Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ????

mitaki

Recommended Posts

καλημεραα

εκει εχει τραμπαλες κουνιες χωμα τι εχει ? πως ειναι δεν εχω παει

έχει πολλές κούνιες,τσουλίθρες,τραμπάλες,μονόζυγα κτλ για όλες τις ηλικίες των παιδιών

είναι στην παραλία της Αρετσούς δλδ έχει άμμο εκεί που παίζουν τα παιδιά (για μπάλα,κουβαδάκια) και εκεί που κάθονται οι μεγάλοι είναι πλακόστρωτο με κιόσκι κ ομπρέλες αλλά άμα θέλεις μπορείς να κάτσεις και στην άμμο που έχει τραπεζάκια με ομπρέλες.Είναι πάρα πολύ ωραία για μικρούς κ μεγάλους.Έχει μαγαζάκι με λουκουμάδες της γιαγιάς,μαγαζάκι με παγωτα ΑΛΦΑ και το κλασικό αναψυκτήριο με άναψυκτικά,ποτά,καφέδες,χυμούς,σαλάτες,ψητά σχάρας,hot dog,διάφορους μεζέδες ούζου κα

Νομίζω οτι ήμουν κατατοπιστηκότατη ¨)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 194
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρουλί έχει απ'όλα!!! Κούνιες τσουλήθρες τραμπάλες αναψυκτήριο και είναι δίπλα στη θάλασσα... Όλα ωραία είναι...! Άντε κορίτσια να βλέπω συμμετοχεεεεςςςςς...!

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

έχει πολλές κούνιες,τσουλίθρες,τραμπάλες,μονόζυγα κτλ για όλες τις ηλικίες των παιδιών

είναι στην παραλία της Αρετσούς δλδ έχει άμμο εκεί που παίζουν τα παιδιά (για μπάλα,κουβαδάκια) και εκεί που κάθονται οι μεγάλοι είναι πλακόστρωτο με κιόσκι κ ομπρέλες αλλά άμα θέλεις μπορείς να κάτσεις και στην άμμο που έχει τραπεζάκια με ομπρέλες.Είναι πάρα πολύ ωραία για μικρούς κ μεγάλους.Έχει μαγαζάκι με λουκουμάδες της γιαγιάς,μαγαζάκι με παγωτα ΑΛΦΑ και το κλασικό αναψυκτήριο με άναψυκτικά,ποτά,καφέδες,χυμούς,σαλάτες,ψητά σχάρας,hot dog,διάφορους μεζέδες ούζου κα

Νομίζω οτι ήμουν κατατοπιστηκότατη ¨)

Εντελώς ένα πράγμα!!!!!!

καλημέρα από ακόμα μία "παλιά"

μπράβο για την πρωτοβουλία και είμαι μέσα κι εγώ για τις συναντήσεις

μόνο που η συγκεκριμένη παρασκευή είναι κομματάκι δύσκολη καθώς είναι μετά από μεγάλη γιορτή και πέρα από το ότι μπορεί να προκείψουν υποχρεώσεις γιορτάζει και ο μπαμπάς μας οπότε δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορώ να έρθω

αλήθεια όμως πως πάμε εκεί;;; από που κατεβαίνουμε;;;

age.png

Κι εμείς μέσα! (να γνωρίσετε τον γαμβρό επιτέλους βρε κορίτσια!)

από που κατεβαίνεις για εκεί?

κι εγω μενω ανατολικα κι εχω αυτοκινητο, για οποιον χρειάζεται μετακίνηση, πολύ ευχαρίστως!

(βέβαια εγώ θα τον κυνηγάω τον δικό μου συνέχεια, μιας που δεν κάθεται στον πωπό του ούτε λεπτό... αλλά θέλω πολύ να γνωριστούμε)

Διαφημίσεις

mitaki, SEFI1911 σας ευχαριστω πολυ και ελπιζω συντομα να γνωρισω ολες τις Σαλονικιες μανουλες του parents και να ανταλλαξουμε αποψεις ... και γιατι οχι και σε μια πανελλαδικη συναντηση ... Φαντάζεστε ? Χαμος θα γινοταν :lol::lol::lol:

KGMkp3.png

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-5-2009 ΣΤΙΣ 19.00MM - ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥΣ (αναψυκτήριο)

1. mitaki

2. asteraki

3. sefi1911

4. becky

5. xuito

6. marouli

7. karamela

8. supermama

9. Eli-0411

Θεού θέλοντος & Ελισσάβετ (η κόρη μου) επιτρέποντως...!!!

Καλησπέρα σε όλες,

Είμαι η Μαρία και έχει 1-2 μέρες που γράφτηκα στο forum.

Έχω μια κορούλα 15 μηνών, και θέλω πολύ να σας γνωρίσω απο κοντά.

Δουλεύω κάθε μέρα απόγευμα και σχολάω στίς 20:00.

Μπορώ αν δεν σας πειράζει να έρθω και εγώ στήν συνάντηση στίς 22/05 μόλις

τελειώσω αλλά χωρίς την μικρή μου γιατί αν ανέβω σπίτι να την πάρω θα αργήσω πολύ.

Φιλιά,

Τα λέμε!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-5-2009 ΣΤΙΣ 19.00MM - ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥΣ (αναψυκτήριο)

1. mitaki

2. asteraki

3. sefi1911

4. becky

5. xuito

6. marouli

7. karamela

8. supermama

9. Eli-0411

10. nano ???

11. mariav

Φυσικά και μπορείς να έρθεις ακούς εκεί!!!!! Σε περιμένουμε λοιπόν... Καλωσόρισες στην παρέα μας.

Διαφημίσεις

Αχ δεν το πήρα χαμπάρι βρε nano μου.. Συγνώμη.... Λοιπόν ξεκινάς να έρθεις καλαμαριά - κρήνη στις καφετέριες από την Σοφούλη ερχόμενη. Μόλις περάσεις το παλατάκι όπως έρχεσαι για Κρήνη στα δεξιά σου ακριβώς μετά είναι ένα στενό για τον Ερωτικό το προσπερνάς και στο επόμενο στενό δεξιά σου πάντα στρίβεις για πλαζ Αρετσού σε βγάζει στην πλαζ και στο Λούνα πάρκ που έχει κάτω στην θάλασσα στην Κρήνη. Νομίζω ότι αυτό τον καιρό είναι και η έκθεση λουλουδιών της κρήνης εκεί οπότε πρέπει να έχει και ταμπέλες για την έκθεση στο ίδιο σημείο. Μετά το Παλατάκι όχι το πρώτο το δεύτερο στενό δεξιά. Φιλιά πολλά και σε περιμένουμε....

κοριτσια να το κανουμε για την αλλη βδομαδα?

πλιζζζζζζζζζζζζζζζ θελω τοσο πολυ να σας γνωρισω και να περασουμε καλα, αλλα αυτη την βδομαδα τα χει τα μωρουλια η μαμα μου στο παραθεριστικο και εγω θα παρω αδεια να παω εκει απο Πεμπτη βραδυ μετα την δουλεια ετσι δε θα μαι ουτε γω εδω.

να σας ξεκανονισω αν εινα δυνατον? για πειτε μου γινετε?

Αχ δεν το πήρα χαμπάρι βρε nano μου.. Συγνώμη.... Λοιπόν ξεκινάς να έρθεις καλαμαριά - κρήνη στις καφετέριες από την Σοφούλη ερχόμενη. Μόλις περάσεις το παλατάκι όπως έρχεσαι για Κρήνη στα δεξιά σου ακριβώς μετά είναι ένα στενό για τον Ερωτικό το προσπερνάς και στο επόμενο στενό δεξιά σου πάντα στρίβεις για πλαζ Αρετσού σε βγάζει στην πλαζ και στο Λούνα πάρκ που έχει κάτω στην θάλασσα στην Κρήνη. Νομίζω ότι αυτό τον καιρό είναι και η έκθεση λουλουδιών της κρήνης εκεί οπότε πρέπει να έχει και ταμπέλες για την έκθεση στο ίδιο σημείο. Μετά το Παλατάκι όχι το πρώτο το δεύτερο στενό δεξιά. Φιλιά πολλά και σε περιμένουμε....

κατατοπιστηκότατη μπορώ να πώ..... το μόνο που έχω να πώ οτι η ανθοέκθεση τελείωσε στις 10 Μαίου οπότε λογικά δεν θα δείτε ταμπέλες γιατί θα τις έχουν μαζέψει.

κοριτσια να το κανουμε για την αλλη βδομαδα?

πλιζζζζζζζζζζζζζζζ θελω τοσο πολυ να σας γνωρισω και να περασουμε καλα, αλλα αυτη την βδομαδα τα χει τα μωρουλια η μαμα μου στο παραθεριστικο και εγω θα παρω αδεια να παω εκει απο Πεμπτη βραδυ μετα την δουλεια ετσι δε θα μαι ουτε γω εδω.

να σας ξεκανονισω αν εινα δυνατον? για πειτε μου γινετε?[/quote

εγώ δεν έχω πρόβλημα να το κανονίσουμε για την άλλη εβδομάδα 29/05/09 (νομίζω οτι τότε μπορεί και η nano)

Διαφημίσεις

Ούτε εγώ κανένα... οπότε κορίτσια απαντήστε γρήγορα για να αλλάξουμε τη μέρα λοιπόν!!!! Όσο για την ανθοέκθεση έχεις απόλυτο δίκιο SEFI1911 το είδα και εγώ το σκ που μας πέρασε και ήθελα σήμερα να το διορθώσω... thankssss!!!!...!!!

Άντε απαντήστε κορίτσια αν σας βολεύει στις 29 για να αλλάξουμε ημερομηνία.

κι εγώ δεν έχω πρόβλημα και μάλλον καλύτερα θα είναι για την άλλη βδομάδα

λεω μάλλον γιατί από τον καλό μου δεν έχω ακόοοοομα απάντηση για το τι θέλει να κάνουμε στη γιορτή του

α, και πήγα στο αναψυκτήριο χθες το πρωί

μας άρεσε πολύ και ευτυχώς είχε συννεφιά και μπόρεσε και έπαιξε η μικρή

μάλλον θα είναι καλύτερα απογευματάκι μετά που πέφτει ο ήλιος

πάντως κορίτσια εκεί θα πέσει πολύ τρέξιμο και κυνηγητό πίσω από τα μικρά και δεν ξέρω πόσο θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και να γνωριστούμε ...

age.png

πάντως κορίτσια εκεί θα πέσει πολύ τρέξιμο και κυνηγητό πίσω από τα μικρά και δεν ξέρω πόσο θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και να γνωριστούμε ...

θα μιλάμε στις κούνιες και στις τραμπάλες...2 σε 1 !!! χαχαχαχαχα

Να μαι κι εγώ λοιπόν. Σας παρακολουθώ ανελειπώς όλες αυτές τις μέρες. Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ εκείνη την μέρα μιας κια αρχίσαν οι εξορμήσεις για 3ημερα, αλλά αν είμαι θα έρθω να σας δώ. Οπότε προς το παρόν μπαίνω με ερωτηματικό και την επόμενη εβδομάδα θα σας πώ στα σίγουρα.

Φιλάκια σε όλες παλιές και καινούργιες..............

Με φώναξε καμιά??? Εδώ και εγώ παρούσα!! Σας βλέπω μην νομίζετε αλλά βρε κοριτσάκια μου καλά ποιά θα κυνηγάει τα παιδιά μου και ειδικά τον μικρό που βουρ θα πάει για την θάλασσά? Θέλω πολύ να σας δω και να γνωρίσω και τα νέα κορίτσια αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τρέχω όλη την ώρα πίσω τους. Αυτό με προβληματίζει μόνο. Οπότε βάλτε με και εμένα στην λίστα αλλά με 2 ερωτηματικά (έτσι για να έχω ένα παραπάνω από το μαράκι).

(Μήπως να πηγαίναμε σε κανέναν εξωτερικό παιδότοπο?? Λέω εγώ τώρα? )

Φιλάκια κοριτσάρες.

Καλημέρα Κοριτσάρες κι από μένα.

Δυστυχώς εμείς δεν θα μπορέσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς θα είμαστε στην Αθήνα. Υπόσχομαι όμως την επόμενη συνάντηση να μην την χάσουμε με τίποτα.

Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...