Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι να κάνω?

Ireth74

Recommended Posts

Πάντως κατάλαβα ότι ο κύριος ή δεν ξέρει τι θέλει ή βαρέθηκε.

Προσπάθησε το με εξόδους όπως είπαν οι κοπέλες πριν αλλά δική μου άποψη ΌΧΙ ποτό με άντρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 130
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και τώρα που το ξανασκέφτομαι άμα σου ξαναπεί ότι δεν είσαι κοινωνική κλπ κλπ και ότι θα γίνει αντικοινωνικό το παιδί σας να του πείς ότι αυτός δεν είναι λόγος για να μην κάνετε παιδί, ότι την κοινωνικότητα μπορεί κάλλιστα να την μάθει και να την προσφέρει αυτός στο παιδί σας μιας και υπερτερεί σε αυτόν τον τομέα και ότι ένα παιδί έχει ανάγκη απο αγάπη, σταθερότητα και τα στοιχειώδη υλικά αγαθά ΠΡΩΤΙΣΤΑ για να είναι καλά και μετά έρχονται όλα τα άλλα.

Νομίζω ότι πρόκειται περί ανωριμότητας όλα αυτά που σου λέει με κάποια δόση βαρεμάρας και ρουτίνας. Γράψτον λίγο που λέει και το φενακι και μην του δίνεις το δικαίωμα να σε "βαθμολογεί", τι πάει να πει "ναι μεν έχεις κάνει προσπάθεια αλλά όλα όσα κάνεις είναι τα αυτονοητα.....κλπ κλπ"? Αυτή είσαι, έτσι σε γνώρισε, έτσι σε αγάπησε κι αν του αρέσει στην τελική. Αυτός δεν έχει ελαττώματα? Εσυ δεν τον αγαπάς όπως είναι? Αν μπορεί ας κάνει το ίδιο, αλλιώς θα το ξανασκεφτείς κι εσύ πες του αν είναι ο κατάλληλος για σένα.

Αμα πια με τις ανωριμότητές τους

Να βγει για ποτό με κάποιον;;;μήπως να σοβαρευτούμε λίγο;

Κ αν αρχίσει να τον γράφει βάζετε στοίχημα ότι θα γυρίσει κ θα πει ΝΑ ΒΛΈΠΕΙΣ ΜΕ ΈΧΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΛΉΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΆΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΤΛ

κοπελιά η φαντασία σου όντως οργιάζει....αν δεν καταλαβαινεις τι εννοώ στα λεγόμενα μου καλυτερα να ρωτας παρά να απαντάς με ότι καταλαβαίνεις....αν και δεν ειπα να βγει με γκόμενο....είπα κάποιον αόριστα......και δεν το κατάλαβα αν βγουνε μια παρέα απο την δουλεια συνάδελφοι και είναι και ένας άντρας σημαίνει ότι γκομενίζει....?

1129643tvsq1yiqpw.gif

Έχει διαφορά η παρέα όπου θα είναι ένας άντρας ή 2 ή 3 από το να βγει με έναν άντρα.έτσι όπως το έγραψες ο άλλος καταλαβαίνει με ΈΝΑΝ ΆΝΤΡΑ όχι παρέα!

Κ δεν κατάλαβα να πάει μαζί του ούτε να τρέχει κατι ερωτικό.αυτα ναι να τα έκανε σε περίπτωση που ήταν σε μια πιο χαλαρή σχέση αλλά όχι σε γάμο.γιατί μην ξεχνάμε κ το ενδεχόμενο ο άνθρωπος να περνάει απλά μια φάση.ε αν κάνει αυτή την κίνηση ανοίγει μόνη τήΣ τον λακο της.υπάρχουν χίλιοιδύο τρόποι για να τσεκαρει κ να προκαλέσει ζήλια.

Βέβαια είναι κ όπως το βλέπει ο καθένας κ τι όρια έχει στην σχέση του.εσυ θα το έκανες;εγώ ΌΧΙ!απλά σκέψου τον εαυτό σου σε φάση που δεν είσαι καλά ψυχολογικά κ σου φταίνε όλα κ να μάθεις ότι ο άντρας σου βγήκε για φαγητό-ποτό-καφέ με μια άλλη γυναίκα.πίστεψε με κ η πιο χάλια του κόσμου να ήταν κ ο άντρας σου ο πιο πιστός του κόσμου θα γινόταν το έλα να δεις.αλλά πάλι είναι όπως το βλέπει ο καθένας!

Διαφημίσεις

Χα, χα να 'στε καλά γέλασα. Δεν πρόκειται να βγώ με γκόμενο, μη φοβάστε :-)

Πάντως γενικά έχετε δίκιο ότι θέλει λίγο γράψιμο... Όταν τον γράφω λίγο είναι μες στα μέλια. Ότι κουράστικε τώρα, ε, φαντάζομαι ότι ο πολύς ο έρωτας μετά από 3 χρόνια λιγάκι έχει ξεθυμάνει... Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα... τώρα τον πήρα τηλέφωνο και ήταν όλο "αγαπούλα μου" και "καρδούλα μου"... τι να πώ...

με προλάβατε...και'γω η ξανθιά έψαχνα να βρω ποιος της πρότεινε να βγει με γκόμενο:D...και σκέφτικα τόσο ανωριμότητα πια....αυτά ούτε στα 15 τα κάναμε...:lol:

Η αλήθεια είναι ότι δεν μίλησε για γκόμενο ούτε όμως για παρέα.

Απλά εγώ λέω ξανά:σκεφτείτε να το κάνει ο άλλος σε εσάς!κ τίποτα να μην τρέχει τελικά με τον άντρα της κοπέλας μετά απ αυτό...τρεχα γύρευε τι ρήξη θα υπάρξει.

Κ αν πράγματι τρέχει κατι τότε κ που...να θα την βγάλει κ θα την αφήσει στα κρύα του λουτρού κ θα βγει κ λάδι.κ άντε πες το παίρνει πιο μαλακά κάπως κ πάει κ το συζητάει με την αδερφή του.ε μετά θα έχει τα δίκια της η αδερφή!

Έχει διαφορά η παρέα όπου θα είναι ένας άντρας ή 2 ή 3 από το να βγει με έναν άντρα.έτσι όπως το έγραψες ο άλλος καταλαβαίνει με ΈΝΑΝ ΆΝΤΡΑ όχι παρέα!

Κ δεν κατάλαβα να πάει μαζί του ούτε να τρέχει κατι ερωτικό.αυτα ναι να τα έκανε σε περίπτωση που ήταν σε μια πιο χαλαρή σχέση αλλά όχι σε γάμο.γιατί μην ξεχνάμε κ το ενδεχόμενο ο άνθρωπος να περνάει απλά μια φάση.ε αν κάνει αυτή την κίνηση ανοίγει μόνη τήΣ τον λακο της.υπάρχουν χίλιοιδύο τρόποι για να τσεκαρει κ να προκαλέσει ζήλια.

Βέβαια είναι κ όπως το βλέπει ο καθένας κ τι όρια έχει στην σχέση του.εσυ θα το έκανες;εγώ ΌΧΙ!απλά σκέψου τον εαυτό σου σε φάση που δεν είσαι καλά ψυχολογικά κ σου φταίνε όλα κ να μάθεις ότι ο άντρας σου βγήκε για φαγητό-ποτό-καφέ με μια άλλη γυναίκα.πίστεψε με κ η πιο χάλια του κόσμου να ήταν κ ο άντρας σου ο πιο πιστός του κόσμου θα γινόταν το έλα να δεις.αλλά πάλι είναι όπως το βλέπει ο καθένας!

α....καλά......στον πλανητη happy.....λοιπόν για να μην παρεξηγειθώ .......αστο βρε......αφου δεν το χεις.....άλλο πράγμα εννοούμε.....όλες οι κοπέλες κατάλαβαν τι είπα....εκτός απο εσενα που πιάστηκες απο μια εκφραση την ερμηνευεις όπωε θέλεις....πλατιάζεις χωρίς λόγο και είσαι και εκτος θεματος....αν ήταν έτσι θα την συμβουλευα να βρει γκόμενο κοιτα πάλι τα λεγόμενα μου απο την αρχη σε παρακαλώ γιατι άλλο πράγμα συμβουλευω στην κοπέλα...και όπως θα δεις παρόλο που εκεινη έχει το πρόβλημα το έπιασε αμέσως

1129643tvsq1yiqpw.gif

Αυτό είναι σίγουρο.μην περιμένεις τις παλιές καλές μέρες του τρελού έρωτα αλλά κ μην συμβιβάζεσε κ στο άλλο άκρο.το θέμα είναι να ταρακουνηθεί κ να μην ξανάκάνει τα ίδια.εγώ προτείνω συζήτηση.πολύ συζήτηση.ξεκινά πρώτα με δικα σου κ μετά ζήτησε του να βγάλει κ τα δικα του με τρόπο.

Πχ νομίζω ότι η σχέση μας έχει πέσει σε ανια κτλ κτλ κτλ κ στο τέλος ριξε ερώτηση ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

Μια άλλη καλή ερώτηση-παγίδα είναι εκεί στα ξαφνικά σε ανύποπτη στιγμή:ΑΓΆΠΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΑΣ ΦΑΝΤΆΖΕΣΕ ΣΕ 20 ΧΡΌΝΙΑ.σίγουρα απ το πόσο άργησε να απαντήσει,με τι τρόπο το είπε κτλ θα σε κάνει να καταλάβεις πολλά.

Aυτός καλή μου στην όλη ιστορία κάνει κάτι ουσιώδες για να διορθωθεί η σχέση σας πέρα από το να λέει συνέχεια τί πρέπει να κάνεις εσύ? Σε τελική ανάλυση οι σύμβουλοι γάμου για μένα δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα σε μία σχέση που "κάνει νερά" από πολλά σημεία αλλά αν νομίζετε ότι θα βοηθηθείτε, πηγαίνετε. Το σημαντικότερο είναι να αναβάλεις το θέμα του παιδιού για ένα διάστημα γιατί σε σχέσεις με πρόβλημα δεν βελτιώνει τα πράγματα, τα χειροτερεύει. Σου μιλάω εκ πείρας γιατί ο άντρας μου προέρχεται από έναν προβληματικό γάμο στον οποίο πιεζόταν για παιδί μήπως και φτιάξουν τα πράγματα, αλλά ως άνθρωπος με μυαλό έβλεπε ότι κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο, οπότε χωρίσανε και τελικά ήταν καλύτερα έτσι για όλους. H αδερφή του τώρα αν τον αγαπάει πραγματικά σίγουρα δεν θα θέλει να χωρίσει ο αδερφός της και ούτε θα βάζει λόγια, άσχετα με τον δικό της άσχημο γάμο. Εύχομαι το καλύτερο για όλους!

Διαφημίσεις

α....καλά......στον πλανητη happy.....λοιπόν για να μην παρεξηγειθώ .......αστο βρε......αφου δεν το χεις.....άλλο πράγμα εννοούμε.....όλες οι κοπέλες κατάλαβαν τι είπα....εκτός απο εσενα που πιάστηκες απο μια εκφραση την ερμηνευεις όπωε θέλεις....πλατιάζεις χωρίς λόγο και είσαι και εκτος θεματος....αν ήταν έτσι θα την συμβουλευα να βρει γκόμενο κοιτα πάλι τα λεγόμενα μου απο την αρχη σε παρακαλώ γιατι άλλο πράγμα συμβουλευω στην κοπέλα...και όπως θα δεις παρόλο που εκεινη έχει το πρόβλημα το έπιασε αμέσως

Θα ήταν πιο έξυπνο να πεις ότι το διατύπωσες λάθος απ όλα τα αλλά που έγραψες.εντάξει εγώ στον πλανήτη χαπι κ εκτός πραγματικότητας.προτιμώ εδώ τελικά!!!

Χα, χα να 'στε καλά γέλασα. Δεν πρόκειται να βγώ με γκόμενο, μη φοβάστε :-)

αντε βρε....ετσι.......το κεφάλι ψηλά......αχ είδες τι τραβάω η ρουφιάνα.....μια καλή πράξη πήγα να κάνω και βγηκα και αντροχωρίστα.....αμ..... πως(ατάκα χατζηχρήστου)....λοιπόν εγω προσφέρομαι για καφε....θα αφησουμε στον συζηγο σου την κόρη μου....να του κάνει χαρούλες.....και εμεις θα πάμε για καφε.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Εγώ βλέπω ότι όλο εσένα κατηγορεί και βρίσκει δικαιολογίες για να αναβάλλει την τεκνοποίηση και εσύ αντί να αντιδράσεις ή να απαντήσεις ή να συζητήσετε τέλοσπάντων, βάζεις το κεφάλι κάτω και προσπαθείς να "διορθωθείς". Καθήστε να συζητήσετε ανοικτά και να βρείτε τι προβλήματα υπάρχουν και να τα διορθώσετε από κοινού. Επίσης αν δεν σε βοηθάει σε τίποτα τώρα που δεν έχετε παιδί, τί θα κάνεις όταν θα είσαι έγκυος και αργότερα όταν γεννήσεις. Κακώς δεν σε πειράζει, όπως λες. Είναι σημαντικό θέμα...

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

εγω προσωπικά δεν αρπάχτικα....είδες και το χιουμορ μου άλλωστε η συγκεκριμενη κοπέλα δεν κατάλαβε τι έγραψα και της εξήγησα πως δεν είπα αυτό που εννοει και γράφει....μην αισθάνεσαι άσχημα απλά έπρεπε να απαντησω διότι έκανε παράθεση στην δικη μου συμβουλή.....αν θέλει η ίδια ας παρεξηγηθεί no problem....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Βρε φενακι μαθε να παραδέχεσε κάποια πράγματα.ή έστω να σφάζεις με το βαμβάκι γιατί με αυτό που έγραψες πάλι τα είδε ο σκύλος μου κ έσκασε στο γέλιο!τα λέμε στο αρχείο.

Καλε το παιδι σε θελει πιο κοινωνική????

ξεκινα.... (δεν ξερω και που μενεις....)

τη δευτερα για καφε με fenaki, την τριτη livinath, την τεταρτη vickytsoch, την πεμπτη momitsi.. κ ο κ....

να μη σε βλεπει το σπιτι σου!!! (αλλα να εισαι οκ με τις υποχρεωσεις στο σπιτι..) Θα πηγαινεις καθε δευτερη μερα κομμωτηριο, μανικιουρ, πεντικιουρ και σπα.. Αν μπορεις να του στελενεις και τους λογαριασμους στη δουλεια ακομα καλυτερα!!!! Και οταν θα τολμισει να σου ξεκινησει κουβεντα να τον κοψεις και να του πεις με απεραντη χαρα:

σε ευχαριστω αγαπη μου!!! μου ανοιξες τα ματια!!! Παιδι??? αστο το παιδι τωρα!! τωρα εχω τις φιλες μου!!!!! Αυριο εχω τραπεζι στον πλουταρχο, δε λες της αδερφης σου να'ρθει???

παρα πολύ καλόοοοοοο μιλάμε !!!!!!!!!

ακόμα γελάωωωωωω

Εγώ βλέπω ότι όλο εσένα κατηγορεί και βρίσκει δικαιολογίες για να αναβάλλει την τεκνοποίηση και εσύ αντί να αντιδράσεις ή να απαντήσεις ή να συζητήσετε τέλοσπάντων, βάζεις το κεφάλι κάτω και προσπαθείς να "διορθωθείς". Καθήστε να συζητήσετε ανοικτά και να βρείτε τι προβλήματα υπάρχουν και να τα διορθώσετε από κοινού. Επίσης αν δεν σε βοηθάει σε τίποτα τώρα που δεν έχετε παιδί, τί θα κάνεις όταν θα είσαι έγκυος και αργότερα όταν γεννήσεις. Κακώς δεν σε πειράζει, όπως λες. Είναι σημαντικό θέμα...

Κοίτα να δεις, και αντέδρασα και φώναξα και συζητήσαμε και όλα. Το αποτέλεσμα είναι ότι αυτός θεωρεί ότι δεν αισθάνεται έτοιμος έτσι όπως είμαστε να κάνουμε παδί. Και από τη στιγμή που θεωρεί ή βάζει ως δικαιολογία το ότι δεν τον ικανοποιεί η σχέση μας, τι άλλο μπορώ να κάνω? να κάνω παιδί μόνη μου? προσπαθώ να δω αν και κατά πόσο υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της σχέσης. Και αν υπάρχουν κάποια πράγματα που τον ενοχλούν, γιατί να μην κάνω μια προσπάθεια? Αντρας μου είναι (δεν είναι γκόμενος να σηκωθώ να φύγω) και θέλω να σώσω το γάμο μου. Τουλάχιστον να προσπαθήσω...

Όσο για το ότι δεν βοηθάει δεν με νοιάζει - αρκεί να το βλέπει και να ξέρω ότι το εκτιμάει. Και αν κάνουμε παιδί έχουμε συμφωνήσει να πάρουμε κοπέλα εσωτερική - η οικονομική δυνατότητα υπάρχει.

παιδιά αυτό με τη βοήθεια και εγώ δε νομίζω να έχει κάποια σχέση....και ο δικός μου δεν βοηθάει αλλά ήμαστε ευτυχισμένοι....

Ireth κάνε παιδί μου πράγματα για τον εαυτό σου να ανέβει η δική σου ψυχολογία και μην τον πιέζεις...( ψυχολογικά εννοώ )

rQGhp3.png

Να λες παλι καλα που δεν κανατε ακομα παιδακι (οχι φυσικα γι αυτα που λεει εκεινος) να παρατησεις τις υποχωρησεις και να φυγεις . Εισαι πολυ μικρη και δεν υπαρχουν παιδια για να δωσεις 4ες ευκαιριες (που και παιδια να υπηρχαν τετοια μεταχειριση θα ηταν ανεπιτρεπτη).

Σου κανει ψυχολογικο πολεμο και μπαινεις σε μια λουμπα που προλαβαινεις δεν προλαβαινεις να γλιτωσεις.

ΤΡΕΧΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Καλε το παιδι σε θελει πιο κοινωνική????

ξεκινα.... (δεν ξερω και που μενεις....)

τη δευτερα για καφε με fenaki, την τριτη livinath, την τεταρτη vickytsoch, την πεμπτη momitsi.. κ ο κ....

να μη σε βλεπει το σπιτι σου!!! (αλλα να εισαι οκ με τις υποχρεωσεις στο σπιτι..) Θα πηγαινεις καθε δευτερη μερα κομμωτηριο, μανικιουρ, πεντικιουρ και σπα.. Αν μπορεις να του στελενεις και τους λογαριασμους στη δουλεια ακομα καλυτερα!!!! Και οταν θα τολμισει να σου ξεκινησει κουβεντα να τον κοψεις και να του πεις με απεραντη χαρα:

σε ευχαριστω αγαπη μου!!! μου ανοιξες τα ματια!!! Παιδι??? αστο το παιδι τωρα!! τωρα εχω τις φιλες μου!!!!! Αυριο εχω τραπεζι στον πλουταρχο, δε λες της αδερφης σου να'ρθει???

bowing-036.gifΑυτο αυτο αυτο αν θες ντε και καλα να το παιδεψεις .

Αλλα να θυμασαι παντα. Ενας ανθρωπος που σε χρεωνει διαφορα για να ξεσπασει τις αποτυχιες της ζωης του.. δεν ειναι αξιος να ειναι διπλα σου και δεν θα ηθελα καν να φανταστω πως θα φερεται στα παιδια του αν πχ ειναι παχυσαρκα ή οχι τελεια για τα δικα του μετρα και σταθμα. Πως θα ενοιωθες αν μιλουσε και φεροταν πχ στην κορη σας οπως μιλαει ή φερεται σε σενα? Αυτο αναρωτησου πριν προχωρησεις.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Κοριτσάκι τρώς τρελλό πακέτο!!Εγώ έχω 8 μηνών μωράκι,είμαι έγκυος στον 4ο μήνα,έχω αλλάξει 10 νούμερα ρούχα,δεν προλαβαίνω το σπίτι μου με τίποτα,γιατί και αν έχω κάποιο κενό απο το μωρό κοιτάω να ξεκουραστώ,έχω να κουρευτώ απο πέρισυ που παντρεύτηκα,το...sex σχεδόν το έχω ξεχάσει (λόγω ορμονών και φοβάμαι μη πάθει κάτι το έμβρυο) και παρ'όλ'αυτά ο άντρας μου έχει τύχει να έρθει σπίτι και να πλύνει και τα πιάτα μετά απο 13 ώρες δουλειάς,και ο άνθρωπός μου ποτέ δεν με κάνει να νιώσω άσχημα(πέρα απο το οτι κάποιες φορές είναι κι εκείνος φορτωμένος και μου βγάζει κάτι παραπονάκια)και μόνος του μου λέει να μην ανχώνομαι και οτι μόλις γεννήσω ξανά,θα ξαξαβρώ τη σειρά μου και θα με βοηθήσει να κάνω δίαιτα και όλα αυτά!

Δηλαδή αν εσύ έρθεις στη θέση μου,,,,,αυτός ο τύπος θα σε διώξει!!

Το ξέρεις οτι οι περισσότερες γυναίκες μετά τη γέννα παθαίνουν κατάθλιψη?Τότε τί θα κάνεις?

Η γνώμη μου είναι,αν τον αγαπάς,μείνε μαζί του,αλλα άσε το παιδάκι εκεί που κάθεται ήσυχο γιατί δεν θα αργήσει η μέρα που θα μείνεις μόνη σου μαζί του...Δεν θα αντέξεις κι άλλη πίεση..Και το παιδάκι σου δεν θα φταίει σε τίποτα,αλλα αυτό θα την πληρώσει!!

...και όπως είπαν τα κορίτσια,κάνε πράγματα για εσένα!Βρές ενδιαφέροντα που σε ευχαριστούν,δραστηριότητες,γυμναστήριο,δεν ξέρω κι εγώ τι,ξεκίνα να δείχνεις οτι σε ενδιαφέρει για το πως δείχνεις εξωτερικά,να δείς που και χωρίς να βγείς με "κάποιον"η κάποια,θα αρχίσει να .... ¨την ακούει¨ κανονικά!!ελπίζω να σκεφτείς σωστά πρίν αποφασίσεις οτιδήποτε!

το παιδι θα τα κανει χειροτερα, φαινεται οτι μονο εσυ το θες πραγματικα.

αν μετα απο 3 χρονια ειστε ετσι μετα απο 13 τι θα κανετε;;

σκεψου αν πραγματικα θελεις να ζησεις ετσι, με τετοια σχολια, κατηγοριες, εστω και περιστασιακες, εννοειται να προσπαθησεις, να συζητησεις, να πας παντου μηπως και σωσεις κατι αν πραγματικα τον αγαπας και οχι απλα "κατασταλαξες".

εμεις μεσα στα μελια 8 χρονια (τρελος ερωτας, ολοι απορουσαν) με το παιδι χλιαρα πλεον αλλα αγαπιομαστε, φαντασου αν.

μην κανεις παιδι απλα συμβουλευω αν δεν ειστε ΕΤΟΙΜΟΙ και οι δυο. Μπορει να λεει οτι το θελει αλλα ειναι ετοιμος;

περιμενουμε νεοτερα και ολα να πανε καλα

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Κοίτα να δεις, και αντέδρασα και φώναξα και συζητήσαμε και όλα. Το αποτέλεσμα είναι ότι αυτός θεωρεί ότι δεν αισθάνεται έτοιμος έτσι όπως είμαστε να κάνουμε παδί. Και από τη στιγμή που θεωρεί ή βάζει ως δικαιολογία το ότι δεν τον ικανοποιεί η σχέση μας, τι άλλο μπορώ να κάνω? να κάνω παιδί μόνη μου? προσπαθώ να δω αν και κατά πόσο υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της σχέσης. Και αν υπάρχουν κάποια πράγματα που τον ενοχλούν, γιατί να μην κάνω μια προσπάθεια? Αντρας μου είναι (δεν είναι γκόμενος να σηκωθώ να φύγω) και θέλω να σώσω το γάμο μου. Τουλάχιστον να προσπαθήσω...

Όσο για το ότι δεν βοηθάει δεν με νοιάζει - αρκεί να το βλέπει και να ξέρω ότι το εκτιμάει. Και αν κάνουμε παιδί έχουμε συμφωνήσει να πάρουμε κοπέλα εσωτερική - η οικονομική δυνατότητα υπάρχει.

Έτσι όπως τα λες έχεις και εσύ δίκιο από την πλευρά σου. Απλώς μην αφήσεις το θέμα να διαιωνιστεί, γιατί και το παιδί δεν θα έρθει αμέσως όταν το αποφασίσετε. Δεν το λέω αυτό για να σε αγχώσω, αλλά δεν καταλαβαίνω το τι σχέση μπορεί να έχει το παιδί με το γεγονός ότι δεν είσαι όσο κοινωνική θα ήθελε... Έτσι σε γνώρισε. Αυτό δεν θα αλλάξει, αλλά ούτε και σχετίζεται με το θέμα του παιδιού. Πίεσέ τον να σου πει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θέλει τώρα παιδί, γιατί όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά.

εχω δυο μπουμπουκακια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...