Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αμαν,αμαν,αμαν

Recommended Posts

1) Άλλο εσύ, άλλο ο άντρας σου. Εμένα να σου πω την αλήθεια ίσως και να μου άρεσε να λένε πίσω από την πλάτη μου ότι με το παιδί είμαι στριμμένη και παράξενη... χι χι

2) Δε χρειάζεται να γίνεις ηφαίστειο και να ξεσπάσεις καμιά ώρα επί δικαίων και αδίκων. Χαμογέλα και αθώα αθώα ρίξε την ατάκα σου, του στυλ: "Έλα, έλα, μη βλέπω τεμπελιές, όλοι για τα χεράκια μας στο μπάνιο".

3) Γιατί τους κάνεις το χατίρι να τρελαίνεσαι; Τρέλανέ τους εσύ!!!

660759jzef7rhw6w.gif

Διαφημίσεις

Ασε ρε θαλασσα,παλια,πριν γνωρισω τον αντρα μου μου αυτο εκανα κ αυτο πιστευα,πως αν ειναι εμενα καποιος να με τρελανει ας τρελανω εγω αυτον καλυτερα!!;)Τωρα πως μου φυγε αυτο κι ωρες ωρες γινομαι τοσο ζωον και δεν μιλαω αλλα βριζω απο μεσα μου αντε να το εξηγησεις...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ!!!!

url=http://lilypie.com].png[/url]

εμ πιστεψε με αυτο κανω,εδω ομως κοντευουν να μας καταργησουν την χρησιμοτητα του γιατρου κ μου ¨μειωνουν¨ την ισχυ των λογων του σ'ενα στυλ¨τωρα τι να μας πει κι αυτος¨:shock::shock::shock::shock:...μερικες περιπτωσεις ειναι απλα αλυτες,αιωνιες,απιστευτα εκνευριστικες κ βλαβερες για την ψυχικη μας υγεια!!!! :evil::evil:

manoula giorgou την συγκεκριμενη ατακα :<<τι να μας πει κι αυτος>>την ακουσα απο θειτσα σε συζητηση που ειχα μαζι της για τα νυχακια των ποδιων του μωρου(οταν ηταν πολυ μικρη, και μου ειχε πει ο γιατρος να μην τα κοβω για να μην γυρισουν στο δερμα)οπως και πολλα αλλα ¨σοφα¨.

Μην ακους τις εξυπναδες ολων εκεινων που προσπαθουν να πλησιασουν το μωρακι σου με λαθος τροπο ,εσυ ξερεις το καλυτερο για το παιδι σου,υπερασπισου το με ολη σου την δυναμη μεσα σε λογικα πλαισια διχως ακροτητες.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...