Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΑΝ ΜΑΜΑ....

casperαki

Recommended Posts

ΔΙΑΙΤΑ ΣΕ 2ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΟ?????????????

είναι δυνατόν?

είναι δυνατό να το αφήνεις πεινασμένο?

εγώ στην θέση σου θα το τάιζα όσο ζητάει!!!!!!

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

Διαφημίσεις

μα η κοπελα δεν ειπε πουθενα για διαιτα... για προγραμμα ειπε... γιατι πρεπει να ειναι παντα λαθος ο γιατρος που βαζει σε ενα προγραμμα το στομαχακι του που ακομα ειναι ανωριμο και δεν μπορει να βαζει τερμα στο γαλα που οσες φορες και να του δωσουμε να πιει θα το πιει ειτε 5μλ ειτε 150... το χαμομηλι δεν θα το πινει... δεν ειναι γλυκο σαν το γαλα... το χαμομηλι θα το δινει για να σταματησει να ζηταει συνεχεια το γαλα και συγκεκριμενα το βραδυνο. αυτο δεν ειναι κακο. αν του λειψει γαλα θα το πιει σε επομενο γευμα το πρωι, οσο παραπανω θελει. εμενα ο γιος μου δεν επαθε τιποτα, και απο ορεξη αλλο τιποτα. και το κιντερντε δεν θα κανει τη δουλεια του χαμομηλιου γιατι ειναι γλυκο και θα το πινει...

μετα να μην παραπονιομαστε οταν τα παιδια μας αργοτερα απο το "φαε φαε" γινονται παχυσαρκα...

me and my men...

Κι εγώ νομίζω είναι παράλογο διαιτα σε 2 μηνών μωράκι! Εμένα ο γιος μου ήταν λίγο γεματούλης αλλά ποτέ κανένας γιατρός και αλλάξαμε πολλούς λόγω μεταθέσεων δεν μου είπε για αραιωμένο γάλα, απλά ότι θα αρχίσει αργότερα τις κρέμες γιατί δεν τις έχει ανάγκη και δεν θα φάει μπισκοτόκρεμα που είναι πιο γλυκιά. Αλλά όχι περιορισμό στο γάλα. Ημαρτον!!! Ρώτησε και κανέναν άλλο γιατρό καλύτερα και αφού δεν συμφωνείς με αυτά που σου είπε μην ξαναπας.

Εγώ κορίτσια θα το ξαναπώ φυσικά και όχι δίαιτα, αν είναι δυνατόν το παιδί πεινάει και πρέπει να φάει. Αλλά η παιδίατρος που λέει ότι το βάρος του παιδιού είναι μεγάλο έχει δίκιο. Ίσως πρέπει να βρεθεί τρόπος να χορταίνει το παιδί με λιγότερη ποσότητα και όχι να μένει νηστικό για να ακολουθήσει κάποια δίαιτα. Γι αυτό θεωρώ ότι το γάλα που πίνει δεν το χορταίνει. Δηλαδή μήπως ενώ παίρνει τα απαραίτητα συστατικά από το γάλα του παρόλα αυτά το στομαχάκι του να ζητάει κι άλλο. Γι αυτό η ταπεινή μου γνώμη χωρίς να είμαι ειδικός είναι να αλλαχτεί οπωσδήποτε το γάλα με κάποιο πιο πυχτό έτσι ώστε το παιδί να νιώθει κορεσμό με μικρότερη ποσότητα γάλακτος. Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσει μόνο του τις ποσότητες το παιδί.

mKndp2.png

Kalispera

Το παιδι εχει 4 μερες σημερα που προσπαθω σκληρα και τηρει το "οχι πριν το 3ωρο".Σημερα το μεσημερι εκανε 5 ωρες για να φαει!!!χαρηκα παρα πολυ@@@!!!!το απογευμα ομως σημερα οπως και 2 μερες τωρα συνεχομενες κλαιει παρα πολυ για 2 ωρες περιπου.Δεν ειναι οτι πειναει γιατι κλαιει ακομα και με το μπιμπερο στο στομα.Τρωει και κλαιει.Αλλα πολυ κλαμμα.Σχεδον μελανιαζει.Νομιζω ειναι <ΚΟΛΙΚΟΙ....Ειναι δυνατον ΤΩΡΑ???που κοντευουμε 3 μηνων??????

Διαφημίσεις

Λογικά κολικοί είναι...αν μάλιστα μαζεύει τα ποδαράκια του στην κοιλίτσα και τα τεντώνει.

Όσο για το βάρος που ανέφερες στην αρχή,εμένα ο δικός μου 2 μηνών και 5 ημερών ήταν 67 cm και 7 kg.Η παιδίατρος μου είχε πει πως σε αυτές τις ηλικίες δεν κάνουν διαίτα.Το μόνο που μου είχε πει ήταν προς το τέλος του θηλασμού ή του μπιμπερό αντίστοιχα να μην τον αφήνω π.χ.10 λεπτά ως συνήθως αλλά λίγο λιγότερο.

Πάντως μην αγχώνεσαι,όταν αρχίζουν να μπουσουλάνε-περπατάνε χάνουν κιόλας βάρος!

καλησπερα και απο εμενα

και εγω ειμαι της αποψης να παρεις και δευτερη γνωμη.

οι παιδιατροι εχουν γινει λιγο...υπερβολικη (δεν ειναι καλη λεξη-ισως προσεχτικοι) με το βαρος του παιδιου αλλα νομιζω ειναι νωρις για τετοια στο καημενο.

αφου το πινει και δεν το βαραινει και δεν το βγαζει, κριμα να ταλαιπωρειται

εμεις ειχαμε το ακριβως αντιθετο και μας ειπαν "οσο θελει..." με το ζορι;;;

μη στεναχωριεσαι

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...