Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΙΚΑ- επίδομα καισαρικής- Ένσταση;

elena76

Recommended Posts

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι περνουμε επιδομα καισαρικησ?και πως οτ περνουμε .? εγω γεννησα 17.11.2010 . συγουρα το εχασα αλλα θα ηθελα να μαθω ετσι ωστε στην επομενη εγκυμοσυνη μ να μπορω να τ απαρω

Διαφημίσεις

επιδομα λοχείας και τοκετού φαντάζομαι τα πήρες από το ΙΚΑ?? όταν πας τα χαρτια η βεβαίωση που σου δίνουν από το μαιευτήριο ότι γέννησες γράφει εάν είναι με φυσιολογικό τρόπο ή καισαρική και σου βγάζουν τι πρέπει να πληρώσουν.. νομίζω ότι στην καισαρική δίνουν παραπάνω χρήματα.. εγώ γέννησα φυσιολογικά και δεν ξέρω κατι παραπάνω.. κάποια κοπέλα με καισαρική ας απαντήσει...

• 1 month later...
βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι περνουμε επιδομα καισαρικησ?και πως οτ περνουμε .? εγω γεννησα 17.11.2010 . συγουρα το εχασα αλλα θα ηθελα να μαθω ετσι ωστε στην επομενη εγκυμοσυνη μ να μπορω να τ απαρω

καταθέτεις τις αποδείξεις του μαιευτηρίου και σου δίνουν κάποια χρήματα για "έξοδα καισαιρικής τομής". περίπου 300 ευρώ....Θεωρείται νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

ρώτα αν έχεις δικαίωμα να το κάνεις τώρα... Μήπως υπάρχει εξάμηνο περιθώριο!

και εγώ να υποθέσω ότι επίδομα λοχείας και τοκετού πήρες? γιατι όντως στο χαρτί που πας απο το μαιευτήριο γράφει εάν γέννησες φυσιολογικά ή καισαρική γιατί στην καισαρική δίνουν κάτι παραπάνω.. νομίζω ότι μπορείς να πας τα χαρτιά μέχρι και 6 μήνες από την ημερομηνία τοκετού και μετά αφού πληρωθείς από το ΙΚΑ μέσα σε 3 μήνες παίρνεις και το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας από ΟΑΕΔ... είναι πολλά τα λεφτά για να τους τα χαρίσεις...

να σας ρωτήσω κάτι και εγω.Εφόσον πάρει κάποιος τα 300 που δίνουν για την καισαρική,τι χρονικό περιθώριο έχει για να κάνει ένσταση?Εγώ τα πήρα πριν κανα 1,5-2 μήνες αλλα τώρα έμαθα οτι μπορώ να κάνω ένσταση.Με παίρνει?Και τι χρειάζομαι?

Ευχαριστώ

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...