Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Το μητρικο γαλα ειναι αποστειρωμενο, οποτε δεν προκειται να κολλησει απο εκει το μωρο, αλλα μπορει να κολλησει με αλλους τροπους, με τα χερια, τα φιλια κτλ Ας ελπισουμε να μην κολλησει, αφου με τον θηλασμο της δινεις κ τα αντισωματα σου. :wink:

Το μητρικό γάλα δεν είναι αποστειρωμένο αλλά δεν μεταφέρει τα συγκεκριμένα μικρόβια. :wink: Αν ήταν αποστειρωμένο δεν θα είχε ζωντανά κύτταρα και όλα τα αντισώματα θα είχαν σκοτωθεί!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!

Τι κάνετε , πως είναι τα μωράκια σας;;;

Εμείς είμασταν καθαρές για 3 μέρες αλλά χθες δοκίμασα να φάω χόρτα... μάλλον την πειραξαν!έκανε κακάκια της 5 φορές εκ των οποίων τις 3 κάθε μια ώρα μαζί με στιγματάκια απο αίμα ΄, ευτύχώς όχι πολλα και μικρα , σε μέγεθος κεφαλής καρφίτσας! Το σαββατοκύριακο θα κάνουμε εμβόλιο όποτε έχω αγωνία! Λες και πάω να δώσω εξετάσεις είναι , αφήστε που στον ύπνο μου βλέπω οτι δίνω πανελληνιες και έχω πάει αδιάβαστη :shock:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Bonbon ευχαριστώ που παρέπεμψες εδώ! Η μικρή δεν τρωει τίποτα! Είναι 6 μηνών και 3 εβδομάδων και ενώ δοκίμασε φρούτα , λαχανικά ,κοτόπουλο και κρέμα την allergy care με αλμιρον πεπτι 2 τα αηδιάζει και κλαίει με μαύρο δάκρυ... φυσικά είναι αλλεργική στα γαλακτοκομικά και σε διάφορες άλλες τροφές. Έχω απελπιστεί πότε θα φάει; ο γιατρός μου είπε να μην επιμείνω (άλλα έλεγε στην αρχή). Από την εμπειρία σας πότε λέτε να φάει; Αφροδίτη εσένα έφαγε ;ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΘΗΛΑΖΩ !!!POWER!!

poupouki ελπιζω οι υπόλοιπες κοπέλες που έχουν μεγαλύτερα παιδάκια να σε βοηθήσουν!

Οι παιδίατροι είναι όπως έχει ειπωθεί μεγάλο κεφάλαιο!

Εμεις εχθες είχαμε δυο κενώσεις με αρκετή ροζ βλέννα και πολλά στιγματάκια! Ειλικρινά χθες δε μπορώ να καταλάβω τι την πείραξε!

Πηραμε τη γιατρό τηλέφωνο και μας είπε να πάμε τη δευτέρα... γιατι ήρθε ο καιρός να πάρουμε κάποιες αποφάσεις!...

Ελπίζω να μην εννοεί κάτι με το θηλασμό , αν και ήταν πάρα πολύ υπέρ όταν είχαμε πάει πριν απο 1 μηνα!

Αυριο θα κάνουμε και εμβόλιο, οπότε όλα μαζί θα μας πέσουν...!

Πολλά φιλιά σε όλες και καλημέρα!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

κορίτσια βοήθεια!!!!!ο μικρός 6 μηνών έκανε στα κακά του ρόζ - κόκκινο χρώμα για 3 ημέρες περίπου.Συνέπεσε με την πρώτη φορά που πήρε μια αντιβίωση ροζ και ταυτόχρονα έφαγε κρέμα βανίλια πρώτη φορά.θήλαζε αποκλειστικά εκτό από μία φορά που του έδωσα ένα μπουκλάλι ξένο όταν ήταν 2 μηνών αλλά χωρίς καποιο πρόβλημα τότε.Το θέμα είναι ότι κάναμε Μayer και βγήκε αρνητική.τι λέτε απο΄την εμπειρία σας τι μπορεί να είναι αυτό?

.png

.png

Διαφημίσεις

Να μαι πάλι και γω!!!! Σας έλειψα????? Εμεις καλά περασαμε αλλα απο επεισοδια άλλο τιποτα. Ηταν αδυνατο να προσεξω τελειως τη διατροφη μου, μιας και συνηθως τρωγαμε εξω και δε μπορω να πω οτι και η κουζινα τους ηταν και οτι καλύτερο. Αφηστε που οι φιλοι μου, ειχαν πιο πολυ αγχος απο μενα για το τι θα φαω και ενιωθα ασχημα για αυτό. Επισης καποια βραδυα κοκκινιζαν εντονα τα μαγουλακια της... Τις τελευταιες μερες εχει και μια υπερκινητικότητα και νευρικότητα που δε ξερω σε τι ωφειλεται. Ισως αναστατωθηκε απο το ταξίδι, αλλα δε νομιζω να ειναι αυτο. Στο "Is this your child" την υπερκινητικότητα την αναφερει σαν αλλεργικό συμπτωμα επίσης.... Εχει γινει ενα τερατάκι :evil::evil::evil:

Ξεκινησαμε το ταξιδι με διαρροια, αλλα μεσα στο αεροπλάνο ειδα οτι εσκασε το πρωτο δοντακι, οποτε θεωρησα οτι αυτο ηταν η αιτια. Καποια μερα εφαγα πατατες με μια καυτερη σαλτσα και μετα η Δανάη ηταν χαλια (πολλες φορες κακά με πολύ αιμα) κ αλλες 2-3 φορες απο λιγο αιμτάκι, αλλα δε μπορω να ξερω τι την πειραζε γιατι δεν ηξερα και τι ετρωγα..... Τωρα που επεστρεψα παμε πάλι απο την αρχη!

κορίτσια βοήθεια!!!!!ο μικρός 6 μηνών έκανε στα κακά του ρόζ - κόκκινο χρώμα για 3 ημέρες περίπου.Συνέπεσε με την πρώτη φορά που πήρε μια αντιβίωση ροζ και ταυτόχρονα έφαγε κρέμα βανίλια πρώτη φορά.
και μεις οταν πηραμε μια ροζ αντιβιωση για 2 μερες τα κακα της εβγαιναν σαν να ειχαν αιμα αλλα απο την αρνητική mayer αποδειχτηκε οτι ηταν χρωστική τελικα. Δοκιμασε να ξανακάνεις κανα-δυο φορες mayer και αν βγουν αρνητικές εισαι ok :lol::lol::lol:

poupouki, αν σε παρηγορει εμεις ακομα δε τα παμε καλα με το κουτάλι. Απο κρεας. πινει μια-δυο κουταλιτσες ζωμο απο αρνακι κ μετα κλεινει το στομα ερμητικά. Ετσι και την πιεσω εχουμε "πάρτυ". Δοκιμασα, κοτοπουλο γαλοπουλα, κουνελι κ δε θυμαμαι τι αλλο, αλλα δε τα θελει. Αν καποια μερα την πετυχω σε τρελλα κεφια μπορει και να φαει μια-δυο κουταλιτσες. Της αρεσει πολύ μονο το ψωμι. Λαχανικά ή φρουτοκρεμα, ουτε να τα δει, με τη μυρωδια και μονο αρχισει. Παντως το παιδακι σου ειναι πολύ μικρο οποτε γνωμη μου ειναι να μη το πιεσεις καθολου. Αλλωστε η κύρια τροφη για τον πρωτο χρονο ειναι το γαλα και τα υπολοιπα ειναι συμπληρωματικά. Δε ξερω τι σου ειπε ο παιδιατρος αλλα ειναι πολύ δυσκολο το παιδι μεσα σε ενα μηνα να αντικαταστησει ολοκληρα γευματα. Ισως και αν αφηνες λιγες μερες χωρις να δοκιμασεις να το ταισεις, μιας και τωρα φαινεται να το πηρε στραβα?

Πηραμε τη γιατρό τηλέφωνο και μας είπε να πάμε τη δευτέρα... γιατι ήρθε ο καιρός να πάρουμε κάποιες αποφάσεις!...

Ελπίζω να μην εννοεί κάτι με το θηλασμό , αν και ήταν πάρα πολύ υπέρ όταν είχαμε πάει πριν απο 1 μηνα!

Μαλλον θα σας πει να κανετε εξετασεις... ή ισως να σας δωσει πρωτα το σιρόπι... Το εμβολιο πως πήγε?

GwASp3.png

Καλώς την !!! :lol: Ελπίζω να πέρασες καλά στη Μαδρίτη!

Afrodite μου καναμε το εμβόλιο το Σαββατο το απόγευμα και την Κυριακή το πρωι έκανε μια μεγάλη κένωση με μια κουκκιδα σε μέγεθος φακής και 2 τριχούλες αιματος σχετικά μικρες! Μετά τίποτα περιμένω και σήμερα , το απόγευμα εχουμε ραντεβού με την γατρεντρεολόγο!

Το Σάββατο κάθησα το γιατρό κάτω να μου πει κάποια πράγματα:

Για το θηλασμό λοιπόν μου είπε οτι προς το παρον το φαινόμενο είναι ηπιας μορφής (18 μέρες έχει κάνει και 14 όχι, αλλά αυτό θα ήθελε να αλλάξει τον επόμενο μήνα.) και συνεχίζουμε , άλλωστε το ελάχιστο που θέλουμε είναι 6 μήνες θηλασμού . Μέχρι τώρα παίρνει βάρος , αν και έπεσε στην καμπύλη ( απο την 75 στην 50), αλλά σε περίπτωση που αρχισει να χάνει βάρος θα έχουμε πρόβλημα! Τον άλλο μήνα θα κάνουμε εξετάσεις να δουμε που κυμαινεται ο σίδηρος . Αν όμως συμπιπτουν και τα δυο δηλαδη χάνει βάρος και προβλημα στην εξέταση τότε θα πρέπει να σταματήσουμε το θηλασμό (...?) :? . Μου συνέστησε σαν πρώτη τροφή να της δώσω βρασμένο καρότο, ή πατάτα και Allergy Care της Nutricia. Για τα βιολογικά μου είπε οτι μπορεί η πρώτη ύλη να είναι καλύτερη αλλά δεν τις εμπιστευεται σαν προιον γιατι η μετέπειτα επεξεργασία για να είναι κατάλληλη για μωρά απαιτεί πολλά λεφτα κάτι που οι εταιρίες βιολογικών δεν μπορούν να παρέχουν ...! Μου ανέφερε επίσης οτι περεταιρω εξετάσεις, πχ ορθοσκόπιση δεν τις συστίνει γιατί το μωρό μπαίνει σε μια ταλαιπωρία και σε περίπτωση που βρεθεί κάτι στην ουσία δεν μπορεί να αλλάξει τιποτα. Δηλαδή η μαμά συνεχίζει τη διαιτα ή δίνουμε ξένο.

Για το φάρμακο δεν μου είπε τίποτα.

Οταν του είπα οτι διαβασα πως οτι και να έχει τα παιδια που θηλάζουν φτάνουν πιο γρήγορα στην ανοσία , μου απάντησε οτι δεν το ήξερε.

Αυτά προς το παρόν , η συνέχεια το βραδάκι , όταν γυρίσουμε απο τη γιατρό!....

Καλημέρα!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Καλημέρα!

Πήγαμε λοιπόν εχθες στην παιδίατρο και μας είπε οτι είναι καιρός να κάνουμε εξετάσεις γιατί δεν φάνηκε να αντιδρά στη διαιτα. Θα πάμε λοιπόν στο Παίδων μάλλον την Παρασκευή. Θα πάρουμε και το φάρμακο για το εντερο της , αλλά αν δεν περάσουν και έτσι τα συμπτώματα, θα προχωρήσουμε σε ορθοσκόπιση και τη διακοπή του θηλασμού. Ο λόγος που θα κάνουμε το τελευταίο είναι γιατί εφόσον τα συμπτώματα επιμένουν δε θέλει να δημιουργηθεί κάποια μόνιμη κατάσταση . Δηλαδή προέχει η ιαση αυτή τη στιγμή , παρά η παρατεταμένη έκθεση της στον αλλεργιογόνο παράγοντα που γίνεται μέσω του θηλασμού :( .

Βέβαια θα πρέπει να περάσουμε όλη αυτή τη διαδικασία για να φτάσουμε στο έσχατο μέτρο , της διακοπής του θηλασμού. Ας ελπίσουμε η τύχη να είναι με το μέρος μας και να μην φτάσουμε μέχρι εκεί!!! :?

Την εμπιστευομαι γιατί είναι ειλικρινής , δείχνει η ίδια πραγματικό ενδιαφέρον και έχει θηλάσει η ίδια.

Απο ότι κατάλαβα είμαστε απο τους άτυχους της περίπτωσης αυτής . Στεναχωριεμαι στη πιθανότητα να διακόψω το θηλασμό, αλλα δεν μπορώ να αυθαιρετήσω πάνω στην υγεία του παιδιού μου. Ο άντρας μου μου λέει οτι κάθε μέρα που περνάει και συνεχίζω να τη θηλάζω ειναι πολύτιμη , και να μη στεναχωριεμαι γιατί φτάνουμε τουλάχιστον στο ελάχιστο προτεινόμενο χρονικό διαστημα ...τους 6 μήνες. Οταν όμως μου λεει κάποιος οτι θα σταματήσω νιωθω σαν να προσπαθεί να μου πάρει το παιδί απο την αγκαλιά μου!!! :(

Συγνώμη αν σας στεναχώρησα και σας κούρασα πρωι , πρωι αλλά τα συναισθήματα καμια φορά με πλημμυρίζουν.

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Bon bon το παιδι σου ειναι το ιδιο δικο σου ειτε θηλαζεις ειτε οχι. Μην στεναχωριεσαι... Το σημαντικο ειναι να ειναι καλα το παιδακι σου, κι αν αυτο σημαινει να διακοψεις τον θηλασμο, τοτε αυτο ειναι απαραιτητο. Εισαι το ιδιο καλη μητερα, οσο κ με το αν θηλαζες 2 χρ. Η καλη μητερα ειναι αυτη που κανει οτι ειναι δυνατο για το καλο του παιδιου της, κ εσυ το εχεις κανει κ με το παραπανω :D

.png.png[/url]

Διαφημίσεις

Ξέρεις δεν τίθεται μέσα μου το δίλημμα καλής κακής μάνας. Θα κάνω τα πάντα για το μωρό μου , αυτό είναι δεδομένο. Απλά τα οφέλη του θηλασμού που θα χάσει με στεναχωρούν, μα πιο πολύ η αμεσότητα στην επαφή μας που έχουμε με το θηλασμό. Τα παιχνιδάκια της και η ικανοποιηση της όταν χώνεται στην αγκαλια μου για να της προσφέρω κάτι παραπάνω απο χάδια, το φαγητάκι της.

Νιωθω τυχερή τουλάχιστον που το κατάφερα μέχρι τώρα!

Σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση! :)

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Καλημέρα!

Πήγαμε λοιπόν εχθες στην παιδίατρο και μας είπε οτι είναι καιρός να κάνουμε εξετάσεις γιατί δεν φάνηκε να αντιδρά στη διαιτα. Θα πάμε λοιπόν στο Παίδων μάλλον την Παρασκευή. Θα πάρουμε και το φάρμακο για το εντερο της , αλλά αν δεν περάσουν και έτσι τα συμπτώματα, θα προχωρήσουμε σε ορθοσκόπιση και τη διακοπή του θηλασμού.

δεν καταλαβα την σειρα των πραγματων :oops::oops::oops: Θα μπειτε στο νοσοκομειο για να παρετε το φαρμακο ή θα το ξεκινησετε τωρα? Ποσες μερες θα το παρετε και αν δε δειτε αποτελέσματα θα κανετε την εξέταση? Σου ειπε πως γινεται η εξέταση? Θα πρεπει να κάνετε εισαγωγη???

Οσο για την διακοπη του θηλασμου, το πιο σημαντικό στη παρουσα φαση ειναι το παιδι να πάρει το υποαλλεργικό γαλά, πιστευω πως δυσκολα θα το δεχτει. Αν τα καταφερει, οκ, δεν θα χαλασε κ ο κοσμος που θα σταματησει στους 6 μηνες (αν αυτη ειναι η τελικη απόφαση). Αλλωστε την αγκαλίτσα και τα παιχνιδακια θα τα συνεχισετε και χωρις τον θηλασμό. Πιστευω οτι μετα το σιρόπι θα πανε όλα καλά και θα τελειωσει εκει η περιπέτεια :wink::wink::wink:

GwASp3.png

δεν καταλαβα την σειρα των πραγματων Θα μπειτε στο νοσοκομειο για να παρετε το φαρμακο ή θα το ξεκινησετε τωρα? Ποσες μερες θα το παρετε και αν δε δειτε αποτελέσματα θα κανετε την εξέταση? Σου ειπε πως γινεται η εξέταση? Θα πρεπει να κάνετε εισαγωγη???

Μαλλόν δε τα εγραψα καλά: Αυριο θα παμε στο παιδων να κανουμε εξετάσεις. Μου ειπε οτι θα της παρουν αιμα, ουρα και θέλει μια προσφατη πάνα με μια κένωση. Δε θα μεινουμε μέσα! Το φαρμακο θα το πάρουμε για 10 μέρες!

Πιστευω οτι μετα το σιρόπι θα πανε όλα καλά και θα τελειωσει εκει η περιπέτεια

Μακάρι!!!!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Bonbon καλή επιτυχία σας εύχομαι, καταλαβαίνω την στεναχώρια σου για τον θηλασμό αλλά μην το σκέφτεσαι ακόμα και αν χρειαστεί να το σκεφτείς αυτό που προέχει είναι να γίνει το καλύτερο για το μωράκι σου, έτσι δεν είναι;;;

Να ξέρεις ότι 6 μήνες είναι πολύ παραπάνω από τον μέσο όρο και ελάχιστες γυναίκες στην θέση σου θα προσπαθούσαν να το κρατήσουν με νύχια και με δόντια ΄και με όλη αυτή την δίαιτα όπως εσύ !!!!

Συγχαρητήρια !!!!! :D

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

Bonbon καλή επιτυχία σας εύχομαι, καταλαβαίνω την στεναχώρια σου για τον θηλασμό αλλά μην το σκέφτεσαι ακόμα και αν χρειαστεί να το σκεφτείς αυτό που προέχει είναι να γίνει το καλύτερο για το μωράκι σου, έτσι δεν είναι;;;

Ετσι ακριβώς!

Συγχαρητήρια !!!!!

Σε ευχαριστώ παρα πολυ για τα καλά σου λόγια! μου έδωσες δυναμη να συνεχίσω πολλές φορες και εσυ και οι άλλες κοπέλες... φυσικα και η Αγλαία. Μακαρι να πάνε όλα καλά και να συνεχίσουμε να μιλάμε για το θηλασμό!

Καλό βράδυ!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Καλησπέρα,

χάθηκα λίγο αλλά με δύο παιδιά δεν είναι και πολύ εύκολο... Πάντως σας παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά.

Εμέις είμαστε ακόμα καθαροί!!!! Επισκέφτηκα και τη γαστρενετρολόγο μου πριν 15 ημέρες και μας έδωσε το ΟΚ για να ξεκινήσουμε στερεά τροφή. Προς το παρόν είμαστε με υποαλλεργική κρέμα και φρουτόκρεμα αλλά όλα πάνε καλά. Τα κακάκι μας είναι καθαρά και ... βρωμερά....

Bon bon νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολική με το θέμα του θηλασμού. Νομίζω ότι έχεις θηλάσει ΠΟΛΥ παραπανω από το μέσο όρο και τα καλά του θηλασμού το μωρό σου είμαι σίγουρη ότι τα έχει πάρει!!!

Εγώ πλέον θηλάζω μόνο το πρωί και τα υπόλοιπα γεύματα παίρνει υποαλλεργικό γάλα. Δεν είναι τίποτα μην ανησυχεις. Το κακό είναι ότι το συγκεκριμένο γάλα έχει πολύ άσχημη γεύση, ο δικός μου βέβαια το έχει συνηθήσει, ας ελπίσουμε να μην σου δημιουργήσει τέτοιου είδους προβλήματα το παιδάκι σου.

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Προς το παρόν είμαστε με υποαλλεργική κρέμα και φρουτόκρεμα αλλά όλα πάνε καλά. Τα κακάκι μας είναι καθαρά και ... βρωμερά....

Μπράβο στο παιδάκι μας!! :lol:

Bon bon νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολική με το θέμα του θηλασμού.

Μπορεί ! Αλλά είναι επειδή μας αρέσει πολύ 8)

τα καλά του θηλασμού το μωρό σου είμαι σίγουρη ότι τα έχει πάρει!!!

Θέλουμε κι άλλο!! :D

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Ελπίζω τότε να συνεχίσετε έτσι για πολλούς πολλούς πολλούς μήνες ακόμα

και εμεις το ιδιο ευχομαστε!

τελικα πηγαμε στο παιδων και καναμε τις εξετασεις. δε μπορω να σας γραψω λεπτομερειες αυτη τη στιγμη γιατι εριξα νερο στο πληκτρολογιο του laptop .... και τωρα γραφω με το πληκτρολογιο οθονης...!!!

τι κανατε εσεις και τα παιδακια σας;;;

εμεις προς το παρον ειμαστε 5 μερες καθαρες! :D

καλο βραδυ!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

bon-bon,μην στεναχωριεσαι με το θηλασμο!!!

σε ευχαριστω για την υποστηριξη, δε στεναχωριεμαι πια ... απλα θελω το καλυτερο για το μωρο μου!

οπως εχω ξαναπει πολυ σας θαυμαζω εσας που κανετε περικοπες στη διατροφη σας!!!μπραβο σας!!!!

κανουμε οτι θα εκανες και εσυ σε αναλογη περιπτωση . :wink:

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

εμεις προς το παρον ειμαστε 5 μερες καθαρες!

μπραβο, μπραβο, μαλλον δουλευει το σιροπάκι.

Εμεις απο το κακο στο χειροτερο :cry::cry::cry: . Καθε μερα εχει αιματάκι, αλλα σημερα το απογευμα ειχε πολύ. Μαλλον ξαναερεθιστηκε το εντερακι της, τότε στη μαδρίτη κ δε λεει να κλεισει η πληγη, αλλωστε τωρα δεν τρωω κατι μη δοκιμασμένο. Ειναι κ λιγο αδιαθετη, κολλησε ιωση απο την πεθερά μου μαλλον....

Ελπίζω να στρωσουν γρηγορα τα πραματα γιατι αλλιως θα πρεπει κ μεις "να πάρουμε αποφάσεις"...

GwASp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Να μαστε και εμείς πάλι. Εμείς πήγαμε χθες στο Παίδων πεντέλης και κάναμε αιματολογικές εξετάσεις, κοπράνων patch και rast.

Θα πάμε πάλι τη Πέμπτη για να δούνε τα patch και μερικές από τις εξετάσεις που θα έχουν βγει τα αποτελέσματα.

Bon bon εσύ σε ποιο παίδων πήγες: Σου είπαν πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Εμείς δυστυχώς συνεχίζουμε να έχουμε αιματάκι και μάλιστα τώρα κάθε μέρα.

Ο αλλεργιολόγος στο παίδων μας είπε να κάνουμε τις εξετάσεις και να δούμε και πρότεινε να διακόψω το θηλασμό και επέμενε να της δώσω το ΝEOCATE το γάλα!!!!! Δεν μου έκανε και πολύ καλή εντύπωση να σας πω την αλήθεια.

Προσπαθώ να της δώσω ένα γεύμα με ξένο γάλα το Allergy digest της Milupa που μου πρότεινε η παιδίατρος αλλά δεν το παίρνει με τίποτα θα πρέπει να την αφήσω νηστική για ώρες για να πιει λίγο.

Τι να πώ κουράγιο σε όλες μας.

Ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση, ειδικά στις μαμάδες που τα μωράκια τους έχουν αρχίσει στερεά τροφή: Επειδή τα κακά τους είναι σε στερεά πλέον πως βλέπετε το αίμα??? Εγώ τα ... ψάχνω κάθε φορά και όχι τίποτα άλλο υποβάλλω και οποιονδήποτε άλλο που αλλάζει το μωρό σε αυτή τη διαδικασία...

Όπως έχω πει εμείς δεν έχουμε αίμα από 15/12/07 αλλά βέβαια προσέχουμε ακόμα.

Ευχαριστώ κσι συγγνώμη για την αηδιαστική μου ερώτηση :oops:

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...