Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΣΜΕΔΕ VS ΔΗΜΟΣΙΟΥ??? HELP

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα! :D

Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς για το ποιο είναι καλύτερο ταμείο από τα δύο: το ΤΣΜΕΔΕ (που είμαι ασφαλισμένη εγώ) ή το δημόσιο ( ο άντρας μου) για να γράψουμε το μωρό μας .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι ασφαλισμενη με το δημοσιο και ο αντρας μου με το ΤΣΜΕΔΕ και το παιδι το βαλαμε στο δικο μου ταμειο γιατι με καποιες εξετασεις και γιατρους, οδοντιατροι...κτλ ειναι πιο ευκολα το δημοσιο...προς το παρον....

e977372361.png

εγώ ΤΣΜΕΔΕ και άντρας στο δημόσιο..το βάλαμε στο δημόσιο γιατί δεν χρειάζεται να προπληρώνεις και να πηγαίνεις να παίρνεις μετά τα λεφτά..κατά τάλλα είναι καλά και τα δυο

και αποθηλασε επιτελους!

Καλημέρα και σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας .

Ο μπέμπης μας είναι μόλις 15 ημερών και μόλις βρήκαμε μια παιδίατρο η οποία δεν είναι συμβεβλημένη με κανένα ταμείο. Τι γίνεται σε αυτήν τη περίπτωση ?

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

μα είναι δυνατόν?? να αλλάξεις παιδίατρο..εμείς δεν πληρώνουμε για εμβόλια τίποτα! α

ν εννοεί για επίσκεψη και μεις πληρώνουμε 40 ευρώ

Επίσκεψη εννοείς να σου έρθει στο σπίτι ? Αν ναι σε εμάς που ήρθε μόνο μια φορά πείρε 80 Ε, αλλά και στο γραφείο της αν πάμε, αν κατάλαβα καλά , πάλι θα πληρώνουμε αφού δεν είναι με κανένα ταμείο συμβεβλημένη…

ναι αυτό λέω..επισκεψη πληρώνουμε κανονικά..αλλά τα εμβόλια δεν πρέπει να τα πληρώνεις! ρώτα την ή άλλαξε παιδίατρο, είναι πολλά τα λεφτά...

και αποθηλασε επιτελους!

εγώ ΤΣΜΕΔΕ και άντρας στο δημόσιο..το βάλαμε στο δημόσιο γιατί δεν χρειάζεται να προπληρώνεις και να πηγαίνεις να παίρνεις μετά τα λεφτά..κατά τάλλα είναι καλά και τα δυο

μία από τα ίδια αλλά αντίστροφα (εγώ δημόσιο σύζυγος ΤΣΜΕΔΕ) μετά από πολύ ψάξιμο. Ο γιατρός μας είναι συμβεβλημένος με το δημόσιο αλλά πληρώσαμε επίσκεψη την πρώτη φορά που ήρθε σπίτι να δει το μωρό. Αλλά από τότε δεν έχουμε πληρώσει απολύτως τίποτα

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

κι εγω ειμαι στο δημοσιο,ο γιατρος ειναι συμβεβλημενος και πληρωσαμε επισκεψη μονο δυο-τρεις φορες που ηρθε σπιτι(γυρω στα 40 ευρω ηταν πριν 7 χρονια).Φιλη μου με την ιδια ασφαλεια που πηγαινει σε γιατρο μη συμβεβλημενο,καταθετει τις αποδειξεις του παιδιατρου στον οπαδ και παιρνει καποια επιστροφη(οπως με τις δαπανες τοκετου,οδοντιατρου)

• 4 εβδομάδες μετά...

Συγνώμη, αλλά αν έχεις ασφάλεια ΤΣΜΕΔΕ δε σε ενδιαφέρει αν ο γιατρός είναι συμβεβλημένος ή όχι. Αυτό είναι το καλό με το ταμείο. Πας σε όποιο γιατρό θες, παίρνεις την απόδειξη που πλήρωσες και την πας στο ΤΣΜΕΔΕ για να πάρεις τα χρήματα πίσω... το ίδο και με τον παιδίατρο. (Αν το μωρό έχει ΤΣΜΕΔΕ)

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Διαφημίσεις

Αν ο γιατρός είναι συμβεβλημμένος είναι υποχρεωμένος να σου χρεώσει επίσκεψη μέχρι 20 ευρώ και ό,τι άλλη εξέταση με φθηνότερη τιμή από ότι αν την χρέωνε ιδιωτικά. Από το ταμείο θα πάρεις όλο το ποσό των χρημάτων που δίνεις σε συμβεβλημμένους γιατρούς. Ενώ σε μη συμβεβλημένο πληρώνεις όσο χρεώνει αυτός την επίσκεψη και ό,τι εξετάσεις κάνει στο ιατρείο πχ για επίσκεψη 50 ευρώ παίρνεις πίσω 20.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...