Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προσκλητήριο-sos-ιδέες

mariantinos

Recommended Posts

Καλημέρα...βαφτίζομαστε τέλος αυγούστου.το θέμα είναι καλοκαιρινό σε γαλάζιο-ασπρό κ λίγο έκρου με αστέριες ,κοχύλια κι έναν αρκούδο.

Η αρχική σκέψη για πρόσκληση ήταν message in the bottle.

Μετά όμως βρήκα τι θέλω να γράφει η πρόσκληση κ πιστεύω τα 2 μαζί δεν συνδιάζονται.

Την ιδέα μου την έδωσε η νικόλ28 κ ήταν η εξής.

Θυμωμένος ντόναλντ κ από κάτω το κείμενο:ΚΟΜΜΈΝΟ ΤΟ ΜΠΈΜΠΗΣ!

ΒΑΦΤΊΖΟΜΑΙ!

Πως να τα συνδιάσεις κ τα 2 τα βρίσκω άσχετα.ο Ντίνος λέει πάλι να είναι απλό(δηλαδή όχι μπουκάλια κτλ) απ έξω να γράφει αυτό το μικρό (να υπάρχει κ φωτό του μπέμπη σαν φόντο σε θυμωμένη φάση)

Κ μέσα το άλλο κείμενο που μας άρεσε το οποίο δεν το θυμάμαι τώρα αλλά το έγραψα εγώ.

Οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι.δηλαδή όπως υπολογίζω το πολύ 20-25 προσκλήσεις να κάνω.δηλαδή δεν με πειράζει να βγει ακόμα κ 4-5 ευρώ το κομμάτι.ήθελα να κάνω κατι που θα μείνει κ όχι να πεταχτεί όπως θα γίνει με το απλό χαρτί.

Μπερδεύτηκα...

Διαφημίσεις

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

καλημέρα! να σου πω κάτι αφου έχεις 20-25 προσκλήσεις και δεν σε νοιαζει η τιμη, γιατί δεν κοιτας στο an agapas και στα άλλα που έχουν καταπληκτικες προσκλησεις αλλα ακριβουτσικες;;; και θεωρω οτι οι περισσοτερες από αυτες μένουν. Εκτός αν θες να ζησεις κι εσυ μαζι μας τη χαρα της δημιουργιας!!!!!!

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

Κι εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν τα μπουκάλια και τα κουτιά στα προσκλητήρια.

Βρες ένα τυπογραφείο να συνεννοηθείς με το τι θες να τυπώσεις, αλλά φοβάμαι ότι θα είναι δύσκολο να σου φτιάξουν αυτό που έχεις στο μυαλό σου, ή θα στο χρεώσουν ακριβά. Εγώ είχα παραγγείλει έτοιμο προσκλητήριο από τυπογραφείο (δυο φαλαινίτσες που κοιτάζουν στοργικά δύο ψαράκια) κι επειδή ζήτησα να μπει στη μακέτα κι ένα τρίτο ψαράκι με καθυστερήσανε σχεδόν δέκα μέρες και τελικά δεν το βάλανε κιόλας... Μου είπαν ότι θα το χρεώναν σαν νέα μακέτα σχεδόν διπλή τιμή...

Στο αν αγαπάς τις βρίσκω πολύ ακριβές για αυτό που είναι.

Για εκτύπωση μάλλον θα την κάνω μόνη μου.αρκεί να βρεθεί η ιδέα να συνδιάζει αυτα που προανέφερα.

λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη...

θελουμε γαλαζιο-ασπρο και εκρου.

κοχυλια, αστεριες και αρκουδος (ο αρκουδος που κολλαει???? δεν ειναι θαλασσινος..)

κι επισης εχουμε μια φραση "ΚΟΜΜΈΝΟ ΤΟ ΜΠΈΜΠΗΣ!

ΒΑΦΤΊΖΟΜΑΙ!"

και συνεχιζω...

θελεις χαρτινο ? υφασματινο?

και επισης... εχεις ορεξη για να φτιαξεις δυσκολα πραγματα ή θελεις κατι στα πεταχτα...

(σε ρωταω γιατι εχω κατι στο μυαλό μου, που ομως θελει δουλιτσα... Ειδα ενα παρομοιο και το σκεφτομαι καπως διαφορετικο ..)

και επισης: τον αρκουδο για που ακριβως το χρειαζεσαι????

Διαφημίσεις

Δεν θέλω να υπάρχει αρκούδος στην πρόσκληση.απλά ανέφερα τι AKPIBΩΣ θα έχει η βαλίτσα της βαφτισης η λαμπάδα κτλ.έτσι ήταν τυποποιημένα μαζί με τον αρκούδο.για πες την ιδέα...

Επίσης να πω ότι σκέφτηκα να αγοράσω απλές ξύλινες κορνίζες να κολλήσω κοχύλια κ αστερίες στην μια γωνία κ αντί για φωτό να υπάρχει το κείμενο της πρόσκλησης.πιο πολύ δηλαδή τείνω σε κατι που να μείνει ΩΣTE να μην πάει τζάμπα ο κόπος.βάζω φωτό να σας εξηγήσω κ για το μπουκάλι πως το σκέφτομαι.παράλληλα πες μου την ιδέα σου.

παντως αυτο που σου λεεω εγω δεν ειναι κατι σαν την κορνιζα που μενει .. αλλα εμενα μου αρεσε πολυ...

βημα 1

λοιπον... παιρνεις ενα χαρτονι α4 και βαζεις στο κεντρο λιγο πανω απο τη μεση μια εικονιτσα... (η αν θες τη φατσα του μπεμπη...) Κοβεις γυρω γυρω τη φατσα του μπεμπη (ασ πουμε) αλλα οχι απο κατω (στο λαιμο δηλδη) για να στεκεται...

22983635.th.jpg

το διπλωνεις στη μεση και το κομμενο προεξεχει απο πανω....

58548196.th.jpg

ειναι δηλαδη μια καρτα που απεξψ λεει το κομμενο το μπεμπης και απο πανω το κεφαλι και οταν το ανοιγεις το κεφαλι του μπεμπη εξακολουθει και φαινεται και απο κατω γραφεις τα λογια...

αν θες βαζεις τη φωτό που εχεις στο site του μικρου που ειναι στην πισινουλα και απο το λαιμο και κατω το κανουμε πιο αχνο για να γραψεις απο πανω τα λογια...

Διαφημίσεις

βημα 2

αγοραζεις διχτυ χοντρο. Τουλι σκληρο. Αυτο που εχουν τα ανθοπωλεια , αν εχεις δει...

κοβεις ενα ορθογωνιο και το διπλωνεις στη μεση προς τα πανω. Ετσι απο κατω ειναι το διπλωμα και δεξια και αρειστερα ειναι ανοιχτό...

31206884.th.jpg

παιρνεις μια κορδελιτσα σατεν λεπτη και την περνας ζικ ζακ στις ακρες του "φακελου" για να "κλεισει" ο φακελος δεξια και αριστερα...

87599790.th.jpg

βημα 3

βάζεις μεσα το χαρτι απο την πάνω πλευρα που ειναι ανοιχτη.. το δενεις με μια κορδελιτσα που εχεις κολλησει εναν αστερια και ενα χαρτακι με το ονομα !!

71745675.th.jpg

και το καλυτερο που ειχε αυτο που ειδα εγω ειναι οτι εχει βαλει μεσα στο διχτυ αυτο κοχυλια και αστεριες...

Να πω εγώ κάτι? Καταρχήν ταιριάζει πολύ ο donald με το concept της θαλασσινής βάφτισης, γιατί είναι θαλασσοπούλι. Οπότε, αν θέλεις οπωσδήποτε να κρατησεις το μπουκάλι, μπορείς να ζωγραφίσεις απέξω (μόνο το περίγραμμα με μαρκαδόρο για γυαλί) ένα κεφαλάκι θυμωμένου Donald και ένα συννεφάκι που θα λέει: Ε, ναι λοιπόν, βαφτίζομαι! Η υπόλοιπη πρόσκληση μένει ως έχει.

Αν δεν θέλεις να κρατήσεις το μπουκάλι, μπορείς να βρεις Donald σε μικρό κουκλάκι, ή σε μαγνητάκι (πλακέ). Το τελευταίο δουλεύεται ποιο εύκολα, γιατί μπορείς να το κολήσεις σε ζωγραφιά και να γράψεις δίλπα το κείμενο της πρόσκλησης. Οπότε το μαγνητάκι μένει. Αυτά για αρχή. Πολύ ωραίο θέμα, όσο θα το δουλεύεις θα σου έρχονται ιδέες. Καλή δουλίτσα...

Διαφημίσεις

donaldatthebeachdapinle.th.jpg

επιτέλους μια καλή φωτογραφία με τον ντόναλντ ντυμμένο γιατί δεν θα άντεχα να τον έβλεπα σε προσκλητήριο βάφτισης τσίτσιδι .χι χι χι

wobz4vsv31g4fym5.png

Πριν από αρκετά χρόνια που διάβαζα σούπερ κατερίνα είχε δώρο ένα τεράστιο κολιέ με παρά πολλά κοχύλια ίδιου μεγέθους.είχα κόψει το σχοινακι κ κράτησα τα κοχύλια είχαν κ τρύπα όπου περνούσε το σκοινακι.κ πριν κανα 2 χρόνια τα πέταξα.τώρα μουτζωνω τον εαυτό μου. Βίκυ στην κορδέλα ωραία δεν θα φαινόταν αν περνούσα κ μερικά τέτοια;

μπορεις εκει να βαλεις τον ντοναλντ

τεσπα κρατα ότι σου αρεσει και προχωρα...

αν σου αρεσει η κορνιζα μπορεις να το κανεις ορθογωνιο με μικρο ανοιγμα απο πανω και βαλε μεσα την κορνιζα...