Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εντυπώσεις απο mytoys.de

Recommended Posts

ξερετε για τα παιχνιδια υπολογιστες που παραγγελνουμε σε ποια γλωσσα ειναι;

Λογικα θα ειναι στα Γερμανικα.

Καλυτερα να μην παρετε τετοια πραγματα γιατι θα την πατησετε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 183
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ παρήγγειλα μια κουζίνα miele και ένα σετ κατσαρόλες.

Μου στείλαν ένα εμαιλ που μου έλεγαν πως μου στείλαν μόνο τις κατσαρόλες γιατί την κουζίνα δεν την είχαν άμεση διαθέσιμη. Και εκεί που στεναχωρέθηκα και έμεινα με την απορία για το πότε θα μου στείλουν την κουζίνα, δυο μέρες μετά μου στείλαν εμαιλ πως μου αποστείλαν και την κουζίνα. Και πως λογικά μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες θα τα παραλάβω.

Μόλις μου έρθουν θα σας πω τις εντυπώσεις μας και προτείνω

σε αυτό το ποστάκι όσες κάνουμε αγορές να αφήνουμε ένα feedback για την εν λόγω επιχείρηση.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Διαφημίσεις

• 1 month later...
? 15,95

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ!!!!!!!!

15,95 είναι για κάθε προϊόν??? ή για όλη την παραγγελία???

δηλαδή εγω που θέλω να παραγγείλω κάθισμα αυτοκινήτου,παρκοκρέβατο και ενα καροτσάκι θα κοστίσουν 15,95??

Ευχαριστώ!!

Καλήμέρα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

έχω παραγγείλει απο αυτή τη σελίδα καθισματάκι φαγητού. Το βρήκα σε πολύ καλύτερη τιμή απο εδώ,ήρθε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και έχω μείνει ευχαριστημένη. Το συνιστώ.Πλήρωσα με κάρτα και δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλήμα. ioanna21 σύμφωνα με όσα διάβασα στους όρους αποστολής, εκτός Γερμανίας στέλνουν προϊόντα που ζυγίζουν έως 30 κιλα.

και επειδη δεν το διατύπωσα σωστά πιο πάνω ..διορθώνω....15,95 είναι για κάθε παραγγελία που φτάνει εως τα 30 κιλά,όχι για κάθε προϊόν χωριστά.

Ευχαριστώ!!!!

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια θελω να παραγγειλω κι εγω καποια πραγματα απο εκει και εχω και ενα κουπονι εκπτωσης...οταν παω να κανω checkout ομως δεν καταλαβαινω σε ποιο πεδιο να βαλω τον κωδικο...ενω τις προηγουμενες σελιδες τις μεταφραζει ο google translator αυτη οχι και γερμανικα δεν ξερω γρι...εσεις χρησιμοποιειτε καποιον αλλο μεταφραστη?

μηπως ξερει καμια πως ειναι στα γερμανικα να το βρω τουλαχιστον ετσι??

ευχαριστω!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

εχω ψωνισει κ εγω απο το μαγαζι αυτό!!οι τιμες τους ειναι απεχτες..αγορασαμε ενα γκαραζ αυτοκινητων που η καλυτερη τιμη που το εβρισκα ηταν 80Ε κ το αγορασα μαζι με τα μεταφορικα 45Ε!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

pasxalitsa v θα πας στο πεδιο Gutschein / Rabatt / Gratisartikel και θα γραψεις τον αριθμό του εκπτωτικού κουπονιου και θα πατήσεις einlosen. Αν δεν τα καταφέρεις για κάποιο λόγο κανε copy+paste το μηνυμα που σου βγάζει και πρόσθεσε το να το δούμε.Την έκπτωση θα την αναγράφει στο καλάθι αγορών σου, θα δεις να κάνει αφαίρεση απο το τελικό ποσό.

Λογικο θα εχει σε καποια ειδη καποιες ισως εκπτωσεις...

Επειδη ειπατε οτι ειναι πιο φτηνα απο Ελλαδα κτλ...μπηκα να δω..στο μονο που μπορουσα να συγκρινω ηταν στα playmobil και ειχα τα μικρα τα playmobil που ειχα παρει τα Χριστουγεννα απ το Μουστακα με 1.99 τα ειχε 2,99..αρκετα πιο ακριβα δλδ...και ηταν ακριβως τα ιδια...

Διαφημίσεις

σίγουρα κάποια είδη θα είναι πιο ακριβά ή θα τα βρεις στην ίδια τιμή με τα εδώ καταστήματα, αλλά σε κάποια έχει εκπτώσεις και μάλιστα αξιοσημείωτες. ακόμη και τα μεταφορικά να βάλεις σου έρχονται κατα 10-15 ευρω πιο φθηνά.

Εγώ παράγγειλα δύο παιχνίδια και μερικά ρούχα για τη μικρή μου (κυρίως mexx).

Δευτέρα έστειλα παραγγελία

Τετάρτη με ειδοποίησαν ότι έφυγε απ' αυτούς

Σάββατο πρωί η κούριερ τα έφερε στην πόρτα μου.

Άψογα όλα και κυρίως στην ώρα τους.

Τώρα για τιμές δεν είναι όλα τόσο φθηνά, αλλά έχει πολλές ευκαιρίες που αξίζει να εκμεταλλευθείς.

Θα ξαναψωνίσω σίγουρα !

Κορίτσια στην mytoys.de μπορείς να βάλεις προπληρωμενη της Κύπρου που έχω η μόνο πιστωτική κάρτα και κάτι ακόμα τι βάζουμε στη θέση του κατόχου που ζητάει,PREPAID CARD ή το όνομα του κατόχου???Προσπαθώ 3 μέρες να παραγγείλω αλλά πάντα με γυρνάει στην σελίδα της κάρτας

Ναι και εγώ με προπληρωμένη της Κύπρου πληρώνω.

Βάζεις το όνομα που λέει η κάρτα.

Μήπως δεν έχεις το απαραίτητο ποσό μέσα στην κάρτα

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

• 5 εβδομάδες μετά...
pasxalitsa v θα πας στο πεδιο Gutschein / Rabatt / Gratisartikel και θα γραψεις τον αριθμό του εκπτωτικού κουπονιου και θα πατήσεις einlosen. Αν δεν τα καταφέρεις για κάποιο λόγο κανε copy+paste το μηνυμα που σου βγάζει και πρόσθεσε το να το δούμε.Την έκπτωση θα την αναγράφει στο καλάθι αγορών σου, θα δεις να κάνει αφαίρεση απο το τελικό ποσό.

vatzi σευχαριστω για την πληροφορια αλλα καταλαθος εσβυσα το mail με το κουπονι...:-(

τωρα θα περιμενω να μου στειλουν αλλο.................................

pasxalitsa v

kALOp3.png

vatzi σευχαριστω για την πληροφορια αλλα καταλαθος εσβυσα το mail με το κουπονι...:-(

τωρα θα περιμενω να μου στειλουν αλλο.................................

Ίσως είναι χαζή ερώτηση αλλά απο που σου στέλνουν έκπτωση?

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

• 3 months later...

Κοριτσια help...

παω να κανω την 1η μου παραγγελια και ανοιξα λογαριασμο στο ονομα του αντρα μου αλλα το κουπονι ειναι στο ονομα μου...

δεν παιζει ρολο ε?

το fertig σημαινει οτι η παραγγελια μου ολοκληρωθηκε???

τατη στην 1η σελιδα πανω πανω εχει εγγραφη στο newsletter...θα το δεις...............

pasxalitsa v

kALOp3.png

κοριτσια αυτο το σαιτ μην το φοβαστε ,εχουν οντως σουπερ εξυπηρετηση

ειχα παραγγειλει μια βρεφικη κουνια αλλα τα καγκελακια της ηταν πολυ λεπτα και στην μεταφορα εσπασαν 2 τους πηραμε τηλεφωνο και ειπαν οτι θα μου επιστρεψουν τα χρηματα !!την επομενη μερα εστειλαν κουριερ να την παρει με δικη τους χρεωση.ΑΨΟΓΟΙ!

Κορίτσια στην mytoys.de μπορείς να βάλεις προπληρωμενη της Κύπρου που έχω η μόνο πιστωτική κάρτα και κάτι ακόμα τι βάζουμε στη θέση του κατόχου που ζητάει,PREPAID CARD ή το όνομα του κατόχου???Προσπαθώ 3 μέρες να παραγγείλω αλλά πάντα με γυρνάει στην σελίδα της κάρτας

To ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ??? Έβγαλες άκρη βρε Αναστασία μου? Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό?? Έχω ζαλιστεί σήμερα όλη μέρα μπας και καταφέρω τπτ κι όλο τρώω πόρτα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...