Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ????

Recommended Posts

Τα μηχανήματα που έχουν οι γιατροί δεν μπορούν να συγκριθούν πιστεύω με αυτό που έχουμε εμείς γι΄αυτό δεν ξέρω κατά πόσο το 120 ήταν όντως 120. Σημασία έχει ότι το έπιασες. Τώρα για το πως ακούγεται σίγουρα δεν ακούγεται όπως στον γιατρό.

oIKlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 216
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χα, χα, βλέπω αυτά που γράφετε και είναι σαν να ακούω τον εαυτό μου.Θα σας πώ τί μου είπε ο γιατρός όταν τον ρώτησα αν πρέπει να ανησυχώ που 2 μέρες δεν κλώτσησε πολύ: "Καλά, μόνο με αυτό ασχολείσα όλη μέρα; Δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις; Αστο ήσυχο παιδί μου το παιδάκι" Και βέβαια εγώ του απάντησα; "Γιατί έχω κάτι πιο σημαντικό στη ζωή μου αυτή τη στιγμή να ασχοληθώ;". Όταν δε του είπα ότι παρήγγειλα doppler να ακούω την καρδούλα όποτε ανησυχώ μου είπε το εξής: "Ότι και να κάνεις δεν έχει νόημα. Ακόμη κα αν υποθέσουμε ότι ακούς με το doppler ότι έχουν πέσει οι παλμοί του ή δεν ακούς καθόλου, δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα. Αυτό έχει νόημα μόνο όταν είσαι ήδη στο μαιευτήριο, οπότε αν τυχόν πέσουν οι παλμοί μπαίνεις κατευθείαν χειρουργείο. Αν είναι να συμβεί, θα συμβεί, οπότε μην σκας". Αυτά ακριβώς μου είπε και τα θυμάμαι αυτολεξεί. Όχι βέβαια ότι έπαψα να ασχολούμαι και να ανησυχώ, αλλά αν το καλοσκεφτείς έχει δίκιο.

Ε ναι μην περιμένεις την ίδια ποιότητα με τους επαγγελματικούς υπέρηχους! Εντωμεταξύ οτιδήποτε μεταξύ 120 και 160 παλμούς θεωρείται απολύτως φυσιολογικό.

Σήμερα, δοκιμάσαμε πρώτη φορά το δικό μας. Το πήραμε μαζί μας, εκεί που κάνουμε υπέρηχους και μετά στον Γιατρό μας. Το δοκιμάσαμε παρουσία και των δύο και δούλεψε μια χαρά! (Δεν το δοικμάσαμε πρώτα μόνοι μας, γιατί αν δεν το πετυχαίναμε θα παθαίναμε λα-λά.) Sotiria Ευχαριστούμε πολύ για την πρόταση. Απίστευτη αίσθηση

Υ.Γ. Εμάς έκανε περίπου 20 ημέρες να έρθει (από Κίνα)

aECcp2.png

3vQ5p2.png

Διαφημίσεις

21/2/2008 - Διακίνηση προϊόντος χωρίς σήμανση CE με την ονομασία Baby Beets Fetal Doppler

Προσέξτε το

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με ενημέρωση της Αρμόδιας Αρχής της Μ. Βρετανίας διακινείται μέσω του διαδικτύου το προϊόν: Baby Beets Fetal Doppler, το οποίο ανιχνεύει τους χτύπους καρδιάς των εμβρύων.

Σημειώνεται ότι το προϊόν δε φέρει σήμανση CE, όπως απαιτείται για τη νόμιμη κυκλοφορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν αμφιβολίες για την ασφάλεια και την ποιότητά του.

Αν και δεν έχει εντοπιστεί στη χώρα μας διακίνηση του ανωτέρω προϊόντος, εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους προϊόν με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Ε.Ο.Φ.

.png.png

• 4 months later...

γεια σας και παλι..βρε κοριτσια ηθελα να ρωτησω κατι..ειναι φορες που ακουω το μωρουλι μου πολυ πολυ χαμηλα...σχεδον απο κατω..τρομαξα χτες μου ερχοταν και τουαλετα συνεχεια...αφου ξαπλωσα γιατι φοβηθηκα μη μου φυγει καλε απο κατω!!! :shock::shock::shock:

ειμαι τρελη???ειναι λογικο????

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Κι εγώ αισθάνομαι επίσης τη μπεμπούλα μου πολύ πολύ χαμηλά και μου φαινεται κάπως περίεργο.... Αρχικά ανησυχούσα πολύ και ήθελα να το πω στο γιατρό μήπως είναι κάτι κακό. Την επομένη όμως μέρα (ή μετά από ώρες) το αισθανόμουνα και χαμηλά και ψηλά οπότε άρχισα σιγά σιγά να ηρεμώ. Πιστεύω επομένως ότι είναι φυσιολογικό. Άλλωστε το μωράκι είναι πλέον μεγαλούτσικο οπότε λογικό είναι να το αισθανόμαστε και χαμηλά.

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

Καλημέρα φιλενάδα!Δεν πρόλαβα να σου απαντήσω και τσουπ να`σαι. Εγώ τον αισθάνομαι πολύ καιρό τον μικρό μου έτσι χαμηλά. Και πιο συγκεκριμένα αισθάνομαι το κεφαλάκι του που συνέχεια πιέζει στην κύστη κάνοντας τις επισκέψεις στην τουαλέτα πολύ πολύ συχνές!Έτσι το νιώθω και εγώ λες και θα μου φύγει...Δεν είναι κάτι όμως!Τώρα σιγά σιγά θα δεις ότι θα αρχίσει η κοιλίτσα σου να κατεβαίνει!

Διαφημίσεις

καλημέρα!!δεν ξέρω αν είμαι μέτρο σύγξρισης αλλά εγώ την αισθάνομαι πολ'υ χαμηλά εδώ και καιρό..στην αρχή και εγώ τρόμαζα αλλά τελικά δεν είναι κάτι :lol: μεγάλωσαν τα κουκλιά μας και έχουν αρχίσει να ζορίζονται :lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω κοριτσια μου..

φιλεναδιτσα μου το ιδιο και συ ε?καλε χτες ειχα ενοχληση και απο κατω..!!!συγνωμη κιολας..γιαυτο φοβηθηκα..

αληθεια ασχετο ποτε λες να αρχισεις να πλενεις ρουχαλακια???

εμενα η μαμα μου φευγει αυτη την εβδομαδα για 20 μερες και θελει να μου τα αφησει ετοιμα ολα..και αν ειναι τα φρεσκαρουμε και πιο μετα..η αγωνια βλεπεις της μανουλας ...και σημερα λεω να παω να τελιωνω..ελπιζω να ειμαι καλα και να τελιωνω

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Έτσι και εμένα!Θα φύγουν πάλι σε λίγες μέρες για Αθήνα και είπε την εβδομάδα ότι θα μοθ τα πλύνει και θα τα βάλουμε σε νάυλον θήκες (αυτές με τα φερμουάρ) να μην έχω να πλένω εγώ! :P:P Τι καλές μανούλες!

Α,και εγω τον νιωθω παρα πολυ συχνα στον τραχηλο κι ανησυχούσα γιατι ενιωθα παρα πολυ περιεργα. Ρωτησα αυτον που μου κανει τους υπερηχους και μου ειπε οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο γιατι τα ποδαρακια του ειναι στην βαση της μητρας. Οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας :)

Διαφημίσεις

Πόσο χαμηλά εννοείτε; εγω το νιώθω ακριβώς πάνω απο τις τριχούλες

Ακριβώς εκεί το νιώθω και εγώ αλλά χωρίς βάρος ή συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα (ίσως επειδή είναι νωρίς ακόμα) :)

uAq4.jpgMqhPp2.png

κι εγω το ιδιο παθαινα. Στον τελευταιο υπερηχο μας ειπαν οτι τα ποδια του ειναι κατω και ειναι φυσικο αν κλωτσαει να νοιωθω μια πιεση :lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

• 4 months later...
21/2/2008 - Διακίνηση προϊόντος χωρίς σήμανση CE με την ονομασία Baby Beets Fetal Doppler

Προσέξτε το

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με ενημέρωση της Αρμόδιας Αρχής της Μ. Βρετανίας διακινείται μέσω του διαδικτύου το προϊόν: Baby Beets Fetal Doppler, το οποίο ανιχνεύει τους χτύπους καρδιάς των εμβρύων.

Σημειώνεται ότι το προϊόν δε φέρει σήμανση CE, όπως απαιτείται για τη νόμιμη κυκλοφορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν αμφιβολίες για την ασφάλεια και την ποιότητά του.

Αν και δεν έχει εντοπιστεί στη χώρα μας διακίνηση του ανωτέρω προϊόντος, εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους προϊόν με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Ε.Ο.Φ.

μολις το βρηκα κι εγω αυτο σε αναζητηση στο google για το συγκεκριμενο...

me and my men...

• 6 months later...

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε εγώ είμαι ψιλοαγχομένη...

Ειμαι στην 21 εβδομάδα και τις τελευαίες 2 ημέρες όταν ξαπλώνω υποφέρω από τη μέση μου και αυτές τις 2 ημέρες δε νοιώθω το μωράκι μου...Σας έχει τύχει να μη το αισθάνεστε κάθε μέρα

.png

οταν ημουν στην εβδομαδα σου οχι δεν το ακουγα καθε μερα.ξερεις μπορει να κανει μικρα χτυπηματακια και να μην τα καταλαβαινεις.εγω εκανα και 2 μερες να την ακουσω.

tt7up3.png

εγω απο 18 εβδομαδων την ακουγα καθε μερα ....και σε καποια φαση ειχακαι εγω εντονους πονους στη μεση ..αλλα παλι την ακουγα !!ουτε οταν ξαπλωνεις δεν την ακους???

την ακουω λιγοτερο μονο οταν εχει φουσκωσει λιγο το εντερο μου

0sb2p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...