Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι να κάνω?

Ireth74

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια

Διαβάζω από καιρό το forum, εχω γραψει και παλιά 1-2 φορές...

Γράφω βασικά για να τα βγάλω από μέσα μου, δεν έχω που να τα πω, δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να βοηθήσει σε αυτές τις καταστάσεις.

Το πρόβλημα είναι το εξής: Ειμαι 34 στα 35, παντρεμένη σχεδόν 2,5 χρόνια τώρα. Τον αντρα μου τον παντρεύτηκα 6 μήνες μετά την γνωριμία μας. Ειμασταν και οι 2 ερωτευμένοι, αλλά όχι τόσο ώστε να μην βλέπουμε μπροστά μας. Είναι πολύ καλός ανθρωπος και μ' αγαπάει. Αλλά τους τελευταίους 8 μήνες κάτι πάει λάθος.

Είχαμε πει τον Σεπτεμβριο να βάλουμε μπρος για παιδί (δεν είμαι και μικρή άλλωστε).

Μου ζήτησε να το αναβάλουμε 2-3 μήνες. Μου είπε ότι έχω παραμελήσει τον εαυτό μου ότι με θέλει πιο γυναίκα, ότι είμαι κρεμασμένη από πάνω του, ότι δεν κάνω τίποτα μόνη μου, ότι δεν έχω φίλες, ότι αν δεν ήταν οι δικές του παρέες θα είχαμε κλειστεί μέσα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι κλειστός χαρακτήρας έχω μόνο μία φίλη, πολλούς γνωστούς αλλά όχι φίλους.

Τελοσπάντων προσπάθησα να αλλάξω αυτά που μου είπε ότι τον ενοχλούν και για 3 μήνες προσπαθήσαμε για παιδί (κάτι που έκανε σαν αγγαρία το έβλεπα - χωρίς επιτυχία δυστυχώς). Τον Φεβρουάριο αφού είχε μούτρα 2-3 βδομάδες μου ξεφούρνησε ότι δεν θέλει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες, ότι είναι δυστυχισμένος, ότι δεν κάνω ούτε τα βασικά και πως θα κάνουμε παιδί. Ότι δεν είμαι κοντά με την αδερφή του (φτάνουμε στη ρίζα του προβλήματος σιγά-σιγά) ότι δεν είμαι κοινωνική και σαν γυναίκα θα έπρεπε να είμαι, και το παιδί μας (αν κάνουμε) θα είναι δυστυχισμένο και αντικοινωνικό και κατι τέτοια. Και να το ξαναδούμε το θέμα από το καλοκαίρι.

Εν τω μεταξύ εγώ κάνω τα πάντα στο σπίτι (μαγειρεμα, σουπερ μάρκετ, πλύσιμο κλπ), εννοείται ότι ούτε το ποτήρι του στο νεροχύτη δεν βάζει (ενώ στις αρχές βοηθούσε, κάπως), αλλά δεν με πειράζει.

Το καλοκαίρι έφτασε. Και τώρα σε μια συζήτηση άσχετη μου πέταξε ότι ναι μεν έχω κάνει προσπάθεια αλλά όλα όσα κάνω είναι τα αυτονοητα και έπρεπε τα κάνω χωρίς να μου έχει πει τίποτα και ότι τα κάνω όλα σαν να έχω λίστα με αγγαρίες και δεν τα κάνω επειδή τον αγαπάω, αλλά επειδή θέλω να κάνουμε παιδί.

Και λέει ότι δεν κάνω και τίποτα σπουδαίο αφού έχουμε και γυναίκα (η οποία έρχεται μια φορά την εβδομάδα και κάνει τα χοντρά και το σιδέρωμα - να σημειώσω ότι δουλεύω και γυρνάω σπίτι 7.00 το βράδι).

Εννοείται ότι θέλω να κάνουμε παιδί και εννοείται ότι το θέμα της ηλικίας με αγχώνει τρομερά, αλλά να μου λέει ότι όσα κάνω τα κάνω με σκοπό το παιδί και μόνο?

Εννοείται ότι τον αγαπάω, αλλά μου λέει ότι δεν του το δείχνω. Και όταν είμαι τρυφερή μου λέει ότι είμαι καταπιεστική και το κάνω για να μείνω εγκυος.

Πως να του το δείξω ρε κορίτσια?

Φάσκει και αντιφάσκει, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται...

Δεν ζηταω να μου βρείτε λύση - είπαμε να παμε σε ένα σύμβουλο γάμου μήπως και βοηθήσει. Αλλά εσείς τι καταλαβαίνετε?

Αν έχετε καμια συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ....

Διαφημίσεις

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Συμφωνεί. Είπε θα μιλήσει στη ψυχολόγο που πήγαινε μικρότερος και την εβλέπε και περιστασιακά στην αρχή του γάμου μας.

Λέει ότι με αγαπάει αλλά μου έχει κάνει τη ζωή μαυρή. Όλο κλαίω...

Και λέει ότι στο χέρι μου είναι να γίνουμε ευτιχισμένοι (!)

Τα έχει όλα και δεν ξέρει πως είναι να μην τα έχει μου φαίνεται... Καμιά φορά αυτό που έχουμε μας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό και δυσπιστούμε. Αυτό μπορεί να έχει πάθει και ο άντρας σου. Δεδομένου του ότι πιθανόν να θεωρεί ότι πρωταρχικής σημασίας είναι μια εγκυμοσύνη για σένα κι όχι ο ίδιος (κλασσική βλακεία που κολλάει καμιά φορά στο μυαλό τον αντρών - ειδικά όταν κάνουμε προσπάθειες για σύλληψη). Κάντε μια κουβεντούλα, χαλαρή. Θες πουλάκι μου παιδί;; Αν θες πες το μας, αν δεν θες μην μας τα ζαλίζεις με δικαιολογίες. Στο κάτω κάτω δεν είναι κακό να μην θες να κάνεις παιδιά. Κακό είναι να μην είσαι ειληκρινής με τον εαυτό σου και τον σύντροφο σου. Νομίζω πως το καλλίτερο φάρμακο είναι η αδιαφορία από κει κι έπειτα. Άσ'τον λίγο χαλαρό. Ασ'τον να σκεφτεί αν θέλει ή όχι. Να καταλάβει ότι εκεί είσαι όχι γιατί τον βλέπεις σαν αναπαραγωγική μηχανή αλλά σαν σύντροφο. Καλά τα παιδιά. Αλλά προέχει η καλή σας σχέση.

Όσο για το ότι δεν κάνεις πολλά... Τι ακριβώς εννοεί;; Τις δουλειές του σπιτιού;; Δουλεύεις αγάπη μου, δεν δουλεύεις;; Και μάλιστα μέχρι αργά;; Εφόσον εκείνος δεν παρέχει καμία βοήθεια στο σπίτι τότε η γυναίκα είναι απαραίτητη. Όχι πολυτέλεια. Και να σου πω και κάτι;; Ξεκίνα 1 φορά την εβδομάδα μανικιούρ-πεντικιούρ και χτένισμα και θα σου πω πως ο κύριος αλλάζει άποψη... Κι εσύ θα νιώσεις καλλίτερα κι εκείνος θα το πιάσει το μύνημα.

Εν τω μεταξύ... η αδερφή του... Που κολλάει;;;

Ααα! Κάτι ακόμα... Όταν γνωριστήκατε και παντρευτήκατε δεν είχε καταλάβει ότι δεν είσαι τόσο ανοιχτός χαρακτήρας;; Τώρα το θυμήθηκε;;

Να φύγεις από αυτή τη σχέση και να κοιτάξεις μπροστά...

Συμφωνεί να πάτε σε σύμβουλο γάμου ?

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!

Ο ερχομός ενός παιδιού δε θα λύσει κανένα θέμα. Απλώς θα μεγενθύνει τα προβλήματα που έχετε.

Διαφημίσεις

Με την αδερφή του έχει πολύ στενή σχέση, αλλά εγώ όχι και τόσο.

Μάλιστα πάντα αισθάνομαι ότι τον κάνει ότι θέλει, και εμένα με βλέπει λίγο σαν περιστασιακή του σχέση. (να σημειώσω ότι είναι παντρεμένη με 2 παιδιά και μάλλον προβληματική σχέση με τον άντρα της...)

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΑΜΟΥ..ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ??????ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΟΤΙ ΔΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ...ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΓΑΜΟ>>>>ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΌΛΑΣ???????ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΩΜΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ-ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.....ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ....ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ.

καλά... αν κάνετε παιδί τότε είναι που θα του βγουν ΟΛΑ τα στραβά στην επιφάνεια κι εσένα τότε είναι που τα νεύρα σου θα γίνουν τσατάλια, αφού δεν θα έχεις πλέον όλη αυτή την "προ παιδιού" υπονομή!!!!

Σκέψου το ΠΟΛΥ καλά πριν κάνεις παιδί και μην κολλάς στα άγχη της ηλικίας σου, ότι ο καιρός περνάει, πότε θα γίνω μάνα κτλ.

Κοίτα πρώτα να λύσεις τα θέματα του γάμου σου και αργότερα βλέπετε... Ένα παιδάκι ως γνωστών δεν "φτάχνει" τη σχέση. Η ιδέα του συμβουλου γάμου είναι πολύ καλή! Να πάτε όμως και ατομικά και σαν ζευγάρι, όχι μόνο αυτός...

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Δικη μου συμβουλη αν εχουν αρχισει τα προβληματα απο τωρα να μην κανετε παιδι κ να φυγεις οσο προλαβαινεις απο τη σχεση. Δε σε εχουν παρει ακομα τα χρονια κ εχεις περιθωριο να φτιαξεις τη ζωη σου, οσο δυσκολο κ αν σου φαινεται τωρα κατι τετοιο.

Ο ερχομος ενος παιδιου δυστυχως πιστευω απλα θα διογκωσει τα προβληματα σας κ μετα θα εισαι σε χειροτερη θεση. Εκτος αν εισαι αποφασισμενη να κανεις ενα παιδι κ μετα να το μεγαλωσεις μονη σου, που μαλλον δεν ειναι του στυλ σου ομως..

Σκεψου τι θες..τι εισαι διατεθειμενη να θυσιασεις για χαρη του γαμου σου.. Πιστευεις οτι πραγματικα υπαρχει ελπιδα? Πιστευεις οτι μπορει κατι να αλλαξει στη συμπεριφορα του απεναντι σου? Αν ναι, τοτε προσπαθησε λικο ακομα. Αν οχι ομως, μη χανεις το χρονο σου τσαμπα..

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να χωρίσω, αν και μου έχει περάσει από το μυαλό...

Γι' αυτό του είπα να πάμε σε σύμβουλο γάμου, και κακώς δεν επέμεινα να πάμε από τον χειμώνα, που του το είχα πει για πρώτη φορά και το απέφυγε.

Ίσως να τον έχει πιέσει και η δουλειά του, δουλεύει πολλές ώρες μέχρι 9-10 το βράδυ...

Δεν ξέρω...

Διαφημίσεις

Φαντάζομαι ότι δεν έχει συμβεί κάτι για να υπάρχει απόσταση. Παρόλα αυτά δεν είναι και απαραίτητο να ταιριάζετε και σαν χαρακτήρες. Αν εντούτης σου φέρεται κάπως (υποθέτω ότι για να νιώθεις ότι σε βλέπει σαν περιστασιακή του σχέση, ίσως η συμπεριφορά της είναι, περίεργη να πω, απέναντι σου;; ) γιατί δεν του μιλάς γι'αυτό;; (στην αδερφή του αναφέρομαι)

Γενικά, του μιλάς για το πως νιώθεις;; Για το τι σου αρέσει και τι όχι;; Τα κακώς κείμενα τα συζητάτε ή θεωρείς ότι είναι δική σου δουλειά να τα λύσεις;; Γιατί ο ίδιος ως τώρα σου επιρρίπτει ευθύνες μόνο απ'ότι γράφεις.... Το ότι έχει κι εκείνος ευθύνες για τη σχέση σας και το σπίτι σας του το έχεις πει ποτέ;; Μην τα παίρνεις όλα επάνω σου. Σε μια σχέση υπάρχουν δύο. Και οι δύο έχουν τις ίδιες ευθύνες και τα ίδια δικαιώματα απέναντι στη σχέση και στον εαυτό τους. Για να υπάρχει ισορροπία και να είστε αγαπημένοι...! ;)

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟ.ΝΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ.ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ....ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΗΧΑΝΗ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ???????

...κάτι μου βρωμάει στη σχέση του με την αδερφή του...( μήπως σας ζηλεύει επειδή εκείνη δεν έχει καλή σχέση με τον άντρα της και βάζει φυτιλάκια?? )

παλιότερα για πιο λόγο πήγαινε ο σύζηγος σου σε ψυχολόγο???

συμβουλή: άσε προς το παρόν τα περί παιδιού, και δώσε χρόνο στον εαυτό σου, ψώνισε καινούρια ρούχα, άλλαξε το μαλλί, χτενίσου, κάνε μανικιουρ, γίνε πιο γυναίκα

rQGhp3.png

...κάτι μου βρωμάει στη σχέση του με την αδερφή του...( μήπως σας ζηλεύει επειδή εκείνη δεν έχει καλή σχέση με τον άντρα της και βάζει φυτιλάκια?? )

παλιότερα για πιο λόγο πήγαινε ο σύζηγος σου σε ψυχολόγο???

Ειμαι σχεδόν σίγουρη ότι ζηλεύει... Και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αυτή του έχει βάλει τις ιδέες ότι είμαι αντικοινωνική. Στην αρχή του γάμου μας, όχι μόνο δεν τον πείραζε, με υπερασπιζόταν κιώλας ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας μου....

Σε ψυχολόγο πήγαινε γιατί είχε δυσλεξία που του διαγνώστηκε μετά την εφηβική ηλικία και η ψυχολόγος είναι και λίγο οικογενειακή του φίλη (είνια μεγάλη σε ηλικία ~65)

Διαφημίσεις

καλημερα....δεν συμφωνω με όλες τις παραπανω απόψεις και καλο είναι να ειμαστε λιγο πιο περιοριστικες στις εκφράσεις μας....για να μην μπερδευουμε τους άλλους.....

λοι΄πν η δική μου άποψη....ειναι φυσικα να μην χωρίσεις αν δεν το παλεψεις πρωτα μονο και μονο για να εισαι σίγουρη.....η περίπτωση σου ειναι μια κλασσική περίπτωση σχέσης που ο άντρας έχει βαρεθει δυστυχώς και σε αυτό συμβάλει και το μπλά μπλά της αδερφής του.....πάντα πάιζει αυτο σε μια σχέση....μα θα ειναι η μάνα μα η αδερφη μα κάποιος απο τον οποίο εξαρτάτε το άτομο....λοιπόν η δική μου συμβουλή είναι άλλαξε λίγο την συμπεριφορά σου όπως γίνε πιο κοκέτα...αν και το κράζουν τους αρέσει πάντα.....δείξε του ότι όχι μονο δεν κρέμεσαι από πάνω του αφου αυτό θεωρει ότι κάνεις....μοίρασε τις ευθύνες μαζί του και στις δουλειές το σαββατοκυριακο....πήγαινε για καφε πιο συχνα...πάρε εστω και τις γνωστες σου και βγητε για καφέ για να του δείξεις πως έχεις επαφες αν θέλεις με ανθρώπους....κοινός γράψε τον λίγο για να καταλάβει την αξία σου....μην είσαι τόσο δοτική....αν δείς ότι αυτό βολευει....μάλλον κάτι άλλο παίζει....

δεν θέλω να σου βάλω άδικα ιδεες αλλά δεν είναι κακο να ψάξεις αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που βαριέται...εσένα....κάνε του έκπληξη στο γραφείο του μετα την δουλειά πήγαινε σπίτι στολίσου....πέρνα απο το γραφείο του χωρίς να σε περιμένει βρες μια δικαιολογία πως ήθελες να κάνεις μια βόλτα απλά πέρασες να τον δείς και μετά κανόνισε να βρεθείς για ένα ποτό με κάποιον για να του την σπάσεις....εκει θα δεις αντιδράσεις...

1129643tvsq1yiqpw.gif

Κοριτσια σας ευχαριστώ όλες και ειδικά οσες μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε.

fenaki, DALIA, livinath, νομίζω ότι έχετε δίκιο, για τη κοκεταρία (αν και ο δίκός μου κράζει τόσο πολύ ώστε κι εγω αφέθηκα νομίζοντας ότι έτσι θα του αρέσω πιο πολύ)

και πάλι ευχαριστώ, τουλάχιστον ξαλάφρωσα και άκουσα και μια δεύτερη γνώμη...

fenaki, DALIA, livinath, νομίζω ότι έχετε δίκιο, για τη κοκεταρία (αν και ο δίκός μου κράζει τόσο πολύ ώστε κι εγω αφέθηκα νομίζοντας ότι έτσι θα του αρέσω πιο πολύ)

...

συνήθως αυτοί οι άντρες είναι και οι πιο ζηλιάρηδες....

σκέψου και το άλλο βρε κοριτσάκι μου...

Υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην του αρέσει το ωραίο, το καλόγουστο, το προσεγμένο ?;)

rQGhp3.png

επίσης αφου ειναι οικογενειακη σας φίλη κάνε την αρχή μονη σου....πήγαινε να συμβουλευτεις εσυ εκεινη...μην αναφερεις για την κουνιάδα σου κάτι.....απλά δειξε και καλά ότι σε στεναχωρει αυτη η αντίληψη που έχουν για σενα....ειναι ένας τρόπος να μάθεις πολλά για το πως σκεφτονται για σένα και να καθοδηγείς εσυ πλέον εκεινους...

1129643tvsq1yiqpw.gif

Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει....

κάποια στιγμή ο ξάδερφός μου άρχισε να λέει κάτι τέτοιες βλακείες στον δικό μου για μένα και γινόμασταν κwlos κάθε 3 και λίγο. Μέχρι που του έτριξα τα δόντια για να καταλάβει τι έχει δίπλα του γιατί μερικές φορές δεν καταλαβαίνουν ότι οι άλλοι μπορεί να λένε και βλακείες. Αδερφή του είναι, όσο νά' ναι κάπου θα επηρρεαστεί, όσο και να σε υπερασπίζεται. Προφανώς της έχει εμπιστοσύνη και η γνώμη της μετράει γιαυτόν. Και να ξέρεις ότι αυτά δουλεύουν υπογείως, θα πρέπει να το έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό του για να μην επηρρεάζεται απο κανέναν. Για μπίξε λίγο τις φωνές να ισιώσει. Συμφωνώ με τα κορίτσια, μην είσαι τόσο δοτική και μην υποκύπτεις στην κάθε του στραβωμάρα, δηλαδή άμα σου πει αυτός να πας να πνιγείς, σόρρυ κιόλας, θα πας?

Γνώμη μου...να μην χωρίσεις, να το παλέψεις και να τον βάλεις στη θέση του και να του δείξεις τι έχει δίπλα του γιατί προφανώς το έχει ξεχάσει.

Συμφωνώ να το παλέψεις λίγο πριν πάρεις την οριστική απόφαση για χωρισμό. Τέρμα οι δουλειές του σπιτιού, μόνο τα πολύ βασικά θα κάνεις, τέρμα το super market μόνη σου, Σάββατο πρωί και απόγευμα μαζί του. Τα υπόλοιπα η γυναίκα. Θα γίνεις κοκέτα όπως σου λένε και τα κορίτσια και θα τον ψιλογράψεις. Θα βρίσκεις αφορμές να βγαίνετε και μαζί και μόνη σου συνέχεια. Τώρα το καλοκαιρι συνέχεια να κανονίζεις ταξιδάκια (αν δε το κάνεις τώρα πότε θα το κάνεις; με το βρέφος αγκαλιά;) . Άσε που με τα ταξιδάκια δε θα πολυμιλάει με το σόι (αδελφή του) και ίσως χαλαρώσει και αυτός. Αν σου κάνει παρατήρηση για τις δουλειές απλά δε προλαβαίνεις, εργαζόμενη γυναίκα είσαι δε κατάλαβα. Εξάλλου δουλειές και κοκέτα δε ταιριάζει! Θα βγαίνεις έξω, θα τον γραφεις και μετά θα του λες πόσο πολύ τον αγαπάς. Για παιδί δε θα ξαναπείς τίποτα και καλά σέβεσαι την απόφασή του.

Αν τώρα μετά από όλα αυτά σου το γυρίσει και σου λέει π.χ. δε κάνεις δουλειές, δε ψωνίζεις άρα αργότερα πως θα προλαβαίνεις να φροντίζεις το παιδί και άλλα τέτοια κουλά, τότε στείλε τον στην αδελφή του με ελαφρά πηδηματάκια και κοίτα τη ζωή σου. Και αυτό γιατί αργότερα αν κάνετε παιδιά τα προβλήματα θα διογκωθούν τόσο πολύ που θα σου ΄ρχεται να τρελλαθείς! Θα ήθελες κάτι τέτοιο;

Καλε το παιδι σε θελει πιο κοινωνική????

ξεκινα.... (δεν ξερω και που μενεις....)

τη δευτερα για καφε με fenaki, την τριτη livinath, την τεταρτη vickytsoch, την πεμπτη momitsi.. κ ο κ....

να μη σε βλεπει το σπιτι σου!!! (αλλα να εισαι οκ με τις υποχρεωσεις στο σπιτι..) Θα πηγαινεις καθε δευτερη μερα κομμωτηριο, μανικιουρ, πεντικιουρ και σπα.. Αν μπορεις να του στελενεις και τους λογαριασμους στη δουλεια ακομα καλυτερα!!!! Και οταν θα τολμισει να σου ξεκινησει κουβεντα να τον κοψεις και να του πεις με απεραντη χαρα:

σε ευχαριστω αγαπη μου!!! μου ανοιξες τα ματια!!! Παιδι??? αστο το παιδι τωρα!! τωρα εχω τις φιλες μου!!!!! Αυριο εχω τραπεζι στον πλουταρχο, δε λες της αδερφης σου να'ρθει???

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ....ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑΡΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ.:P:p:p

ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ Ο,ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ!ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΝΤΕΡΑ.

ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Η ΘΑ ΤΟ ΣΧΙΣΕΙΣ!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ. Η ΖΩΗ ΑΓΑΠΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ!!!

καλημερα....δεν συμφωνω με όλες τις παραπανω απόψεις και καλο είναι να ειμαστε λιγο πιο περιοριστικες στις εκφράσεις μας....για να μην μπερδευουμε τους άλλους.....

λοι΄πν η δική μου άποψη....ειναι φυσικα να μην χωρίσεις αν δεν το παλεψεις πρωτα μονο και μονο για να εισαι σίγουρη.....η περίπτωση σου ειναι μια κλασσική περίπτωση σχέσης που ο άντρας έχει βαρεθει δυστυχώς και σε αυτό συμβάλει και το μπλά μπλά της αδερφής του.....πάντα πάιζει αυτο σε μια σχέση....μα θα ειναι η μάνα μα η αδερφη μα κάποιος απο τον οποίο εξαρτάτε το άτομο....λοιπόν η δική μου συμβουλή είναι άλλαξε λίγο την συμπεριφορά σου όπως γίνε πιο κοκέτα...αν και το κράζουν τους αρέσει πάντα.....δείξε του ότι όχι μονο δεν κρέμεσαι από πάνω του αφου αυτό θεωρει ότι κάνεις....μοίρασε τις ευθύνες μαζί του και στις δουλειές το σαββατοκυριακο....πήγαινε για καφε πιο συχνα...πάρε εστω και τις γνωστες σου και βγητε για καφέ για να του δείξεις πως έχεις επαφες αν θέλεις με ανθρώπους....κοινός γράψε τον λίγο για να καταλάβει την αξία σου....μην είσαι τόσο δοτική....αν δείς ότι αυτό βολευει....μάλλον κάτι άλλο παίζει....

δεν θέλω να σου βάλω άδικα ιδεες αλλά δεν είναι κακο να ψάξεις αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που βαριέται...εσένα....κάνε του έκπληξη στο γραφείο του μετα την δουλειά πήγαινε σπίτι στολίσου....πέρνα απο το γραφείο του χωρίς να σε περιμένει βρες μια δικαιολογία πως ήθελες να κάνεις μια βόλτα απλά πέρασες να τον δείς και μετά κανόνισε να βρεθείς για ένα ποτό με κάποιον για να του την σπάσεις....εκει θα δεις αντιδράσεις...

Να βγει για ποτό με κάποιον;;;μήπως να σοβαρευτούμε λίγο;

Κ αν αρχίσει να τον γράφει βάζετε στοίχημα ότι θα γυρίσει κ θα πει ΝΑ ΒΛΈΠΕΙΣ ΜΕ ΈΧΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΛΉΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΆΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΤΛ