Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ????

mitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 194
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!

Την περασμενη παρασκευη δεν βρεθηκατε????Νεα συναντηση ειναι αυτη αυριο?Την περασμενη φορα δεν καταφερα να ερθω αλλα αυριο θα μπορω.Μαζι με παιδια???Στις 7 στην αρετσου???ΠΟιο λεωφορειο κατεβαινει εκει???σε ποια σταση πρεπει να κατεβω?Ξερει κανεις να μου πει???Γινεται καποια που θα παει να μου στειλει σε Pm το τηλ της για να σας βρω σιγουρα....ετσι ξεκινησα μια φορα παλια για μια συναντηση στην αριστοτελους και δεν σας βρηκα!

Ευχαριστω!!!

κοριτσάκια εγώ τελικά δεν θα τα καταφέρω γιατί έχουμε όμως είπα και πιο πάνω να πάμε σε μία εκδήλωση (θα βγούμε γιούπιιιιιιιιι !!!!!!!) και θα πρέπει να είμαστε εκεί στις 9 οπότε δεν προλαβαίνω ... την επόμενη φορά !!!

καλά να περάσετε :D και σύντομα την επόμενη συνάντηση ;)

age.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Πρώτα ο Θεός αύριο θα έρθω στήν συνάντηση μόλις σχολάσω

στης 20:00 να σας βρω στην Πλαζ Αρετσού χωρίς την μικρούλα

μου, γιατί θα την κρατήσει ο μπαμπάς της όσο θα είμαι εγώ στην δουλειά.

Όποια πάει σιγουρα ας μου στείλει ένα pm με το τηλέφωνό της

για να πάρω αν δεν σας βρω!!

Myangel έχουμε παιδάκια ίδιας ηλικίας!!!!

Εσύ γέννησες 26/02 και εγώ 08/02/08 στο Γένεσις.

Πράγματι έμεινα και εγώ πολύ ευχαριστημένη και

απο τον γιατρό μου και απο την κλινική.

Ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά.

Φιλάκια!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοτιτσια

εμεις δεν θα μπορεσουμε σημερα, θα τα πουμε την επομενη φορα ,ισως να ναι την επομενη βδομαδα!!! μου χει ερθει και η ιδεα να πηγαιναμε για ρετσινα χωρις τα μικρουλια.τι λετε ειναι πιθανο? για καποτε στο μελλον στο αμεσο μελλον ομωσ ε?

καλημερα κοριτσια!

Την περασμενη παρασκευη δεν βρεθηκατε????Νεα συναντηση ειναι αυτη αυριο?Την περασμενη φορα δεν καταφερα να ερθω αλλα αυριο θα μπορω.Μαζι με παιδια???Στις 7 στην αρετσου???ΠΟιο λεωφορειο κατεβαινει εκει???σε ποια σταση πρεπει να κατεβω?Ξερει κανεις να μου πει???Γινεται καποια που θα παει να μου στειλει σε Pm το τηλ της για να σας βρω σιγουρα....ετσι ξεκινησα μια φορα παλια για μια συναντηση στην αριστοτελους και δεν σας βρηκα!

Ευχαριστω!!!

λοιπόν becky,απαντάω μία μία στις ερωτήσεις σου και......

την περασμένη Παρασκευή βρεθήκαμε και περάσαμε και πολύ ωραία (ε κορίτσια???)

η αλήθεια είναι οτι έχασες που δεν ήρθες αλλά δεν πειράζει ανυπομονούμε να σε δούμε στην σημερινή συνάντηση που εννοείται οτι θα έχουμε και τα ζουζούνια μας.όσες θέλετε μπορείτε να πάρετε κουβαδάκια,φτυαράκια κτλ όπως θα κάνω εγώ μήπως και καταφέρω να αποσπάσω την προσοχή του Θωμά μου έστω και λίγο (τι λες tery θα τα καταφέρω???)

Η σημερινή συνάντηση θα γίνει στην πλαζ Αρετσου στις 7 το απόγευμα και το λεωφορείο που πηγαίνει είναι το Νο.5 και θα κατέβεις με το που στρίψει για να μπει στο δρόμο με τις καφετέρειες Ν.Πλαστήρα, στην δεύτερη στάση (δυστυχ'ως δεν θυμάμαι πώς λέγεται) και θα πάρεις την κατηφόρα που θα σε βγάλει στην πλαζ και εκεί κάπου στο πλήθος θα μας δείς (καλό ε???? χαχαχαχαχα)

το τηλ. πολύ ευχαρίστως να σου το δώσω αλλά με το νέο σύστημα δεν ξέρω πώς να στείλω πμ.Αν θέλεις στείλε μου εσύ και θα σου απαντήσω...

Αυτά!!!Ουφ τα είπα όλα.

μου χει ερθει και η ιδεα να πηγαιναμε για ρετσινα χωρις τα μικρουλια.τι λετε ειναι πιθανο? για καποτε στο μελλον στο αμεσο μελλον ομωσ ε?

καλή η ιδέα σου και θα υλοποιηθεί λείαν συντόμος,γιατί η αλήθεια είναι οτι έχουμε να το κάνουμε καιρό..έτσι δεν είναι daffy???? -αναφέρομαι στην daffy γιατί τις περισσότερες φορές αυτή συντονίζει τέτοιου είδους "συνεδριάσεις"- χαχαχαχαχα!!!!!

Λοιπόν κοριτσάρες μου!!!! Καλημέρα και από μένα. Μου "απαγάγαν" τη μικρή για μπανάκι σήμερα και αύριο οι παπούδες!!!! Οπότε.... με θέλετε μόνη μου????:D :D :D Και φυσικά εγώ μέσα για την επόμενη εβδομάδα για ρετσίνα μόνο μανούλες άνευ τέκνων!!!! Άλλωστε το έχω δηλώσει από την αρχή ότι είμαι σουρτούκο!!!! :P Όσο για τη μέρα επειδή ο άντρας μου δουλεύει με κυλιόμενο ωράριο θα δω το πρόγραμμά του και θα μιλήσουμε και από κοντά σήμερα να βρούμε μέρες που να βολεύουν όλες μας!!!!!! Πολύ χαίρομαι που σας γνώρισα!!!!! Φιλάκια πολλά πολλά κοριτσάκια:D:P:D:P

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια μήπως λέω μήπως να το ακυρώσουμε το σημερινό????

δεν βλέπω πολλές συμμετοχές,λίγα παιδάκια και μου φαίνεται οτι στο τέλος θα είμαστε 3-4 μανούλες και οι καινούργιες φιλεναδίτσες θα απογοητευτούν με το αποτέλεσμα της συνάντησης.....προτείνω λοιπόν να το κανονίσουμε για την ερχόμενη Παρασκευή που πιθανόν να βολεύει ΟΛΕΣ!!!!τις μανούλες.

Τι να πώ,δεν ξέρω.....

Ξέρω σίγουρα 2-3 μανούλες που θα απογοητευτούν αν το ακυρώσουμε γιατί δεν ήρθαν στην προηγούμενη. Μπορούμε να κάνουμε και την επόμενη εβδομάδα συνάντηση αλλά για ρετσίνα αυτή τη φορά για να έρθουν όλες!!!!! Από την άλλη πάλι όπως θέλετε. Εγώ είμαι μέσα σε όλα.:-P

Διαφημίσεις

κοριτσια πείτε μας μονο να ξέρουμε εγω είμαι μέσα.....και αλήθεια τελικά ποιές κοπέλες θα είναι.......οσο για το μωρό εγω το κουβαλάω μαζί μου αλλα είναι σαν να μην υπάρχει στην κοιλιά της μαμας.....χαχαχα

an1cEQ6--_B0010MzEyYnwyNjc0MzAxMGRhfHlvdXIgdGV4dA.gif

Εγώ είμαι εκτός κορίτσια.

Πρίν λίγο έποιασα δουλειά και λείπω απο το πρωί απο

το σπίτι για δουλειές. Αν την αφήσω κι άλλο στο μπαμπά της

για να έρθω στήν συνάντηση μετά της 20:00 που σχολάω

θα τσιρίξει και θα έχει δίκιο!!!

Καλύτερα για την άλλη εβδομάδα!!!

Φιλιά

Κορίτσια καλησπέρα κι από μας, που δυστυχώς δε θα τα καταφέρουμε. Μας σπάσαν το τζάμι χτες από το αυτοκίνητο και μου πήραν την τσάντα με όλα μου τα υπάρχοντα σνιφ. ευτυχώς πεταξαν την ταυτότητα και το δίπλωμα και μου τα έδωσαν πίσω από την αστυνομία. Στα Πλατανάκια παρκαρισμένη μπροστά στην είσοδο έλεος! Περιμένω να βρεθεί τζάμι γιατί έχω και ανοιχτό αμάξι. Είμαι γκαντεμούλα;; Θα μου κάνετε παρέα;;;

Σέφι πάρε κανένα τριαξονικό με κουβαδάκια για να τον απασχολήσεις καλύτερα και πάλι δε σας βλέπω!!! Ο φίλος μας ο Θωμάκος είναι απίστευτος...

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια,

δυστυχώς δε θα μπορέσουμε σήμερα, γιατί έχει δουλειά ο μπαμπάς μας και μόνη μου είναι αδύνατον με δύο μωρά!

Ευελπιστώ σε επόμενη συνάντηση, αλλά μάλλον μετά τις 20/6, γιατί αρχίζει η εξεταστική μου και έχω πολύ διάβασμα!

Φιλάκια σε όλες, παλιές και νέες και να περάσετε τέλεια!

line_m123_beg_41_time_1154491200_text_cf20eaeffdeaebeff220eceff520e5dfede1e9.gif line_m121_beg_39_time_1200114000_text_2e2eeae1e920e720eaeff5eaebdff4f3e120eceff5.gif

Εγώ είμαι χωρίς μπεμπέ!!!! Οπότε αν κάποια θέλει για καφεδάκι παρέα είμαι μέσα μια που βλέπω ότι οι πιο πολλές ακυρώσαν για σήμερα!!!!! Πείτε το όμως μέχρι τις 16.15 γιατί μετά σχολάω και δεν θα έχω ιντερνετ. Φιλάκια λοιπόν και αν κάποια θέλει καφεδάκι με ή χωρίς το-τα ζουζούνια της είμαι μέσα.!!!!:-P

ΟΥΦ! Ίσα που προλαβαίνω!

Λοιπόν κοριτσάκια δυστυχώς κι εμείς ακυρώνουμε για σήμερα.Χτες το απόγευμα πήγα το μικρό στην παδίατρο γιατί είχε ένα βηχαλάκι και διέγνωσε φαρυγκίτιδα (δεν ξέρω και ορθογραφία , τρομάρα μου) κι έτσι δεν είναι πολύ καλή ιδέα να βρεθεί στον ίδιο χώρο με άλλα παιδάκια ο μικρός , έστω κι είναι περιορισμένος στο καροτσάκι του...

Και ήθελα να σας δω...κλαψ!

anyway , ελπίζω ως την άλλη εβδομάδα να είμαστε καλύτερα, και βρίσκω την ιδέα της μαρουλί για έξοδο χωρίς ζουζούνια καταπληκτική!!!

Φιλιά κοριτσάρες!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...