Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μοναδικές πρώτες στιγμές!!!

Recommended Posts

Λοιπον επειδη ολα των προηγουμενων μηνων προλαβατε κ τα ειπατε,

θα σας πω την τελευταια πρωτη μεγαλη μας στιγμη...

Οι δυο μας στην κρεβατοκαμαρα ξαπλωμενες, μας κουκουλωνω ως πανω με το σεντονι σαν παιχνιδι κ το τραβαω σιγα σιγα να μας ξεσκεπασει κ εκει ακουω ενα σπαρταριστο αληθινο γελιο!

Ποση περηφανια κ αγαπη ενιωσα...

Απο τοτε γελαει πλεον συχνα με το σπαρταριστο γελακι της, οταν παιζει με την σκυλιτσα μας, οταν την αλλαζω κ κανω πως την γαργαλαω, οταν στρωνω το κρεβατι κ την βαζω πανω στο στρωμα κ κυλαω πανω της ανοιγμενο το σεντονι...

Οι πιο μαγικες στιγμες της ζωης μου!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 256
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν όταν πριν 20 μέρες βγήκα για ψώνια και την άφησα στην πεθερά μου..

Όταν μετά από 2 ώρες γύρισα και με είδε άπλωσε τα χεράκια της προς το μέρος μου΄. Την παίρνω αγκαλιά και ξαφνικά τυλίγει τα χέρια της στο λαιμό μου και με αγκάλιασε όσο σφιχτά μπορούσε..

Ήταν η πιο ζεστή και τρυφερή αγκαλιά στη ζωή μου...

η πιο όμορφη στιγμή ... μια και είναι πάρα πολλές :oops: ... ήταν φέτος το καλοκαίρι

ήμασταν στις πετσέτες στην παραλία, εμείς ξαπλωτοί και η Κάτια καθιστή και κάτι της έδειχνα όταν ξαφνικά και χωρίς να της το ζητήσω έσκυψε και με ανοιχτό το στόμα ακούμπησε στο μάγουλο μου και μετά με κοίταξε χαμογελόντας ... έλιωσα ... λιγόθηκα από την τρυφερότητα και την αγάπη της :oops:

και ήταν μόνο 8,5 μηνών !!! :shock:

age.png

αν και το μωρο μου ειναι ακομα τοσοδουλι...ωστοσο δεν μπορω να μην τρελενομαι με καποιες αντανακλαστικες κινησεις και εκφρασεις..τα ματια μου δεν τα περνω απο πανω του..οταν τον θηλαζω και εκει που ξεκουραζεται λιγακι βγαζει ενα χαμογελο αντανακλαστικο σιγουρα...ομως εμενα ειναι ειναι λες και μου χαμογελαει η ζωη..

το βλεμμα στα ματακια σαν με κοιταζει νιωθω πως βλεπω στα ματια του ολο τον κοσμο..

μακαρι να φανω ανταξια και να μπορεσω να του προσφερω οσα περισσοτερα μπορω..

το λατρευω αυτο το μουτρακι...

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

μια απο τις πιο ομορφες στιγμες ηταν οταν ο αλεξανδρος σταθηκε μονος του και μας φωναζε να τον κοιταξουμε!!και οταν εβγαλε επιτελους αυτο το περιβοητο πρωτο δοντακι!ελεγα οτι θα τα βγαλει ολα μαζι τοσο που αργουσε!! :lol:

glitterfy143718698D31.gif

Διαφημίσεις

Με τρελλαινει η τελευταία ατάκα της!!!

Μόνιη μου!!! :lol::lol::lol:

Όλα θέλει να τα κάνει μόνιη της!!!

Αχ είναι απίστευτο να το ακούς αυτο απο το μικρό μπαρμπαδάκι σου ...

Το μωράκι μας γινεται παιδάκι πια ... ζούμε μεγάλες στιγμές ....

Κατερινακι σε λατρεύω!! :D:D:D

1aLup3.png

BtUIp3.png

Στις 6 του μηνα, ακριβως δλδ μολις εγινε 7 μηνων σκασανε μυτη τα 2 πρωτα μας δοντακια ταυτοχρονα!

Ανυπομονω να βγουν τελειως για να αλλαξουμε οψη, ηδη αρχισαν να φαινονται κ ειμαστε πολυ χαριτωμενες!

ΚΟΥΚΟΥΒΑΟ!!! ΚΟΥΚΟΥΒΑΟ!!! :lol:

Στις 6 του μηνα, ακριβως δλδ μολις εγινε 7 μηνων σκασανε μυτη τα 2 πρωτα μας δοντακια ταυτοχρονα!

Ανυπομονω να βγουν τελειως για να αλλαξουμε οψη, ηδη αρχισαν να φαινονται κ ειμαστε πολυ χαριτωμενες!

ΚΟΥΚΟΥΒΑΟ!!! ΚΟΥΚΟΥΒΑΟ!!! :lol:

:lol::lol::lol::lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

φίλες και φίλοι,

τι να πω??? Βιώνουμε υπέροχες εμπειρίες... Διαβάζω τις δικές σας "υπέροχες στιγμές" και ξαναζώ τα ίδια... Να έχει ο Θεός καλά όλα τα παιδάκια του κόσμου και κάθε μέρα να τον ευχαριστούμε ΄που μας τα έδωσε!!!

Σαν γνήσια κουκουβάγια και γω, να σας πω την τελευταία αξέχαστη στιγμή που μου χαρισε ο πριγκηπάς μου : μόλις έγινε 11 μηνών και στέκεται πια χωρίς να κρατιέται... Επειδή καταλαβαίνει οτι κάνει κάτι καινούριο, γυρνάει μας κοιτάει και ξεκαρδίζεται που μας βλέπει να κατουριόμαστε, μεγάλοι ανθρωποι, ο πατερας του και γω...

Εμας εχει καμια δεκαρια μερες που μας χαμογελαει! Κι εμεις βεβαια τα κανουμε πανω μας!!! Της μιλαμε και βγαζει κραυγουλες,φυσικα μας ειπε το πρωτο της αγκου και οσο παει και διευρυνει το "λεξιλογιο" της!! Αυτο που με τρελλαινει πιο πολυ ειναι οταν την αλλαζω και της δινω ρουφηχτα φιλακια στην κοιλιτσα σκαει ενα χαμογελο τεραστιο που συνοδευεται απο το αναλογο επιφωνημα!!! ΑΑ!! κι οταν της τραγουδαω κανει σαν να τραγουδαει κι αυτη!! :D:D

Διαφημίσεις

Εμας εχει καμια δεκαρια μερες που μας χαμογελαει! Κι εμεις βεβαια τα κανουμε πανω μας!!! Της μιλαμε και βγαζει κραυγουλες,φυσικα μας ειπε το πρωτο της αγκου και οσο παει και διευρυνει το "λεξιλογιο" της!! Αυτο που με τρελλαινει πιο πολυ ειναι οταν την αλλαζω και της δινω ρουφηχτα φιλακια στην κοιλιτσα σκαει ενα χαμογελο τεραστιο που συνοδευεται απο το αναλογο επιφωνημα!!! ΑΑ!! κι οταν της τραγουδαω κανει σαν να τραγουδαει κι αυτη!! :D:D

Oι πρωτες φορες ανταποκρισης ειναι υπεροχες...

Τις θυμαμαι κ εγω κ συγκινουμαι!

• 3 εβδομάδες μετά...

Δε θυμάμαι να έχω ζήσει ποτέ κάτι ομορφότερο απο τη στιγμή κράτησα τον γιο μου αγκαλιά όταν γεννήθηκε και ενώ έκλαιγε ασταμάτητα ξαφνικά ηρέμησε και προσπαθούσε να εστιάσει το βλέμμα του πάνω μου... Κλαίω απο χαρά κάθε φορά που σκέφτομαι τη στιγμή αυτή!

Απο τότε φυσικά κάθε μέρα με περιμένει και μια νέα έκπληξη. Τώρα έχει αρχίσει και τα γελάκια. Κάθε πρωί ξυπνάω χαρούμενη και περιμένω με αγωνία να δω τί καινούριο θα κάνει...

Κάθε πρωί ξυπνάω χαρούμενη και περιμένω με αγωνία να δω τί καινούριο θα κάνει...

θα παρει τα κλειδια του τζιπ και θα φυγει για καφε, γιατι τον επρηξες τον ανθρωπο!!!! γουτσου γουτσου ολη μερα!!! σε βαρεθηκε!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κάθε πρωί ξυπνάω χαρούμενη και περιμένω με αγωνία να δω τί καινούριο θα κάνει...

θα παρει τα κλειδια του τζιπ και θα φυγει για καφε, γιατι τον επρηξες τον ανθρωπο!!!! γουτσου γουτσου ολη μερα!!! σε βαρεθηκε!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάλι εσύ μπροστά μου????? :lol::lol::lol::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Τα πρώτα μας βηματάκια.... είναι πραγματικά ένας μικρούλης άνδρας!!!!!

Έχει 3 μέρες που πλέον έχει πατημένους τους 14 μήνες και άρχισε να περπατάει... επειδή άργησε να το τολμήσει νιώθω ότι κάνει κάτι ξεχωριστό και υπέροχο....... το αγόρι μου είναι τόσο γλυκός που ρίχνει τα ποδαράκια του και τρέχει προς την μεριά μου... να είσαι γερός παιδί μου!!!!!!

Δεν θα ξεχάσω όταν ήταν 10ο ημέρων την πρώτη του ματιά.... κυριολεκτικά με "κάρφωσε" με τα ματάκια του, όταν είχα πάει πάνω από το λίκνο του για να δω αν είναι καλά. Εκείνη την στιγμή μου ήρθε να λιποθυμήσω από ευτυχία. Ούτε και την σημερινή μέρα πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όταν για πρώτη φορά ξεκαρδίστηκε στα γέλια και δάκρυσαν τα μάτια του από χαρά, την ώρα που τον έπαιζα και του φίλαγα την κοιλίτσα.

Ζούμε μοναδικές στιγμές με τον μαγουλήθρα μας.

• 4 months later...

Εμένα είναι μωράκι ακόμα (8 μηνών) αλλά κάθε μέρα θα κάνει κάτι καινούριο και με τρελλαίνει :)

Φαντάζομαι όταν θα μιλήσει κιόλας.

Σήμερα έκανε παλαμάκια και φρίκαρα !!!!!!!!!!

Πραγματικά σε αυτήν την ηλικία κάνουν συνεχώς καινούργια πράγματα.

Εμένα πρόσφατα (πριν 5 μέρες) κάθησε πρώτη φορά στον πωπό του μόνος του!

Αλλά αυτό που απολαμβάνω εγω, είναι που τον παίρνω αγκαλιά "τσουβαλάκι" και κάνω πως τον τρώω στα πλευράκια, την κοιλίτσα, τον λαιμό και αυτός ξεκαρδίζεται στα γέλια!!! Πόσο το απολαμβάνω! Να τον ακούω να γελάει, να είναι ευτυχισμένος!!!

Περιμένω πως και πως την πρώτη φορά που θα με πει μαμά! Νομίζω πως θα βάλω τα κλάματα τότε!

Τα αγγελούδια μας.. :D

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Το μωράκι μου...ο φεγγαρούλης μου!!!!!

Οτι κανει...με ενθουσιαζει και με τρελαινει!!!

Οταν βγαζει κραυγουλες και γεμιζει το σπιτι απο τις φωνουλες του..

Οταν τον γαργαλαω και ξεκαρδιζεται!!!!

Οταν τον βαζω στο παρκο και πιανεται με μανια,γυριζει το κεφαλακι και χαμογελαει!!!!

Αν με αφησετε μπορω να γραφω ολη μερα!!!

pEmXp3.png

• 1 month later...

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο της χαμόγελο!Λίγο πριν σαραντίσει,μολις είχε σταματήσει να θηλάζει, είμασταν ξαπλωμένες στο κρεβάτι, γύρισε με κοίταξε και μου αφιέρωσε ένα τεράστιο χαμόγελο!Δεν θα το ξεχάσω ποτε...

Άνοιξη έχει η καρδιά εσένα σαν κοιτά...

• 5 months later...

Αχ κι εγω το πρωτο χαμογελο...ποτε δε θα το ξεχασω...καθομουν στη πολυθρονα και αντλουσα γαλα με τρομερους πονους...ήταν δεν ηταν 25 μερων, με κοιταει απο το ρηλαξ που τον κουνουσα και μου χαμογελασε...αμεσως ετρεξα και το εγραψα στο ημερολογιο του για να το θυμαμαι!!

cIWNp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ακόμα είμασταν στο μαιευτήριο την πρώτη νύχτα που μου την έφεραν, την έβαλα στο στήθος και εκείνη άνοιξε τα ματάκια της και σούφρωσε τη μυτούλα της προσπαθώντας να "πιάσει" το στήθος και με κοιτούσε. Είμασταν οι δυο μας μόνες πρώτη φορά. Αχ κορίτσια το θυμάμαι και κλαίω ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου και το ομορφότερο συναίσθημα που μπορεί να νιώσει άνθρωπος.

Να είναι ΠΑΝΤΑ υγιή, χαρούμενα και ευτυχισμένα τα παιδάκια μας.

[sIGPIC][/sIGPIC] Έχω έρωτα με την κόρη μου

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια διαβασα ολα οσα γραφετε κ αληθεια σας λεω με πιασανε τα κλαματα !

εχω ζησει με τα μωρα μου παρομοιες στιγμες.πρωτο χαμογελο,πρωτο μπουσουλημα,πρωτα βηματα,πρωτο ''μακια'' πρωτες λεξουλες,πρωτη φορα να με λενε μαμα,πρωτο χτυπημα,πρωτη μερα στο σχολειο(για την μεγαλη).ολα οσα μας κανουν τον πιο ευτυχισμενο ανθρωπο στη γη!ακομα κ ενα χαμογελο που για καποιους ειναι απλο.για μας τις μαμαδες το πρωτο τους χαμογελο θα ειναι για παντα χαραγμενο στο μυαλο μας!καταλαβα οτι περασανε τοσο γρηγορα...μακαρι να ειχα την ευκαιρια εστω για μια μερα να τα ξαναζησω ολα.ειλικρινα σας μιλαω δε ξερω γιατι ακριβως κλαιω τωρα?για αυτα που περασαν η για αυτα που δε θα ξαναζησω?συγγνωμη αν σας την χαλασα..αλλα ηθελα να το πω καπου:(

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...