Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδότοποι και κάπνισμα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 189
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια. Και εγώ ξέρω ότι, το κάπνισμα απαγορεύεται μέσα στον παιδότοπο κατηγορηματικά. Και εγώ καπνίζω αλλά βγαίνω έξω στον δρόμο. Venus81 και η κυρία που έχει τον παιδότοπο που πηγαίνουμε τα ίδια προβλήματα έχει από μερικές πελάτισσες. Εγώ ειλικρινά παρότι καπνίστρια χαίρομαι που απαγορεύτηκε και που τηρείται.

πραγματικα οτι χειροτερο ειναι να καπνιζουμε εμεις οι γονεις μεσα στο σπιτι μας στους παιδοτοπους και οπου αλλου ειμαστε με τα παιδια μας.

Εδω θελω να ρωτησω το εξης.

Οι παιδοτοποι που εχουν κλεισει πχ το πεζοδρομιο και εχουν βαλει ναυλον και σομπες εκει εξω επιτρεπεται το καπνισμα?

Το αν έχει κλείσει το πεζοδρόμιο ή όχι είναι θέμα πού έχει να κάνει με το Δήμο και όχι με το αν επιτρέπεται το κάπνισμα ή όχι. Στο πεζοδρόμιο , κατειλλημένο ή μη, νομίζω επιτρέπεται το κάπνισμα.

Οι παιδότοποι δεν επιτρέπεται να έχουν ούτε "ειδικά διαμορφμένους" χώρους. Μόνο άν έχουν μπαλκόνι ή στο πεζοδρόμιο, δηλαδή σε χώροΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΩ από τον παιδότοπο.

έδωσε μια μαμά το περασμένο Σάββατο που διαφώνησε μαζί μου έντονα επειδή δεν την άφησα να καπνίσει και φεύγοντας μου πέταξε ότι υπάρχουν παιδότοποι με καπνιστήρια...και ''γιατί μπορώ εκεί και όχι εδώ?''...

venus81 σε διαβαζω τοσο καιρο κ με βρησκεις συμφωνη με τα περισσοτερα που γραφεις!

Δε χρειαζεσαι ΤΕΤΟΙΟΥΣ πελατες,να φυγουν..να παν αλλου!!:P

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Ο κουμπάρος μου έχει 2 παιδότοπους και το κάπνισμα απαγορεύεται. Χώροι για καπνίζοντες και μη καπνίζοντες δεν υπάρχουν πλέον. Εντός του παιδότοπου, απλά δεν καπνίζεις. Έκλεισε το πεζοδρόμιο με τέντες και σόμπες και όποιος θέλει, βγαίνει έξω.

Διαφημίσεις

ΚΑφορμή μου έδωσε μια μαμά το περασμένο Σάββατο που διαφώνησε μαζί μου έντονα επειδή δεν την άφησα να καπνίσει και φεύγοντας μου πέταξε ότι υπάρχουν παιδότοποι με καπνιστήρια...και ''γιατί μπορώ εκεί και όχι εδώ?''...

Θα ήθελα πραγματικά τις απόψεις σας...τα στοιχεία ενημέρωσης είναι από τη φραμμή καταγγελιών καπνίσματος απ'όπου ενημερώθηκα και εγώ.

Μια φίλη μου που έχει παιδότοπο έπαθε το εξής: Μέσα στον παιδότοπο κανείς δεν κάπνιζε, όλοι είμασταν έξω στο μπαλκόνι.

Έρχεται μια τύπισσα (με ύφος χιλίων καρδιναλίων) και ανάβει στην ψύχρα τσιγάρο.......... χωρίς ούτε καν να ρωτήσει που υπάρχει χώρος καπνιζόντων (που απλά δεν υπάρχει).

την βλέπει η φίλη μου παθαίνει το πρώτο εγκεφαλικό, της λέει ευγενικά -σας παρακαλώ περάστε έξω στο μπαλκόνι να καπνίσετε με την ησυχία σας.

-Γιατί ? ρωτάει η κυρία

-Γιατί απαγορεύεται το κάπνισμα ρητώς και κατηγορηματικώς μέσα στους παιδότοπους.

-Και τι δηλαδή, θα βγω στο μπαλκόνι σαν να είμαι τιμωρία? συνεχίζει η η κυρία.

-Ακριβώς, εμείς όλοι οι καπνίζοντες είμαστε όλοι τιμωρημένοι... στο μπαλκόνι σας παρακαλώ.

• 5 εβδομάδες μετά...

Να σας πω κι εγώ τα χειρότερα...

Κολυμπάω στο ΟΑΚΑ από τότε που χτίστηκε, έκανα ένα μεγάλο διάλειμμα και φέτος επέστρεψα και έχω σοκαριστεί, οι προπονητές, οι γονείς και οι υπάλληλοι της Κατράτζος security καπνίζουν πάνω από τα κεφάλια των αθλητών/παιδιών στην πισίνα. Ο ένας προπονητής είναι ο Γιάννης Παπανικολάου (αδερφός του πρωταθλητή κολύμβησης Χαράλαμπου). Δηλαδή αυτό πόσο αισχρό μπορεί να είναι; Έστειλα 2 φορές επιστολή στο διευθυντή, κάθε μέρα τσακώνομαι με τους καπνιστές αλλά μια μέρα είναι που θα γίνω πρωτοσέλιδο "γυναίκα πυγμάχος άφησε παράλυτο σεκιουριτά επειδή κάπνιζε" και θα πάω φυλακή...

Γαιδούρια

• 2 months later...

Ξέρει κάποιος απο εσάς να μου προτείνει

κανέναν παιδότοπο στα νότια προάστεια

να είναι καθαρός και να απαγορεύεται το κάπνισμα?

(Απο Πειραιά μέχρι Γλυφάδα)

Εχω υπόψη μου μερικούς αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλες προτάσεις...

Διαφημίσεις

Πάω συχνά εκεί γιατί είναι φίλη μου η κοπέλα που τον έχει και γνωρίζω καλά πόσο καθαρός είναι. Δοκίμασε να δεις αν σου κάνει.

Το σίγουρο είναι ότι απαγορεύεται δια ροπάλου το κάπνισμα......... στο μπαλκόνι αδερφές μου, στο μπαλκόνι.

http://parents.org.gr/news/a315

Πάω συχνά εκεί γιατί είναι φίλη μου η κοπέλα που τον έχει και γνωρίζω καλά πόσο καθαρός είναι. Δοκίμασε να δεις αν σου κάνει.

Το σίγουρο είναι ότι απαγορεύεται δια ροπάλου το κάπνισμα......... στο μπαλκόνι αδερφές μου, στο μπαλκόνι.

http://parents.org.gr/news/a315

Καλό φαίνεται... θα το επισκεφτούμε!

• 1 month later...

παιδια εμεις σαν γονεις απο τοτε που αποκτησαμε το πρωτο μας παιδακι κοψαμε και οι δυο το καπνισμα! δεν ειναι κακο να παραδεχτουμε οι καπνιστες οτι κανουμε κακο στον εαυτο μας!!!!! και επισεις δεν ειναι κακο να σεβαστουμε αν οχι την επιλογη αυτων που δεν καπνιζουν ας σεβομαστε τα παιδια μας που δεν μας φταινε σε τιποτα! Θα σας προτεινουμε ενα παιδοτοπο στην Λεωφ. Βαρης Κορωπιου(αριθμος μας διαφευγει αυτη την στιγμη) αλλα ειναι απο τους λίγους πραγματικα ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ! λεγετε Χαρούμενα Όνειρα και θα με θυμηθειτε αν περασετε μια βολτα! η διαφορα σε σχεσει με αλλους παρόμοιους χωρους ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ στο θέμα ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!!

Ξέρει κάποιος απο εσάς να μου προτείνει

κανέναν παιδότοπο στα νότια προάστεια

να είναι καθαρός και να απαγορεύεται το κάπνισμα?

(Απο Πειραιά μέχρι Γλυφάδα)

Εχω υπόψη μου μερικούς αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλες προτάσεις...

Καλησπέρα. Είμαι καινούργια στο φόρουμ και διάβασα το θέμα σας. Δεν θα πω ονόματα παιδοτόπων, γιατί μπορεί να θεωρηθεί διαφήμηση, μίας και είναι το δεύτερο σχόλιό μου. Όμως εγώ που πηγαίνω τα παιδιά μου σε παιδότοπους στην περιοχό Π. Φαλήρου, Νέας Σμύρνης, δεν είδα κανένα όπου να επιτρέπεται το κάπνισμα μέσα. Όλοι έχουν τραπεζάκια έξω. Ειδικά οι 'μικροί' παιδότοποι. Τώρα αν κάποιοι μεγάλοι, που έχουν διαφορετικούς χώρους για τα πάρτυ κάνουν άλλη συμφωνία, τί να πώ. Ως πρώην καπνίστρια δεν έχω τίποτα με τους καπνιστές γιατί καταλαβαίνω την ανάγκη τους. Όμως με τα παιδιά μας είναι άλλο και ειδικά όταν παίζουν.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...