➔ ParentsCafe.gr

Children΄s Playland

Δείτε εδώ λεπτομέρειες για τον παιδότοπο Children΄s Playland που βρίσκεται στην περιοχή του Πειραιά, στην Αθήνα.

Ο παιδότοπος CHILDREN΄S PLAYLAND λειτουργεί από το 1996.

Διαφημίσεις

Εδώ και 14 αγαπημένα και επιτυχημένα χρόνια, ο παιδότοπος μας, φροντίζει και φιλοξενεί τους γονείς και τα παιδάκια τους σε έναν ιδιαίτερο χώρο που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη, σεβασμό και φροντίδα.

 

 

 

Ενας ιδανικός χώρος για την διασκέδαση-ψυχαγωγία των παιδιών και άλλων δραστηριοτήτων αλλά και την ξεκούραση των γονέων σε ένα πραγματικά ειδυλλιακό μέρος μπροστά στην θάλασσα.

Η σωστή επίβλεψη του χώρου από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που παρέχονται, καθώς επίσης και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος καπνιστών, μας χάρισε σε όλα αυτά τα 12 χρόνια την εμπιστοσύνη των γονέων.

 

Στην φωτογραφία πιο πάνω μπορείτε να δείτε την έξοδο προς τον χώρο καπνίσματος. Στον εσωτερικό χώρο, το κάπνισμα δεν επιτρέπεται.

 

Η Children’s Playland μετρά 14 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ψυχαγωγία των παιδιών σʼ έναν ιδανικό χώρο. Η υπεύθυνη του χώρου, είναι Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Παιδοτόπων Ελλάδος (ΣΠΕ), ενώ ο παιδότοπος
Childrenʼs Playland τηρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας (Ε.Λ.Ο.Τ.)
και σας περιμένει για δραστηριότητες, παιχνίδι και παιδικά πάρτι σε προσιτές τιμές.

Λειτουργεί πρωί (10:30-14:00) και

απόγευμα (17:00-22:00) τις καθημερινές, Σάββατο 10:00-14:00
και 17:00-22:00 (15:00-17:00 λειτουργεί εφόσον υπάρχει
πάρτι) και Κυριακή 10:00-22:00.
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε αλλά και για να οργανώσουμε το πάρτυ του παιδιού σας.

Είσοδος: Η είσοδος όλες τις μέρες είναι 8 ευρώ – εκτός της Δευτέρας όπου η είσοδος είναι 6 ευρώ.

 

 

Τρέχουσες εκδηλώσεις/σεμινάρια:

 

ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ  (C.P.R.)

Το Σωματείο «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» και ο Παιδότοπος μας, CHILDREN’S PLAYLAND στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, οργανώνει μαθήματα Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (μαλάξεις, φιλί της ζωής, χειρισμός Heimlich) για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών υγείας – ενηλίκων, παιδιών και βρεφών – που έχουν ανάγκη άμεσης παροχής πρώτων βοηθειών.

Τα μαθήματα αυτά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς τα παιδιά εκτίθενται σε πολλούς κινδύνους που αδυνατούν να αντιληφθούν και να αντιμετωπίσουν και που μπορεί να οδηγήσουν σε Αναπνευστική ή Καρδιοαναπνευστική ανακοπή, π.χ. τραυματισμός, πνιγμός από κατάποση ξένου σώματος, πνιγμός σε θάλασσα ή πισίνα.

Τα μαθήματα αυτά γίνονται από γιατρούς και ειδικά εκπαιδευμένα άτομα στο δικό σας χώρο, με τρόπο κατανοητό σε όλους και με την βοήθεια του κατάλληλου υλικού (κούκλες Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης). Η διάρκεια του μαθήματος είναι περίπου τέσσερις (4) ώρες και γίνεται σε μία μέρα σχηματίζοντας μικρές ομάδες 10-11 ατόμων με σκοπό την σωστότερη εκπαίδευση και την δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης στις ειδικές κούκλες (ελάχιστος αριθμός συμμετοχής 10 άτομα-ανώτατο όριο 36 άτομα).

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 20? κατ’ άτομο. Σε περίπτωση, όμως, που δε συγκεντρωθούν 20 άτομα η παραπάνω τιμή θα ισχύει μόνο για τα ζευγάρια, ενώ για τους υπόλοιπους θα είναι 30? κατ’ άτομο.

Η American Heart Association και το European Resuscitation Council, συστήνουν σε όλους να επαναλαμβάνουν το Σεμινάριο μία φορά το χρόνο για καλύτερη εμπέδωση της γνώσης τους.

Στο τέλος του Σεμιναρίου θα δοθεί στον κάθε συμμετέχοντα Πιστοποιητικό Σεμιναρίου Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης.

Πληροφορίες /Συμμετοχές στα τηλέφωνα : 693-2906561 και 210-4186732.

Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν σε λογαριασμό που θα δοθεί ειδικά γι αυτόν τον το σκοπό αναγράφοντας το όνομα ή τα ονόματα του κάθε συμμετέχοντα το αργότερο μέχρι την τελευταία εβδομάδα πριν την πραγματοποίηση του Σεμιναρίου.

Προτεινόμενες ημερομηνίες 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 14:00-17:30 απόγευμα 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 14:00 -17:30

Οι γονείς θα πρέπει να παραστούν χωρίς τα παιδιά.
Στη διάρκεια του Σεμιναρίου ο Χώρος μας θα παρέχει καφέδες – γλυκά και κέικ.

 

 

Children΄s Playland, Ακτή Θεμιστοκλέους 278, Πειραιάς, τηλ.: 210 4186732 210 4539795 email.: childplayland(at)yahoo.gr

 

. Attachment Babywearing Bonding Bιβλία ENCA Kids in Athens KMOP LaLeche Online Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Origami Quilling S.O.S. Saferinternet STEM Tourette vbac Άγχος Όρια Αγόρια Αδερφάκι Αθήνα Αθλητισμός Αιματολογική εξέταση Ανάπτυξη Ανακύκλωση Ανοσοκαταστολή Απόκριες Ασφάλεια Ασφάλιση Αυτισμός Αυτοάνοσα Βάφτιση Βίντεο Βιβλιάριο Υγείας Βιβλιοθήκες Βοήθεια Βρώμικο παιχνίδι Γεωγραφία Γεωμετρία Γλουτολίνη Γυναικολογία ΔΕΠΥ Δημιουργικότητα Διάστημα Διαγωνισμοί Διαδίκτυο Διαδραστικό Διαζύγιο Διακρίσεις Διαταραχές Διατροφή Δικαιοσύνη Δωρεά ωαρίων Δώρο ΕΨΥΠΕ Εγκυμοσύνη Εθελοντισμός Ειδική Αγωγή Εκδρομή Εκπαίδευση Εκπαιδευτικές δράσεις Εκτυπώσεις Εκφοβισμός Εμβόλια Εξωσωματική Επιμέλεια Επιστημονικά νέα Ευεξία Εφηβεία Εφημερίες Ζάχαρη Ζήλεια Θεσσαλονίκη Θετική ενίσχυση Θηλασμός Θυμός Ιατρική Ιστορία Ισχίο ΚΑΡΠΑ Κακοποίηση Καλοκαίρι Καρκίνος Κατάθλιψη Κατοικίδια Κοινωνικοποίηση Κορωνοϊός Κουράκης Κουτάκι Κρίση ΛΟΑΤΚΙ Λεπτή Κινητικότητα Μαθηματικά Μαιευτήρια Μουσεία Μουσική Μπαμπάς Μυθολογία Νεογέννητο Νηπιαγωγείο Νησί Νοηματική Νοσοκομεία Ξύλο Ολοήμερο Ορθοπεδική Ουρολογία Πάρτυ Πάσχα Παιδικός Παιχνίδια Παλιές κακές συνήθειες Πανεπιστήμιο Παππούς & Γιαγιά Παρασυμπαθητικό Παχυσαρκία Πετιμέζι Ποτέ πια μόνα Προγεννητική Προς Ετήσια Ανανέωση Προσκόλληση Πρωτοχρονιά Πρόληψη Ρολό τουαλέτας Σαπουνόφουσκες Σαπούνι Σεμινάρια Σεξουαλική αγωγή Σπίτι Στατιστικές Συμβουλές Συμπαθητικό Σχολείο Σώμα Ταξίδι Ταυτότητα φύλου Τηλεφωνικές γραμμές Τηλεόραση & Η/Υ Τοκετός Τυρί ΥΛΑ Υπερδιέγερση Υποστήριξη Φαρμακεία Φθηνές κατασκευές Φοβίες Φωτιά Φόβος Φόρουμ Φύση Χανιά Χαρτί Χορηγία Επικοινωνίας Χριστούγεννα Χρυσόσκονη Χωρίς Ζάχαρη Ωάριο















Διαφημίσεις (5)












"Με την παραμονή σας σε αυτή τη σελίδα συμφωνείτε στους όρους χρήσης & την πολιτική απορρήτου/cookies. Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν. Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "





      © parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008
Υποστηρικτές: