Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ????

mitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 194
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βάζω καινούργια λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν πρόθεση να πάμε σε παιδότοπο και να μην αναβάλουμε την συνάντηση λόγω βροχής.

Όσες άλλες πιστές προσέλθετε και ελπίζω η λίστα να αρχίσει να γεμίζει ονοματάκια.....

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-5-2009 ΣΤΙΣ 19.00MM - ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ "ΦΑΝΤΑΣΙΑ" Ν.ΚΡΗΝΗ

1. mitaki

2. sefi1911

3. xuito

4. marouli

5. nano

6. daffy ??

7. nantia

8. stema

1. mitaki

2. sefi1911

3. xuito

4. marouli

5. nano

6. daffy ??

7. nantia

8. stema

9. myangel

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Εμείς είμαστε με αντιβίωση. :(

Εύχομαι στην επόμενη συνάντηση, να τα καταφέρουμε και μεις.

«Δικαίωμα δεν είναι κάτι που σου δίνει κάποιος, αλλά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει». Ramsey Clark

Διαφημίσεις

Κοριτσια που ειναι αυτος ο παιδοτοπος΄;;;;;;;;;;;;;;;

είναι ένας γωνιακός , ευθεία πάνω από την pizza HUT ακριβώς απέναντι από την στάση των λεωφορείων ,νομίζω οτι η οδός είναι ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ.

O παιδότοπος ΦΑΝΤΑΣΙΑ είναι στην Κρήνη ευθεία πάνω από την pizza HUT. Δεν θυμάμαι πως λέγεται ο δρόμος και να φανταστείς είναι και στη γειτονιά μου αλλά το αλτσχάιμερ είναι στα up του τον τελευταίο καιρό.!!!!

είναι ένας γωνιακός , ευθεία πάνω από την pizza HUT ακριβώς απέναντι από την στάση των λεωφορείων ,νομίζω οτι η οδός είναι ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ.

Είσαι άπιαστη ρε sefi!!!!!!! Μπράβο!!!!!

Διαφημίσεις

Υπολογίστε κι εμάς τους τέσσερις, κορίτσια!

1. mitaki

2. sefi1911

3. xuito

4. marouli

5. nano

6. daffy ??

7. nantia

8. stema

9. myangel

10. tery

11. popolina

line_m123_beg_41_time_1154491200_text_cf20eaeffdeaebeff220eceff520e5dfede1e9.gif line_m121_beg_39_time_1200114000_text_2e2eeae1e920e720eaeff5eaebdff4f3e120eceff5.gif

Σε τι όνομα το έκλεισες το τραπέζι? Έτσι δεν θα χρειαστεί να φέρω .... ταμπελάκι!!!!

αν παs πρώτη θα ρωτήσεις πού είναι το τραπέζι που έκλεισε η SEFI και θα σου δείξουν που θα κάτσεις -λογικά μέσα- , αλλιώς όπου δεις πολλές μαμάδες μαζεμένες να χαχανίζουν -λέω εγώ τώρα- θα έρθεις και θα κάτσεις χωρίς ντροπή ¨)

Διαφημίσεις

άντε κορτσούδια 2 ώρες περίπου μας χωρίζουν από την συνάντηση για κους κους και καφεδάκι.Τώρα φεύγω από το γραφείο και .... η συνέχεια στον παιδότοπο

Φιλάκια σε όσες δεν καταφέρουν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους , στις υπόλοιπες θα σας τα δώσω από κοντά!!!!!!!!

Θα προσπαθήσω να έρθω όμορφες μόλις σχολάσω

20:00. Εύχομαι να τα καταφέρω!!!

Άνευ τέκνου, διότι είναι με τον μπαμπά της σπίτι.

Εγώ αν έρθω θα είμαι απευθείας απο την δουλειά.

Φιλάκια!!!!!!

σίγουρα τώρα διασκεδάζετε και χαχανίζετε... αλλά κορίτσια sorry έχω την μικρή με πυρετούλη δεν την έστειλα σχολείο και αύριο έχουμε πάρτυ γενεθλίων... οπότε δεν μπορούσα να το διακινδυνεύσω για κούραση και παιχνίδι στον παιδότοπο ή στην πλαζ.. σύγνωμη και πάλι για την ακύρωση.. δεν το συνηθίζω είμαι σχεδόν μέσα σε κάθε συνάντηση αλλά ευελπιστώ να έχουμε μία ακόμη συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα για να γνωρίσουμε και όλες τις νέες μανούλες!!!!!

τι λέτε για Τετάρτη απόγευμα????

σίγουρα τώρα διασκεδάζετε και χαχανίζετε... αλλά κορίτσια sorry έχω την μικρή με πυρετούλη δεν την έστειλα σχολείο και αύριο έχουμε πάρτυ γενεθλίων... οπότε δεν μπορούσα να το διακινδυνεύσω για κούραση και παιχνίδι στον παιδότοπο ή στην πλαζ.. σύγνωμη και πάλι για την ακύρωση.. δεν το συνηθίζω είμαι σχεδόν μέσα σε κάθε συνάντηση αλλά ευελπιστώ να έχουμε μία ακόμη συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα για να γνωρίσουμε και όλες τις νέες μανούλες!!!!!

τι λέτε για Τετάρτη απόγευμα????

asteraki manoules pou akoma einai stin koilia tous ta morakia dexeste??????????simera tha erxomoun alla molis to eida

an1cEQ6--_B0010MzEyYnwyNjc0MzAxMGRhfHlvdXIgdGV4dA.gif

Εμείς μόλις επιστρέψαμε..πρώτοι απ' όλους, γιατί η Έλενα κουράστηκε μετά από 2 ώρες παιχνίδι..Ο Λευτέρης, δεν το συζητάμε..έκλαιγε ακόμη και στο δρόμο, γιατί φύγαμε νωρίτερα :-).

Περάσαμε πολύ καλά. Γνωρίσαμε και τις νέες μανούλες με τα αστεράκια τους΄και χαρήκαμε πολύ πολύ!

Ευελπιστούμε σε νέα συνάντηση σύντομα, είτε με τα μωρά μας, είτε μόνες μας!

Αστεράκι, δεν πειράζει, αρκεί να είστε καλά..ελπίζω να τα πούμε την επόμενη φορά..Γιατί όχι και Τετάρτη!

line_m123_beg_41_time_1154491200_text_cf20eaeffdeaebeff220eceff520e5dfede1e9.gif line_m121_beg_39_time_1200114000_text_2e2eeae1e920e720eaeff5eaebdff4f3e120eceff5.gif

Κορίτσια και εγώ δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω!!!

Η δουλειά μου είναι απρόβλεπτη κάποιες φορές!!!

Δεν σχόλασα 20:00 οπότε δεν θα σας προλάβαινα για να ερχόμουν

απο το κέντρο που δουλεύω. Δουλεύω και αύριο(γκρρρρρρ)

Πολύ ευχαρίστως αν θέλετε να κανονιστεί νέα συνάντηση για την Τετάρτη

αλλά θα προτιμούσα κέντρο για να έρθω αμέσως μετά την δουλειά.

Φιλάκια!!!!!!!!!

καλημέρα !!!

μια ακόμα πετυχημένη συνάντηση !!!

αν και ήρθαμε τελευταίοι και φύγαμε από τους πρώτους και η Κάτια με ήθελε αποκλειστική ... πρόλαβα και γνώρισα τα περισσότερα (ή ολα;;;) τα κοριτσάκια!!!

δεν μπορέσαμε να πούμε πολλές κουβέντες, δυστηχώς, αλλά επιφυλάσομαι για τις επόμενες συναντήσεις !!!

πολλές δεν ήμασταν αλλά το κλίμα ήταν όπως πάντα πολύ ζεστό και θετικό !!!

όσες δεν τα καταφέρατε ίσως την επόμενη φορά ...

asteraki περαστικά στην κουκλίτσα σου !!!

age.png

Καλημέρα κοριτσάκιααα!!! Πολύ χάρηκα που σας γνώρισα όλες και εσάς και τα ζουζουνάκια σας. Εμείς φυσικά οι τέλειες σουρτούκες ναι είμαστε μέσα για Τετάρτη!!!! Δεν λέμε όχι ποτέ στη βόλτα εκτός αν είμαστε άρρωστες. Αν εννοείται φυσικά έξοδο με παιδιά. Αν όχι πάλι ως μαμά μέσα είμαι!!! (Ούτε εγώ λέω όχι στις βόλτες!!! Είναι κληρονομικό το θέμα...). Αχ πέρασα πολύ πολύ καλά και περιμένω με μεγάλη χαρά την επόμενη συνάντηση. Αντε κορίτσια να οργανωθούμε πάλι!!!!! Όσο για τη μέλλουσα μανούλα φυσικά και την περιμένουμε ... τι ερώτηση ήταν αυτή !!!! Όσοι πιστοί... Φιλιά σε όλες σας κορίτσια, καλό μήνα και καλή εβδομάδα!

Υ.Γ.: Σε όσες μανούλες είχαν άρρωστα τα μωράκια τους περαστικά και τις περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση.

Υ.Γ.: Σε όσες μανούλες είχαν άρρωστα τα μωράκια τους περαστικά και τις περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση.

Ευχαριστούμε για τις ευχές!

Ελπίζουμε την επόμενη φορά να τα καταφέρουμε και μεις!

Καλό Μήνα, Καλή Βδομάδα και κυρίως ΚΑΛΗΜΕΡΑ

:))

«Δικαίωμα δεν είναι κάτι που σου δίνει κάποιος, αλλά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει». Ramsey Clark

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...