Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Κ ΚΑΟΥΡΑ

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες.Θελω τα φωτα σας σε κατι που με απασχολει.

Μετα απο εναμισυ χρονο προσπαθειων κ θεραπειων μολις πριν 3 μηνες ανακαλυψαμε

τον λογο που δεν εμεινα εγκυος.η θεραπεια ηταν μια μικρη δοση κορτιζονης κ σε 20 μερες

το θαυμα εγινε!

Τωρα ειμαι 7εβδομαδων κ βαση των υπερυχων κ των εξετασεων εχω μια καλη εγκυμοσυνη.

Θα πρεπει ομως για λιγο διαστημα να συνεχισω την κορτιζονη.

Το προβλημα ειναι οτι τις τελευταιες μερες εχω απιστευτες καουρες που κρατανε ωρες κ πολυ πεσμενη ψυχολογια .ενω δεν εχω εμετουσ ζαλαδες κτλ η ψυχολογια μου ειναι χαλια.νιωθω να πνιγομαι μεσα στο σπιτι ενω απο την αλλη δεν εχω κουραγιο να βγω κ απο αυτο.Νομιζα οτι με την εγκυμοσυνη θα ειμουν μεσα στην τρελη χαρα κ εγω νιωθω σαν να ειμαι αρρωστη.Δεν εχω ξεσπασματα με κλαματα.εχω νευρα κ ταση απομωνωσης την ιδια στιγμη που η μοναξια με πλακωνει.

αναρωτιεμαι αυτα ειναι της εγκυμοσυνης η μπορει να ειναι παρενεργειες της κορτιζονης?

θα μου περασουν η θα ειμαι ετσι κ τους υπολοιπουσ 7 μηνες?Ειναι ανησυχητικο?μπορει να γινει χειροτερο?

Τι μπορω να κανω για τις καουρες εκτος απο φαρμακα που δεν θελω να παρω?το παγωμενο γαλα με ανακουφηζει μονο για λιγα λεπτα.

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες.Θελω τα φωτα σας σε κατι που με απασχολει.

Μετα απο εναμισυ χρονο προσπαθειων κ θεραπειων μολις πριν 3 μηνες ανακαλυψαμε

τον λογο που δεν εμεινα εγκυος.η θεραπεια ηταν μια μικρη δοση κορτιζονης κ σε 20 μερες

το θαυμα εγινε!

Τωρα ειμαι 7εβδομαδων κ βαση των υπερυχων κ των εξετασεων εχω μια καλη εγκυμοσυνη.

Θα πρεπει ομως για λιγο διαστημα να συνεχισω την κορτιζονη.

Το προβλημα ειναι οτι τις τελευταιες μερες εχω απιστευτες καουρες που κρατανε ωρες κ πολυ πεσμενη ψυχολογια .ενω δεν εχω εμετουσ ζαλαδες κτλ η ψυχολογια μου ειναι χαλια.νιωθω να πνιγομαι μεσα στο σπιτι ενω απο την αλλη δεν εχω κουραγιο να βγω κ απο αυτο.Νομιζα οτι με την εγκυμοσυνη θα ειμουν μεσα στην τρελη χαρα κ εγω νιωθω σαν να ειμαι αρρωστη.Δεν εχω ξεσπασματα με κλαματα.εχω νευρα κ ταση απομωνωσης την ιδια στιγμη που η μοναξια με πλακωνει....

αναρωτιεμαι αυτα ειναι της εγκυμοσυνης η μπορει να ειναι παρενεργειες της κορτιζονης?

θα μου περασουν η θα ειμαι ετσι κ τους υπολοιπουσ 7 μηνες?Ειναι ανησυχητικο?μπορει να γινει χειροτερο?

Τι μπορω να κανω για τις καουρες εκτος απο φαρμακα που δεν θελω να παρω?το παγωμενο γαλα με ανακουφηζει μονο για λιγα λεπτα.

για την καουρα μπορεις να κανεις υπομονη ....και αν κοιμασαι με 1 μαξιλαρι παραπανω ..εγω ειχα τρελες καουρες τους 2 πρωτους μηνες ..κοιμομουν ελαχιστα ...

οσον αφορα τη ψυχολογια ...ειιναι ολα στο χερι σου .

εγω εκατσα 1 μηνα στο κρεβατι στην αρχη της εγκυμοσυνης ...ολες κατι περασαμε ...δεξου τις μεταπτωσεις ..και προσπαθησε να σκεφτεσαι μονο το μωρο σου

0sb2p3.png

Κοπελα μου καταρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσύνη σου.

Εισαι στην αρχη ακομα και ισως γι'αυτό νιωθεις ετσι.

Οι ορμονες στην εγκυμοσύνη μας παιζουν ασχημα παιχνίδια.

Είμαι σίγουρη οτι σε λίγο καιρο και με λιγη προσπαθεια βεβαια θα αρχισεις να απολαμβανεις την εγκυμοσύνη σου.

Οσο για τις καουρες λιγο νωρις βεβαια μου φαινεται οτι αρχισανε αλλα χωρις να θελω να σε στεναχωρήσω εμενα τουλαχιστον με συντροφευανε απο τον 6 μεχρι και που γεννησα.

Το παλεψα με simeco συμφωνα βεβαια με τις οδηγιες του γιατρού μου.

Και παλι βεβαια προσπαθουσα να το διασκεδασω και το ριχνα στο μωρουλινι μου οποτε ξεχνουσα τον πονο μου.

Να εισαι σιγουρη οτι σε λιγο που θα αρχισεις να νιωθεις το μωρο σου και να να το βλεπεις και στον υπερηχο θα σου περασουν ολα.

Η εγκυμοσυνη ειναι δυσκολη υποθεση αλλα το αποτελεσμα μας αποζημειωνει στο επακρο.

Καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι και ενα γερο μωρακι

dhtZp3.png

καταλαβαινω απολυτα.ετσι ημουν και μερικες φορες εξακολουθω να ειμαι κι εγω.αφου μου χτυπουσαν το κουδουνι και εκανα οτι λειπω και δεν ανοιγα.μονο τον αντρα μου και τους δικους μου ηθελα.οσο για καουρες εγω δεν ειχα αλλα υπεφερα απο αναγουλες.καλη συνεχεια και υπομονη.μας ταλαιπωρουν οι ορμονες....

dev081pp___.png

Καουρες ειχα μεχρι την μερα που γεννησα,μεγαλο προβλημα.Αυτο που με ανακουφιζε μονο ηταν να πινω μεντα.Εβραζα λιγη και την επινα γουλια γουλια.Δοκιμασε το ισως σε ανακουφιζει και εσενα.Οσον αφορα την ψυχολογια σου ειναι καθαρα οι ορμονες οι οποιες κανουν παρτυ στον οργανισμο σου μεσα.Μετα τον τριτο μηνα αρχισα να ηρεμω εγω λιγο οχι οτι μου περασαν τελειως τα ψυχολογικα αλλα τα παλευα.Υπομονη και μην νιωθεια ασχημα επειδη δεν εισαι ξετρελλαμενη με την εγκυμοσυνη.Με τον καιρο θα περασουν ολα και θα νιωθεις φοβερα συναισθηματα...

Διαφημίσεις

γεια σου και απο εμενα!!και εγω επερνα κορτιζονη και την συνεχιζω ειπαμε θα την κοψω 12-13 εβδομαδα για να δουμε....

τις καουρες τις ειχα και εγω στην αρχη,η λυση ειναι πολυ πιο μικρα γευματα και κανενα εξτρα μαξιλαρι για τον υπνο,μην ανυσηχεις θα περασουν σε λιγο καιρο.

οσο για τα ψυχολογικα ειναι παιχνιδια των ορμονων αλλες μερες θα εισαι καλα και αλλες δεν θα θες να δεις κανενα!!!

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Φοβαμαι οτι το θεμα με τις καουρες θα με ταλαιπωρησει για πολυ γιατι ανεκαθεν ειχα

ευαισθησια στο στομαχι οταν επαιρνα φαρμακα κ τωρα νομιζω οτι το προβλημα το δημιουργει η κορτιζονη καθως οι περισσοτερεσ εγκυες εχουν ενοχλησεις μετα τον 5μηνα που μεγαλωνει το παιδι κ πιεζει το στομαχι.χτες το βραδυ κ σημερα το μεσημερι πριν κοιμηθω εφαγα 2 φρυγανιες κ καταφερα τουλαχιστον να κοιμηθω ησυχα.

η κακη ψυχολογια οφειλεται εν μερη κ στην υπερενταση του οργανισμου που δεν ξεκουραζεται σωστα.

Ξερω οτι δεν πρεπει να γκρινιαζω κ να παραπονιεμαι καθως το θελαμε πολυ αυτο το παιδι

αλλα φταινε ηοι διαφημησεις που δειχνουν τις γυναικες στην εγκυμοσυνη να ειναι μες στην τρελη χαρα κ οταν εσυ δεν αισθαινεσαι ετσι νιωθεις ενοχες!

γεια σου και απο εμενα!!και εγω επερνα κορτιζονη και την συνεχιζω ειπαμε θα την κοψω 12-13 εβδομαδα για να δουμε....

τις καουρες τις ειχα και εγω στην αρχη,η λυση ειναι πολυ πιο μικρα γευματα και κανενα εξτρα μαξιλαρι για τον υπνο,μην ανυσηχεις θα περασουν σε λιγο καιρο.

οσο για τα ψυχολογικα ειναι παιχνιδια των ορμονων αλλες μερες θα εισαι καλα και αλλες δεν θα θες να δεις κανενα!!!

ποση κορτιζονη σου δινει την ημερα?εχεις παρει πολλα κιλα?

στην αρχη επερνα για 15 μερες 12 mg και μετα το μειωσα σε 8 mg την περνω απο το νοεμβριο,κιλα ευτυχως δεν εβαλα κανενα.......αλλα μου εχει επηρεασει το μεταγευματικο μου ζαχαρο και τωρα προσεχω παρα πολυ με τις μεριδες του φαγητου....

την κορτιζονη να υποθεσω οτι την περνεις για νκ?

Εγώ πάντως στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν μες την καλή χαρά, χωρίς καμία ενόχληση και τώρα στην δεύτερη έχω καούρες που μου παιρνάνε μόνο αν πιω perrie!! (ή κάτι ανάλογο εννοείται) και φυσικά η ψυχολογία μου είναι χάλια. ¨Αρα δε νομίζω ότι φταίει η κορτιζόνη, μάλλον οι ορμόνες μας! Υπομονή και μόνο θετικές σκέψεις για γερά μωράκια!

Διαφημίσεις

στην αρχη επερνα για 15 μερες 12 mg και μετα το μειωσα σε 8 mg την περνω απο το νοεμβριο,κιλα ευτυχως δεν εβαλα κανενα.......αλλα μου εχει επηρεασει το μεταγευματικο μου ζαχαρο και τωρα προσεχω παρα πολυ με τις μεριδες του φαγητου....

την κορτιζονη να υποθεσω οτι την περνεις για νκ?

δεν ξερω τι ειναι το νκ.εγω την παιρνω γιατι εχω μια μεταλλαξη στο dna που λεγεται συγγενεις υπερπλασια των επινεφρυδιων.ο οργανισμος παραγει λαθος ορμονες για αυτο δεν μπορουσα ν απιασω κ παιδι.ετσι που εδωσαν κορτιζονη μισο χαπι των 20mg {δηλ 10mg}

καθε 8 ωρες.οταν εμεινα μειωσαμε την μια δωση στο 1/4 δηλ συνολικα 25mg την ημερα.

ο λογος που συνεχιζω να την παιρνω ειναι γιατι στην περιπτωση μου ο κυνδυνος αποβολης ειναι μεγαλος ενω με την κορτιζονη μηδενιζεται.Τωρα βλεπω ομως οτι δεν ειναι κ τοσο μικρη η δοση για υτο κ ταλαιπωρουμε.οσο για κιλα.ενω ανοικω στις αδυνατες μεσα σε 2 μηνες πηρα 2 κιλα.

δεν το ηξερα αυτο,αλλα τουλαχιστων βρηκες αυτο που εχεις!!!!!

τα νκ ειναι μεγαλο θεμα,αστο.....

ε ναι δεν τη λες και μικρη την δοση που περνεις αλλα λογικα και εσενα καπου εκει δεν θα σου την κοψει 12-13 εβδομαδα?οπωτε λιγο υπομονη!!

α επισης δεν πιστευω να την περνεις με αδειο στομαχι......

εκανα το λαθος μια φορα που ελειπα απο το σπιτι και με ρημαξε!!!!

τιποτα λιγο υπομονη και οχι βαρια φαγητα και μικρες ποσοτητες.

δεν το ηξερα αυτο,αλλα τουλαχιστων βρηκες αυτο που εχεις!!!!!

τα νκ ειναι μεγαλο θεμα,αστο.....

ε ναι δεν τη λες και μικρη την δοση που περνεις αλλα λογικα και εσενα καπου εκει δεν θα σου την κοψει 12-13 εβδομαδα?οπωτε λιγο υπομονη!!

α επισης δεν πιστευω να την περνεις με αδειο στομαχι......

εκανα το λαθος μια φορα που ελειπα απο το σπιτι και με ρημαξε!!!!

τιποτα λιγο υπομονη και οχι βαρια φαγητα και μικρες ποσοτητες.

αστα η περιπτωση μας ειναι απο τις πιο σπανιες καθως απο τρελη συμπτωση ακριβως το ιδιο ειχε κ ο αντρας μου.απο συπτωση το βρηκαμε αλλιως μπορει να μην τα καταφερναμε ποτε καθως ουτε κ η εξωσωματικη θα ειχε επιτυχια.οσο για την κορτιζονη μου ειπε μεχρι τον 3μηνα για να δουμε κ φυσικα δεν τολμαω να την παρω με αδειο στομαχι .ισως κ για αυτο πηρα τα κιλα.βεβαια αυτα που τρωω ειναι γαλα δημητριακα μπισκοτα ολικης αλεσης φρουτα αλλα τσιμπολογαω συνεχεια

κ μαλλον μαζευονται θερμιδες!

Γεια σου Μαίρη και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και να γεννήσεις ένα υγιέστατο και πανέμορφο μωράκι! ;)

Θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι όλα αυτά θα περάσουν σύντομα και θα μείνουν μόνο τα καλά! Στην αρχή της εγκυμοσύνης οι ορμόνες κάνουν πάρτι και ευθύνονται για τα διάφορα συμπτώματα που βιώνουμε ή ακούμε. Είσαι τυχερή που δεν έχεις πολλά από αυτά γιατί έχω ακούσει πολλές κοπέλες να ταλαιπωρούνται από χίλια δυο.

Οι καούρες όπως λες και η δυσπεψία που εμφανίζεται στην αρχή είναι αποτέλεσμα της προγεστερόνης. Χαλαρώνει το σφιγκτήρα του στομάχου και διαταράσσει τα υγρά.

Μια πολύ καλή λύση είναι να τρως συχνά και μικρά γεύματα και ποτέ μα ποτέ μην αράζεις στον καναπέ μετά το φαγητό. Το περπάτημα με έσωσε εμένα. Πήρα ένα διάδρομο και με βοήθησε η μισή ώρα την ημέρα και στη δυσπεψία και στους πόνους της μέσης-πλάτης. Αν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα βγες για ένα μικρό περίπατο στη γειτονιά. Απέφυγε τα πολύ λιπαρά, τα καυτερά και ποτέ με άδειο στομάχι γάλα ή εσπεριδοειδή. Ούτε πολύ νερό μαζί με το φαγητό σου. Αν σε πειράζει κάποιο φαγητό περιόρισέ το μέχρι να περάσει ο πρώτος καιρός με τις τρελές ορμόνες.

Με την κορτιζόνη θα σου πω ένα μυστικό! Και εκτός της κορτιζόνης αυτή η συμβουλή θα σε σώσει πίστεψέ με. Θα κόψεις ή έστω θα περιορίσεις το αλάτι. Μην τρως καμία αλμυρή σαχλαμάρα. Και μείωσε αυτό που βάζεις στο φαγητό.

Μια γνωστή μου παίρνει κορτιζόνη χρόοοονια τώρα και είναι πολύ αδύνατη. Έχει κόψει όμως εντελώς το αλάτι. Γιατί με την κορτιζόνη κάνεις κατακράτηση.

Εγώ το περιόρισα αισθητά λόγω της κατακράτησης υγρών που οφείλεται στην εγκυμοσύνη. Πήρα πολύ γρήγορα 5 κιλά και έφταιγε το αλάτι από τα αλμυρά κρακεράκια που μασούλαγα και τα αλατισμένα φαγητάκια. Δεν έβαζα πολύ αλλά το ζητούσα το αλατάκι. Τώρα που το περιόρισα συνήθισα και εγώ και ο άντρας μου και έχω παραμείνει σταθερή εδώ και 2 μήνες στα κιλά μου και ο γιατρός με φτύνει μη με ματιάσει. Επίσης μη νομίσεις ότι αν δε πίνεις νερό θα φτιάξει η κατάσταση. Κόβεις το αλάτι και πίνεις πολύ νερό. Αυτά να τα θυμάσαι είναι σημαντικά και ελπίζω να σε βοηθήσουν! ;)

Η κατάθλιψη που λες... βρες ασχολίες, κάνε πράγματα για σένα, να νιώσεις όμορφη, χαρούμενη, όνειρα για το μωρό, βγες και χάζεψε μωρουδιακά και σε λίγο καιρό που θα το νιώσεις να σκιρτά θα τα ξεχάσεις όλα στο πι και φι. Στην αρχή οι ορμόνες σου προκαλούν κούραση, υπνηλία, νεύρα, περίεργες αντιδράσεις αλλά όλα είναι φυσιολογικά. Να θυμάσαι ότι δεν είσαι άρρωστη, δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου και ότι θα ζήσεις ανεπανάληπτες και μοναδικές στιγμές. Απλά άσε το χρόνο να περάσει λίγο. Σε μερικές εβδομαδούλες ένα μήνα το πολύ θα είσαι άλλος άνθρωπος! Να μου το θυμηθείς! ;)

Και το τσιμπολόγημα θα περάσει!! Σε νιώθω γιατί το είχα κι εγώ! Όλο πεινούσα. Μην τρως πράγματα με κενές θερμίδες. Όπως λες φρούτα, πολυυυυυ ολική άλεση, φρέσκα λαχανικά και χυμούς, και χαμηλών λιπαρών γαλακτοκομικά! Βοηθάνε πολύ και οι πρωτεΐνες! Κοτοπουλάκι, ψαράκι, ασπράδια αυγών.

Διαφημίσεις

RMARY

Καλως ήρθες στο club των εγκύων.

Σου έυχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου.

Εκμεταλλέυσου τις λιακάδες και βγές εστω και μόνη σου όλα θα σου περάσουν μόλις ''φας'' την πρώτη κλωτσιά απο το μωράκι σου.

Πώτε με το καλό γεννάς??

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

RMARY συμφωνω με οσα λενε οι υπολοιπες κοπελες, να προσθεσω οτι εμενα με βοηθησαν πολυ τα ξινομηλα! Δεν το περιμενα οταν μου το ειπαν, αλλα δεν ειχα και τιποτα να χασω και το δοκιμασα...παντως, μην ξαπλωνεις ποτε μετα το φαγητο! Αυτο σιγουρα δεν κανει...

Για το αλλο μην ανησυχεις πολλες μας το εχουμε περασει και κυριως στο α τριμηνο...ξεκινα τα σχεδια για το μελλον σας μαζι και πραγματικα οταν το δεις να μεγαλωνει στους υπερηχους και να κουναει χερακια-ποδαρακια, θα αλλαξει πολυ η ψυχολογια σου

με το καλο σου ευχομαι

Αυτό το πέρασα και εγώ στο πρώτο τρίμηνο και χωρίς την κορτιζόνη. Από καούρες αν δεν υπήρχε το Simeco δεν ξέρω πως θα τα είχα βγάλει πέρα. Όσο για το ψυχολογικό με πιάνει ακόμα, κατά καιρούς νιώθω ότι βρίσκομαι στα πρόθυρα της κατάθλιψης, δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα, με πιάνουν κλάματα χωρίς να ξέρω γιατί και γενικώς βρίσκομαι σε γενικό συναισθηματικό κομφούζιο. Συνήθως περνάει μόνο του μετά από 1-2 μέρες.

There is no patch for human stupidity.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Φοβαμαι οτι το θεμα με τις καουρες θα με ταλαιπωρησει για πολυ γιατι ανεκαθεν ειχα

ευαισθησια στο στομαχι οταν επαιρνα φαρμακα κ τωρα νομιζω οτι το προβλημα το δημιουργει η κορτιζονη καθως οι περισσοτερεσ εγκυες εχουν ενοχλησεις μετα τον 5μηνα που μεγαλωνει το παιδι κ πιεζει το στομαχι.χτες το βραδυ κ σημερα το μεσημερι πριν κοιμηθω εφαγα 2 φρυγανιες κ καταφερα τουλαχιστον να κοιμηθω ησυχα.

η κακη ψυχολογια οφειλεται εν μερη κ στην υπερενταση του οργανισμου που δεν ξεκουραζεται σωστα.

Ξερω οτι δεν πρεπει να γκρινιαζω κ να παραπονιεμαι καθως το θελαμε πολυ αυτο το παιδι

αλλα φταινε ηοι διαφημησεις που δειχνουν τις γυναικες στην εγκυμοσυνη να ειναι μες στην τρελη χαρα κ οταν εσυ δεν αισθαινεσαι ετσι νιωθεις ενοχες!

Στις δυο πρωτες εγκυμοσυνες μου δεν ειχα κανενα συμπτωμα εκτος απο υπνηλια. Αυτο δεν ηταν και κακο, εδω που τα λεμε, ξεκουραστηκα.

Τωρα εχω καουρες παρολο που ειμαι στον 7ο.

Απλως κανω υπομονη να τελειωσει η εγκυμοσυνη.

Οσο για τα ψυχολογικα και το οτι στις διαφημισεις οι εγκυες δειχνουν ευτυχισμενες, εχω να σου πω οτι αυτο συμβαινει μονο στις διαφημισεις και το οτι η εγκυμοσυνη ειναι η ωραιοτερη περιοδος της γυναικας, σιγουρα το εχει πει αντρας...

Οι περισσοτερες εχουμε πολυ αγχος, αγωνια, ειτε με λογο ειτε χωρις, ψυχικες μεταπτωσεις, αλλαγες στη διαθεση, νευρα, κουραση κλπ.

Μην προσθετεις και τυψεις σε ολα αυτα. Αφενος φταινε οι ορμονες, αφετερου δεν εχεις να δωσεις λογαριασμο σε κανεναν για το πως νιωθεις.

k9Tap3.png

Οσο για τα ψυχολογικα και το οτι στις διαφημισεις οι εγκυες δειχνουν ευτυχισμενες, εχω να σου πω οτι αυτο συμβαινει μονο στις διαφημισεις και το οτι η εγκυμοσυνη ειναι η ωραιοτερη περιοδος της γυναικας, σιγουρα το εχει πει αντρας...

χαχαχα συμφωνώ απόλυτα, το "η εγκυμοσυνη ειναι η ωραιοτερη περιοδος της γυναικας" είναι η χειρότερη ανακρίβεια και δεν το έχει πει απλά άντρας αλλά άντρας που δεν έχει παιδιά γιατί άμα ρωτήσετε τον δικό μου θα σας πει με βεβαιότητα ότι δεν με έχει δει σε χειρότερη κατάσταση.

There is no patch for human stupidity.

RMARY

Καλως ήρθες στο club των εγκύων.

Σου έυχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου.

Εκμεταλλέυσου τις λιακάδες και βγές εστω και μόνη σου όλα θα σου περάσουν μόλις ''φας'' την πρώτη κλωτσιά απο το μωράκι σου.

Πώτε με το καλό γεννάς??

λιγο δυσκολο οι βολτες.εχω μαγαζι κ καταλαβαινεις ωραρια !βλεπω τον ηλιο απο την τζαμαρια!μου εχουν δωσει ΠΗΤ 31-12-09!ρεβεγιον στο μαιευτηριο!

κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις κ με το καλο να δουμε ολες τα μωρακια μας.

Ανακαλυψα την αιτια του κακου {τουλαχιστον σε μενα}Επειδη κανενας δεν ξερει το σωμα

μας καλυτερα απο μας κ επειδη καταλαβαινα οτι ολα αυτα που παθαινα ηταν περα απο τα ορια επιπτωσεων της εγκυμοσυνης ψαχτηκα κ ανακαλυψα οτι στις οδηγιες χρησεις της κορτιζονης που παιρνω ελεγε οτι ο συνδιασμος με αλλα φαρμακ προκαλει ελκος!

εκοψα λοιπον την προγεστερονη {untregistan/}η οποια μου δημιουργουσε κ τα ψυχολογικα και...

σημερα σηκωθηκα ενας αλλος ανθρωπος.Ουτε καουρες .ουτε δυσπνοια απιστευτη ενεργεια κ διαθεση.καλοι οι γιατροι αλλα οι φυσh μας εχει χαρησει τον ενστικτο της μανας που δεν το εχει κανενας αντρας γιατρος.Εμπιστευτητε το!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...