Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ????

mitaki

Recommended Posts

daffy είπε:
Με φώναξε καμιά??? Εδώ και εγώ παρούσα!! Σας βλέπω μην νομίζετε αλλά βρε κοριτσάκια μου καλά ποιά θα κυνηγάει τα παιδιά μου και ειδικά τον μικρό που βουρ θα πάει για την θάλασσά? Θέλω πολύ να σας δω και να γνωρίσω και τα νέα κορίτσια αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τρέχω όλη την ώρα πίσω τους. Αυτό με προβληματίζει μόνο. Οπότε βάλτε με και εμένα στην λίστα αλλά με 2 ερωτηματικά (έτσι για να έχω ένα παραπάνω από το μαράκι).

(Μήπως να πηγαίναμε σε κανέναν εξωτερικό παιδότοπο?? Λέω εγώ τώρα? )

Φιλάκια κοριτσάρες.

Αν ξέρεις κανέναν τέτοιο πολύ ευχαρίστως... Εγώ δηλώνω άσχετη!!!!! Με τους παιδότοπους δεν έχω και πολλά πάρε δώσε... Περιμένουμε προτάσεις δικές σου λοιπόν.

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 194
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μπορώ και εγώ στίς 29/05.

Έρχομαι όπου θέλετε, διότι δεν θα έχω την μικρή μου μαζί,

επειδή σχολάω 20:00 κάθε μέρα και δεν γίνεται να ανέβω

Πολίχνη να την πάρω, θα βραδιαστούμε.

Παιδότοπο, πλάζ αρετσού, ότι αποφασίσετε είμαι μέσα!!!!!!

Φιλιά,

Μαρία:D

Μην νομίζεις και εγώ δεν ξέρω πολλούς εξωτερικούς παιδότοπους.

Έχω πάει στον Παιζώτοπο απέναντι απο το κόσμος, καλούτσικος, και έχω ακούσει για το zoo club στην Καλαμαριά.

Παρόλα αυτά κανονήστε όπου θέλετε και εγώ θα δω τι θα κάνω.

Κορίτσια αν τελικά πάτε εκεί θα με βόλευε να καθήσουμε στα τραπεζάκια που έχει στην άμμο ωστε να μπορώ να φερώ και τα κουβαδακια μήπως και απασχοληθούν κανα τετερτό.:-D:rolleyes:

daffy είπε:

Έχω πάει στον Παιζώτοπο απέναντι απο το κόσμος, καλούτσικος, και έχω ακούσει για το zoo club στην Καλαμαριά.

Παρόλα αυτά κανονήστε όπου θέλετε και εγώ θα δω τι θα κάνω.

Κορίτσια αν τελικά πάτε εκεί θα με βόλευε να καθήσουμε στα τραπεζάκια που έχει στην άμμο ωστε να μπορώ να φερώ και τα κουβαδακια μήπως και απασχοληθούν κανα τετερτό.:-D:rolleyes:

ο zoo club δεν είναι ανοιχτός πλέον -μόνο party διοργανώνει- , προχτές είπα να πάω τον μικρό κ η υπεύθυνη με ενημέρωσε για την υπάρχουσα κατάσταση. Ο παιζώτοπος για να πώ την αλήθεια δεν μου είχε πολυαρέσει σε κάποια συνάντηση που είχαμε κάνει και δεν τον πολυπροτιμώ.....για το αναψυκτήριο κ εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουν γιατί όλες το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουμε και όπως είπαμε με την nano θα τα λέμε στις κούνιες παρά στο τραπέζι!!!χαχαχαχαχαχα

Ξαναβάζω την λίστα με τις τελευταίες αλλαγούλες και έπετε συνέχεια .....

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-5-2009 ΣΤΙΣ 19.00MM - ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥΣ (αναψυκτήριο) Ή ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

1. mitaki

2. asteraki

3. sefi1911

4. becky

5. xuito

6. marouli

7. karamela

8. supermama

9. Eli-0411

10. nano

11. mariav

12. daffy ??

13. maraki 1 ??

14. evi_mik ??

για να βλέπω να δηλώνουν συμμετοχή κ οι υπόλοιπες.....

Διαφημίσεις

SEFI1911 είπε:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-5-2009 ΣΤΙΣ 19.00MM - ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥΣ (αναψυκτήριο) Ή ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

1. mitaki

2. asteraki

3. sefi1911

4. becky

5. xuito

6. marouli

7. karamela

8. supermama

9. Eli-0411

10. nano

11. mariav

12. daffy ??

13. maraki 1 ??

14. evi_mik ??

15. Sam???????

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Θελω και εγώ να ερθω να σας γνωρισω όλες ,το μόνο προβλημα μου είναι οτι ο μεγάλος μου μεχρι τις 6 εχει ωδειο και μεχρι να γυρισουμε σπίτι και να ερθουμε με τα λεωφορεια θα περάσει πολλή ωρα.Το δυσκολο είναι οτι μένω Περαία και είναι τελείως αβολα απο την αποψη συγκοινωνίας.Τι κρίμα.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Κοριτσάκια θα θέλαμε κι εμείς πολύ να΄ρθουμε και να χαρούμε την παρεούλα σας, μιας και τώρα τελευταία έχουμε χαθεί γιατί μας έχουν φάει τα πάρκα!!! Αλλά έχουμε μπει σε διαδικασία μετακόμισης, η οποία θα λολοκληρωθεί τέλη του μήνα και ως τότε θα κάνουμε παρέα με το άγχος, τις δουλειές, την ανακατοσούρα και την ταλαιπωρία. Αλλά μόλις μπούνε όλα στη σειρά τους, θα χαρούμε το καινούριο μας σπιτάκι!!!

Ελπίζω να παρεβρεθούμε στην επόμενη συνάντηση που θα έχουμε παρει και χρρωματάκι καλοκαιρίνο!!!

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Διαφημίσεις

Sam είπε:
  SEFI1911 είπε:

1. mitaki

2. asteraki

3. sefi1911

4. becky

5. xuito

6. marouli

7. karamela

8. supermama

9. Eli-0411

10. nano

11. mariav

12. daffy ??

13. maraki 1 ??

14. evi_mik ??

15. Sam???????

16. Eleni Dide ????

«Δικαίωμα δεν είναι κάτι που σου δίνει κάποιος, αλλά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει». Ramsey Clark

Προσθέτω και την φιλεναδίτσα μου nantia γιατί απλούστατα .... όπως δεν λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή έτσι δεν γίνετε και συνάντηση χωρίς nantia (χαχαχαχαχαχα)

1. mitaki

2. asteraki

3. sefi1911

4. becky

5. xuito

6. marouli

7. karamela

8. supermama

9. Eli-0411

10. nano

11. mariav

12. daffy ??

13. maraki 1 ??

14. evi_mik ??

15. Sam???????

16. nantia

1. mitaki

2. asteraki

3. sefi1911

4. becky

5. xuito

6. marouli

7. karamela

8. supermama

9. Eli-0411

10. nano

11. mariav

12. daffy ??

13. maraki 1 ??

14. evi_mik

15. Sam???????

16. nantia

χε χε χε! Κι εγώ μέσα!!!! Super super!!! Έχουμε καιρό να τα πούμε!!!!

Saaaaaaaaam! Να σε δούμε!!!!!!!!

1. mitaki

2. asteraki

3. sefi1911

4. becky

5. xuito

6. marouli

7. karamela

8. supermama

9. Eli-0411

10. nano

11. mariav

12. daffy ??

13. maraki 1 ??

14. evi_mik

15. Sam???????

16. nantia

17. Eleni Dide ????

Αχ τι καλά!!!! Θα πιάσουμε όλα τα τραπέζια στην άμμο χαμός θα γίνει!!!!! Η αν πάμε σε παιδότοπο θα τον γεμίσουμε εμείς όλο!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα και απο μένα :-)

τις τελευταίες ημέρες η μικρούλα μου έχει ίωση αλλά πιστέυω οτι εως τις 29/05 θα έχουμε συνέλθει

οπότε βάλτε μας και εμάς στην λίστα

sam, nano ανυπομονώ να τα πούμε και απο κοντά

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

καλημέρα !!!

τελικά που θα βρεθούμε;;; στην πλαζ ή σε παιδότοπο και σε ποιόν;;;

η Κάτια με το κουβαδάκι της θα καθίσει αρκετή ώρα ήσυχη αλλά σίγουρα όχι ΟΟΟΛΗ την ώρα

από την άλλη στον παιδότοπο θα με σέρνει μαζί της μέσα στα παιχνίδια τουλάχιστον μέχρι να εξοικειωθεί με τον χώρο

οπότε εγώ ψηφίζω την πλαζ !!!

bizoudaki λες να βρεθούμε επιτέλους;;; ανυπομονώ!!!

age.png

nano είπε:
καλημέρα !!!

τελικά που θα βρεθούμε;;; στην πλαζ ή σε παιδότοπο και σε ποιόν;;;

η Κάτια με το κουβαδάκι της θα καθίσει αρκετή ώρα ήσυχη αλλά σίγουρα όχι ΟΟΟΛΗ την ώρα

από την άλλη στον παιδότοπο θα με σέρνει μαζί της μέσα στα παιχνίδια τουλάχιστον μέχρι να εξοικειωθεί με τον χώρο

οπότε εγώ ψηφίζω την πλαζ !!!

bizoudaki λες να βρεθούμε επιτέλους;;; ανυπομονώ!!!

και εγώ για πλαζ Αρετσούς λέω αν και είμαι πιο χαλαρή όταν πάω σε παιδότοπο με τον Θωμά μου, εγώ φυσικά θα είμαι συνέχεια από πίσω του (δε νομίζω οτι θα θέλει να παίξει με κουβαδάκια κτλ) αλλά θεωρώ οτι ο καιρός πλέον είναι ιδανικός για αμμουδιά......

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!! Λοιπόν και εγώ πλαζ ψηφίζω (ελπίζω ότι έστω και για 10 λεπτά θα παίξει με τα κουβαδάκια της η Λένα) μια που είναι πλέον και καλοκαιράκι...

μαρουλί είπε:
καλημερα κοριτσια

πλαζ και γω ψηφιζω

εχει χωρο εκει να παρκαρουμε?εχω να κατεβω εκει κατι χρονια και δε θυμαμαι

Καλημέρα μαρουλί, έχει θέσεις για παρκάρισμα μπροστά ακριβώς οπότε ανησυχία καμία!!!!

Κορίτσια, και εγώ προτιμώ πλαζ, αν βέβαια δεν κάνει κανένα

τρελόκαιρο όπως χτες.

Δεν θα έχω το μικρό μου μαζί γιατί θα έρθω απευθείας απο την δουλειά

οπότε με βολεύει όπου θέλετε.

Φιλιά

Καλημερα!

Εγω δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι εχω το μικρο στο χωριο στην γιαγια του γιατι κανουμε απολυμανση γιατι εχουμε ενα σπιτι ολο κατσαριδες....φρικη..την παρασκευη θα παμε να τον παρουμε!!!

Καλα να περασετε ελπιζω να σας δω σε μια ακομα πιο καλοκαιρινη συναντηση!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...