Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αμαν,αμαν,αμαν


Recommended Posts

Θα σας περιγράψω ένα περιστατικό που μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι κ θα ήθελα να μου πείτε τις εμπειρίες,την γνώμη σας κ εσείς πώς χειρίζεστε αυτό το θέμα.Ήμουν χτες σε μια βάφτιση με τον μπέμπη κ τον άντρα μου όπου βάφτιζε ο πρώτος του ξάδερφος.Τα πεθερικά μου είναι πολύ μεγάλα κ γενικά όλοι είναι ένα ¨γερασμένο σόι¨,εννοώντας οτι όλοι είναι γύρω στα 70.Ήμουν που λέτε εκεί κ επειδή πολλοί βλέπαν το μωρό πρώτη φορά μιας κ δεν έχουν πολλές επαφές με τα πεθερικά μου,πέφταν απο πάνω του κ λέγαν διάφορα.Μέχρι εδώ οκ,ήρθε μια σε κάποια φάση που ούτε καν την ήξερα,και άρχισε να βάζει κ τα δυό της χέρια πάνω στα μούτρα του μωρού,να το πασπατεύει,του έβγαλε την πιπίλα κ την έπιανε με τα βρωμόχερα της κ όταν πολύ ευγενικά της είπα να σταματήσει παρεξηγήθηκε κιόλας.Απορώ πως στα καλά καθούμενα απλώνεις χέρι σε μωρό που δεν ξές κ δεν ξές κ την μάνα.Εκατό θείες πιάσαν χτες το παιδάκι μου κ δεν μπορούσα να γίνω κ σκύλα γιατί ο αντρούλης μου πέρα βρέχει.Το μωρό όταν ήταν δυόμιση μηνών το κόλλησε κερατοειδή επιπεφυκίτιδα(σιγά μωρέ) τώρα την προηγούμενη βδομάδα ΄ήμουν στο νοσοκομείο γιατί έπαθε οξεία γαστρεντερίτιδα απο σαλμονέλα(σιγά μωρέ) κ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΡΑΒΙΕΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.Ξέρω εγώ πού βάλαν τα χέρια τους,αν είναι ή ήταν αρρωστοι κτλ?Ρε κορίτσια είμαι υπερβολική δηλαδή?Εσείς πώς το χειρίζεστε αυτό το θέμα?

 

Σορρυ σορρυ σορρυ για το τεράστιο ποστ!

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ!!!!

 

url=http://lilypie.com].png[/url]

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


εχεις απολυτο δικιο!!!και αν ορισμενοι δεν καταλαβαινουν με τον ευγενικο τροπο να τους το ξεκοβεις απο την αρχη,και δεν εισαι καθολου υπερβολικη,

ασε τους να παρεξηγουνται...σοδα για να χωνεψουν!!!!;););)

''...for those about to rock we salute you...''

Link to comment
Share on other sites

Δεν εισαι καθολου υπερβολικη κοριτσι μου.Κι εμενα μου τι δινει αυτο που πας κυρα μου με τα βρομοχερα σου και αγκαλιαζεις και φιλας τα αγγελουδια?Αμαν πια με τους τροπους που δεν εχουν μερικοι και μερικες...........

Link to comment
Share on other sites

'Ελεος πια! Όταν βλέπω έτσι άσχετους να πασπατεύουν μωράκια και κυρίως κάτι γιαγιάδες να μιλάνε και να φτύνουν κιόλας μου έρχετε να τους μπατσίσω!!!!!!

Καθόλου υπερβολική δεν είσαι και άμα θύμωσε,ξύδι.....

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι καθολου υπερβολη και κριμα που δεν το καταλαβαινει ο αντρας μιας και εχει ηδη ταλαιπωρηθει το μωρακι τοσο... Αν δεν εχει ο αλλος τη στοιχειωδη νοημοσυνη να καταλαβει, ας παρεξηγηθει, ξυδι δεν πειραζει...

oaiqp2.pngm9YLp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ετσι κάνουν όλοι οι ''μεγάλοι'' και νομίζουν οτι χαιρόμαστε κιόλας που τα πασπατέυουν και τα φτύνουν.Εγώ στο πρώτο μου θύμωνα και δεν αντιδρούσα και είχα λαλήσει, τώρα που είμαι στο δέυτερο θα το βλέπουν με τα κυάλια....

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Link to comment
Share on other sites

πλάκα κάνεις? εγώ στη θέση σου τα ίδια και χειρότερα θα έκανα. αν κάποιοι θέλουν να δείξουν τον ενθουσιασμό τους (ντεμεκ ενθουσιασμό, μια κοινωνική επιταγή είναι κι αυτό), για το παιδί ας το κάνουν με άλλο τρόπο.

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Link to comment
Share on other sites

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣΠΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΕ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ, ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΤΛ. ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ( ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΛΕΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ. ΜΙΑ, ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΓΙΝΑ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΑ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ !!!

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ευχαριστώ ρε κορίτσια για την δικαίωση!!Αν και η καθημερινότητα με κάτι τέτοια συνέχεια γίνεται τόσο δύσκολη.Νομίζουν οτι επειδή είσαι νέα μαμά δεν ξέρεις,γίνεσαι μυγιάγγιχτη,είσαι υστερική κ ο κατάλογος συνεχίζεται.Εγώ μέχρι να σαραντίσω όταν ερχόταν η πεθερά μου με το που έμπαινε στο σπίτι της έλεγα να κάνει τα χέρια της με το στερίλιουμ που μου έφερνε η μαμά μου από το χειρουργείο κ μου λεγε ¨καθαρά είναι¨ .Ε ρε διαόλε και καθαρά να είναι δείξε οτι με σέβεσαι κ με ακούς.Γενικά εδώ που μένω όλοι είναι πολύ μεγάλοι σε σχέση με μένα που είμαι 25 κ δεν βγαίνει συννενόηση.Επειδή μεγάλωσαν ένα παιδί πριν εκατό χιλιάδες χρόνια σημαίνει οτι τα ξέρουν όλα.Αχχ έχω τόσα νεύρα...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ!!!!

 

url=http://lilypie.com].png[/url]

Link to comment
Share on other sites

Θα σου ελεγα που να τους στηλεις ολους τους κανιβαλους , ΕΛΕΟς ρε παιδια , παντως εγω δεν επιτρεπω τετοια στα παιδακια ,ουτε πολλους συγγενεις ουτε πολλα θαρυτα , μακρια και αγαπημενοι , τα μωρα "κανουνε παρεα " με οσους συγγενεις εγκρινω εγω

Link to comment
Share on other sites

Τώρα σαν να ακούω τον εαυτό μου. Μόνο που εγώ είμαι πολύ σκληρή και συνέχεια μαλώνω. Λοιπόν, μόλις έρχονται τα πεθερικά και τους λέω πλύντε τα χέρια, μου λένε:καθαρά είναι τα πλύναμε πριν φύγουμε από το σπίτι. Εγώ απαντώ:δεν πειράζει άλλη μία. Και τα πλένουν επιτόπου. Έξω, κρατάω το μωρό και όταν έρχεται καμιά γριά και πάει να το ακουμπήσει της γυρνάω το παιδί αμέσως και λέω: μόνο επειδή είναι μικρό αποφεύγουμε να το πιάνουμε, γιατί είναι ευαίσθητο. Μερικές μου απαντάνε:καλά βρε κορίτσι μου, και εμείς καθαροί είμαστε δεν παθαίνει τίποτα το μωρό. Και εγώ απαντώ:αυτή είναι η τακτική μας.

Από κει και πέρα αν κάποιος με παρακούσει μπορεί να φάει και κλοτσιά.¨Οταν φυσικά μου λένε ότι το παιδί πρέπει να πάρει αντισώματα και είμαι υπερβολική ,εγώ απαντάω ότι τα αντισώματα δεν θα τα πάρει με το ζόρι αλλά σιγά σιγα, αν δεν ήταν επικίνδυνο δεν θα αποστειρώναμε τα πάντα, αλλά απλά θα τα πλέναμε. Και τελοσπάντων αυτή είναι η τακτική μας. Τι θα μου πούνε άλλαξε τακτική! Επίσης μου λένε και για τα γυφτάκια που είναι μες την βρώμα και δεν έπαθαν τίποτα. Εγώ όμως βλέπω ρε παιδιά ότι το Παίδων είναι φίσκα από γυφτάκια όταν περνάω. Τυχαίο; Τέλος όταν μου λένε και εμείς παιδιά μεγαλώσαμε, εγώ απαντώ: Δεν έχει σημασία αυτό, κάθε παιδί μεγαλώνει σε διαφορετικές συνθήκες και ο άντρας μου και εγώ έχουμε επιλέξει να μεγαλώσει κάτω από αυτές τις συνθήκες.

mKndp2.png
Link to comment
Share on other sites

Τώρα σαν να ακούω τον εαυτό μου. Μόνο που εγώ είμαι πολύ σκληρή και συνέχεια μαλώνω. Λοιπόν, μόλις έρχονται τα πεθερικά και τους λέω πλύντε τα χέρια, μου λένε:καθαρά είναι τα πλύναμε πριν φύγουμε από το σπίτι. .

 

αυτη η συζητηση γινεται ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που ερχονται σπιτι μου... καθε φορα!!!

 

"πλυντε τα χερια σας"...

"τα πλυναμε σπιτι μας!! απλυτοι ειμαστε???"

 

εγω επιμενω, αυτοι παρεξηγουνται, τελικα τα πλενουν, εγω πανω απο τα κεφαλια τους για να βεβαιωθω οτι δε βαζουν σκετο νερο, και παει λεγοντας...

 

ρε παιδι μου, τρελαινομαι για εναν λογο... ΕΓΩ, που ειμαι μανα της, και σιγουρα εχει δικα μου αντισωματα και οπως και να χει λογικα απο μενα κολλαει πιο δυσκολα το οτιδηποτε, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΓΔΑΡΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ???? απο χομπυ???

 

ρε κοριτσια, λογω τιμης, τα χερια μου απο πανω, το δερμα ειναι σα γριας 100 χρονων, και στις κλειδωσεις στα δαχτυλα εχει σχεδον ανοιξει το δερμα και με ποναει, απο τις 1000 φορες την ημερα που πλενω τα χερια μου!!!!!!

 

κι αυτοι, μια φορα στις 15 που ερχονται, ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΟΥΝ πριν πασπατεψουν το παιδι μου????:evil::evil:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

α, καλα, εσυ λιγα εκανες!!!

εγω παλι απο την αρχη θα δηλωνα σε καθεμια τρελη θειτσα, ακομα και δικια μου οτι δεν ακουμπαμε το παιδι με τιποτα, το εχω κανει και θα το ξανακανω!!!

αν αυτες (γιατι στανταρ μονο για γυναικες μιλαμε) θελουν να παιξουν ας παρουν καμια κουκλα ή δεν ξερω και εγω τι.

αντε, τα πηρα τωρα με την καθεμια...

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Link to comment
Share on other sites

Το πιο εξωφρενικο το ειχα διαβασει στο τοπικ με τις πεθερες. Πηγαν το μωρακι 5 ημερων στην προγιαγια του ανδρα 105 ετων για να το δει (μηπως δεν προλαβει) και το ...εφτυσε μεσα στο στομα , συμφωνα με το εθιμο που εχουν στα μερη τους για να μοιασει στο σοι του ανδρα. Δεν ειναι κριμα να φτασεις στα 105 και αντι για φυσικο θανατο να πας απο στραγγαλισμο? Γιατι δεν νομιζω να γλυτωσε το πνιξιμο η μπαμπογρια...:evil:

lcWup3.png
Link to comment
Share on other sites

Αυτό με το φτύσιμο κάθε γριάς στο δρόμο μου την έδινε και μένα στα νεύρα. Μέχρι 3 μηνών είχα την αδιάβροχη κουκούλα στο καρότσι και δεν την έβγαζα ούτε με ντάλα ήλιο για να τον προστατεύσω από τις "βολές". Και φυσικά όποιος έπιανε το παιδί έπρεπε να έχει πλύνει τα χέρια του πριν και όχι φιλιά στο πρόσωπο.

Από όταν κόψαμε την αποστείρωση όμως και μετά ξεσαλώσαμε τελείως. Έβαζε τα πάντα στο στόμα που δεν είναι δυνατόν να είναι τελείως καθαρά και 9 μηνών ξεκινήσαμε την παιδική χαρά. Πρέπει να έχει δοκιμάσει όλα τα χαλίκια της πόλης. Δεν έπαθε τίποτα ποτέ μέχρι τώρα. Προσωπική μου γνώμη, σταδιακά το παιδί πρέπει να έρχεται σε επαφή με τα πάντα (σε λογικά πλαίσια). Δλδ θεωρώ υπερβολικό όταν βλέπω μαμάδες με τρίχρονα που πιάνουν την μπάλα στην πλατεία και μετά τους σκουπίζουν τα χέρια με μαντηλάκια με οινόπνευμα.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι τις μανούλες που έχουν 2 παιδάκια (sorry για την κατάχρηση): πως γίνεται με ένα μεγαλύτερο παιδάκι στο σπίτι να τηρήσεις τις συνθήκες υγιεινής που απαιτούνται για ένα βρέφος; σκέφτομαι ότι στην αρχή ακόμα και το πανάκι που το ακουμπάς πρέπει να είναι πεντακάθαρο και καλά σιδερωμένο και μου φαίνεται πολύ δύσκολο να το τηρήσει κανείς με ένα μεγαλύτερο παιδί στο σπίτι που πιάνει ότι νάναι και κωλοκάθεται όπου βρίσκει.

Link to comment
Share on other sites

stiliani μου σε θαυμάζω κ ελπίζω να σου μοιάσω.Και εγώ θα ήθελα να ήμουν σκύλα,αλλά στο κ....χώρι που μένω όλων τα μυαλά είναι τί να σου πώ δεκαετιες πίσω.Και το καλύτερο?...Αμφισβητούμε και τους γιατρούς!!!Πόσες φορές για να μη βγώ εγώ η σκύλα,αλλά ο γιατρός ο αυστηρός,τους λέω έτσι είπε ο γιατρός και έρχονται κ κάνουν κατι μορφασμούς του στυλ,τι να μας πει τώρα κι αυτός.Είναι τραγική κατάσταση κ επειδή γενικά είμαι πολύ του νεύρου κ κρατιέμαι τόσο καιρό,απορώ πότε κ πώς θα γίνει το μπαμ.Εν τω μεταξύ το καρδιακό επεισόδιο θα το πάθω σίγουρα κάποια στιγμή κ θα ναι πάνω σε κάποια από αυτές τις φορές που οι φίλες της πεθεράς μου με εμένα ,εκείνη κ το μωρό μπροστά λένε τί καλά που το φροντίζει,πώς τα ξέρει όλα,οτι αν είναι να πάμε ταξίδι του μέλιτος εκεί να το αφήσω(λες κι εγώ είμαι ορφανή...) κ γενικότερα συμπεριφέρονται λες κ δεν είμαι εγώ η μάνα στο δωμάτιο...Δεν παραλογίζομαι,το νιώθω!!!Απλά έχει αρχίσει κ μου ψιλοβγαίνει μια κτητικότητα στον μπεμπάρα μου γιατί όλες αυτές οι μαλ....οθείες,τα σόγια κ γενικότερα μιλάνε λες κ η πεθερά μου είναι η μαμά κ όχι εγώ.Με αποτέλεσμα να τους μισώ όλους βεβαίως βεβαίως..!

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ!!!!

 

url=http://lilypie.com].png[/url]

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα μανούλα Γιώργου τα πράγματα είναι πολύ απλά. Για να κατανοήσουν οι άλλοι ότι το παιδί είναι δικό σου πρέπει πρώτα να προσπαθήσεις να μην τους φοβάσαι. Εννοώ να μη φοβάσαι να μιλήσεις για να μην τσαντιστούν οι άλλοι μαζί σου. Δεν εννοώ ότι πρέπεινα αρχίσεις να βρίζεις το αντίθετο μάλιστα να μιλάς ευγενικά και κοφτα. Απόλυτα δηλαδή. Για παράδειγμα την ώρα που πάνε να το αγγίξουν να λες με απόλυτο τρόπο και χαμογελώντας:με συγχωρείτε αλλά αποφεύγουμε να το ακουμπάμε με τόσο έντονο τρόπο.Χωρίς να αφήνεις περιθώρια για διαπραγμάτευση. Αν δεν σου δώσουν σημασία απλά τους πιάνεις τα χέρια και τα απομακρύνεις από το παιδί και τους ξαναλές:μάλλον δεν με καταλάβατε!!!!!Εγώ έτσι κάνω και με έχουν μάθει και είμαστε όλοι χαρούμενοι.

mKndp2.png
Link to comment
Share on other sites

Κοίτα μανούλα Γιώργου τα πράγματα είναι πολύ απλά. Για να κατανοήσουν οι άλλοι ότι το παιδί είναι δικό σου πρέπει πρώτα να προσπαθήσεις να μην τους φοβάσαι. Εννοώ να μη φοβάσαι να μιλήσεις για να μην τσαντιστούν οι άλλοι μαζί σου. Δεν εννοώ ότι πρέπεινα αρχίσεις να βρίζεις το αντίθετο μάλιστα να μιλάς ευγενικά και κοφτα. Απόλυτα δηλαδή. Για παράδειγμα την ώρα που πάνε να το αγγίξουν να λες με απόλυτο τρόπο και χαμογελώντας:με συγχωρείτε αλλά αποφεύγουμε να το ακουμπάμε με τόσο έντονο τρόπο.Χωρίς να αφήνεις περιθώρια για διαπραγμάτευση. Αν δεν σου δώσουν σημασία απλά τους πιάνεις τα χέρια και τα απομακρύνεις από το παιδί και τους ξαναλές:μάλλον δεν με καταλάβατε!!!!!Εγώ έτσι κάνω και με έχουν μάθει και είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Συμφωνώ απόλυτα. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η υγεία των παιδιών μας είναι σημαντικότερη από τις κοινωνικές συμβάσεις. Ευτυχώς με τον άνδρα μου είχαμε κοινό μέτωπο και είχαμε δηλώσει πριν καν γεννηθεί το παιδί ότι δεν θα το αγγίξει κανείς πριν το ίδιο είναι σε θέση να κινηθεί και απλώσει τα χέρια του να πιάσει κάποιον. Εννοείται ότι τα φτυσίματα απαγορεύονταν δια ροπάλου και όσο αφορά του τυχαίους στο δρόμο και γενικά εκτός οικογένειας και σπιτιού έχουν φάει ντρίπλα που αν με είχε δει ο Ρεχάγκελ θα με είχε καλέσει στην εθνική.

etCDp3.png hk8kp3.png

 

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο,μπράβο ρε στυλιανή,εμένα το πρόβλημα μου είναι οτι ο μπαμπας μας τα ακούει όλα αυτά ωσάν κινέζικα,δεν με καταλαβαίνει,με θεωρεί υπερβολική,όλο με ένα σιγά μωρέ είναι κ πιστεύει οτι είμαι κομπλεξική........!!!!Αν είχα το οκ του άντρα μου εννοείται οτι θα το έκανα,αλλά τώρα είναι σχεδόν ακατόρθωτο κ μου την έχει βαρέσει.Με τσατίζει πλέον κ η πεθερά μου που πολλά τα κάνει λάθος,όχι όμως κατά λάθος,έτσι γιατί αυτή γουστάρει αυτό να το κάνει έτσι,κ όλο με αμφισβητεί με έναν πολύ κ καλά καλοκάγαθο κ ανήξερο κ πλάγιο τρόπο...ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ.Δεν ξέρω τί με χει πιάσει αλλά γιατί να συνεχίζω να σέβομαι ανθρώπους που δεν συνειδητοποιούν οτι εγώ είμαι η μαμά κ θα γίνεται αυτό που έχω αποφασίσει για το μεγάλωμα του γιού μου,όχι γιατί έτσι γουστάρω,αλλά γιατί έχω βγάλει τα μάτια μου στα βιβλία,ακούω γιατρούς,παίρνω γνώμες από μαμάδες που μου ταιριάζουν οι απόψεις κ οι καταβολές τους.Κ στην τελική δικό μου δεν είναι το παιδί?....:evil: :evil: :evil: Το θέμα είναι οτι αν παώ να τα συζητήσω αυτά με τον καλό μου θα γίνει της Σάσας Μπάστα.

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ!!!!

 

url=http://lilypie.com].png[/url]

Link to comment
Share on other sites

αυτη η συζητηση γινεται ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που ερχονται σπιτι μου... καθε φορα!!!

 

"πλυντε τα χερια σας"...

"τα πλυναμε σπιτι μας!! απλυτοι ειμαστε???"

 

Αυτη την απαντηση ποτε δεν την καταλαβα. Απο το σπιτι τους μεχρι εδω εχουν αγγιξει χιλια δυο πραγματα. Πως εμειναν καθαρα τα χερια τους δλδ?

Τοσος κοπος ειναι πια και το κανουν θεμα? :twisted:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

η νονά μου που είναι γιατρός ήρθε το πάσχα στο σπίτι της θείας μου και κρατούσα το μωρό στην αγκαλία μου (που ήταν και 14 μηνών - όχι μικρούλι όπως το δικό σου) με φίλησε και περίμενα να φιλήσει και το μανώλη και έκπληκτη την άκουσα να λέει οι μεγάλοι δεν πρέπει να φιλούν τα μωρά! Μονο στα χεράκια και αν είναι καθαροί!Έχουν τόσα μικρόβια!

 

Τόσο σωστό και απλό, που όμως μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που το είπε.

Οπότε απο εκεί και έπειτα το ίδιο έλεγα και εγώ, ή έλεγα ότι απαγορεύει ο γιατρός να αγγίζουν οι μεγάλοι το μωρό. Βαλε τα μεγάλα μέσα (γιατρούς, έρευνες) για να μην φανείς εσύ η "κακιά"

Link to comment
Share on other sites

εμ πιστεψε με αυτο κανω,εδω ομως κοντευουν να μας καταργησουν την χρησιμοτητα του γιατρου κ μου ¨μειωνουν¨ την ισχυ των λογων του σ'ενα στυλ¨τωρα τι να μας πει κι αυτος¨:shock::shock::shock::shock:...μερικες περιπτωσεις ειναι απλα αλυτες,αιωνιες,απιστευτα εκνευριστικες κ βλαβερες για την ψυχικη μας υγεια!!!! :evil::evil:

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ!!!!

 

url=http://lilypie.com].png[/url]

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...