Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τεστ θετικο μετα τη μιση ωρα

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες τις εγκυουλες και με το καλο τα παιδακια σας. Δημοσιευσα την ερωτηση και σε αλλο θεμα, αλλα λεω μηπως εσεις τα εχετε πιο προσφατα και μπορειτε να με βοηθησετε. Τελευταια περιοδο ειχα 18 Μαιου. Να σημειωσω μονο οτι επειδη εχω κι ενα μωρακι το οποιο θηλαζω, ο κυκλος μου δεν ειναι σταθερος. Τελος παντων, επειδη για καποιους λογους προσπαθουμε ηδη για το δευτερο, αφου το πρωτο μας παιδακι ηρθε μετα απο πολυ αγωνα, εκανα προχθες τεστ εγκυμοσυνης clear blue, ενα το πρωι κι ενα το απογευμα. Στο πρωινο αρχισε να φαινεται μια παρα πολυ αχνη γραμμη σε 10 περιπου λεπτα, η οποια με την ωρα γινοταν πιο εντονη. Στο απογευματινο παλι τα ιδια, μονο που η αχνη γραμμη αρχισε να φαινεται γυρω στη μιση ωρα. Χθες το πρωι ομως που εκανα παλι βγηκε καθαρα αρνητικο χωρις καμια αλλαγη. Πως εξηγειται ολο αυτο? Μαλλον αφου δε φανηκε γραμμη στα πρωτα δεκα λεπτα πρεπει να το θεωρησω αρνητικο. Γιατι ομως βγαινει αυτη η παλιογραμμη και μου δινει ψευτικες ελπιδες?Βοηθηστε με κοριτσια! Ετυχε σε καμια να εμφανιστει η γραμμη μετα τη μιση ωρα και τελικα να ηταν εγκυος? Βεβαια δεν πιστευω πως ειμαι, γιατι δεν θα ηταν αρνητικο το χθεσινο.

Διαφημίσεις

στον 1ο μου γιο το τεστ του φαρμακειου ηταν αρνητικο... σε λιγες μερες το ξαναεκανα σε ιατρειο και ηταν θετικο.

στον 2ο κανω παλι τεστ φαρμακειου--> αρνητικο, τεστ ιατρειου αιμα--> αρνητικο, κανω β' χοριακη και ηταν θετικο!

ολα να σου ερθουν με το καλο!

me and my men...

Μαλλον αυτο πρεπει να κανω, αλλα οχι ακομα, μη δω την κουλουρα και απογοητευτω αφου ο κυκλος μου ειναι τοσο μπερδεμενος. Αχ τι αγωνια ειναι κι αυτη.

Διαφημίσεις

τα τεστ εγκυμοσυνης στις οδηγιες χρησεις γραφουν οτι εγκυρο αποτελεσμα ειναι αυτο που εμφανιζεται μεσα στο χρονο που προτινουν.οποιαδηποτε αλλαγη μετα το περασμα αυτου του χρονου δεν ειναι εγκυρη.

Προφανως επρεπε να αγνοησω την αλλαγη που προεκυψε γιατι τελικα σημερα αδιαθετησα. Εγω σταματαω με τα τεστ, θα περιμενω πρωτα να εχω τουλαχιστον δεκα μερες καθυστερηση και μετα βλεπουμε, γιατι ειναι πολυ ψυχοφθορο να βλεπεις το συν και τελικα να μην εισαι...

• 3 εβδομάδες μετά...

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας! Τωρα περιμενω να αδιαθετησω γυρω στις 22 και ευχομαι τοσο πολυ να μην αδιαθετησω, να κανω τεστ και αυτη τη φορα να βγει απο την αρχη θετικο!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

τελικά τα κατάφερες από ότι βλέπω στο tickerακι σου.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Σας ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια για τις ευχες σας και το ενδιαφερον σας! Ναι, ειμαι εγκυος, απλα ειναι ακομα πολυ νωρις που το πιστευετε οτι φοβαμαι να το χαρω? Μου φαινεται σαν ψεμα ακομα! Αννικο να χαιρεσαι την κουκλα σου! elianna με το καλο να ερθει το μωρακι σας! Και παλι σας ευχαριστω!

Σας ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια για τις ευχες σας και το ενδιαφερον σας! Ναι, ειμαι εγκυος, απλα ειναι ακομα πολυ νωρις που το πιστευετε οτι φοβαμαι να το χαρω? Μου φαινεται σαν ψεμα ακομα! Αννικο να χαιρεσαι την κουκλα σου! elianna με το καλο να ερθει το μωρακι σας! Και παλι σας ευχαριστω!

Γλυκειά μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!! Να έχεις μια πολύ καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!!!

Σ ευχαριστω πολυ ELISAVET. Βλεπω κι εσυ εγκυουλα ε? Με το καλο το μικρουλι σας, κι αν ειναι η πρωτη σου εγκυμοσυνη απολαυσε τη οσο περισσοτερο μπορεις γιατι ειναι μοναδικη!!

Διαφημίσεις

Με το καλο bebos!!!!!!!!Ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσινη!!!!!!!!!!!Εχω και εγω μια κορουλα 11 μηνων και προσπαθουμε για το δευτερο...Αντε να αυξανοντε οι εγκυουλες!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...