Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ????

mitaki

Recommended Posts

Βρε κορίτσια , εγώ που θα έρθω με το καρότσι , δεν πιστεύω να "κολλήσουμε" στην άμμο...

όχι καλέ.....μια χαρά θα βολευτούμε όλες και πιστεύω οτι θα περάσουμε super!!!!!ούτε θα κολλήσουμε,ούτε θα βραχούμε,ούτε θα πεινάσουμε και διψάσουμε, μόνο μερικές μανούλες με ζωηρά ζουζούνια π.χ. εγώ με τον Θωμάκο μου, θα ταλαιπωρηθούμε λιγάκι γιατί την περισσότερη ώρα θα την βγάλουμε στις κούνιες. (nano και daffy σας θέλω προετοιμασμένες ε????)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 194
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνοψίζω λιγάκι......

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-5-2009 ΣΤΙΣ 19.00MM - ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥΣ (αναψυκτήριο)

1. mitaki

2. asteraki

3. sefi1911

4. Eleni Dide ????

5. xuito

6. marouli

7. karamela

8. supermama

9. Eli-0411

10. nano

11. mariav

12. daffy ??

13. maraki 1 ??

14. evi_mik

15. Sam???????

16. nantia

αν τυχόν μου έχει διαφύγει κάτι,διορθώστε με ¨)

προσθέτω τις bizoudaki και toniak που τις ξέχασα και ζητώ συγγνώμη...

1. mitaki

2. asteraki

3. sefi1911

4. Eleni Dide ????

5. xuito

6. marouli

7. karamela

8. supermama

9. Eli-0411

10. nano

11. mariav

12. daffy ??

13. maraki 1 ??

14. evi_mik

15. Sam???????

16. nantia

17. bizoudaki

18. toniak

1. mitaki

2. asteraki

3. sefi1911

4. Eleni Dide ????

5. xuito

6. marouli

7. karamela

8. supermama

9. Eli-0411

10. nano

11. mariav

12. daffy ??

13. maraki 1 ??

14. evi_mik

15. Sam???????

16. nantia

17. bizoudaki

18. toniak

19. myangel

Ρε κορίτσια για βοηθήστε με (είμαι λίγο... ξανθιά) πως θα γνωριστούμε???? Διότι εγώ δεν έχω δει καμία σας ποτέ!!!! Θα βάλω ταμπελίτσα parents?????

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Αυτό είναι ένα θέμα , ειδικά γι'αυτές που θα φτάσουν πρώτες...εγώ πάντως με το που θα φτάσω με το καρότσι θα πλησιάσω οποιαδήποτε μαμά δω μπροστά μου κι ελπίζω να μην παρεξηγηθώ...εμένα για να με γνωρίσετε πρώτον έχω μία ελιά στο δεξί μάγουλο και δεύτερον έχω ένα ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΟ!!!(ελπίζω το πρώτο να σας βοηθήσει δηλαδή γιατί το δεύτερο μάλλον θα τα μπερδέψει τα πράγματα, μάλλον θα είναι αρκετές με ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΓΙΟΥΣ στην παρέα..)

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα.... Παιδιά βρέχειιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μήπως να πάμε σε παιδότοπο? Γιατί δεν θέλω να το ακυρώσουμε πάλι. Το περίμενα πως και πως να σας γνωρίσω σήμερα. Please ας προτείνει κάποια κάτι γρήγορα για να βρούμε λύση. Θέλω πολύ να σας γνωρίσω.....

Καλημέρα! Τώρα βρέχει αλλά μέχρι το απόγευμα δεν θα έχει στρώσει? Δεν έχω πρόταση για παιδότοπο διότι ο γιος μου είναι 3 μηνών. Ας προτείνουν άλλες μαμάδες και βλέπουμε που θα πάμε τελικά.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

λοιπόν κοριτσάρες...καταρχήν ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ σε όλες σας και στα όμορφα ζουζούνια σας!!!!

Απ'ότι φαίνεται η συνάντηση δεν μπορεί να γίνει στο αναψυκτίριο γιατί ο καιρός μας τα χάλασε ¨(

ΑΛΛΑ!!! δεν θα του κάνουμε τη χάρη να ακυρώσουμε την συνάντηση μας ¨)

Προτείνω λοιπόν να συναντηθούμε σε κάποιον παιδότοπο για να έρθουν και κάποιες μαμάδες που δυσκολευόντουσαν για την πλάζ -DAFFY ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΧΙΧΙΧΧΙ- , το θέμα είναι σε ποιόν????

εγώ στους μόνους που έχω καταλήξει να εμπιστεύομαι μετά από αρκετό ψάξιμο για την φύλαξη του Θωμά μου (που είναι Ταλιμπάν!!!!) είναι ο παιδότοπος "ΦΑΝΤΑΣΙΑ" κ ο παιδότοπος "Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ" ,αν κάποια κοπέλα έχει να προτείνει κάτι άλλο πολύ ευχαρίστως να το πεί γιατί λίγες ώρες μας έμειναν και είναι άσχημο να ακυρώσουμε την συνάντηση μας για μια βροχούλα.

Αυτά από εμένα.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τώρα βρέχει αλλά μέχρι το απόγευμα δεν θα έχει στρώσει? Δεν έχω πρόταση για παιδότοπο διότι ο γιος μου είναι 3 μηνών. Ας προτείνουν άλλες μαμάδες και βλέπουμε που θα πάμε τελικά.

σίγουρα θα σταματήσει η βροχή αλλά η άμμος λογικά θα είναι βρεγμένη

Sefi1911 που ειναι αυτοι οι παιδοτοποι?

ρε τι κριμα που βρεχει στην πλαζ θα ταν τελεια για ολους

ε.... μετα να βγαλει ηλιο και να κανει 34 βαθμους:rolleyes::rolleyes::cool::lol:

ο παιδότοπος ΦΑΝΤΑΣΙΑ είναι στην Κρήνη ευθεία πάνω από την pizza HUT και ο παιδότοπος Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ είναι στην παραλία Αρετσού στην ίδια ευθεία με τις καφετέρειες

λίγο πριν φτάσεις στο νοσοκομείο ΠΑΝΑΓΙΑ

Διαφημίσεις

Ε δε νομίζω ότι αυτό θα είναι πρόβλημα. Αν αποφασίσουμε τελικά τον Πύργο των Θαυμάτων είναι κοντά στο σπίτι μου οπότε σχολώντας μπορώ να πάω και να κλείσω τραπέζια!!!! Τον άλλο παιδότοπο δεν τον ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι και εκεί μπορώ να πάω αφού είναι σχετικά στη γειτονιά μου. Απλά πέστε μου που θέλετε!!!! Φιλάκια κορίτσια, ε να μη μας νικήσει μια βροχούλα ε????????

Ε δε νομίζω ότι αυτό θα είναι πρόβλημα. Αν αποφασίσουμε τελικά τον Πύργο των Θαυμάτων είναι κοντά στο σπίτι μου οπότε σχολώντας μπορώ να πάω και να κλείσω τραπέζια!!!! Τον άλλο παιδότοπο δεν τον ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι και εκεί μπορώ να πάω αφού είναι σχετικά στη γειτονιά μου. Απλά πέστε μου που θέλετε!!!! Φιλάκια κορίτσια, ε να μη μας νικήσει μια βροχούλα ε????????

για τον άλλο παιδότοπο μπορώ να κλείσω εγώ αν τελικά καταλήξουμε εκεί,αλλά δεν βλέπω κίνηση και ανησυχώ.....

τι λέτε λοιπόν??????

για παιδότοπο μήπως θα έπρεπε να είχαμε κλείσει;;;

οι παιδότοποι πλέον δεν έχουν τόσα παιδάκια όσα τον χειμώνα και μπορείς να βρεις άνετα τραπέζι και τα παιδια να μπορούν να παίζουν πιο χαλαρά -φαντάζεστε να γίνεται χαμός σήμερα???-χιχιχιχι

άντε να καταλήξουμε κάπου για να ξαναβάλουμε την λίστα με τον τελικό αριθμό συμμετοχών.

Λοιπόν όπως καταλάβατε εγώ μέσα και με βροχή!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τον παιδότοπο SEFI1911 εσύ τους ξέρεις και τους δύο οπότε διάλεξε τον καλύτερο εσύ!!!!!

ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 31 ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΖ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ:cry::twisted:

Όλο το σκ είπε βροχές και τώρα μπήκα και στο ιντερνετ και το επιβεβαίωσα. Δεν είναι για πλαζ, αρκέσου σήμερα σε παιδότοπο και το ξανακάνουμε καπάκι στην πλαζ την άλλη βδομάδα!!!! (ναι είμαι σουρτούκο τι να κάνω δεν κρύβεται!!!!).

Λοιπόν όπως καταλάβατε εγώ μέσα και με βροχή!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τον παιδότοπο SEFI1911 εσύ τους ξέρεις και τους δύο οπότε διάλεξε τον καλύτερο εσύ!!!!!

εγώ απλά είπα την γνώμη μου , μπορεί κάποια μανούλα να έχει διαφορετική άποψη ή να θέλει να προτείνει κάποιον άλλον παιδότοπο -αν και οι περισσότερες έχουμε επισκεφτεί και τους δύο σε παλαιότερες συναντήσεις μας

Είμαστε γαιδούρες, έχετε δίκιο...!!!

Εμάς η βροχούλα δεν μας πτοεί, οι μυξούλες όμως που τσιμπήσαμε από προχθές είναι εν εξελίξει...

Περιμένω να δω πως θα είναι η μικρή, για να ξέρω αν θα χαρώ ή θα στεναχωρηθώ...!!!

Μήπως να πάρει καμιά βδομαδούλα ακόμα...???

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...