Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Είναι το πρώτο μου, πεινάω συνέχεια και η αλήθεια είναι ότι δεν καταπιέζομαι και πολύ όταν θέλω να φάω κάτι. Η πλάκα είναι ότι μέχρι αρχές 4ου δεν είχα πάρει ούτε 500γρ, μεταξύ 4ου ως αρχές έβδομου πήρα 19 κιλά και μέσα στον έβοδομο πήρα άλλα 2. Ελπίζω ότι τώρα σιγά, σιγά θα μειωθούν οι ρυθμοί μου. Πάντως φαίνεται περίεργο, γιατί δεν μπορώ να πώ ότι τρώω και τόοοσο πολύ για να βάζω τα κιλά έτσι για πλάκα. Τέλοσπάντων. Το αστείο είναι ότι όταν έμεινα έγκυος ήμουνα 76 κιλά (12 παραπάνω από το κανονικό γιατί είμαι αρκετά ψηλή) και τώρα είμαι ...97 :o !!!!! Όπως μου είπε και ο γιατρός που με μαλώνει..."Αντε να τα εκατοσήσεις...λιγούρα" Αφού καμία φορά νιώθω τύψεις γιατί λέω ότι η μπέμπα θα παλεύει με το φαγητό ποιός θα πιάσει πιο πολύ χώρο στην κοιλιά μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι στην αρχή του 6ου μήνα και έχω πάρει 3 κιλά. Και επειδή δεν έχω προσπαθήσει καθόλου για αυτό είναι λίγο άτοπο να σας πω συμβουλές. Ίσως βοήθησε που άρχισα Τ4 πρώτη φορά και ίσως βελτιώσαν το μεταβολισμό μου που ήταν ούτως ή άλλως καλός... Αλλά καλό είναι να μην παίρνεις κιλά στην εγκυμοσύνη γιατί ζορίζεσαι ακόμα περισσότερο. Εμένα ήδη με τα 3 κιλά και την κοιλιά αρκετά φουσκωμένη πονάνε μέσες, πλάτες, πόδια..! Και που να έπαιρνα κιλά!!! Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει σύνολο 8 κιλά λόγω δίαιτας από το ζάχαρο που είχα από τον 6ο μήνα και μετά και αν με βλέπατε πως περπατούσα...έτρεχα!! Ήμουν πολύ ευκίνητη! Τώρα λίγο ζορίζομαι νωρίτερα από το κανονικό.

Σίγουρα βοήθησε το Τ4 ώστε να μην βάλεις πολλά κιλά. Εφόσον είχε και καλό μεταβολισμό μετριέσε στις τυχερές.

Εγώ χρόνια παίρνω χάπια για θυροειδή κι αν δεν προσέξω θα βάλω αμέσως ενώ παλιά ήμουν κοκκαλιάρα! :cry:

Πρώτη φορά λες ότι παίρνεις...στην εγκυμοσύνη σου παρουσιάστηκε πρόβλημα θυροειδής;;;

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Είναι το πρώτο μου, πεινάω συνέχεια και η αλήθεια είναι ότι δεν καταπιέζομαι και πολύ όταν θέλω να φάω κάτι. Η πλάκα είναι ότι μέχρι αρχές 4ου δεν είχα πάρει ούτε 500γρ, μεταξύ 4ου ως αρχές έβδομου πήρα 19 κιλά και μέσα στον έβοδομο πήρα άλλα 2. Ελπίζω ότι τώρα σιγά, σιγά θα μειωθούν οι ρυθμοί μου. Πάντως φαίνεται περίεργο, γιατί δεν μπορώ να πώ ότι τρώω και τόοοσο πολύ για να βάζω τα κιλά έτσι για πλάκα. Τέλοσπάντων. Το αστείο είναι ότι όταν έμεινα έγκυος ήμουνα 76 κιλά (12 παραπάνω από το κανονικό γιατί είμαι αρκετά ψηλή) και τώρα είμαι ...97 :o !!!!! Όπως μου είπε και ο γιατρός που με μαλώνει..."Αντε να τα εκατοσήσεις...λιγούρα" Αφού καμία φορά νιώθω τύψεις γιατί λέω ότι η μπέμπα θα παλεύει με το φαγητό ποιός θα πιάσει πιο πολύ χώρο στην κοιλιά μου.

KAΛΑ Κ ΕΓΩ ΩΣ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ 10 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΩΡΑ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ 60 ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 70 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 78...

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ Κ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ,

ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΙΛΙΑ ΟΜΩΣ!!! -ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ-

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΟΥ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΚΙ :D

Σίγουρα βοήθησε το Τ4 ώστε να μην βάλεις πολλά κιλά. Εφόσον είχε και καλό μεταβολισμό μετριέσε στις τυχερές.

Εγώ χρόνια παίρνω χάπια για θυροειδή κι αν δεν προσέξω θα βάλω αμέσως ενώ παλιά ήμουν κοκκαλιάρα! :cry:

Πρώτη φορά λες ότι παίρνεις...στην εγκυμοσύνη σου παρουσιάστηκε πρόβλημα θυροειδής;;;

Πριν επειδή δεν έιχα συμπτώματα δεν το είχα ψάξει και ποτέ. Σου λέω ότι ο μεταβολισμός μου είανι πολύ καλός παρόλο που τα πάτησα τα 30! Ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη με βάλανε να το ψάξω...από αμέλεια μάλλον. Ευτυχώς το μωρό μου ήταν μια χαρά. Τώρα που το έψαξα η τιμή ήταν οριακή. Μου έδωσε Τ4 των 50, ξαναμέτρησα το TSH μετά από 1 μήνα και επειδή δεν έπεσε ικανοποιητικά πήγα στα Τ4 των 75. Το πιθανότερο να είχα οριακό πρόβλημα το οποίο επιδεινώθηκε ελαφρώς στην εγκυμοσύνη. Πάντως ο ενδοκρινολόγος μου λέει ότι μάλλον μετά τη γέννα θα τα κόψω τα χάπια...ανάλογα βέβαια τι θα δείξουν και οι εξετάσεις μου...!

5Aqjp3.png

Rosalita σου εύχομαι πάντως μέσα από την καρδιά μου να μην χρειαστεί να συνεχίσεις τα χάπια μετά την εγκυμοσύνη.

Ύπουλο πράγμα ο θυροειδής :twisted: μιλάει η πείρα εδώ χα χα!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

KAΛΑ Κ ΕΓΩ ΩΣ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ 10 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΩΡΑ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ 60 ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 70 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 78...

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ Κ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ,

ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΙΛΙΑ ΟΜΩΣ!!! -ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ-

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΟΥ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΚΙ :D

:lol: Κι εμένα μου λένε ότι περπατάω σαν την πάπια και ο άντρας μου με φωνάζει zeppelin (το αερόστατο φυσικά όχι το συγκρότημα).

εγω σε 4 μερες μπαινω στον 6ο και εχω παρει 6 κιλα.. Περίπου όσα είχα βαλει και στο πρώτο μου παιδί και τελικά πηρα 12 κιλά. Με το που γεννησα και πηγα σπιτι ειχα χασει τα 10 και μου ειχαν μεινει τα 2. Μετα έχασα αλλα 17 κιλα δλδ 15 κιλα λιγότερο απο πριν μεινω εγκυος έγινα και δεν έκανα καμία δίαιτα ούτε επανηλθαν( μαλλον απο το τρέξιμο με το μωρο και το σπίτι ). Τωρα στην δευτερη εγκυμοσυνη προσέχω οσο μπορω αλλα ειλικρινά πεινάω τρομερα μερικές φορές

pBpMp3.png

Διαφημίσεις

εγω σε 4 μερες μπαινω στον 6ο και εχω παρει 6 κιλα.. Περίπου όσα είχα βαλει και στο πρώτο μου παιδί και τελικά πηρα 12 κιλά. Με το που γεννησα και πηγα σπιτι ειχα χασει τα 10 και μου ειχαν μεινει τα 2. Μετα έχασα αλλα 17 κιλα δλδ 15 κιλα λιγότερο απο πριν μεινω εγκυος έγινα και δεν έκανα καμία δίαιτα ούτε επανηλθαν( μαλλον απο το τρέξιμο με το μωρο και το σπίτι ). Τωρα στην δευτερη εγκυμοσυνη προσέχω οσο μπορω αλλα ειλικρινά πεινάω τρομερα μερικές φορές

Μπράβο niked.

oIKlp2.png

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 29Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 21 ΚΙΛΑΚΙΑ.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ. ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?ΗΜΟΥΝ 54 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 75.

Και σε σένα μπράβο aeratos. Μου αρέσει που το χαίρεσαι.

oIKlp2.png

μιά χαρά είσαι Elenna! :)

Αυτά που έλεγα περί 10 κιλών κορίτσια να τα ξεχάσω. ανεξέλεγκτη η κατάσταση, μιλάμε για πολύ λαιμαργία εγώ που έκοβα το μαρούλι στα τέσσερα. Τι θα γίνει, έρχονται και τα παγωτάαααα. την επόμενη εβδομάδα θα ζυγιστώ και θα σας πω πάλι. Πειτε κανένα παργορητικό ότι αισθάνεστε και σεις φάλαινες.

Διαφημίσεις

Αυτά που έλεγα περί 10 κιλών κορίτσια να τα ξεχάσω. ανεξέλεγκτη η κατάσταση, μιλάμε για πολύ λαιμαργία εγώ που έκοβα το μαρούλι στα τέσσερα. Τι θα γίνει, έρχονται και τα παγωτάαααα. την επόμενη εβδομάδα θα ζυγιστώ και θα σας πω πάλι. Πειτε κανένα παργορητικό ότι αισθάνεστε και σεις φάλαινες.

οχι απλα φαλαινα!!!!! αισθανομαι βουβαλι!!!!! εχω παρει 15 ολοκληρα κιλα

ρε κοριτσια εγω περνω τον μηνα τουλαχιστον 3 κιλα :twisted::twisted:

Καλά τι απίστευτη αλλαγή στο σώμα μας!!

Δεν είναι μόνο η κοιλιά και τα κιλά,όλα φαρδαίνουν!Γοφοί,μηροί...

Χριστέ μου πώς θα καταλήξουμε!

Στον 4ο είχα βάλει 3 κιλά μαζεμένα σε ένα μήνα μέσα και φρίκαρα!

Ευτυχώς στον 5ο τώρα πήρα μόνο άλλο 1 κιλό,Παναγίτσα μου να συνεχίσω έτσι..(που δεν το βλέπω όπως ειπώθηκε αρχίζουν και οι ζέστες και τα παγωτάκια....) :shock:

Εγώ τα 8 κιλά τα πήρα σε 4ο και 5ο.Τον 1ο , 2ο, και 3ο τίποτα και στους επόμενους δύο από 4. Ο γιατρός μου είπε αν συνεχίσω έτσι να αλλάξω γιατρό.Ντροπήηηηη......... :oops:

oIKlp2.png

Aχχ, κορίτσια.... μια ντουλάπα αισθάνομαι κι εγώ.....

Στο τελευταίο ραντεβού στο γιατρό πριν 2 βρομάδες, με ζύγισε 9.5 κιλά παραπάνω!!! Kόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!! Aλλά έχω και απίστευτη λαιμαργία, δε μπορώ να σταματήσω να πεινάω και να τρώω.... Tί να κάνω;

Mετά το ραντεβού όμως, και κυρίως λόγω της καμπύλης ζαχάρου που πρέπει να κάνω αύριο.... σνιφφφ :( .... αποφάσισα να προσέχω λιγάκι. Όχι δίαιτα, απλά να τρώω συγκεκριμένα γεύματα, συγκεκριμένες ώρες και όχι φαγητό το βράδυ.

Mε χαρά σας ανακοινώνω ότι έχασα 1.5 κιλό σε 2 βδομάδες!

Όχι ότι τα 8 κιλά δεν είναι πολλά στην 27η βδομάδα, αλλά τουλάχιστον είμαι σε καλό δρόμο....ελπίζω....

Δώστε μου κουράγιο για την καμπύλη αύριο, γιατί αν τα νούμερα είναι υψηλά, τότε πάω για αυστηρή δίαιτα και δεν θα το αντέξω!!! Yπάρχει βέβαια και χειρότερο σενάριο, να χρειαστεί να κάνω και ενέσεις.... αχχχ, Παναγίτσα μου... φοβάμαι για αύριο.....

:cry::cry:

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Εγώ τα 8 κιλά τα πήρα σε 4ο και 5ο.Τον 1ο , 2ο, και 3ο τίποτα και στους επόμενους δύο από 4. Ο γιατρός μου είπε αν συνεχίσω έτσι να αλλάξω γιατρό.Ντροπήηηηη......... :oops:

Να αλλάξεις γιατρό mam to be αν είναι να μην σου συμπαραστέκεται(ελπίζω να μην σκότωσα την ορθογραφία),καλά δλδ αν είχες πάρει 10 τι θα έκανε θα σε σκότωνε?Εμένα δεν με έχει ζυγίσει ούτε μια φορα και κάθε φορά μου λέει να τρώω καλά και να μην σκέφτομαι τα κιλά αλλά το μωράκι μου... :wink: Σημείωση έχω πάρει μέχρι τώρα 8-9 κιλά είμαι στην 30η εβδομάδα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...