Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ψάχνω για "οικονομικό" φωτογράφο

kalamaraki

Recommended Posts

melsas ειδα οτι μου ειχες ζητησει το τηλ της φωτογραφου αλλα δυστυχως δεν εμπαινα παρα μονο για να δω τα πμ μου.

Θα σου στειλω το τηλ της για τη δικη σας βαφτιση.

Και για οποιον αλλον ενδιαφερεται, παιρνει 230 ευρω για βαφτιση, βιντεοσκοπηση κ φωτογραφιση, 5οο ευρω για γαμο.

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

melsas ειδα οτι μου ειχες ζητησει το τηλ της φωτογραφου αλλα δυστυχως δεν εμπαινα παρα μονο για να δω τα πμ μου.

Θα σου στειλω το τηλ της για τη δικη σας βαφτιση.

Και για οποιον αλλον ενδιαφερεται, παιρνει 230 ευρω για βαφτιση, βιντεοσκοπηση κ φωτογραφιση, 5οο ευρω για γαμο.

γεια! σε ποια περιοχή είναι ο φωτογράφος?

μπορείς να μου στείλεις το τηλ?

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

καλημερα κοριτσια!!!μια φιλη μου εκανε βαπτιση και γαμο σε φωτογραφο στη μηχανιωνα ο οποιος αναλαμβανει σε ολη την ελλαδα εκδηλωσεις,,και ηταν καταπληκτικος και στη δουλεια του και σαν ανθρωπος!!!!και παρα πολυ οικονομικος και η ποιοτητα τελεια!!!εμεις ενθουσιαστηκαμε με την χαμηλη τιμη και την αψογη δουλεια του!!!:P

• 11 months later...

Κοριτσια βοήθεια! Μένω στην Αθήνα και ψάχνω για φωτογράφο με ψηφιακό άλμπουμ και να μην ξεπερνάει τα 300-350?.ζηταω πολλα ε;

Ειναι δύσκολες οι εποχές και ακόμα κι αυτα ειναι ζορι να τα δώσουμε..αν έχετε κάτι υπόψιν με χαρά θα ηθελα να με βοηθήσετε!! Ευχαριστω εκ των προτέρων!!

Να ρωτήσω κορίτσια, ακόμα δίνετε 300-400 άρες σε φωτογράφους για να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες?!

Αν έχετε τέτοιο θάρρος , πείτε σε κάποιο φίλο ή συγγενή να τραβήξει μερικές φωτογραφίες , δεν είναι ανάγκη να είναι στημένες .Από τις διακοπές μας άσχημες φωτογραφίες βγάζουμε για να θυμόμαστε τις στιγμές? Δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος επαγγελματίας για να βγάλει φωτογραφίες ( Που ακόμα και αυτοί που σας ζητάνε 300-400 ευρώ ή παραπάνω αμφίβολο είναι αν είναι φωτογράφοι "επαγγελματίες" με σπουδές ή στούντιο, πολλοί έχουν μάθει ότι βγαίνει χοντρό μεροκάματο σε γάμους και βαφτίσεις , παίρνουν μια μηχανή χωρίς να ξέρουν περισσότερο από σας για αρπαχτές...)

Ούτε μου είναι χρήσιμες 200 και 300 φωτογραφίες για να θυμάμαι μια βάφτιση. 10-15 όμορφες φωτογραφίες σε ένα όμορφο άλμπουμ και τελείωσε...

εμένα πάντως στη βάφτιση της μικρής μας η φωτογράφιση, μαζί με εκτύπωση 70 φωτογραφιών σε διάσταση 15x20 (μεγάλες δηλαδή) και 5 φωτογραφιών σε διάσταση 20x30 (μέγεθος Α4) και μαζί το στικ με όλες τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν (γύρω στις 400 και σε υψηλή ανάλυση, ώστε να τις τυπώσουμε μόνοι μας ή όπου αλλού θέλαμε) μας κόστισε 230 ευρώ. Αν δεν κάνω διαφήμιση (θα μας πει ο admin) ο φωτογράφος λέγεται Πέττας και είναι στου Ζωγράφου. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι, μας έστησε πολύ ωραία και μας διόρθωνε όταν χρειαζόταν, ακόμα και τον γιο μας τον έβαλε με κέφι να ποζάρει (άθλος για παιδάκι 3.5 ετών!) και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Διαφημίσεις

εμένα πάντως στη βάφτιση της μικρής μας η φωτογράφιση, μαζί με εκτύπωση 70 φωτογραφιών σε διάσταση 15x20 (μεγάλες δηλαδή) και 5 φωτογραφιών σε διάσταση 20x30 (μέγεθος Α4) και μαζί το στικ με όλες τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν (γύρω στις 400 και σε υψηλή ανάλυση, ώστε να τις τυπώσουμε μόνοι μας ή όπου αλλού θέλαμε) μας κόστισε 230 ευρώ. Αν δεν κάνω διαφήμιση (θα μας πει ο admin) ο φωτογράφος λέγεται Πέττας και είναι στου Ζωγράφου. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι, μας έστησε πολύ ωραία και μας διόρθωνε όταν χρειαζόταν, ακόμα και τον γιο μας τον έβαλε με κέφι να ποζάρει (άθλος για παιδάκι 3.5 ετών!) και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Το θέμα είναι που μένει η κοπέλλα...δεν θα φέρει κάποιον από την άλλη άκρη. Ολοι έχουμε κάποιον γνωστό φωτογράφο...:confused::?::?::confused:Εγώ πάντως την 'πάτησα΄ στο γάμο μας & ηλθε ένας φίλος που ήξερε να τραβάει φωτό & βίντεο...ε όλα ήταν υποφωτισμένα...θέλει & τα σωστά εργαλεία πιστεύω...όχι μόνο μια καλή μηχανή...& αφού την πάτησα, στις 2 βαφτίσεις των παιδιών μου ήλθε επαγγελματίας & έτσι πήγαν όλα καλά

Το θέμα είναι που μένει η κοπέλλα...δεν θα φέρει κάποιον από την άλλη άκρη. Ολοι έχουμε κάποιον γνωστό φωτογράφο...:confused::?::?::confused:Εγώ πάντως την 'πάτησα΄ στο γάμο μας & ηλθε ένας φίλος που ήξερε να τραβάει φωτό & βίντεο...ε όλα ήταν υποφωτισμένα...θέλει & τα σωστά εργαλεία πιστεύω...όχι μόνο μια καλή μηχανή...& αφού την πάτησα, στις 2 βαφτίσεις των παιδιών μου ήλθε επαγγελματίας & έτσι πήγαν όλα καλά

Αν είναι κάποιος να δώσει του κόσμου τα χρήματα για φωτογραφίες , τουλάχιστον αυτό πρέπει να κοιτάξει, να απευθύνεται σε επαγγελματία , με γνωσεις , εμπειρία και κατάλληλο εξοπλισμό, όχι σε κάποιον με μια μέτρια μηχανή και χωρίς εμπειρία που ζητά και αστρονομικά ποσά! Προσοχή, γιατί κυκλοφορούν και αρκετοί τέτοιοι...

• 2 χρόνια μετά...
Καλημέρα σας κορίτσια, ήθελα να σας πω τον πόνο μου...

Ετοιμάζω γάμο&βάφτιση στις 12/9 αλλά με δυο τρακαρίσματα που μας έτυχαν από την αρχή της χρονιάς φάγαμε όλα τα λεφτά που είχαμε στην άκρη για να φτιάξουμε τα οχήματα....τράκαρε ο αντρούλης με την μηχανή και μετά από ένα μήνα τράκαρα εγώ το αμάξι μας..:(:( Θα κάνω μόνη μου μπομπό 300τεμ. και προσκλήσεις γιατί το ταμείο μας είναι μείον αλλά....πρέπει να βρω φωτογράφο και όποιον έχω ρωτήσει μου έχουν πει κατι εξωφρενικές τιμες για τον προυπολογισμό μου... από 1400? εώς 2400?... και έχω απογοητευτέι ότι δεν θα μπορέσω να βρω τίποτα :roll: ΄Μήπως έχετε κάποιον να μου προτείνετε..? Μπορώ να δώσω το πολύ μέχρι 1000? δυστηχώς :roll: :roll:

Βασίζομαι στην βοήθεια σας... Σώστε με :(:(!!

Είναι πολλα τα χρήματα που ανέφερες εγω στο δικό μου έκανα με λιγότερα και με φανταστική δουλειά. Ξερω ειναι αργά για απάντηση αλλα κάποιος άλλος μπορεί να ψάχνει για φωτογράφηση γάμου τιμές ή φωτογράφηση βάπτισης τιμές . Εγώ πάντως έμεινα πολυ ευχαριστημένος γτ οι αναμνήσεις σε αυτα τα σημεία της ζωής μας είναι σημαντικές.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...