Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κοστος εγκυμοσύνης-τοκετου

ilonka19

Recommended Posts

Βασικά στο Ελενα εχει δυο οροφους με μονοκλινα , τα λουξ και τα επίσης πολύ καλα. Ειναι στον 5ο και 6ο αν δεν κάνω λάθος . Σε καποιον όροφο απο τους δυο θα βρεις . Και στα λουξ πιστευω ότι βρισκεις πάντα .

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αυτό υπέθετα κι εγώ. Η άλλη υπόθεση που έκανα είναι μήπως σου το κανονίζει ο γιατρός αλλά μάλλον δύσκολο να συμβαίνει αυτό.

Καλό Πάσχα σε όλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αυτό υπέθετα κι εγώ. Η άλλη υπόθεση που έκανα είναι μήπως σου το κανονίζει ο γιατρός αλλά μάλλον δύσκολο να συμβαίνει αυτό.

Καλό Πάσχα σε όλες!

εγω 3 φορες νοσηλευτηκα στο ελενα και τις 3 φορες μονοκλινο βρηκα.την πρωτη φορα μαλιστα ειχα ζητησει 2κλινο ,δεν ειχαν και με εβαλαν σε μονοκλινο.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να σε ρωτήσω πώς ξέρεις ότι θα έχεις λούξ μονόκλινο αφού δεν κάνουν κράτηση παρά μόνο αν είναι ελεύθερο το δωμάτιο την ημέρα που θα πας γιατί κι εγώ το σκέφτομαι για μονόκλινο στο Έλενα. Επίσης είναι εύκολο να μου πεις το όνομα του γιατρού και αν τον βρίσκεις εύκολα? Ευχαριστώ πολύ.

Δυστυχως δν το ξερεις ...Οταν γεννησα δεν ειχαν λουξ και το πρωτο βραδυ με πηγαν στο απλο μονοκλινο(μια χαρα ηταν κι αυτο)και την επομενη μερα πηγα στο λουξ.Αν τυχον δεν χει μονοκλινο μπαινεις σεβ 2κλινο και μολις αδειασει δωματιο σε πηγαινουν!Τωρα επειδη θα μπω με ρντβ θα μπω απο την προηγουμενη νυχτα.Παντως υπαρχουν γιατροι που σου κανονιζουν δωματιο.Τονγιατρο μου τον λενε Σαλβανο,ειμαι προςτο παρον παρα πολυ ευχαριστημενη σε ολα αλλα αν δεν γεννησω δεν εγκυομαι τπτ;)

Γεια σας κορίτσια και απο εμενα!Προκειται να γεννήσω τον Νοέμβρη, με το καλό, στο Αλεξάνδρας.Μια κοπέλα μου είπε για την πτέρυγα Κονσολα τα καλύτερα.Εχει γεννησει πρόσφατα καμια σας εκεί? Και πως το επιλέξατε?Το ζητήσατε από τον γιατρό σας?Να ξέρω τι συζήτηση θα του κάνω την επομενη φορά...

καλησπερα...εγω γεννησα στο γεννεσις γιατι μονο εκει ξεγενουσε ο γυναικολογος μου .Το ΙΚΑ καλυπτει 4κλινο δωματιο σε περιπτωση καισαρικης και γλιτωνεις αρκετα χρηματα.Απ'οτι μου ειπαν πλεον το Γεννεσις εφτιαξε και αλλα 4κλινα οποτε εχει αλλαξει και τις τιμες .Παρε καλυτερα τηλ.να ρωτησεις θα σου πουν.

έμεινες ευχαριστημένη στο γένεσις? σε τι δωμάτιο έμεινες και πόσο περίπου ήταν το κόστος? σε ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Εγώ γέννησα πριν 2 μήνες στο Αλεξάνδρα. Το προσωπικό είναι φανταστικό. Σε περιποιουνται πολύ. Η Κόνσολα εχει ωραία ανακαινισμένα δωμάτια, αλλά γι'αυτό τον λόγο έχει και πολύ κόσμο. Αν γεννήσεις με καισαρική είναι δύσκολο να βρεις χώρο στον διάδρομο να περπατήσεις που είναι αναγκαίο για την ανάρρωση. Εγ'ω προτίμησα την πτέρυγα Πετσάλη και δεν το μετάνιωσα. Λίγο πιο παλιά διακόσμηση στα δωμάτια (όχι κάτι τραγικό), αλλά ησυχία. Εύχομαι καλή λευτεριά

έμεινες ευχαριστημένη στο γένεσις? σε τι δωμάτιο έμεινες και πόσο περίπου ήταν το κόστος? σε ευχαριστώ πολύ!

εκανα καισαρικη και εμεινα σε 4κλινο του ΙΚΑ .Ολο το προσωπικο ηταν ευγενεστατο και πολυ εξυπηρετικοι μας βοηθουσαν με τα παντα και οταν χρειαζομασταν.Γεννησα το 2009 και μου βγηκε 1520 ευρω μονο στην κλινικη και ηταν μεσα σε αυτην την τιμη ο αναισθησιολογος,ο παιδιατρος,φαρμακα κτλπ και η διαμονη

(και ο γυναικολογος μου πηρε αλλα 1200 ευρω μαζι με ενα βοηθο που ειχε)αλλα καλυψε το ΙΚΑ αρκετα μια φιλη μου που εκανε εκει καισαρικη το 2008 χωρις ασφαλεια ΙΚΑ πληρωσε ΜΟΝΟ για την κλινικη 3000 αν δεν κανω λαθος γιατι εμενε σε 3κλινο.Το τρικλινο ειναι πιο ακριβο..τις ιδιες υπηρεσιες ομως σου παρεχουν,απλα ενα ατομο λιγοτερο μεσα στο δωματιο σιγα

Εγώ γέννησα πριν 2 μήνες στο Αλεξάνδρα. Το προσωπικό είναι φανταστικό. Σε περιποιουνται πολύ. Η Κόνσολα εχει ωραία ανακαινισμένα δωμάτια, αλλά γι'αυτό τον λόγο έχει και πολύ κόσμο. Αν γεννήσεις με καισαρική είναι δύσκολο να βρεις χώρο στον διάδρομο να περπατήσεις που είναι αναγκαίο για την ανάρρωση. Εγ'ω προτίμησα την πτέρυγα Πετσάλη και δεν το μετάνιωσα. Λίγο πιο παλιά διακόσμηση στα δωμάτια (όχι κάτι τραγικό), αλλά ησυχία. Εύχομαι καλή λευτεριά

Σε ευχαριστώ παρα πολύ!!!Να χαίρεσαι το ζουζουνι σου

Γεια σας κορίτσια και απο εμενα!Προκειται να γεννήσω τον Νοέμβρη, με το καλό, στο Αλεξάνδρας.Μια κοπέλα μου είπε για την πτέρυγα Κονσολα τα καλύτερα.Εχει γεννησει πρόσφατα καμια σας εκεί? Και πως το επιλέξατε?Το ζητήσατε από τον γιατρό σας?Να ξέρω τι συζήτηση θα του κάνω την επομενη φορά...

Καλησπέρα κ Χρόνια Πολλά !!!

Γέννησα 7 Απριλίου , στο Αλεξάνδρας , με καισαρική , ημουν στην πτερυγα ΚΟΝΣΟΛΑ. Τα δωμάτια ειναι πολύ καλά και το προσωπικό μια χαρά. Δεν μπορείς να το επιλέξεις νωρίτερα , παρα μονο οταν κανεις εισαγωγή. εγω παρόλο που ειχα ραντεβού για προγραμματισμενη καισαρική , με επιασαν οι πονοι νωριτερα και πηγα νυχτα. Ζητησα δωματιο στην πτερυγα Κονσολα..τωρα αν ηταν μερα και υπηρχαν κι αλλες κοπέλες , δεν ξερω...παντως εκείνη την ωρα ημουν μονο εγω που γεννούσα...εντελώς πριβέ:P:p:p

Το δωματιο ηταν τρίκλινο , εμενα με πηγαν στις 7 το πρωί και κατα τις 12 εφεραν αλλη μια κοπέλα , ειμασταν οι δυο μας.

Οσο για το αν υπηρχε χωρος στο διαδρομο για περπάτημα , δεν υπηρχε κανενα προβλημα:P

Ποιόν γιατρό εχεις ?

2b590bac1c.png

καλησπέρα και χρόνια πολλά κορίτσια.. είμαι νέα στην παρέα σας, και πρώτα ο Θεός ,θα γίνω μανούλα και εγώ τον Νοέμβριο... ο δικός μου ο γιατρός δουλεύει στο ΡΕΑ, οπότε θα γεννήσω εκεί...αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εαν το ικα δίνει πίσω ένα ποσοστό απο τα έξοδα που κάνεις στην γέννα, και αν ναι, τί ποσοστό είναι αυτό..πχ 50% .... σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ... φιλιάαααα και όλες οι εγκυμονούσες με έναν γλυκό πόνο .....

Διαφημίσεις

καλησπέρα και χρόνια πολλά κορίτσια.. είμαι νέα στην παρέα σας, και πρώτα ο Θεός ,θα γίνω μανούλα και εγώ τον Νοέμβριο... ο δικός μου ο γιατρός δουλεύει στο ΡΕΑ, οπότε θα γεννήσω εκεί...αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εαν το ικα δίνει πίσω ένα ποσοστό απο τα έξοδα που κάνεις στην γέννα, και αν ναι, τί ποσοστό είναι αυτό..πχ 50% .... σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ... φιλιάαααα και όλες οι εγκυμονούσες με έναν γλυκό πόνο .....

οχι το ικα δεν δινει κατι πισω,θα κρατησεις τις αποδειξεις και θα τις βαλεις στην φορολογικη σου.εαν δουλευεις και εχεις τα απαιτουμενα ενσημα θα παρεις καποια επιδοματα και εαν γεννησεις με καισαρικη θα παρεις απο το ικα καποια χρηματα σαν επιδομα καισαρικης,περιπου 300 ευρω.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΕΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ 250 ΕΥΡΩ.ΕΙΧΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΚΑ.ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ?ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ.

Καλησπέρα σε όλες .θα ήθελα να σχολιάσω πως γίνεται και ζητάνε τέτοιες αμοιβές στα δημόσια δηλ 1000 και πάνω οι γιατροί;εγώ που ειμαι στην 15w της κύησης εψαξα και ρώτησα .οκ το νοσοκομείο το πληρώνεις αλλά πάλι καλά που είναι και το ΙΚΑ και σοφ δίνει πίσω.το κυριότερο όμως είναι να βρεις γιατρό που να μην σε βλέπει μόνο στο οικονομικό.ευτυχώς που ο γιατρός μου στο ιδιωτικό θα μου πάρει 1100ε και βλέπω που γράφουν κοπέλες ότι τους ζητάνε στα δημόσια τα ίδια λεφτά.έλεος αυτό είναι ελεινο

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες .θα ήθελα να σχολιάσω πως γίνεται και ζητάνε τέτοιες αμοιβές στα δημόσια δηλ 1000 και πάνω οι γιατροί;εγώ που ειμαι στην 15w της κύησης εψαξα και ρώτησα .οκ το νοσοκομείο το πληρώνεις αλλά πάλι καλά που είναι και το ΙΚΑ και σοφ δίνει πίσω.το κυριότερο όμως είναι να βρεις γιατρό που να μην σε βλέπει μόνο στο οικονομικό.ευτυχώς που ο γιατρός μου στο ιδιωτικό θα μου πάρει 1100ε και βλέπω που γράφουν κοπέλες ότι τους ζητάνε στα δημόσια τα ίδια λεφτά.έλεος αυτό είναι ελεινο

βλεπεις τι γινεται- οι γιατροι χρησιμοποιουν το προνομιο της δωρεαν κλινικης, οι γυναικες το χρησιμοποιουν για να γλιτωσουν αυτα τα εξοδα και να πανε διακοπες οπως λενε καποιες και ετσι ολοι βολευονται.

και δεν νομιζω οτι δεν εχουν χρηματα, απλως θελουν να τα αξιοποιησουν αλλιως.

σε περιπτωση που δεν εχεις χρηματα-πας στην κλινικη που εφημερευει, στο γιατρο που εφημερευει, στα δωματια που υπαρχουν και λες- δοξα το Θεο θα γεννησω τωρα!

οι περισσοτερες γυναικες που γραφουν για τα ξενοδοχεια-μαιευτηρια αναζητουν τα ιδια με λιγοτερα εξοδα.

ταριφα, παιδι μου, ταριφα!!!

• 2 εβδομάδες μετά...
Ας μας πεί καμιά κοπέλα που γέννησε πρόσφατα Γένεσις πόσο πλήρωσε ανάλογα βέβαια σε τι δωμάτιο ήταν..

geia sou Anthi! me to kalo to moraki sou!

pires apantisi sto minima sou sxetika me to genesis?? to kostos.

υπάρχει καμια κοπέλα που να γέννησε πρόσφατα στο ΜΗΤΕΡΑ να μου πει πόσο της κόστισε?

εχω μάθει απο πελάτισσα του γιατρου μου πως της ζητησε 3000 μόνο για αμοιβη γιατρου με καισαρικη και τα θεωρω πολλά στους καιρους που ζουμε...αν μου ζητήσει και μένα τόσα μόνο για αυτόν και δεν ξέρω ποσα αλλα για το δωμάτιο δεν ξέρω τι να κάνω μετά!

Γειά σου,

διάβασα το μήνυμα σου.

Πρόκειται να γεννήσω στο Αλεξάνδρα τελη ιουλίου. Μπορεις να με κατατοπίσεις(ειναι το πρώτο παιδί και καταλαβαίνεις!!)? Πόσο κοστίζει η μέρα? Προτείνεις κάποια πτερύγα?

Ό,τι και να μου γράψεις θα με χαροποιήσει.

Μαρία

εγω γεννησα στο Μητερα πριν 6 μηνες!!1800 το δωματιο και 1000 ο γιατρος μου!!ομως εχω ακουσει οτι μερικοι γιατροι περνουν οσα θα παρει και το νοσοκομειο.......

μόνο 1000 ευρω? μια χαρα μου φαινεται! εμενα ο γιατρος θα μου ζητήσει περισσότερα απο το δωμάτιο ειναι δυνατόν?

και πως του λες πως σου φαινονται παρα πολλά μετά? :(:(:(

εγω κοριτσια...με το καλο...θα γεννησω στο Μητερα...

σε τρικλινο...1800 -2000 αναλογα το τροπο που θα γεννησω..φυσιολογικα η με καισαρικη γιατι ειναι παραπανω οι μερες νοσηλιας.

ο δε γιατρουλης μου θα μου παρει 2000 οπως και να εχει....:)

βεβαια να ξερετε οτι δεν ειναι μονο το δωματιο....και ο γιατρος...ειναι και η μαια...καθως επισης και καποιες εξετασεις που μπορει να χρειαστει να κανουμε μετα την γεννα ειτε για μας ειτε για το παιδι...πχ οπως ορμονικες λογω ζαχαρου και αλλες....

καντε λοιπον μια σουμα...βαλτε και μπολικη σαλτσα να ειστε μεσα.

Καλημέρα κορίτσια.

Εγώ γέννησα με φυσιολογικό στο Μητέρα πριν περίπου 9 μήνες. Σε οικονομικό τρίκλινο (2ος όροφος), μαζί με τις εξτρα εξετάσεις του μωρού για σακχαρο και θυροειδη, και δικές μου (καρδιοτοκογράφημα, σακχαρο κτλ) πήγε 2450.Η γιατρός μου με απόδειξη 2000 και η μαία με απόδειξη 300.Βάλτε και τα υπόλοιπα έξοδα του άντρα μου πηγαινε - έλα , καφέδες , κεράσματα , παρκινγκ φτάσαμε τα 5000!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...