Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ????

mitaki

Recommended Posts

καλημερούδια κ από εμένα και καλό μήνα!!!!!

καταρχήν να πώ περαστικούλια σε όλα τα αρρωστούλια και κατα δεύτερον θα ήθελα να πώ τις δικές μου εντυπώσεις από την συνάντηση της Παρασκευής.

Αν και από τις παλιές μανούλες ήμασταν μόνο 4 και δεν το σχολιάζω,όλες μα όλες οι καινούργιες φίλες μας είναι φοβερά κορίτσια με χιούμορ,ακομπλεξάριστες -ξέρω εγώ τι λέω-,με ευγένια και χιούμορ,μα πάνω απ'όλα είναι κοινωνικά μορφωμένα άτομα που ως κύριο μέλιμα τους είναι η σωστή ανατροφή και διαπεδαγώγηση των παιδιών τους

Ειλικρινά κορίτσια χάρηκα πολύ που σας γνώρισα αν και με κάποιες δεν μπόρεσα να μιλήσω όσο θα ήθελα (Μαρία εσύ μου ήρθες στο μυαλό τώρα , καθόσουν και εκεί στη γωνία...sorry και ελπίζω ο μικρούλης σου να μη έπαθε τελικά κάτι σοβαρό στο πόδι του)

Αλεξ,ελπίζω ο άντρας σου να μην απόρρησε πολύ με αυτά που άκουσε προς το τέλος της βραδιάς χαχαχαχαχαχα

Την παράσταση όμως έκλεψε ένας κούκλος και ήσυχος μπομπιράκος μόλις 3 μηνών, ολίγον τι πειναλίτσος και φτυστός η μαμά του!!!!!!!

Για τις παλίες έχω να πώ τα εξής.....

1.Κατερινάκι μου μπορεί να μη μπορέσαμε να τα πούμε όσο θα θέλαμε γιατί ο ζουζουνιάρης σου που παρεπιπτόντως είναι φάτσα τρομερή ήθελε να σε έχει prive, αλλά χάρηκα πολύ που ήρθες γιατί είχαμε χαθεί τελευταία.

2.Nano μου τι να πώ για σένα,πάντα δίνεις το παρών στις συναντήσεις μας και πάντα θα σε δώ χαμογελαστή και πρόσχαρη.Ειλικρινά όμως,σταναχωρέθηκα που δεν μιλήσαμε αρκετά και πολύ περισσότερο που δεν ήμουν εκεί όταν φύγατε -προφανώς θα κυνηγούσα τον Θωμά.Η Κάτια έχει γίνει κοπελάρα και αρκετά ήσυχη μου φάνηκε και αυτό το καλσονάκι της ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! άλλη τσαχπινιά τα κορίτσια.

3.Popolina μου δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και σε σένα που αν και χάθηκες το τελευταίο διάστημα,έδωσες το παρών με όλη την φαμήλια αυτή τη φορά -η μικρή σου μεγάλο ζωντόβολο πρέπει να είναι...καμία σχέση με τον Λευτέρη νομίζω-και χάρηκα που σας ξαναείδα.Ελπίζω να μη κάνουμε πάλι μαύρα μάτια να σας δούμε......

Δυστυχώς εγώ την Τετάρτη δεν μπορώ να ακολουθήσω γιατί δεν θα έχω τον ζουζουνιάρη μου μαζί μου -θα τον έχει ο πατέρας του- και μόνη δεν θα είμαι καλή παρέα γιατί κάτι παθαίνω όταν έρχονται αυτές οι ρημαδομέρες που αναγκαστικά πηγαίνει στους άλλους.

Για όποια άλλη μέρα όμως , ξέρετε δεν λέω όχι!!!!!

Αυτά είχα να πώ , ελπίζω να μείνατε όλες ευχαριστημένες , ότι καλύτερο μπορούσα να πώ το είπα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 194
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sefi είσαι σκέτη γλύκα!!! Όσο για τον άντρα μου απόρρησε πως να μην απορρήσει ο άνθρωπος, λογικό άλλωστε, όταν σε γνωρίζει κάποιος δεν μπορεί να βάλει με το νου του όλα αυτά - ξέρεις εσύ - Δεν τα χωράει ο νους του ανθρώπου. Όσο για την Τετάρτη ας το κάνουμε άλλη μέρα μια και δεν είδα απαντήσεις από τα άλλα κορίτσια για να μπορέσεις να έρθεις και εσύ. Αν και νομίζω ότι δεν πρέπει να κάθεσαι μόνη σου μέσα και να σκας αυτές τις μέρες, καλύτερα θα είσαι με παρέα παρά μόνη σου. Φιλιά πολλά σε όλες σας και πάλι!!!

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Όντως δεν είναι φοβερός μπομπιράκος ο μικρούλης? Και μια που το αλτσχάιμερ που λέγαμε κλασσικά χτυπά!!! Μανούλα του μπομπιράκου ξέχασα το ψευδώνυμο και δεν μπορώ να σου γράψω!!! Πες το σε παρακαλώ!!!!

Καλησπέρα κι από μας! Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα.

Σέφη ευχαριστώ που μας ενημέρωσες για τη συνάντηση και χάρηκα πολύ που σε ξαναείδα εσένα και το ταλιμπανάκι σου!!!

Αν και δε σας ευχαριστήθηκαμε όσο θα θέλαμε, λόγω ανωτέρας βίας (ο μπουμπούκος δεν είναι εξοικειωμένος με τους παιδότοπους). Αχ πολύ σας συμπάθησα όλες και τα αστεράκια σας, πότε θα το ξανακάνουμε;;; .... ναι ναι εκτός Τετάρτης.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

περασαμε πολυ ωραια και πιο πολυ χαρικα που σας γνωρισαμε,ειστε ολες γλυκες και τα παιδακια πιο γλυκουλια.παλι να βρεθουμε σαφως θα περιμενω να προτεινετε ποτε και που (ελπιζω για την πλαζ ,μου κολησε η πλαζ!!!)

το ποδι δεν ηταν τιποτα σοβαρο ευτυχως,πρεπει να χε ψιλοχτυπησει αλλα οταν φτασαμε στο σπιτι δε παραπονεθηκε καθολου.

ο μικροτερος της παρεας ηταν ο Δημητρης της xyito-Χρυσας και ηταν πολυυυ ησυχος.να τον χαιρεσαι Χρυσα θα σε ξαναδω!!!!!

φιλια σε οοολες!!

Κορίτσια γειά σας κι από μένα.

Sefi μου , σ'ευχαριστώ για τα σχόλια για το μπεμπούλη μου!!!

mitaki (τελικά το θυμήθηκες το nick μου) σου έστειλα Pm

marouli , προχώρα και μή μασάς πουθενά!!!

nano, popolina και όλες οι υπόλοιπες (κι εδώ ένα αλτσχάϊμερ παρακαλώ)...χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα από κοντά.

Περιμένω την επόμενη συνάντηση μας , είτε με ζουζούνια είτε χωρίς.

Κανονίστε οι παλιές και θα ακολουθήσουμε κι εμείς οι νέες!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες σας

Χρύσα

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Κοριτσάκια καλησπέρα,

Πράγματι η αυριανή δεν είναι πολύ καλή μέρα για συνάντηση

διότι θα μιλήσει ο αρχηγός οπότε θα γίνεται χαμός

στο κέντρο. Αν θέλετε βρισκόμαστε Παρασκευή στο κέντρο,

η όπου αλλού θέλετε!!!!

Εγώ δεν ήρθα στήν προιγούμενη συνάντηση λόγω δουλειάς

οπότε θέλω πολύ να σας γνωρίσω απο κοντά!!!

Φιλάκια

Όντως δεν είναι φοβερός μπομπιράκος ο μικρούλης? Και μια που το αλτσχάιμερ που λέγαμε κλασσικά χτυπά!!! Μανούλα του μπομπιράκου ξέχασα το ψευδώνυμο και δεν μπορώ να σου γράψω!!! Πες το σε παρακαλώ!!!![/quote

ΜΙΡΤΑΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΣΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΣ 8¨30 ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ :( ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ

an1cEQ6--_B0010MzEyYnwyNjc0MzAxMGRhfHlvdXIgdGV4dA.gif

Διαφημίσεις

Παίρνοντας παράδειγμα από τη Sefi ξεκινάω λίστα!!!!!

Συνάντηση Παρασκευή 5/06/2009 στις 19:00 (κέντρο ή πλαζ):

1. mitaki

2. florentia_49

3. mariav

4. xuito

5. dimitra73

6. asteraki

7. Sefi???

8. μαρουλί???

9. dafy ???

10. tery???

11. Genie???

12. popolina ???

13. Nano ???

Μην παρεξηγηθείτε με τη σειρά των ονομάτων οι παλιές, απλά έβαλα πρώτα τις σίγουρες και μετά τα ????:oops: Άντε περιμένω συμμετοχές λοιπόν κορίτσια :lol::lol::lol::lol:

1. mitaki

2. florentia_49

3. mariav

4. xuito

5. dimitra73

6. asteraki

7. Sefi???

8. μαρουλί???

9. tery???

10. Genie???

11. popolina ???

12. Nano ???

Έβγαλα το όνομα μου από την λίστα, δυστυχώς αυτή την Παρασκευή δεν μπορούμε.

α χα καινούργια συνάντηση !!!

αφήνω το όνομα μου αλλά με ??? για την ώρα γιατί υπάρχει μία περίπτωση να έχουμε μία υποχρέωση για την Παρασκευή το βράδυ ... (θα βγούμε !!!)

πάντως ο καιρός θα είναι πολύ καλός την Παρασκευή

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=1

οπότε ... μάλλον πλαζ;;;

age.png

Παίρνοντας παράδειγμα από τη Sefi ξεκινάω λίστα!!!!!

1. mitaki

2. florentia_49

3. mariav

4. xuito

5. dimitra73

6. asteraki

7. Sefi

8. μαρουλί???

9. dafy ???

10. tery???

11. Genie???

12. popolina ???

13. Nano ???

Μην παρεξηγηθείτε με τη σειρά των ονομάτων οι παλιές, απλά έβαλα πρώτα τις σίγουρες και μετά τα ????:oops: Άντε περιμένω συμμετοχές λοιπόν κορίτσια :lol::lol::lol::lol:

για πλαζ είμαι μέσα και έβγαλα τα ερωτηματικά από το όνομα μου αλλά για κέντρο μου είναι λιγάκι δύσκολο με τον Θωμά κ χωρίς αυτοκίνητο...

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου Καλημέρα!!!!

Μπορώ και εγώ για Παρασκευή μετά τις 20:00 που

σχολάω χωρίς την μικρή.

Βέβαια εμένα με βολεύει κέντρο, αλλά σέβομαι οτι

με τα παιδάκια σας θα προτιμούσατε στήν πλάζ,

οπότε πάμε όπου θέλετε.

Ήδη η sefi1911 με έχει αναρτήσει στην λίστα!!!!

Φιλάκια!!!!!

Κορίτσια μου Καλημέρα!!!!

Ήδη η sefi1911 με έχει αναρτήσει στην λίστα!!!!

Φιλάκια!!!!!

για να μην υπάρξουν παρεξηγίσεις, η φιλτατη mitaki σε έβαλε αυτή τη φορά στη λίστα ....

Κορίτσια γεια σας!!Θα ήιελα να σας ρωτησω κάτι...Γεννάει ή γέννησε πρόσφατα καμμία παο εσάς στο ΓΕΝΕΣΙΣ??Αν ναι ξέρετε να μου πείτε τιμές δωματίων μονόκλινων και δίκλινων??

line_flow_rose_beg_minie_time_1253073600_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

Κορίτσια γεια σας!!Θα ήιελα να σας ρωτησω κάτι...Γεννάει ή γέννησε πρόσφατα καμμία παο εσάς στο ΓΕΝΕΣΙΣ??Αν ναι ξέρετε να μου πείτε τιμές δωματίων μονόκλινων και δίκλινων??

Γεια σου Σοφια, εγω θα γεννησω στο Γενεσις . Αλλα σε τρικλινο

ή τετρακλινο ...

Τα δωματια χωριζονται σε Α και Β κατηγοριας, λουξ ή σουιτα κτλ.

Εγω δεν ενδιαφερθηκα γι'αυτα και δεν θυμαμαι τιμες αλλα ειναι

πανω απο 3000 , καλυτερα να πας απο κει, θα σε ξεναγησουν

και θα σου πουν τιμες !!!

Με το καλο να γεννησεις:)

KGMkp3.png

Όχι ρε sefi μου τι παρεξήγηση να γίνει αλοίμονο,

καλά έκανε και ανάρτησε το όνομά μου το mitaki,

θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω απο κοντά!!!!!

Όσο αφορά το ΓΕΝΕΣΙΣ δεν ξέρω τιμές γιατί γέννησα

τον Φεβρουάριο του 2008.

Εγώ ήμουν σε δίκλινο και τυχερή, γιατί η άλλη κοπέλα

έφυγε σε 1 μέρα και δεν έβαλαν άλλη.

Είμαι άτομο που μου αρέσει η παρέα αλλά μου άρεσε περισσότερο

μόνη μου διότι ήμουν τελείως άνετη με τους επισκέπτες μου,

και το μωρό μου το έφερναν όποτε πεινούσε για να το θηλάσω, και δεν

στεναχωριόμουν μήπως ενοχλήσω κανένα.

Τέλεια εμπειρία το ΓΕΝΕΣΙΣ και σαν κλινική, και σαν εξυπηρέτηση

απο το προσωπικό.΄

Φιλάκια!!!!!!

καλημερα μιτακι τελικα θα βρεθουμε παραλια η αλλου? δεν ξερω για το γενεσις δεν εχω ακουσει καλα λογια. σορρυ πρωι πρωι.εγω ξεκινησα να γενναω στην γενικη και αφου μου προεκυψε προβλημα με πηγαν στο ιπποκρατειο και ολα καλα.σας παρακολουθω και περιμενω να σας δω απο κοντα.

Καλημέρα κορίτσια!!!! Η λίστα έχει ως εξής:

Συνάντηση Παρασκευή 5/06/2009 στις 19:00 πλαζ Αρετσού :

1. mitaki

2. florentia_49

3. mariav

4. xuito

5. dimitra73

6. asteraki

7. Sefi

8. tery

9. Nano ???

10. μαρουλί???

11. Genie???

12. popolina ???

Άντε κορίτσια η μέρα πλησίασε σε... απόσταση αναπνοής. Όσες δεν δηλώσατε κάντε το!!!!!! Σας περιμένουμε όλες.... Φιλάκια πολλά. Αν έχω κάνει κάποιο λάθος στη λίστα :oops: διορθώστε με σας παρακαλώ!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...