Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσκλητήριο-sos-ιδέες

mariantinos

Recommended Posts

Από μια άποψη δίκιο έχεις αλλά λεφτά μπορείς να δώσεις οποιαδήποτε στιγμή σε παιδιά που τα χρειάζονται αλλά τα παιδιά σου μια φορά τα βαφτίζεις.

Μην λες πάντως μεγάλα λόγια δεν ξέρεις σε ένα χρόνο ίσως το βλέπεις όπως το περιγράφω.γιατί αφού γεννήσεις θα γίνεις άλλος άνθρωπος.πολλά άλλαξαν σ εμένα κ σε όλες πιστεύω απ την γέννα κ μετά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 84
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΡΕ...ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΑΜΠΡΑΚΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ...ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ...ΤΩΡΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΗ...ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....;)

ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ??????ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ..ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ......

Α να μπράβο.θυμόμουν κάπου κοντά ότι ήσουν.

Διαφημίσεις

http://img10.imageshack.us/i/59863540.pdf/

ΓΕΙΑ ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΔΡΑΚΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΣΥ

Να βάλω δηλαδή μέσα σε κουτακι την κορνίζα κ αυτό μαζί;πολύ δεν θα πάει;πάντως σκέτο είναι πολύ όμορφο.καλά κ αν το εκτύπωσω εγω...ούτε 0.50 λεπτά το 1 δεν θα μου βγει.

Το κρατάω κ αυτό σαν ιδέα.

Ρε γαμώτο εχω κατάμπερδευτεί.

Διαφημίσεις

Τα χρώματα της θάλασσας

shells-craft3a.jpgΙσως να μη βρείτε ασυνήθιστα και εντυπωσιακά κογχύλια κάνοντας έναν απλό περίπατο στην παραλία, ωστόσο αξίζει τον κόπο να ψάξετε και να μαζέψετε ότι βρείτε. Από καταστήματα ειδών συσκευασίας και χειροτεχνίας αγοράστε λίγα εντυπωσιακά κογχύλια και συνδυάστε τα με αυτά που μαζέψατε για να "ντύσετε" τις κορνίζες από τις φωτογραφίες σας.

Τι χρειαζόμαστε:

Στενή, επίπεδη ξύλινη κορνίζα.

Λευκή ακρυλική μπογιά

Τέσσερα μεγάλα κογχύλια για τις γωνίες

Τέσσερα μεγάλα κογχύλια ή δέσμες μεσαίων κογχυλιών για τα κέντρα κάθε πλευράς.

Μικρότερα κογχύλια

Πιστόλι θερμοκόλλας και θερμοκόλλα.

Οδηγίες:

Βάψτε την κορνίζα άσπρη. Κολλήστε τα τέσσερα μεγάλα κογχύλια στις γωνίες. Κολλήστε τις δέσμες μεσαίων κογχυλιών στο κέντρο κάθε πλευράς.Κολλήστε μικρότερα κογχύλια σε ευθείες σειρές στα κενά διαστήματα κάθε πλευράς.

maraki αυτο ειναι πο την πρωτη

τωρα για την αλλη δεν θυμαμαι... κι οπως τ ανοιξα κι εγω δεν εχει τιποτα να δεις

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Λοιπόν έχουμε και λέμε?Καταρχήν ο Ντόναλντ που κολλάει?Αφού κοιτάς τη λεπτομέρεια απ'ότι κατάλαβα όλα θα έχουν σχέση με τη θάλασσα...Εμένα μου άρεσε ένας αστερίας μπλε σκέτος από το έλξις για να το συνδυάσεις με κουτί ή πουγκάκι.Επίσης τα κομπολόγια για να πω την αμαρτία μου δεν με πολυενθουσίασαν και δεν έχω δει και σε καμμιά βάπτιση να δίνουν ξεχωριστές μπομπονιέρες σε άντρε ς και γυναίκες....Η κορνιζούλα που έβαλε η Θένη είναι καταπληκτική αλλά πώς θα καταφέρεις να την φτιάξεις?θα σου παρει ώρες-ημέρες...Εγώ επιμένω για το μπουκαλάκι με το προσκλητήριο σε ρολό που να θυμίζει χαμένο μπουκάλι πειρατών...ειδικά εάν δεν έχεις πολλά προσκλητήρια να κάνεις αλλά και εάν θα τα δώσεις χέρι με χέρι...Αυτά τα σχόλια για την ώρα...

Πουθενά καλέ.δεν μ αρέσει ο ντόναλτ.απλά ανέφερα στην αρχή πως ήταν η αρχική ιδέα που μου έδωσε η νικόλ.λοιπόν συμπεθερα παω να ανοίξω θέμα να μας πούνε τα κορίτσια την γνώμη τους για το θέμα ξεχωριστές μπομπο.

ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΤΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ.ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΑΚΙΑ....ΑΥΤΟ ΄ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.

Μαρία μου εμενα μου αρεσε το καδρακι για μπομπο και μπορεις να βαλεις και φωτο του μπεμπη. Για προσκληση το μπουκαλι ειναι σουπερ!!! Αλλιως ο Ντοναλτ που λέει η menia παραπανω σε φακελακι απο διχτυ με κορδελίτσες διαφορες να κρέμονται θα μου αρεσε επίσης.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...