα μαγιά (την σκόνη) χωρίς πρόβλημα.

Όχι μόνο κοκά κολα αλλά κανένα αναψυκτικό δεν επιτρέπεται! Κατηγορηματικά! Γενικώς καθόλου junk food!

Σημαίνει ότι το έντερο είναι ερεθισμένο πολύ και προφανώς έχει κάνει μέσα πληγούλες, εξου και το αίμα στα κόπρανα. Και είναι λογικό το παιδί να πονάει. Θα βελτιωθεί όταν κοπούν όλες οι αλλεργιογόνες τροφές που το πειράζουν.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

α επίσης προσοχή σε μπιφτέκια που ετοιμάζουν οι χασάπηδες, είχα βολευτεί με κάτι ωραιότατα μπιθφτέκια γαλοπούλας μέχρι που ανακάλυψα ότι το τρίμα της φρυγανιάς μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος! την τ'υχη μου μέσα!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια τίποτα έτοιμο! Θα παίρνετε εσείς τις πρώτες ύλες και θα φτιάχνετε τα πάντα.

Εκτός του ότι δεν ξέρεις τι ψωμί ή φρυγανιά χρησιμοποίησε (που είμαι σίγουρη ότι περιείχε αλλεργιογόνα ίχνη) δεν ξέρεις ο κιμάς αν αναμίχθηκε και με μοσχαρίσιο στην μηχανή. Για να μην πω για το αυγό. Πόσο σίγουρο είναι ότι δεν έβαλε αυγό?

Εγώ όταν έφτιαχνα μπιφτέκια κοτόπουλου, έπαιρνα φιλέτο στήθος και το ψιλόκοβα με το μαχαίρι και μετά το έκανα μπιφτέκι με τα υλικά που ήξεα ότι ήμασταν οκ.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Kορίτσια καλησπέρα,

εμείς πήγαμε στην Συρίγου την προηγούμενη εβδομάδα. Έκανε τα ραστ στην μικρή (τα οποία βγήκαν αρνητικά) και θα πάμε τέλος του μήνα για πατς κ εξετάσεις αίματος.

μηπως εννοειες τα πρικ τεστ? δηλ.αυτα που γινονται με τσιμπημα επι τοπου ,στο ιατρειο,οι ραστ ειναι εξετασεις αιματος

:

η γιατρος σου ειναι αλλεργιολογος ?

οι αλλεργιολογοι με την πρωκτιτιδα δεν τα πανε καλα

σε μας(στον μεγαλο μου γιο) π.χ η πρωτη ειπε οτι- μπα μου φαινεται περιεργο να κανουν πρωκτιτιδα οι αλλεργιες -

ενω η δευτερη την χαρακτηρισε ως εκζεμα η και μυκητιασικη πρωκτιτιδα και απεκλεισε την αλλεργια στο γαλα μου ειπε οτι δεν εχει συνσντησει πολλες πρωκτιτιδες στα τοσα χρονια............

ετσι τον πρωκτο σπανια τον κοιτανε και τον αξιολογουν

και τελικα μου ειπε να εισαγω αμεσα το γαλα στην διατροφη του

αυτο που ξερω εγω ομως ,ειναι οτι ακομη και εαν ειναι εκζεμα η μυκητες και παλι χρειαζεται ειδικη διατροφη

η παιδογαστρενερολογος απο την αλλη δεν εχει καμια αμφιβολια για την συσχετιση της πρωκτιτιδας και της αλλεργιας

Κορίτσια τίποτα έτοιμο! Θα παίρνετε εσείς τις πρώτες ύλες και θα φτιάχνετε τα πάντα.

δεν ξέρεις ο κιμάς αν αναμίχθηκε και με μοσχαρίσιο στην μηχανή.

κ.

υπαρχει μια μηχανη που φτιαχνει κυμα ' date=' ,σημερα την κοιτουσα.επειδη εδω και καιρο θελω να την αγορασω ,γνωριζεται τιποτα?

δειτε το αυτο

νομιζω θα φανει χρησιμο για τις μαμαδες με αλλεργικα παιδια ,επειδη οσα συζηταμε εδω τις πςρισσοτερες φορες ειναι απο προιοντα που συχνα χρησιμοποιουνται στην διατροφη αλλεργικων παιδιων-μαμαδων

navbits_finallink_ltr.gif Οδηγίες χρήσης βιολογικών προιόντων

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=81921&page=2

Μην απογοητεύεσαι! Κόψε και την γλουτένη και αν φταίει αυτή τελικά θα δεις άμεσα αποτελέσματα. Σίγουρα στις 7-10 μέρες θα καταλάβεις αν έφταιγε αυτή. Διαφορετικά την εντάσσεις πάλι στη διατροφή σου.

Αχ όλες έχουμε περάσει από την ίδια κατάσταση. Εμένα μου τα έλεγε -για να μην πω με έπρηζε- η ίδια η μητέρα μου. Και είναι λογικό να σε πειράζουν γιατί ήδη είσαι καταβεβλημένη ψυχολογικά' date=' οπότε με το παραμικρό στεναχωριέσαι. Ξέρεις πόσες φορές φώναζα στην μητέρα μου και μετά έκλαιγα μόνη μου για να μην με βλέπει και πατήσει στην αδυναμία μου? Ουυυυυ! Όπως είπες, εσυ ξέρεις ότι κάνεις το σωστό![/quote']

Την έκοψα...ουυυφφφ άντε να δούμε..

Με ενοχλεί πολύ γιατί με κάνουν να απολογούμαι τεσπα δεν θα ασχοληθώ άλλο σε όποιον αρέσουμε..

:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x

πραγματικα ο κοσμος κοιταει λιγο περιεργα οταν δεν μπορεις να φας πολλα και λεει ο"τι μ@λ@κια του κατεβει ,εδω το κανουν ακομη και οι γιατροι ,οποτε μην τους παρεξηγεις ,εχε καμια ετοιμη απαντηση για τετοιες περιπτωσεις

νομιζω σε τοσο μικρες ηλικιες φτιαχνουν τα πραγματα με τον καιρο ,οταν ωριμαζει το πεπτικο ,αρα τετοιου ειδους υποτροπες ειναι καπως αναμενωμενες

λιγη υπομονη ακομη

Υπομονή όση θες απλά φοβάμαι μην πάθει κάτι κακό το νινί μου τπτ άλλο δεν με νοιάζει!

Ναι έτσι είναι κοιτάνε περίεργα..

Για να μην σε πρήζουν: Να λες ότι κάνεις ειδική διατροφή για καλύτερη υγεία και να μην το ρίχνεις στο θηλασμό. Άλλωστε συνήθως τα τρόφιμα που περιέχουν γλουτένη είναι μόνο περιττά και παχυντικά :)

Το ίδιο ισχύει για τα γαλακτοκομικά.

Αυτά, επειδή "κουβέντα να γίνεται". Εννοείται ότι δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Αν σε ζορίζουν πολύ, κόψτους το βήχα.

Ξέρεις τι..είμαι χαζή πολλές φορές και δεν μπορώ να απαντήσω καταπίνω την γλώσσα μου και απαντάω μετά στον άντρα μου τα παίρνω και αρχίζω μπρρρρ και μου λέει πολύ σωστά γιατί δεν της το είπες και το λες σε μένα??

Ενω γενικά την έχω έτοιμη την απάντηση στο θέμα του θηλασμό με πιάνει η μ@λ@κι@ μου..οχι δεν θα δώσω λογαριασμό.

Διαφημίσεις

Μίλησα με την παιδογαστρεντερολόγο μας είχε δει τέλος Ιανουαρίου πρώτη φορά ήδη με 3 εδδομάδας αποχής μου και μου είπε αν σε ένα μήνα δεν έχει βελτίωση να μιλήσουμε.

Της είπα οτι η μικρή συνεχίζει και μου λέει οτι πρέπει να κάνουμε κωλονοσκόπιση...Την ρώτησα για τη γλουτένη και δεν ήταν και πολύ θετική και καλά οτι δεν είναι αυτό.

Και τι είναι προτημότερο λοιπόν να κόψω την γλουτένη δοκιμαστικά ή να κάνω κωλονοσκόπιση στο μωράκι?

Θα κλείσω ραντεβού να μας δει απο κοντά..

Εναν γιατρό που να μπορώ να συνενοηθώ μπορείτε να μου βρείτε??

Ο Παπαβέντσης στο βιβλίο του για τη διατροφή γράφει για το βενζοϊκό νάτριο κλπ. και λέει ότι επιβαρύνει το έκζεμα και ότι -μεταξύ άλλων-βρίσκεται σε αναψυκτικά τύπου κόλα..

Για ψάξτο κι έτσι.

Θα το δω Ευάκι, πάντως με την κρέμα της Συρίγου είναι καλύτερα το έκζεμα.

εγώ την έκοψα για αυτό το λόγο και βλέπουμε. έχω κόψει τόσα πράγματα που αν την πατούδσα τόσο καιρό από την κόκα θα συγχυστώ.... σε 2 εβδομάδες θα κάνω π΄σλι μάγιερ και θα σας πω αποτελέσματα...

Έλα μου ντε, και εγώ αυτό σκέφτομαι. Βέβαια θα μου πεις γιατί δεν την κόβεις να ησυχάσεις...απλά έχω αλλάξει τόσααα πολλά πράγματα που μου φαίνεται στο τέλος...any way, το μικράκι μου να είναι καλά :wink:

Εμείς που δεν είχαμε πρόγλημα με την γλουτένη χρησιμοποιούσα μαγιά (την σκόνη) χωρίς πρόβλημα.

Όχι μόνο κοκά κολα αλλά κανένα αναψυκτικό δεν επιτρέπεται! Κατηγορηματικά! Γενικώς καθόλου junk food!

Σημαίνει ότι το έντερο είναι ερεθισμένο πολύ και προφανώς έχει κάνει μέσα πληγούλες' date=' εξου και το αίμα στα κόπρανα. Και είναι λογικό το παιδί να πονάει. Θα βελτιωθεί όταν κοπούν όλες οι αλλεργιογόνες τροφές που το πειράζουν.[/quote']

Δεν είμαι σίγουρη ακόμη για την γλουτένη :roll: τέσπα, έχω συνηθίσει χωρίς την μαγιά οπότε δεν υπάρχει λόγος να την ξαναβάλω.

Σχετικά με τον πωπό της το θέμα είναι οτι δεν έχουμε δει αίμα στα κόπρανα. Λες να έχει κάνει και να μην το έχω καταλάβει?

"

μηπως εννοειες τα πρικ τεστ? δηλ.αυτα που γινονται με τσιμπημα επι τοπου ,στο ιατρειο,οι ραστ ειναι εξετασεις αιματος

η γιατρος σου ειναι αλλεργιολογος ?

οι αλλεργιολογοι με την πρωκτιτιδα δεν τα πανε καλα

σε μας(στον μεγαλο μου γιο) π.χ η πρωτη ειπε οτι- μπα μου φαινεται περιεργο να κανουν πρωκτιτιδα οι αλλεργιες -

ενω η δευτερη την χαρακτηρισε ως εκζεμα η και μυκητιασικη πρωκτιτιδα και απεκλεισε την αλλεργια στο γαλα μου ειπε οτι δεν εχει συνσντησει πολλες πρωκτιτιδες στα τοσα χρονια............

ετσι τον πρωκτο σπανια τον κοιτανε και τον αξιολογουν

και τελικα μου ειπε να εισαγω αμεσα το γαλα στην διατροφη του

αυτο που ξερω εγω ομως ,ειναι οτι ακομη και εαν ειναι εκζεμα η μυκητες και παλι χρειαζεται ειδικη διατροφη

η παιδογαστρενερολογος απο την αλλη δεν εχει καμια αμφιβολια για την συσχετιση της πρωκτιτιδας και της αλλεργιας

valeri έχεις δίκιο, αυτά κάναμε αλλά νόμιζα οτι λέγονται ραστ :oops:

Αλλεργιολόγος έιναι, η Συρίγου. Πάντως αυτό το θέμα με τους γιατρούς είναι πιάσ΄το αυγό και κούρευτο...

Θα την κοιτάξω και τις επόμενες μέρες να δω αν θα υποχωρήσει ή όχι και θα την πάρω τηλέφωνο.

katinaki υπομονή και καλό κουράγιο. Δεν είναι εύκολο να μην ξέρεις τι να κάνεις, το καταλαβαίνω. Ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα.

Α, γενικά πώς είναι το μωράκι σου? Εννοώ είναι ανήσυχη, δυσκολεύται με τον ύπνο της?

XZhFp2.png

rBXgp2.png

παρα πολλοι :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

τεραστια αγνοια στο θεμα της αλλεργιας-δυσανεξιας

και μεγαλη διαφωνια αλλεργιολογων-γαστρεντερολογων

Θα το δω Ευάκι, πάντως με την κρέμα της Συρίγου είναι καλύτερα το έκζεμα.

ποια κρεμα ?

οταν λες εκζεμα ,εννοεις την πρωκτιτιδα?

γενικα τι συμπτωματα εχετε?

κοριτσια, οταν λετε εκζεμα εννοειτε ενα σημειο ελαφρως πιο ροζε με επιφανεια σαν γδαρμενη, σαν απο ξηροδερμια εντονη??γιατι μολις διαπιστωσα ενα τετοιο στο μπουτι μου...αφηστε που μου θυμιζει κατι παρομοιο που ειχα βγαλει πριν χρονια στο χερι μου, στο πανω μερος της παλαμης...

εννοω στο μπουτι του μωρου φυσικα....

Μίλησα με την παιδογαστρεντερολόγο μας είχε δει τέλος Ιανουαρίου πρώτη φορά ήδη με 3 εδδομάδας αποχής μου και μου είπε αν σε ένα μήνα δεν έχει βελτίωση να μιλήσουμε.

Της είπα οτι η μικρή συνεχίζει και μου λέει οτι πρέπει να κάνουμε κωλονοσκόπιση...Την ρώτησα για τη γλουτένη και δεν ήταν και πολύ θετική και καλά οτι δεν είναι αυτό.

Και τι είναι προτημότερο λοιπόν να κόψω την γλουτένη δοκιμαστικά ή να κάνω κωλονοσκόπιση στο μωράκι?

Θα κλείσω ραντεβού να μας δει απο κοντά..

βρε κατινακι ,τωρα που το σκεφτομαι ,η μικρουλα σου ειναι πολυ μικρη για κολονοσκοπηση,εννοω τι παραπανω θα μαθει η γαστρεντερολογος.? οτι φλεγμαινει λιγο το εντερο ?οτι εχει λιγα ιωσινοφιλα , που θα τα βρει στην βιοψια που θα κανει ,τι ?

ρωτα την

τα συμπτωματα σας ειναι εδω και 3 μηνες περιπου?

Διαφημίσεις

βρε κατινακι ,τωρα που το σκεφτομαι ,η μικρουλα σου ειναι πολυ μικρη για κολονοσκοπηση,εννοω τι παραπανω θα μαθει η γαστρεντερολογος.? οτι φλεγμαινει λιγο το εντερο ?οτι εχει λιγα ιωσινοφιλα , που θα τα βρει στην βιοψια που θα κανει ,τι ?

ρωτα την

τα συμπτωματα σας ειναι εδω και 3 μηνες περιπου?

της το είπα οτι είναι πολύ μικρή και δεν θέλω να της κάνω κολονοσκόπηση και να δοκιμάσω την αποχή στην γλουτένη.

Να τα πούμε απο κοντά να δω και το παιδί ήταν η απάντηση θα πάω αύριο και βλέπουμε.

Ναι απο μέσα Δεκεμβρίου

της το είπα οτι είναι πολύ μικρή και δεν θέλω να της κάνω κολονοσκόπηση και να δοκιμάσω την αποχή στην γλουτένη.

Να τα πούμε απο κοντά να δω και το παιδί ήταν η απάντηση θα πάω αύριο και βλέπουμε.

Ναι απο μέσα Δεκεμβρίου

δεν ειναι οτι θα πονεσει η κατι αλλο ,ειναι ανωδυνη διαδικασια αφου γινεται με μεθη ,απλα σε τοσο μικρες ηλικιες δεν υπαρχουν και πολλες παθησεις για διερευνηση

δεν ειναι οτι θα πονεσει η κατι αλλο ,ειναι ανωδυνη διαδικασια αφου γινεται με μεθη ,απλα σε τοσο μικρες ηλικιες δεν υπαρχουν και πολλες παθησεις για διερευνηση

Βαλερί μου θα την ρωτήσω αύριο να μάθω ακριβώς..

Αλλωστε δεν μπορεί να την κάνει με το ζόρι.

Ευχομαι να είναι η ριμάδα η γλουτένη να ηρεμίσουμε επιτέλους!

γεια σας!

fairy s mom, θυμασαι ποσες φορες σας εξετασε μετα τα patch?

στο παιδων τα βαλαμε τριτη, τα βγαλαμε πεμπτη και μας ξαναειδαν παρασκευη.

Τωρα τα βαλαμε δευτερα και μας τα εβγαλε και εξετασε τεταρτη, την ιδια μερα. η δικια σας, σας ειχε ειδε περισσοτερες φορες?

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Βαλερί μου θα την ρωτήσω αύριο να μάθω ακριβώς..

Αλλωστε δεν μπορεί να την κάνει με το ζόρι.

Ευχομαι να είναι η ριμάδα η γλουτένη να ηρεμίσουμε επιτέλους!

να ενας λογος ακομη για να μην γινει

την γλουτενη η παιδογαστρεντερολογος την αποκλειει δηλ.την κοιλιοκακη για την ακριβεια ,οποτε ρωτα την τι αλλο υποψιαζεται εκτος απο την αλλεργια στο γαλα και στις τροφες γενικα ,μαλλον απλα θελει να αποκλεισει καθε ενδεχομενο δηλ.μια στο εκαττομυριο να εχει κατι αλλο και να ειναι ενταξει με τον εαυτο της ,που και αυτο μου ακουγεται λογικο αλλα:?:???:

ποια κρεμα ?

οταν λες εκζεμα ,εννοεις την πρωκτιτιδα?

γενικα τι συμπτωματα εχετε?

Mας έδωσε την healing cream η οποία και την βοήθησε πάρα πολύ. Είχε δημιουργηθεί παράτριμα στην περιοχή της πάνας εδω και καιρό που την ταλαιπωρούσε.

Έκζεμα η δική μου έχει εμφανίσει στην περιοχή της πάνας, στην κοιλίτσα της, στο δεξί της μπούτι και στο προσωπάκι της. Στα μάγουλα ιδιαίτερα και λίγα σπυράκια στο μέτωπο της.

Τώρα, τα συμπτωματά της...:roll: σου γράφω και ελπίζω να βγάλεις άκρη:

Ανησυχία και δυσκολία στον ύπνο

Κολικοί συχνά

Διαρροϊκές κενώσεις, πράσινες με πολύ βλέννα

Το σημάδι στον πωπό της

Έκζεμα σε πρόσωπο και σώμα

Ρινίτιδα

Συχνά κόκκινοι κύκλοι κάτω από τα μάτια

Ξηρός βήχας (όχι κρυώματος αλλά σαν να την πειράζει κάτι)

Δυσκολία στο φαγητό της - ενώ πεινάει και ψάχνει να βρει στήθος βάζει τα κλάμματα και ξανα μανα τα ίδια.

Συχνές αναγωγές

Ξέρω οτι ίσως δεν χαρακτηρίζονται όλα αυτά σαν συμπτώματα της αλλεργίας και διάφορες ειδικότητες γιατρών να τα αποδώσουν σε διαφορετικά πράγματα αλλά εγώ είμαι πλέον σίγουρη οτι η αλλεργία υπάρχει και την επηρεάζει σε περισσότερα επίπεδα από την δερματική αντίδραση.

Θεωρώ ότι το θέμα χρειάζεται μια προσέγγιση η οποία θα αντιμετωπίζει το σύνολο και όχι ξεχωριστά το κάθε σύμπτωμα. Mάλλον δύσκολο να γίνει...:roll:

Εμείς ξεκινήσαμε και ομοιοπαθητικό σκεύασμα από το ΣΚ και φαίνεται να έχει ένα σχετικό αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Θα σας ενημερώσω την επόμενη εβδομάδα που θα επικοινωνήσω με τον γιατρό.

XZhFp2.png

rBXgp2.png

να ενας λογος ακομη για να μην γινει

την γλουτενη η παιδογαστρεντερολογος την αποκλειει δηλ.την κοιλιοκακη για την ακριβεια ,οποτε ρωτα την τι αλλο υποψιαζεται εκτος απο την αλλεργια στο γαλα και στις τροφες γενικα ,μαλλον απλα θελει να αποκλεισει καθε ενδεχομενο δηλ.μια στο εκαττομυριο να εχει κατι αλλο και να ειναι ενταξει με τον εαυτο της ,που και αυτο μου ακουγεται λογικο αλλα:?:???:

επειδή απο εχτές έχασα τον ύπνο μου δλδ για να μην αρχίζω να ψάχνω στο γουγλη και βρω τα χειρότερα..τι άλλο μπορεί να είναι εκτώς απο αλλεργία??

Δεν θα είχε θέμα βάρους, διάθεσης, κάτι άλλο τέλος πάντων??

Mας έδωσε την healing cream η οποία και την βοήθησε πάρα πολύ. Είχε δημιουργηθεί παράτριμα στην περιοχή της πάνας εδω και καιρό που την ταλαιπωρούσε.

τι περιεχει η κρεμα ?

Τώρα, τα συμπτωματά της...:roll: σου γράφω και ελπίζω να βγάλεις άκρη:

Ανησυχία και δυσκολία στον ύπνο

Κολικοί συχνά

Διαρροϊκές κενώσεις, πράσινες με πολύ βλέννα

Το σημάδι στον πωπό της

Έκζεμα σε πρόσωπο και σώμα

Ρινίτιδα

Συχνά κόκκινοι κύκλοι κάτω από τα μάτια

Ξηρός βήχας (όχι κρυώματος αλλά σαν να την πειράζει κάτι)

Δυσκολία στο φαγητό της - ενώ πεινάει και ψάχνει να βρει στήθος βάζει τα κλάμματα και ξανα μανα τα ίδια.

Συχνές αναγωγές

ολα μα ολα εχουν σχεση με την αλλεργια

τα περιεγραψες πολυ καλα ,σαν γιατρος;);)

Ξέρω οτι ίσως δεν χαρακτηρίζονται όλα αυτά σαν συμπτώματα της αλλεργίας και διάφορες ειδικότητες γιατρών να τα αποδώσουν σε διαφορετικά πράγματα αλλά εγώ είμαι πλέον σίγουρη οτι η αλλεργία υπάρχει και την επηρεάζει σε περισσότερα επίπεδα από την δερματική αντίδραση.

Θεωρώ ότι το θέμα χρειάζεται μια προσέγγιση η οποία θα αντιμετωπίζει το σύνολο και όχι ξεχωριστά το κάθε σύμπτωμα. Mάλλον δύσκολο να γίνει...:roll:

πραγματικα το συνολο

πραγματικα δυσκολο ,σου περιεγραψα ηδη τι μου ετυχε με τους παιδοαλλεργιολογους ,και λιγα ειπα

Εμείς ξεκινήσαμε και ομοιοπαθητικό σκεύασμα από το ΣΚ και φαίνεται να έχει ένα σχετικό αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Θα σας ενημερώσω την επόμενη εβδομάδα που θα επικοινωνήσω με τον γιατρό

εδωσα και εγω ομοιοπαθητικα στα παιδια μου ,ειπα αντε ας τα δοκιμασω ,αν και δεν τα πολυπιστευω γιατι δεν καταλαβαινω πως δρουν,σε λιγο θα συμπληρωθει ενας μηνας απο τοτε η παιδιατρος περιμενει το τηλεφωνημα για να της πω τι εγινε ,προς το παρον τιποτα:cry::cry:

επειδή απο εχτές έχασα τον ύπνο μου δλδ για να μην αρχίζω να ψάχνω στο γουγλη και βρω τα χειρότερα..τι άλλο μπορεί να είναι εκτώς απο αλλεργία??

Δεν θα είχε θέμα βάρους, διάθεσης, κάτι άλλο τέλος πάντων??

κοριτσι μου τι να εχει? τιποτα, απλα η γιατρος θελει να ειναι καλυμμενη

ολα μα ολα εχουν σχεση με την αλλεργια

τα περιεγραψες πολυ καλα ,σαν γιατρος;);)

εδωσα και εγω ομοιοπαθητικα στα παιδια μου ,ειπα αντε ας τα δοκιμασω ,αν και δεν τα πολυπιστευω γιατι δεν καταλαβαινω πως δρουν,σε λιγο θα συμπληρωθει ενας μηνας απο τοτε η παιδιατρος περιμενει το τηλεφωνημα για να της πω τι εγινε ,προς το παρον τιποτα:cry::cry:

Ακριβώς! Είναι όλα συμπτώματα αλλεργίας.

Σε δύσκολες περιπτώσεις σαν των παιδιών σας μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα με την ομοιοπαθητική. Θα τα δείτε μακροπρόσθεσμα. Εκεί πχ που θα είχε το παιδί βελτίωση σε 6 μήνες θα έχει σε 3. Και πάντα με την προυπόθεση ότι δίνεται το σωστό φάρμακο, γιατί σε ένα μωρό ίσως χρειαστεί περισσότερος καιρός για να καταλήξει ο γιατρός στην σωστή αγωγή.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Θα ήθελα να ρωτησω τη γνώμη σας!γενικά εχουμε κάνει ολα τα εμβόλια εκτός από το mmr, ανεμοβλογιάς και ήταν να κάνουμε το σεπτέμβρη την τελευταία δόση του prevenar !είχα παρατηρησει πως κάθε φορά που κάναμε εμβόλιο πηγαίναμε αρκετά πίσω, ήταν σαν να αρρώσταινε το παιδί και δεν μπορούσε να δεχθεί ούτε αυτά που δεν την πείραζαν!φυσικά καμία γιατρός δεν μου το παραδέχτηκε αυτό!από το σεπτέμβρη έχουμε κάνει μικρά αλλά σταθερά βήματα!τώρα όμως αρχίζει η πίεση πως θα πάθει κάτι το παιδί , πως το πέρνω στο λαιμό μου που δεν του κάνω εμβόλια κτλ.. από την παιδίατρο και από συγγενεις..

Τι να κάνω από τη μία έχω τύψεις που δεν τα κανω και από την άλλη ξέρω πως θα πάμε πάλι πίσω!να θυμίσω πως είμαστε 2 1/2 ετών και δεν την πάω παιδικό!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...