Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕΙΩΣΗ 50% ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

Recommended Posts

καλήμερα και εγω στο ικα αμαρουσιου πηρα τηλεφωνο και ανηκω στην κηφισια το τηλεφωνο ειναι 2106232711-2106232125

Εμενα μου ειπαν σε καμια εικοσαρια μερες γιατι μολις ανοιξανε πηρα χτες

παρε και εσυ και πεσ μου μετα τι σου ειπανε

εγω θα ξαναπαρω σε μια εβδομαδα περιπου.............

ff033a3307.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 440
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, σήμερα πήρα επιτέλους τα χρήματα από τις 19/02

Για να είμαι ειλικρινής τους είχα λίγο πρήξει με σχεδόν καθημέρινά τηλεφωνήματα.. και σήμερα .. η κυριά με βοήθησε πάρα πολύ - ταμειο δεν περίμενα μου τα δώσανε από την πίσω πόρτα/...

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά - παντως κορίτσια θέλει καθημερίνο κυνηγητό...

Έχεις δίκιο.

Μου φαίνεται θ' αρχίσω να περνάω κάθε μέρα από 'κει (είναι στο δρόμο μου για τη δουλειά), να τους πιέσω λίγο!

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

σημερα πηγα στο ΙΚΑ ΜΑΡΤΙΟΥ. Λοιπον να ξερετε οτι τα χαρτια ειναι σχεδον ετοιμα δηλ περιμενουν υπογραφη απο την διευθυντρια και οσες τα εχουν καταθεση εκει θα τους παρουν τηλ στο κινητο συντομα.

Διαφημίσεις

σημερα πηγα στο ΙΚΑ ΜΑΡΤΙΟΥ. Λοιπον να ξερετε οτι τα χαρτια ειναι σχεδον ετοιμα δηλ περιμενουν υπογραφη απο την διευθυντρια και οσες τα εχουν καταθεση εκει θα τους παρουν τηλ στο κινητο συντομα.

Αντε, μπράβο!

Πρέπει να περάσω κι εγώ απ' το δικό μου ΙΚΑ (Πύλη Αξιού), να τους πρήξω λίγο! :mrgreen:

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα μπορεί να φταίει η ώρα αλλά διαβάζω ώρα αυτό το topic και δεν έχω καταλάβει αν δικαιουμε χρήματα κι εγώ. ΑΝ μπορείτε παρακαλώ να με βοηθήσετε.

Αδεια κυοφορείας από 3/02/2010

Γέννησα 23/3/2010

Αδεια λοχείας λήγει 3/06/2010

Κανονικη αδεια έτους έως 3/07/2010

Μετα παιρνω το 6μηνο και επιστρέφω στην δουλειά 3/01/2011

Να ασχοληθώ ή δεν δικαιούμε τίποτα. Έχω μεικτό μισθό 1426Ε.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα!

Πήρα σήμερα τηλέφωνο στο Ικα κηφισιάς και μου είπανε ότι τα χρήματα θα τα πάρουμε μετά το καλοκαίρι!!!Δεν έχουν ούτε υπολογιστές ούτε υπαλλήλους...μα είναι δυνατόν;;Μου είπε να πάρω κανένα τηλέφωνο στη διοίκηση να διαμαρτυρηθώ μήπως και κάνουν τίποτα...βρε μήπως να πάμε στον Τριανταφυλλόπουλο;;;

Διαφημίσεις

mama to be επειδη ετυχε την συγκεκριμενη υπαλληλο να την ξερω απο την δουλεια που ημουν δεν νομιζω να μου ειπε κατι που δεν ισχυει και γι αυτο σας το ανακοινωσα. Οποτε υπομονη.......

κορίτσια καλησπέρα!! Τα φώτα σας, αν μπορείτε..

Το πρώτο παιδί το γέννησα 8/6/2007, και γύρισα στην δουλειά μου 63 μέρες μετά τον τοκετό. Δικαιούμαι επιστροφή???

Το δεύτερο 2/10/2009. Έχω πάρει το 6μηνο του ΟΑΕΔ, και θα γυρίσω στην εταιρία μου 1/6/2010. Μπορώ να κάνω αίτηση ή πρέπει να περιμένω να γυρίσω στην εταιρία μου πρώτα??

κορίτσια καλησπέρα!! Τα φώτα σας, αν μπορείτε..

Το πρώτο παιδί το γέννησα 8/6/2007, και γύρισα στην δουλειά μου 63 μέρες μετά τον τοκετό. Δικαιούμαι επιστροφή???

Το δεύτερο 2/10/2009. Έχω πάρει το 6μηνο του ΟΑΕΔ, και θα γυρίσω στην εταιρία μου 1/6/2010. Μπορώ να κάνω αίτηση ή πρέπει να περιμένω να γυρίσω στην εταιρία μου πρώτα??

silia , διάβασε το θέμα από την αρχή και την εγκύκλιο του ΙΚΑ και θα καταλάβεις , για το πρώτο δικαιούσαι επιστροφή από τη λήξη της άδειας λοχείας για 12 μήνες, αλλά εσένα σε "πιάνει" από 3/4/2008 έως 8/6/2008.

Για το δεύτερο σε "πιάνει" από τη λήξη της άδειας λοχείας σου μέχρι και 2/10/2010 , αφού αφαιρεθεί το 6μηνο του ΟΑΕΔ.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Κορίτσια καλησπέρα μπορεί να φταίει η ώρα αλλά διαβάζω ώρα αυτό το topic και δεν έχω καταλάβει αν δικαιουμε χρήματα κι εγώ. ΑΝ μπορείτε παρακαλώ να με βοηθήσετε.

Αδεια κυοφορείας από 3/02/2010

Γέννησα 23/3/2010

Αδεια λοχείας λήγει 3/06/2010

Κανονικη αδεια έτους έως 3/07/2010

Μετα παιρνω το 6μηνο και επιστρέφω στην δουλειά 3/01/2011

Να ασχοληθώ ή δεν δικαιούμε τίποτα. Έχω μεικτό μισθό 1426Ε.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα.Ακόμη δεν δικαιούσαι χρήματα.Όταν με το καλό επιστρέψεις μετά το 6μηνο στην εργασία σου,θα μιλήσεις με τον λογιστή για να έχεις μειωμένες εισφορές και να παίρνεις για 6 μήνες περισσότερα καθαρά χρήματα.Να σου ζήσει το μωράκι σου

MNlPp3.pngqrelp3.png

Καλημέρα.Ακόμη δεν δικαιούσαι χρήματα.Όταν με το καλό επιστρέψεις μετά το 6μηνο στην εργασία σου,θα μιλήσεις με τον λογιστή για να έχεις μειωμένες εισφορές και να παίρνεις για 6 μήνες περισσότερα καθαρά χρήματα.Να σου ζήσει το μωράκι σου

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για τις ευχές. Κι εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, να είναι γερά και ευτυχισμένα!

Να και ένα ευχάριστο νέο. Εγώ τώρα φυσικά απουσιάζω, αλλά στην εταιρία μου όλο το προσωπικό έγινε τετραήμερο με την ανάλογη μείωση μισθού και ενσήμων.

Koritsia, ta pira ta lefta meta apo treis mines apo to IKA Glyfadas, ntropi tous, alla mou ta dosane toulaxiston. Lipon, na parete mia idea kai eseis, o katharos mou misthos einai 1340 euro kai pira gia 6 mines 436.10 euro, mexri tis 1/3/2010, apo 1/4/2010 mou ta valane sto mistho mou! Mia xara ;)

FMXWp3.png

Ve25p3.png

Καλήμέα ξαναπήρα τηλέφωνο και μου ειπαν να τους παρω σε μια εβδομαδα παλι περιπου....θελω να σας ρωτησω τι γινετε με τον μισθό απο πότε πρεπει να μαινουν στον μισθό μας γιατι διαβασα την εγκυκλιο και λεει στην τελευταια παράγραφο οτι περιμενουνε νεοτερη εγκυκλιο για την υποβολή ΑΠΔ? εχει γινει σε καμια κοπέλα πληρωνετε μεσω εταιρειας πλέον τα μισα των κρατησεων της?

ff033a3307.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...