Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Έχει και μεγάλη κοιλιά η κόρη μου, μήπως κι αυτό είναι σύμπτωμα; Ξέρετε, από αυτή τη φουσκωτή κοιλίτσα που τη βλέπουν οι παλιοί και λένε "αχ θα ψηλώσει".

Η αλλεργιολόγος λέει ότι αφού δεν την πειράζει το γάλα μου (δηλ. όταν το πίνει δεν παθαίνει αυτά που θα πάθαινε αν έτρωγε π.χ. γιαούρτι) τότε δε χρειάζεται να βγάλω τροφές από το διαιτολόγιο μου.

valeri, φοβάμαι να τα αξιολογώ μόνη μου τα συμπτώματα, μέσω όλων αυτών που διαβάζω στο internet, γιατί νιώθω ότι με στρεσάρουν, μπερδεύομαι και νομίζω ότι όλα είναι για την κόρη μου, και τέλος πάντως δεν ειμαι σε θέση να τα αξιολογώ.

Την επόμενη φορά θα μιλήσω με την αλλεργιολόγο και για τα κόκκινα ματάκια αλλά και για την κοιλίτσα.

εχεις 2 ισχυρες ενδειξεις ,αυτη η κοιλιτσα ειναι γεματη αερα ,για αυτο και ειναι φουσκωτη,αρκει μια επικρουση απο τον παιδιατρο για να την διαπιστωσει,ξερεις ορισμενοι ιατροι πολλες φορες δεν αξιολογουν καποια πολυ βασικα ευρηματα(μου εχουν τυχει αρκετοι) ,ο αερας αυτος οφειλεται σε κατι παθολογικο,ασε αυτα που λενε οτι θα ψηλωσει,παλια μαλλον πολλα παιδακια ειχαν τετοιες κοιλιες και απλα δεν τις αξιολογουσαν

ρωτα το την επομενη φορα ,δεν χρειαζεται ομως να αγχωθεις δεν ειναι κατι που επειγει

. Το 2ο ήταν αν είχε το κόκκινο δαχτυλίδι στον πωπό.

Τώρα για την ερωτησή σου. Η δικιά μου έχει αλλργική πρωκτοκολλίτιδα (τύπος IV). Άρα άλλον τύπο αλλεργίας που δεν κάνει άμεσες αλλεργικές αντιδράσεις.

την πρωκτοκολιτιδα την εχετε και τωρα ?εμενα και τα δυο εχουν δακτυλιδι...............

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχεις 2 ισχυρες ενδειξεις ,αυτη η κοιλιτσα ειναι γεματη αερα ,για αυτο και ειναι φουσκωτη,αρκει μια επικρουση απο τον παιδιατρο για να την διαπιστωσει,ξερεις ορισμενοι ιατροι πολλες φορες δεν αξιολογουν καποια πολυ βασικα ευρηματα(μου εχουν τυχει αρκετοι) ,ο αερας αυτος οφειλεται σε κατι παθολογικο,ασε αυτα που λενε οτι θα ψηλωσει,παλια μαλλον πολλα παιδακια ειχαν τετοιες κοιλιες και απλα δεν τις αξιολογουσαν

ρωτα το την επομενη φορα ,δεν χρειαζεται ομως να αγχωθεις δεν ειναι κατι που επειγει

Δηλ., είναι σημάδι αλλεργίας; Πάντα της εξετάζει ο γιατρός την κοιλιά, τον έχω ρωτήσει κιόλας αν είναι φυσιολογική η κοιλιά της, και μου έχει πει ότι είναι γεμάτη αέρα η κοιλιά κι ότι είναι φυσιολογικό...
yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Το 2ο ήταν αν είχε το κόκκινο δαχτυλίδι στον πωπό.
Μιλάμε για σύγκαμα, για κάτι τέλος πάντων που ενοχλεί το παιδί; Ή είναι απλά ένα πιο κόκκινο δέρμα; Προσπαθώ κι αυτό να το τσεκάρω στην κόρη μου αλλά μου φαίνεται ότι είναι το χρώμα της περιοχής.
yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Δηλ., είναι σημάδι αλλεργίας; Πάντα της εξετάζει ο γιατρός την κοιλιά, τον έχω ρωτήσει κιόλας αν είναι φυσιολογική η κοιλιά της, και μου έχει πει ότι είναι γεμάτη αέρα η κοιλιά κι ότι είναι φυσιολογικό...

δεν ειναι φυσιολογικο

ακου, σε μας οταν αρχισα να υποψιαζομαι οτι προκειται για αλλεργια ,τον μεγαλο μου γιο τον πηγα σε γνωστη παιδοαλλεργιολογο ,ενω της ειπα οτι κοκκινιζει ο πρωκτος του και τα τα κατω βλεφαρα ,μου λεει- μπα δεν νομιζω να ειναι αλλεργια- :shock::shock::shock:,πριν απο αυτο οι παιδιατροι μου ελεγαν διαφορα ασχετα(για καιρο ) χωρις να υποψιαστει κανεις την αλλεργια :twisted::twisted:

μονη μου κινηθηκα για να αποδειξω οτι προκειται για αλλεργια στο αυγο και λιγο στο γαλα ,και τωρα σε πολλα αλλα

Μιλάμε για σύγκαμα, για κάτι τέλος πάντων που ενοχλεί το παιδί; Ή είναι απλά ένα πιο κόκκινο δέρμα; Προσπαθώ κι αυτό να το τσεκάρω στην κόρη μου αλλά μου φαίνεται ότι είναι το χρώμα της περιοχής.

το σημειο λιγο πριν τον πρωκτο (το ανοιγμα) ειναι συνηθως σκουρο ροζ

στις πρωκτιτιδες κοκκινιζει ,και εαν ανοιξεις λιγο τον πρωκτο μπορεις να δεις μεσα τον βλεννογονο ,μπορει να ειναι κατακοκκινος (οπως στον μικροτερο γιο μου)

fairis "mom,.......βρηκα τις φατσουλες :D:D:D:D:D:D:D οπως καταλαβες ,προσθεσα δηλ.το πολυπλοκο προγραμμα επεξεργασιας κειμενου ,το οποιο αγνοουσα

Θα σου στείλω πμ με τα στοιχεία. Ναι θα σας κάνει και πατσ τεστ και τα δερματικά (τις σταγόνες στο χεράκι).

σε ευχαριστώ πολύ!!:):)

στις πρωκτιτιδες κοκκινιζει ' date='και εαν ανοιξεις λιγο τον πρωκτο μπορεις να δεις μεσα τον βλεννογονο ,μπορει να ειναι κατακοκκινος (οπως στον μικροτερο γιο μου)[/quote']

ετσι είναι στην μικρή μου...και αν ανοίξεις λίγο είναι κοκκινο σαν αίμα..

Σήμερα έφαγα αρνι με επιτυχία!!!:):) (πήρα 3 ένζυμα απο τον τρόμο μου) λεώ και εγώ κανένα κρέας να μην δέχεται..

την προηγούμενη φορά ήταν προβατίνα κοκκινιστή όχι γίδα έκανε λάθος η μάνα μου και μου έδωσε λάθος σακουλακι με κρέας..έχει διαφορά?

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι..εεμμ συγνώμη κιόλας..:oops::oops::oops: εσείς που πέρνετε τα ένζυμα έχετε παρατηρήσει να έχετε περισσότερα αέρια?? (συγνώμη πάλι)

Διαφημίσεις

ετσι είναι στην μικρή μου...και αν ανοίξεις λίγο είναι κοκκινο σαν αίμα..

Σήμερα έφαγα αρνι με επιτυχία!!!:):) (πήρα 3 ένζυμα απο τον τρόμο μου) λεώ και εγώ κανένα κρέας να μην δέχεται..

την προηγούμενη φορά ήταν προβατίνα κοκκινιστή όχι γίδα έκανε λάθος η μάνα μου και μου έδωσε λάθος σακουλακι με κρέας..έχει διαφορά?

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι..εεμμ συγνώμη κιόλας..:oops::oops::oops: εσείς που πέρνετε τα ένζυμα έχετε παρατηρήσει να έχετε περισσότερα αέρια?? (συγνώμη πάλι)

ακριβως κοκκινο σαν αιμα

δεν εχει διαφορα το προβατο απο το κατσικι

τα ενζυμα κανονικα επειδη βελτιωνουν την πεψη μειωνουν τα αερια,τα πολλα ενζυμα μαζι, ισως

Ουφ, πάλι καλά,νομίζω ότι το σύμπτωμα αυτό δεν το έχει. Νομίζω ότι είναι OK το χρωματάκι στην περιοχή, φυσιολογικό.

Στην περίπτωση που είναι σημάδια αλλεργίας η κοιλίτσα και τα κόκκινα ματάκι, τότε, δηλ., σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσω να τρώω αυτά που δεν πρέπει να τρώει κι η κόρη μου;

1000 ευχαριστώ σε όλες για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας.

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

To αντίθετο ισχύει με τα ένζυμα, μειώνουνε τα αέρια όπως είπε η Βάλερι.

Και εμάς πάντως ο ομοιοπαθητικός παιδίατρος κοίταξε για σημάδι αλλεργίας στον πρωκτό της και είπε ότι είναι ΟΚ.

Filaki όπως είπαμε ξανά τα συμπτώματα ποικίλουν από παιδί σε παιδί, και δεν είναι απαραίτητα να τα έχουνε όλα, αρκεί ένα μόνο.

Για παράδειγμα η κόρη μου έκανε αιματάκι στα κακά της, τίποτα άλλο (είναι στρουμπουλή, κοιμάται καλά και δεν είναι γκρινιάρα, δεν είχε κολικούς, πράσινα κακά κτλ).

Ο γιος μου όποτε φάει γαλακτοκομικά σε ποσότητα κοκκινίζει κάτω από τα ματάκια του και συνήθως μπουκώνει λιγάκι. Αυτά τα συμπτώματα τα παρατήρησα εγώ, δεν τον πήγα σε κανένα γιατρό, και απλά αποφεύγω να του δώσω γαλακτοκομικά συχνά.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Ο γιος μου όποτε φάει γαλακτοκομικά σε ποσότητα κοκκινίζει κάτω από τα ματάκια του και συνήθως μπουκώνει λιγάκι. Αυτά τα συμπτώματα τα παρατήρησα εγώ, δεν τον πήγα σε κανένα γιατρό, και απλά αποφεύγω να του δώσω γαλακτοκομικά συχνά.
Ναι όμως αυτό, ευτυχώς, μου φαίνεται σα μια απλή περίπτωση ίσως δυσανεξιας, κι όχι μια επικίνδυνη αλλεργία. Εννοείται βέβαια πως η κόρη μου απέχει δια ροπάλου από οτιδήποτε την πειράζει, το γάλα μου αναρωτιέμαι αν της κάνει κακό που τρώω εγώ τα πάντα...

Καλημέρα!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μια ερώτηση έχω: οι σταφίδες θεωρούνται ξηροί καρποί;
Κι εγώ εχω κολλήσει πολλές φορές σε αυτό αλλά δε νομίζω, είναι αποξηραμένα φρούτα. Γνώμη μου, χωρίς να το έχω ψάξει, με τη λογική μου μόνο στο λέω.
yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Κοριτσια, ειχα κι εγω μια αναλογη εμπειρια με αιμα στα κακα του μωρού που ειναι 3μισι μηνων τωρα. Θηλάζω αποκλειστικα οποτε σκεφτηκα μηπως ειναι τα γαλακτοκομικα οπως ειδα πολλες κοπελες, αλλα τελικά ηταν το μέλι! 2 φορες εφαγα και ο μικρος ειχε 3-4 φορες αιμα, ρωτησα και την παιδιατρο και μου ειπε οτι ειναι πολυ σπανιο αλλα απο οταν σταματησα να τρω, δεν ξαναεμφανιστηκε τιποτε. Μερικες φορες ειναι κατι πολυ απλο που δεν σκεφτομαστε να ενοχοποιησουμε και ψαχνουμε πιο περιπλοκα πραγματα!

Filaki αυτό στο εξήγησε η Βάλερι πιο πάνω.

Δεν μου έτυχε να ακούσω περίπτωση σοβαρά αλλεργικού παιδιού που θηλάζει όπου η μαμά να μην κάνει ειδική διατροφή.

Τα συμπτώματα των τροφών μέσω του γάλακτος ίσως να είναι ηπιότερα, πχ μόνο κόκκινοι κύκλοι κάτω από τα ματάκια του, αλλά το να μην έχει καθόλου περίεργο μου ακούγεται.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

filaki να ρωτησω κατι οι τιμες των πρωτεινων που ανεφερες πιο πανω ειναι οι πρωτες ?τωρα τελευταια ,αφου απεχετε ,εχεις κανει παλι ραστ?

κα κατι ακομη στη σογια ειστε αλλεργικοι ?

Κοριτσια, ειχα κι εγω μια αναλογη εμπειρια με αιμα στα κακα του μωρού που ειναι 3μισι μηνων τωρα. Θηλάζω αποκλειστικα οποτε σκεφτηκα μηπως ειναι τα γαλακτοκομικα οπως ειδα πολλες κοπελες, αλλα τελικά ηταν το μέλι! 2 φορες εφαγα και ο μικρος ειχε 3-4 φορες αιμα, ρωτησα και την παιδιατρο και μου ειπε οτι ειναι πολυ σπανιο αλλα απο οταν σταματησα να τρω, δεν ξαναεμφανιστηκε τιποτε. Μερικες φορες ειναι κατι πολυ απλο που δεν σκεφτομαστε να ενοχοποιησουμε και ψαχνουμε πιο περιπλοκα πραγματα!

εισαι τυχερουλα που ανακαλυψες με την πρωτη σε τι ειστε αλλεργικοι:lol::lol:

Κι εγώ εχω κολλήσει πολλές φορές σε αυτό αλλά δε νομίζω, είναι αποξηραμένα φρούτα. Γνώμη μου, χωρίς να το έχω ψάξει, με τη λογική μου μόνο στο λέω.

και ο γιατρός αυτό μου είπε αλλά πήρα ένα σακουλάκι σταφίδες από τα βιολογικά και γράφει επάνω "να μην καταναλώνεται από άτομα με αλλεργία στους ξηρούς καρπούς". δεν του τα δινω καλού κακού αλλά ρε γμτ ούτε εγώ μπορώ να φάω σταφιδόψωμο που το λιγουρεύτηκα....:-(

ρε κορίτσια αυτό για τα κόκκινα μάτια πως λειτουργεί; δηλαδή μόλις έρθει σε επαφή με το αλλεργιογόνο τρόφιμο κοκκινίζουν τα ματάκια του; μετά από πόση ώρα εμφανίζεται;

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας !!

για να μην ξαναγράφω το ιστορικό μας: (αυτά είναι απο τον Σεπτέμβρη)

γεια σας

εγώ ακόμα ψάχνομαι, γιατί η παιδίατρος λέει οτι μικρός δεν παίρνει καλό βάρος.

Γεννήθηκε 3350,

στους 6 μήνες με αποκλειστικό θηλασμό ήταν 6700.

Επειδή ειχα διαπιστώσει λίγο αιματάκι, απο τον 2ο μήνα, έκοψα τα γαλ/κα. Ολα καλά, τελος το αιμα και τα εκζεματακια.

Μετά αρχίσαμε στερεές. Απο τότε εχει πεσει απο την 3η καμπύλη, στην περιοχή μεταξυ 3η και 10η. σήμερα ζυγίζει περίπου 8100.

Η παιδίατρος μας εστειλε για ραστ στο γάλα αγ/δος στον 9 μήνα. Βγήκε αρνητική και η IgE πολύ χαμηλή. Αυτη το εκτίμησε ως μη αλλεργία στο αγ/δινο και αρχισα να ξανατρωω αγελαδινα! Μετα ομως απο 2 βδομάδες ο μικρός ειχε πετάξει παλι 2 εκζέματα και ειδα μια φορά βλεννες στα κακα. Απο μόνη μου εκοψα τα αγελαδινα παλι. θεωρησα οτι η εξεταση ηταν ψευδως αρνητική,

Πριν λίγες μερες καναμε καλλιέργεια ούρων και γενική, βγήκε καθαρή η καλλιεργεια.

Μας εστειλε και σε αλλεργιολόγο, αυτός με μπέρδεψε περισσότερο μπορω να πω. μου είπε τα εξής:

1- το μοσχάρι καλά εκανα και δεν το απέκλεισα γιατί είναι μαγειρεμένο και δεν πειράζει το παιδι.

2- αφού είναι κοινές οι πρωτείνες στο αγελαδινο και στο κατσικίσιο, κακώς τρώω εγώ κατσικίσια και γιδοπρόβεια προιόντα.

του είπα οτι παρότι τα τρώω, το παιδί δεν εχει εκζεματα ή αίμα, οσο μπορώ να το δω αυτό. Επίσης του ειπα οτι ο μικρός τρωει εδω και λίγο καιρό ψωμοτύρι με κασερι γιδοπρόβειο, και φρίαξε! αλλα μετα μου λεει: αφου το παιδί δεν εμφάνισε συμπτωμα, αυτό είναι πολύ καλό σημαδι!:shock: ναι αλλα επέμεινε να κόψω τα κατσικίσια και αιγοπρόβεια! γιατί???? δεν το ρωτησα το ξεχασα.

3- του ανέφερα οτι τον επισκεφτήκαμε γιατι η παιδίατρος ανησυχεί για το βαρος, μου λεει εγω δεν βλεπω καποιο προβλημα στο βαρος του.

Οποτε σας ρωτάω τα εξής:

ισχύει αυτό για το μοσχάρι, γιατί εδω διαβάζω οτι πολλές το κόβουν και αυτο. Εμενα το τρωει ο μικρός απο 6 μηνων.μήπως αυτό μπορει να τον κρατάει χαμηλά στο βάρος? Είναι δλδ η μοναδική εκδήλωση της αλλεργίας του το χαμηλό βάρος?

Αφού δεν εχει εκζεμα πια ο μικρός, γιατί να μην του δινω κατσικίσιο και αιγοπρόβειο? αφου δεν τον πειράζουν. μπορει το σύμπτωμα να είναι το χαμηλό βάρος? και εγώ απλα να νομίζω οτι δεν εχει το παιδί αλλεργία σε αυτά ?

εχει πραγματι το παιδί μου χαμηλό βάρος???

δεν ξέρω αν εχει σημασια, αναφέρω απλά οτι οι 2 γονείς ειμαστε αδύνατοι, ο αντρας μου 1.80 74 κιλά εγώ είμαι 1.60 52 κιλά.

ο μικρός βγάζει κι αλλα δόντια και ταλαιπωρείται εδω και μήνα. αλλά γενικά εχει όρεξη.

Προχτες καναμε πατς για αγ. γαλα και για κατσικίσιο, και περιμένω να μιλήσω σήμερα με την αλλεργιολόγο, για να μου πει τί θα κάνουμε. Φαίνεται πως κατι έχει, δεν βγήκαν πολύ έντονα τα πατσ, αλλά ακόμα και στο κατσικίσιο, που εγώ το είχα σίγουρο οτι είναι οκ το παιδί, κάτι έδειξε το πατς :(

σε όλα κατι έδειξε.

Επειδή οι ραστ σε γάλα, ψαρι αβγο μοσχαρι βγήκαν (-) πριν μιαμιση εβδομαδα, μας είπε οτι πρεπει να ξεκινήσουμε σιγα σιγα αβγο και ψάρι!

Εγώ προβληματίζομαι βεβαια, και δεν νομιζω να του δώσω....να πω εδώ οτι θηλαζω και τρώω κανονικα και αβγο και ψάρι.

filaki να ρωτησω κατι οι τιμες των πρωτεινων που ανεφερες πιο πανω ειναι οι πρωτες ?τωρα τελευταια ,αφου απεχετε ,εχεις κανει παλι ραστ?

κα κατι ακομη στη σογια ειστε αλλεργικοι ?

Αυτά που σου γράφω ήταν ο δεύτερος γύρος εξετάσεων, στις πρώτες αιματολογικες που είχαν γίνει ένα εξάμηνο νωρίτερα, ήταν λίγο πιο ψηλά οι δείκτες για το γάλα, έπεσαν δηλ. στις 2ες αιματολογικες, αλλά ανέβηκαν του αβγού (για το οποίο η αλλεργιολόγος είχε την πεποίθηση ότι θα έπεφτε και θα πηγαίναμε για πρόκληση και δοκιμασία σε μείγματα). Τώρα η γιατρός μας έχει ήδη εδώ και μέρες γράψει και την τρίτη επανάληψη των εξετάσεων. Πρέπει να τις κάνουμε να δούμε πού βρισκόμαστε, αχ, πόσο περίεργοι ήμαστε και πόση αγωνία έχουμε, στο όνειρο μου βλέπω συνέχεια ότι τρώει λέει διάφορα από τα απαγορευμένα και δεν παθαίνει τίποτα...
yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Νεότερα:

Χτες μιλησα με αλλεργιολόγο και μου είπε πως τα αποτελεσματα του πατς για AC, HA και κατσικίσιο είναι στο +1, οπότε να ξεκινήσω να του δώσω κατσικίσιο. και σε 10 μέρες μαγιερς.

Τί λέτε? Οταν βγαίνουν χαμηλά τα πάτσ, ξεκινάς δοκιμαστικά?

Αυτά που σου γράφω ήταν ο δεύτερος γύρος εξετάσεων, στις πρώτες αιματολογικες που είχαν γίνει ένα εξάμηνο νωρίτερα, ήταν λίγο πιο ψηλά οι δείκτες για το γάλα, έπεσαν δηλ. στις 2ες αιματολογικες, αλλά ανέβηκαν του αβγού (για το οποίο η αλλεργιολόγος είχε την πεποίθηση ότι θα έπεφτε και θα πηγαίναμε για πρόκληση και δοκιμασία σε μείγματα). Τώρα η γιατρός μας έχει ήδη εδώ και μέρες γράψει και την τρίτη επανάληψη των εξετάσεων. Πρέπει να τις κάνουμε να δούμε πού βρισκόμαστε, αχ, πόσο περίεργοι ήμαστε και πόση αγωνία έχουμε, στο όνειρο μου βλέπω συνέχεια ότι τρώει λέει διάφορα από τα απαγορευμένα και δεν παθαίνει τίποτα...

filaki το οτι στις δευτερες ραστ μετα απο εξαμηνο δεν αλλαξε σχεδον τιποτα ενω στο αυγο ανεβηκαν οι τιμες ειναι πολυ υποπτο.πως το δικαιολογησε αυτο η αλλεργιολογος ?

και σε μας που το αυγο ηταν κλασης 2 μετα απο 3 μηνες επεσε στο 0

εννοω εφοσον το παιδι απεχει δεν μου φαινεται λογικο να ανεβαινουν οι τιμες ετσι απλα

οι αιτιες μπορει να ειναι ο θηλασμος.,κανενα εργαστηριακο λαθος που δεν το βρισκω πολυ πιθανο,η διατροφη με κανενα κρυμμενο αυγο η γαλα

στη σογια τελικα δεν κανατε ε? το λεω γιατι απο οτι θυμαμαι η μικρη τρωει μιραντα που εχει λεκιθινη σογιας

απο τις δευτερες τιμες εχει περασει αλλο ενα εξαμηνο ε?

Να ρωτησω και εγω κατι. Πριν μια εβδομαδα καναμε εξετασεις αιματος για αλλεργία οι οποιες βγήκαν αρνητικές (<0,10). Ξεθαρεψα λοιπον εγω και του έδωσα γάλα ξένο (S26 Gold) γιατι τα ειδικά πχ Αλφαρε ουτε να τα ακουμπήσει (Γενικα αντλώ και του δινω πρωι βραδυ αλλά δεν του φτανει πλέον). Στο γαλα λοιπον αυτο δεν ειχε εντονα συμπτώματα οπως τοτε που γεννηθηκε και αναγκάστηκα να του δωσω για λιγο ξενο γαλα(διαρροιες, αερια,ρινιτιδα και εντονου εμετούς). Το μονο που παρατηρησα ειναι την πρωτη μερα λιγα αερια παραπανω και φαγουρα στα ματακια του χωρις ομως να εχουν κοκκινίσει. Δεν ξερω τι να κανω, να το συνεχίσω ως συμπλήρωμα ή οχι. Δεν εχω αλλή εναλλακτική οταν πειναει το βραδυ και θελει κι αλλο γαλα. Πινει 550 μλ και εγω βγαζω μονο τα 420 και τον εχω και στο στηθος ολη νυχτα.

Νεότερα:

Χτες μιλησα με αλλεργιολόγο και μου είπε πως τα αποτελεσματα του πατς για AC, HA και κατσικίσιο είναι στο +1, οπότε να ξεκινήσω να του δώσω κατσικίσιο. και σε 10 μέρες μαγιερς.

Τί λέτε? Οταν βγαίνουν χαμηλά τα πάτσ, ξεκινάς δοκιμαστικά?

δεν εχω ακομη καμια εμπειρια απο πατς

τη φαγουρα την εχει ακομα. Τον πηγα σε οφθαλμιατρο που μου ειπε πτι ειναι αλλεργικο.Αλλά σε τι εννοητε οτι δεν μου ειπε.

δεν εχω καμια εμπειρια απο ξενα γαλατα

ετσι οπως το περιγραφεις ομως φαινεται να συσχετιζεται ,νομιζω ομως οτι μπορεις να βρεις καποιον αλλο τροπο να χορταινει παρα να διακινδυνευσεις να του δωσεις ξενο γαλα,ακομη ειναι μικρουλης και θηλαζεις κιολας ,αυξησε λιγο το γαλατακι σου ,ο μικρος μου γιος που εχει κλεισει τους 9 μηνες δεν δεχεται ακομη το φαγητο και ειναι μονο με το γαλα μου

και στην χειροτερη μπορεις να ξαναδοκιμασεις αλλη μια φορα και εαν εμφανισει συμπτωματα παλι τοτε του το κοβεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...